(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Berile astea....
Se pare ca festivalu berii mi-a deschis apetitu pentru bere....de cand am fost pe acolo tre sa beau cel putin 2-3 beri pe seara afara cu baietii,nu de altceva dar nu-mi sta chiar bine slab si cu burta...vad ca deja creste burta vazand cu ochii 

-
SatyR - Junior Member
Pula mea, l-am cuparat pina la urma. Nu a vrut sa lase din pret bulangiul, da mi-a dat si 2 boxe de usi...mai bine mi-o dadea pe sora-sa, ca-i buna cu draci! Dupa cite am inteles, are cdtext si idtag. O sa incerc sa-l montez azi daca am timp, sa vad cum merge. Uite si o poza, ca l-am gasit pe net...da-i vreun ghimpe, ai dau cu el in cap!
- Fişiere ataşate
-
- sony.jpg (33.64 KiB) Vizualizat de 3802 ori
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
2189
d-asta am avut si eu si dupa vreo 3 saptamani o lua numai la comanda manuala (a se citi o palma sanatoasa).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai cu alex n-o sa fie problema ca el e expert in chestiile astea manuale. intreaba-i maimuta daca nu crezi... 

-
eyewitness - Mesaje: 19220
Atit ai trebuie bulgarului, sa mi se strice cit mai este el pe aici. Il bag in fund, de o sa-i apara ecranul ala prin ochii...al dracu ciufut!
baixinho, da i-ai facut tu ceva mai suspect, sau a luat-o el singur pe caile pribegiei? Pula mea, atunci nu-i dau banii inca. Sa astepte o luna, sa vad ca merge bine....
eye-ule, am oprit azi la stop, si linga mine era un minitaxi. Era una frumushica pe scaun, sa uitat la mine si mi-a zimbit! I-am zimbit si eu, dar atit! Ar fi trebuit sa-mi pun pina pe penis, si sa ma frec? Sa o fac sa inteleaga ca este dorita?
baixinho, da i-ai facut tu ceva mai suspect, sau a luat-o el singur pe caile pribegiei? Pula mea, atunci nu-i dau banii inca. Sa astepte o luna, sa vad ca merge bine....

eye-ule, am oprit azi la stop, si linga mine era un minitaxi. Era una frumushica pe scaun, sa uitat la mine si mi-a zimbit! I-am zimbit si eu, dar atit! Ar fi trebuit sa-mi pun pina pe penis, si sa ma frec? Sa o fac sa inteleaga ca este dorita?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
2191
ma, nu stiu ce sa zic. adevaru e ca luam cam toate gropile pe care le vedeam si "munceam" rau de tot telecomanda, da nu-s ce sa zic! chiar de la atata lucru sa se strice? :con:
ANTI
-
ba, ASA arata SOD de ziua lui.a mai slabit,nu?
-
marian jan - Mesaje: 2100
2198
apropo de SOD: el o fi dezvirginat-o pe Lola sau aiu?
ANTI
-
adevaru e undeva la mijloc.adica ioi-am dat cep sus,si ochila jos.da toata treaba a fost aranjata frumos.adica am scos-o la plimbare prin parc,i-am dat cafea si sucuri si abia apoi am parlito!bine,asta se intampla cu multi ani in urma!
-
SOD - Mesaje: 6035
