(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
2201
Iordanescule, sper sa citesti acest post: maai baiatule, tu ai ceva in creierul ala? ai un cí£cat aia ai! n-ai nimic, iti spun eu! pai cum dracu vrei tu sa castigi in Norvegia, cand folosesti un portar, sase fundasi si patru atacanti! bí£, ca sa ataci in valuri nu inseamna sa bubui mingea din aparare si, conform "tacticii Halagian" focu' la ei! cine voiai sa iti cordoneze jocu la mijlocu terenului? adrian ilie, care este singurul jucator din lume care a capatat ultimele patru accidentari numai la antrenament? l-ai bagat in repriza a doua pe Alin Stoica sa ce? alearga ca o rata beata si da pase in lateral si in spate, iar cand e vorba de o lansare in adancime, cine stie pe unde ajunge mingea!? pe Bratu la ce l-ai mai bagat in minutul 84? singurul atacant capabil sa depaseasca in viteza fundasii norvegieni il lasi pe banca de banca de rezerve si ii dai sase minute sa arate ce poate! pe Aliuta de ce l-ai mai convocat? sa-si ia diurna? crezi ca avea nevoie de bani? bai ceaclauzule, vezi ca ape Hagi nu o sa poti sa-l mai convoci niciodata, pentru ca s-a retras, deci trebuie sa schimbi tactica ai pe care o foloseai acum zece ani: "pasa la Hagi, ca gaseste el o solutie".
ps: ma scuzati ca am refulat, nu mi-am dat seama ca sunt pe forum
ps: ma scuzati ca am refulat, nu mi-am dat seama ca sunt pe forum
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bah, ia mai da-l in **** de fotbal... La mine e cu pros n cons ca de obicei, pe partea buna mi-am peticit camera la bicicleta si n-a trebuit sa merg cu autobuzul (God forbid) la servici. Pe partea proasta, am plecat cam tarziu si m-au prins caldurile pe la 9:30. Pe partea buna, la servici am dush. Pe partea proasta nu curgea apa calda
. Ata ete.

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Initial trimis de stefan
La mine e cu pros n cons
bah fane parca waters zicea cu totu altceva in pros & cons...ia mai gandeste-te

-
eyewitness - Mesaje: 19220
La mine nu curge apa calda ca e oprita de la regie pentru revizie. In tot cartierul. Nici la Gigi nu curge...ca si el tot in cartier cu mine sta.
Ma spal in fiecare zi cu apa rece...si nu imi place deloc. Adica...merge sa te speli cu ea mai peste tot...dar cand iti dai la penis cu apa d'aia rece e infiorator.
stefane , dar tu ce lucrezi de ai dush la servici ? esti gigolo ? ce draq faci ?
Ma spal in fiecare zi cu apa rece...si nu imi place deloc. Adica...merge sa te speli cu ea mai peste tot...dar cand iti dai la penis cu apa d'aia rece e infiorator.

stefane , dar tu ce lucrezi de ai dush la servici ? esti gigolo ? ce draq faci ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hai ma ochila, era pros and cons of riding my bike to work...
Edit: uite, le-am concatenat, asta e al doilea:
Moshule, vrei sa cad de pe scaun de ras ? Ce legatura are una cu ailalta?
Edit: uite, le-am concatenat, asta e al doilea:
Moshule, vrei sa cad de pe scaun de ras ? Ce legatura are una cu ailalta?
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
2203
lustrule, daca ai fi facut armata si te-ai fi spalat iarna (apropo, stii care iarna? aia in care a nins prima data pe 5 noiembrie 1995, iar ultima data de Paste in 1996), cand afara erau fo -15 grade... eu si ceilalti soldati care serveam patria in acele vremuri ne spalam cu apa rece (ca calda nu era decat la centrala vezi ca nu ma refer la centrala telefonica)! daca ai fi facut si tu la fel, acum nu te-ai mai fi plans ca o baba ca ti se face pelea de pe outze de spargi piatra pe ea! apropo, daca stiam ca il apar si pe lustru, mai mult ca sigur ca as fi dezertat!
ANTI
-
stefane nici io nu mai am apa calda de o saptamana si nu ma mai plang atata. *p dush la servici nici nu se pune problema.
aiule, depechminda s-a suparat pe tine...si rau mah, cu ignore and all. grea lovitura.

aiule, depechminda s-a suparat pe tine...si rau mah, cu ignore and all. grea lovitura.

-
nocturna - Mesaje: 8725
imi aduc si acum aminte Pastele 1996. eram in liceu. l-am petrecut impreuna cu colegii de atunci..si cand m-am intors acasa toti copacii erau albi de zapada.
ce grad ai , gigi ?
stefane...dar cum e posibil sa ai dush la servici ?
nu imi explic in ce domeniu lucrezi de ai dush la servici . nightwish.....cu apa rece te speli si tu ? sau o incalzesti la ibric ?
stefane...de ce dai doua posturi consecutive ? stii ca nu e voie ?
ce grad ai , gigi ?
stefane...dar cum e posibil sa ai dush la servici ?

stefane...de ce dai doua posturi consecutive ? stii ca nu e voie ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Suntem o tzara patetica daca la cum am jucat aseara stam sa ne lamentam ca ne-a furat arbitrul. Stati voi linishtitzi ca oricum ne egalau norvegienii, era doar o chestiune de timp. Singurii care au furat ceva aseara am fost noi, ca ne-am furat singuri caciula.
Multa multa MUIE pt Mircea Sandu shi tot colectivul de gandaci de BUCAtarie ce conduc fotbalul romanesc.
Multa multa MUIE pt Mircea Sandu shi tot colectivul de gandaci de BUCAtarie ce conduc fotbalul romanesc.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Bine ma Nightwish, sa mergi tu 11 km pana la servici cu bicla pe caldura asta si sa te vad cum rezisti fara sa faci dush... Sau cum rezista colegii
.

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
2206
Initial trimis de Oribilul Mosh
de ce dai doua posturi consecutive?
ca asa vrea el, si cand e vorba de vointa, nu trebuie sa se justifice!

sunt caporal in rezerva si daca nu as fi fost atata de bou, acum poate ca as fi lucrat in cu totu' si cu totu' alt domeniu! da' nu-mi pare rau!
ANTI
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
...dar cand iti dai la penis cu apa d'aia rece e infiorator.
De ce dracu sa-ti dai cu apa pe ea? Eu o spal cu bere!:o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Moshule, aiule, asta o mai zic si gata cu fotbalul... Nu contesta nimeni ca romanii nu au jucat aseara cum ar fi trebuit, dar e frustrant sa vezi cum din cauza unei faze de tot kktu' se duce draq totul si pierzi in fata unor ciomagari care nu stiu decat sa dea cu capul in minge... Si am mai zis, nu numai la faza aia s-a dat in stamba arbitrul... Si eu urasc mentalitatea microbistului roman care gaseste motive pentru a justifica esecul unei echipe, ba ca "terenul a fost de vina", ba ca "Dumnezeu nu a fost roman" sau a fost de vina arbitrul, dar de ce sa nu fim corecti si sa o spunem pe fata cand chiar asa e... Doar de dragul de "a te detasa de turma"?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
depeche sa inteleg ca plangi pe la moshu pe ym ca vrei sa-mi cer scuze. problema mea este ca scuzele le cer dand muie. daca le acepti in varianta asta e ok....ah si inca ceva imi golesc vezica urinara pe ignorele tau.
-
Pula mea, ca nu inteleg! Cum sa-ti ceri scuze dand muie? Ori ceri ori dai? Anyway, cuvintul muie ma excitat, asa ca m-am masturbat in camera de sedinte! Pe scaunu´ ala de sta secretara, ca i sa bagat parfumul ala in spatar. Miroseam scaunu´ si ma jucam cu maimuta...misto! Acum ma simt foarte bine!
-
io m-am escitat gandindu-ma cum isi face Nightwish dush cu apa rece....si cum tremura ea dupa aia ! :p
-
moshule tu te exciti si cand vezi gandacii de bucatarie misunand printre vasele nespalate din chiuveta...
-
Eye-ule, nu ca nu mi-ar place sa ma joc cu maimutzica ta, da esti prea departe..tocmai in Bukale...
Da, Nighty, eu cind am venit aici pe forum, doar ce ieshisem de la manastire, acum uite in ce stare m-au adus moshul cu eye&co! Daca m-ar vedea staretul, m-ar bate cu crucea aia din lemn de nuca, de o tinea in al treilea sertar de jos! Am ajuns un exemplu al devraparii sexuale!
Moshule, pai pune-o sa faca poze, si da-mi si mie! Stii ca platesc, nu sint porc.