...da a dracu stoarfa a facut fite la inceput. mai tii minte ? ca a trebuit sa-i dai un dos de palma de se facura valuri pe ior de era sa se scufunde mugurelu de la bubuitura aia...plangea boarfa in hohote de durere la inceput de se dadea de ceasu mortii de veni si sandu plutonieru de rond de ma usura de juma de milion si al dracu vroia si el sa-si bage mataranga in rozeta lolei noroc ca il chemara prin statie ca lua foc cimitiru alfel la ce organ de neam prost avea ala creca il scotea din curu nefericitei numa prin cezariana...
-
ba,io zic si acum bogda proste ca ai fost om cu tarie de caracter pozitiv in gandire si cu dorinta de viata,ca daca n-o tineai o lua plutonieru si o ducea in garnizoana.pai iti dai seama cum profitau brutele alea de lola noastra?o luam inapoi in geamantan.
-
SOD - Mesaje: 6035
mah da a fost hent sau nu? ca n-am vazut meciu
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
a fost ...dar la Carew ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
stiu eu , unde-i de ras , cataline ! *p
totusi mie mi se pare echitabil rezultatul. norvegia a avut mai multe ocazii ca noi. plus ca in prima repriza li s-a refuzat un 11 m . sa recunoastem ca Romania nu a aratat nimic in primele 45 de minute...in afara de ocazia incredibila a lui Ganea. am stat la cutie...si ne-am aparat.
oricum...bosnia nu va ceda 6 puncte echipelor scandinave. asta sa fiti siguri !
dar ce p00la mea e aici ? forumul de fotbal ?
totusi mie mi se pare echitabil rezultatul. norvegia a avut mai multe ocazii ca noi. plus ca in prima repriza li s-a refuzat un 11 m . sa recunoastem ca Romania nu a aratat nimic in primele 45 de minute...in afara de ocazia incredibila a lui Ganea. am stat la cutie...si ne-am aparat.
oricum...bosnia nu va ceda 6 puncte echipelor scandinave. asta sa fiti siguri !
dar ce p00la mea e aici ? forumul de fotbal ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
adio calificare :rolleyes: eh, a fost frumos cat a durat.
un gand bun pentru arbitru' din Slovakia: sa-i stea in gat fluieru', fanionu', cartonasele (toate de-a curmezisul) plus intreaga echipa a Norvegiei, aia de pe banca tehnica, plus rezerve, suporteri, plus baiatu' cu mingii, plus responsabilu' cu apa, si toate prosoapele lor albe!!!!!!!!!!
si, bineinteles, indemnu' moshului: sa ne pisham cu toti, dar de data asta nu pe fanii animal pix, ci pe imbecilu' de arbitru...
echitabil?! moshule, lasa-ne, lasa-ne *p ....n-ai vazut mah cum au tras de timp cu o crasa lipsa de bun simtz?! :mad: si unde draq au fost prelungirile?! ca eu nu le-am vazut...
so, this is on my mind. *p
un gand bun pentru arbitru' din Slovakia: sa-i stea in gat fluieru', fanionu', cartonasele (toate de-a curmezisul) plus intreaga echipa a Norvegiei, aia de pe banca tehnica, plus rezerve, suporteri, plus baiatu' cu mingii, plus responsabilu' cu apa, si toate prosoapele lor albe!!!!!!!!!!
si, bineinteles, indemnu' moshului: sa ne pisham cu toti, dar de data asta nu pe fanii animal pix, ci pe imbecilu' de arbitru...