Da, Nighty, eu cind am venit aici pe forum, doar ce ieshisem de la manastire, acum uite in ce stare m-au adus moshul cu eye&co! Daca m-ar vedea staretul, m-ar bate cu crucea aia din lemn de nuca, de o tinea in al treilea sertar de jos! Am ajuns un exemplu al devraparii sexuale!
Moshule, pai pune-o sa faca poze, si da-mi si mie! Stii ca platesc, nu sint porc.
-
Alex, Alex, tu vrei sa-ti tocesti maimutza mah? pai daca tu de la un cuvant te-ai incins in halul asta iti dai seama ce efect ar avea o singura poza de-a mea?!
dupa aia o sa ceri despagubiri mie sau forumului, o sa ai pretentii sa-ti plateasca astia maimutza de buna. D

-
nocturna - Mesaje: 8725
il doare in pix pe alex de-o maimuta . asta are rezerve mah nocturno habar n-ai tu. uite in atashament :
(prin amabilitate si copirait fane)
(prin amabilitate si copirait fane)
- Fişiere ataşate
-
- alexl.jpg (37.42 KiB) Vizualizat de 5119 ori
-
in minte
Ma streseaza sesiunea precum si sefa care nu ma lasa sa-mi iau liber ca sa invat pentru sesiune.
Acum in minte imi trece o plaja cu apa , cu cocteiluri sa fac baie si sa stau fara nici o grija.
Acum in minte imi trece o plaja cu apa , cu cocteiluri sa fac baie si sa stau fara nici o grija.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Re: in minte
Initial trimis de Cristina
cocteiluri sa fac baie
mititico si cum te speli tu in paharelu cu cocteil?
-
Despre fotbal, ca nu ma pot abtine: Mai dati-o dracu' de asa-zisa obiectivitate, de analiza d'aia rationala gen Calinescu ( sa-l f*t in cur de actoras de cacat ajuns mare intelept). Treaba e ca eram pe ei, aveam 1-0 si arbitrul a intors meciul! Cum p****a ma-si sa nu innebunesti?! Gata, m-am linistit
Despre apa calda: stefane, Mosh, ce va lamentati asa, parca ati fi Andreea din casa Big Brother :p
Despre bicicleta lui stefan: mergi cu bicicleta la serviciu? Futere
Despre serviciu: Ia vedeti ca () corect e serviciu, nu servici...
Despre apa calda: stefane, Mosh, ce va lamentati asa, parca ati fi Andreea din casa Big Brother :p
Despre bicicleta lui stefan: mergi cu bicicleta la serviciu? Futere

Despre serviciu: Ia vedeti ca () corect e serviciu, nu servici...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Phui satana! eye-ule, ce dracu mah, te-ai prostit si tu? Vrei sa sara toate fetele pe mine...hmmm..nu-i o idee rea...macar de curiozitate sa sara, si tot ar fi ceva, ca au inchis aia biroul de sedinte cu cheia..ai dracu´!
Ce dracu-i bre cu atitea sesiuni si examene? Ati ramas repetenti? Asa va trebuie, daca va benoclati la cocteiluri, pahare de cristal si macrameuri..
Nighty, fata din poza sa stii ca este verishoara-mea!!! Asta sa nu ziceti ca e vreuna din aia cu bani....

Ce dracu-i bre cu atitea sesiuni si examene? Ati ramas repetenti? Asa va trebuie, daca va benoclati la cocteiluri, pahare de cristal si macrameuri..
Nighty, fata din poza sa stii ca este verishoara-mea!!! Asta sa nu ziceti ca e vreuna din aia cu bani....
-