echitabil?! moshule, lasa-ne, lasa-ne *p ....n-ai vazut mah cum au tras de timp cu o crasa lipsa de bun simtz?! :mad: si unde draq au fost prelungirile?! ca eu nu le-am vazut...
so, this is on my mind. *p
-
nocturna - Mesaje: 8725
da bah...de ce nu au fost prelungiri si 11 m ? cine s-a calificat la scoru asta ? hotii draq !
Nightwish..nu stiam ca esti fana a fotbalului. la toamna sa vii cu noi pe stadioane ! :o
Nightwish..nu stiam ca esti fana a fotbalului. la toamna sa vii cu noi pe stadioane ! :o
-
Ai sa zic shi io k a facut Chivu hent.S-A VAZUT BAH!.Shi chiar dak n-ar fi asha ce vina are Michel k antrenoru natzionalei e IMBECIL?
P.S.Moshule la toamna o sa te duci tu opa stadioane da pe poli no s-o mai prea vezi ...in divizia A:j
P.S.Moshule la toamna o sa te duci tu opa stadioane da pe poli no s-o mai prea vezi ...in divizia A:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Moshule, hai da-o-n pizda ma-si cu rezultatul echitabil! MUIE ARBITRULUI! DE 10 ori MUIE!
Migule, s-a vazut o pula! Hent in careu provoaca 11m doar daca exista INTENTIE, unde mortii ei e intentie la Chivu? Ca sa nu mai spun ca faza a fost super-confuza si nu-ti dai seama cine atinge, Carew, Chivu sau Iencsi.
Despre Iordanescu e adevarat, a facut prost echipa, n-am jucat grozav, DAR aveam 1-0 si am fost furati, asta dupa ce un rus cacanar nu ne-a dat un 11m la un hent clar la Bucuresti!
Migule, s-a vazut o pula! Hent in careu provoaca 11m doar daca exista INTENTIE, unde mortii ei e intentie la Chivu? Ca sa nu mai spun ca faza a fost super-confuza si nu-ti dai seama cine atinge, Carew, Chivu sau Iencsi.
Despre Iordanescu e adevarat, a facut prost echipa, n-am jucat grozav, DAR aveam 1-0 si am fost furati, asta dupa ce un rus cacanar nu ne-a dat un 11m la un hent clar la Bucuresti!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Mig-ule sa fim seriosi ! Iti dai seama ca Buzaul nu are cum sa elimine Timisoara. Buzaul nici macar nu au bani sa se mentina in A daca promoveaza.
Vrei sa facem pariul pe inca un Carsberg ? Ca si asa am sa iti dau unul...de cand i-a eliminat Zvezda pe Chievo in UEFA , asta toamna.
Mult mai interesant mi se pare celalalt baraj..Bihoru' cu Galatiu. Sa vedem , sa vedem , sa vedem.....ce-o sa iasa ! (am bagat versul asta ca sa-i fac placere lu' Mr Hyde )
Eu acum ma culc...asa ca va urez Noapte Buna !
PS : ce nu imi place ca nu priviti obiectiv meciul din seara asta. sunteti la fel de incuiati ca Alin...care a vrut sa ma bata pe stadion..ca aplaudam golurile Danemarcei. :mad:
Vrei sa facem pariul pe inca un Carsberg ? Ca si asa am sa iti dau unul...de cand i-a eliminat Zvezda pe Chievo in UEFA , asta toamna.
Mult mai interesant mi se pare celalalt baraj..Bihoru' cu Galatiu. Sa vedem , sa vedem , sa vedem.....ce-o sa iasa ! (am bagat versul asta ca sa-i fac placere lu' Mr Hyde )
Eu acum ma culc...asa ca va urez Noapte Buna !
PS : ce nu imi place ca nu priviti obiectiv meciul din seara asta. sunteti la fel de incuiati ca Alin...care a vrut sa ma bata pe stadion..ca aplaudam golurile Danemarcei. :mad:
-
Moshule, hai sa fim seriosi... Norvegienii aia sunt jucatori de fotbal? Sa se duca in larg sa pescuiasca, da-i draq... Nu au nici o treaba, de cate ori ai nostri culcau mingea, se vredea cine stie joaca...
Inca o data, jet arbitrului!!!
later edit: A FOST HENT LA CAREW!!! Oricum arbitrul ne-a defavorizat pe tot parcursul meciului...
Inca o data, jet arbitrului!!!
later edit: A FOST HENT LA CAREW!!! Oricum arbitrul ne-a defavorizat pe tot parcursul meciului...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Mie nu mi se pare deloc clar, oricum e o faza care nu pregatea nimic, e stupid sa dai 11m pentru orice cacat.
A, si sa nu uit: MUIE CALINESCU!
A, si sa nu uit: MUIE CALINESCU!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
In loc sa ziceti ca Romania nu a jucat nimic , ca a aplicat aceiasi tactica ruginita , ca in loc sa-i calareasca pe norvegieni s-a cantonat in aparare....voi acuzati arbitrii. Asa sunt romanii mereu.
Nightwish , da ce crezi ca iti facem pe stadion ?
A.....pai pe Alin l-au tinut vreo 5-6 suporteri....ca sa nu ajunga la mine sa ma omoare cu bataie. A trebuit sa il lege cu lanturi grele de scaun. 
Nightwish , da ce crezi ca iti facem pe stadion ?

-
bah fratilor stiti si voi cat urasc io treaba asta da trebe sa-i dau dreptate moshului in aprecierile sale vis a vis de meciul de aseara. io am avut impresia ca noi jucam la egal si nu norvegienii. o echipa care tine mortis sa castige un meci de care depinde soarta ei nu joaca asa cum a jucat romania aseara. tactic cel putin a te apara si a incerca contraatacuri inseamna ca mizezi pe un egal. am observat o mare ruptura intre atac si aparare, mijlocu de aur al romaniei cu hagi, sabau,dorinel a ramas doar o legenda. multe greseli de marcaj in aparare si pare neverosimil ca iordanescu nu a gasit antidotu tacticii baloanelor de urmarire ,la gramada, practicat consecvent de norvegieni cu carew acar in careu(sic!). per ansamblu scor echitabil dupa aspectul jocului. faza de 11 m e discutabila ,a influentat rezultatul ,dar io o pun iar pe seama apararii noastre care ar fi trebuit sa-l marcheze pe carew cu un om in fata si unu in spate mai ales dupa 1-0 si poate nu s-ar fi creat ocazia. poate daca nu era faza aia era alta. oricum momentan nu avem cu cine sa speram la mai mult. parerea mea (copirait baicsu)
-