7 IUNIE - Concert - Raparta
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
7 IUNIE - Concert - Raparta
Sambata, 7 Iunie, ora 16:00 in Club A, un "sfert" de concert Raparta (Injur de 7 Songs).
Intrare, pe care si ei o vor plati (ca sa nu se lase impresia ca e cine stie ce), este 25.000 si include o Coca-Cola sau Fanta sau Sprite gratis.
Dupa cate am vorbit eu cu Gnom, situatia trebuie sa fie foarte verde, asha ca join(t) the club.
Intrare, pe care si ei o vor plati (ca sa nu se lase impresia ca e cine stie ce), este 25.000 si include o Coca-Cola sau Fanta sau Sprite gratis.
Dupa cate am vorbit eu cu Gnom, situatia trebuie sa fie foarte verde, asha ca join(t) the club.
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Re: 7 IUNIE - Concert - Raparta
Initial trimis de m0l0z
Tzin sa atrag atentzia ca domnul m0l0z s-a referit prin verde la culoarea leushteanului nicidecum la altceva, stimate shi mult iubit "ochi care ne priveshte", sa nu va facetzi o impresie greshita cum ca ar putea fi vorba de altceva...noooo, nici vorba!
P.S. cred k vin, da' din fire nu prea ma ating de leushtean...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
verde....
bai uite care e treaba noi am mai performat inainte pe acolo..se organizau party cu licee and stuff..(>>>) si a placut am facut atmosfera si stratosfera..si ionosfera.......si sambata cand am trecut per acolo(avand in vederre ca eu m-am certat cu prietena mea care o ardea pe acolo..and stuff...si deci cum spuneam)..a venit cineva cu ideea..si lumea a aclamat-o!!!treaba e ca va fi ce va tare...sper sa iasa marfa rau ca oricum e 15000 berea..si bere cu verde= o stare in care o sa va placa concertu....deja am facut afise pe care o sa le vedeti prin centru(adica moloz.......sa ma suni ca eu stii ca nu pot)....
a...da....bai veniti care cum puteti..acu sincer..pretul nu e mare..noi oricum il platim....si asta e....
a...da....bai veniti care cum puteti..acu sincer..pretul nu e mare..noi oricum il platim....si asta e....
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
Concert UNU'
Festivalul Tuborg
Bucuresti
Piata Constitutiei
Miercuri
4 iunie
ora 19:00
Concert UNU'
Breakbeat
Drumandbass
+ mc Dru Klein
+ mc Pacha Man
Bucuresti
Piata Constitutiei
Miercuri
4 iunie
ora 19:00
Concert UNU'
Breakbeat
Drumandbass
+ mc Dru Klein
+ mc Pacha Man
buhaha
- soricelul
- Junior Member
mda..probabil..in fine..don`t see the conection...but anyway..probabil stiai ca eu sunt fan UNU si DRU si de asta...anyway..aseara a fsot vama veche..UAU...si azi pe langa ce ai zis tu e si VITZAAA..si ZBOB suppa tare
revenind la topic...BEIIII CARE PUTETII VENITI e 15.000 berea..e super bine..(cred) anyway..pula mea..am facut afise and stuf..spewr sa le si punem..oricum..
revenind la topic...BEIIII CARE PUTETII VENITI e 15.000 berea..e super bine..(cred) anyway..pula mea..am facut afise and stuf..spewr sa le si punem..oricum..
- Fişiere ataşate
-
[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
misto.sperr de data asta sa nu mai ratez.e bine ca da o cola gratis ca merge la vodca
la festivalu berii e sonorizare de tot cacatu.

la festivalu berii e sonorizare de tot cacatu.
-
marian jan - Mesaje: 2100
RAPARTA,,,,corect chiar artarapului
baga mi-as p...in browseru asta...am scris bartai postu si mi l-a sters ca cica nu eram logat..multa muie...sunt f suparat....pes scurt..eu nemaipostand demult....ar fi trebuit sa redebutez cu ceva muklt si greu..da asta...trecand prin alea alea....pot spune ca mie mi-a placut concertu cu toate ca am stat 2 ore ca prostu pana a inceput ..cu toate ca au cantat doar 5+un freestyle piese..cu toate ca parca nu era lume de hiphop acolo..apropo asta m-a socat erau repaRI dar nu numai erau si oameni normali(tipi tipe...) si rockeri..si nu am crezut ca au venit pt. raparta..dar dupa ce au terminat ei..cu toate ca mai era muzica dans si alea alea..sa-u tirat 90% deci pt raparta venisera....despre concert...baietii o ard bine live..adica un singur microfon si a iesit..tare..si STIUUU sa faca ATMOSFERA>.sau cum se zice> asa si...de mentionat ca au atras publicu de partea lor..pe mine m-a impresionat prima piesa..ceva cu hey si ho..si 3 puncte care era fara k-gula(pe care gnom l-a scuzat frumos)...una peste alta..se vede un viitor in fatza sau in spate ca sa ii ajute..pacat ca nu trage lumea de maneca lor...ca ar putea fi si mai buni(daca ar fi in the spot light)...in altaordine de idei..tari chilotiil
lu costell...genial omu ala..si glumele lui..si tare gnom(oricum era tare)....si oricum au avut un bis ceeea ce rar se intampla cu raperii underground)
lu costell...genial omu ala..si glumele lui..si tare gnom(oricum era tare)....si oricum au avut un bis ceeea ce rar se intampla cu raperii underground)
- profund
- Junior Member
Na, ce sa zic? Am fost si eu pe acolo sambata sa vad ce se mai intampla. Am auzit o muzica (mult prea) variata. Au cantat aia de la Saga parca, nu am intzeles nici un vers dar oricum a cantat o rapperitza care i-a cam facut de kkt pe colegii de trupa. Apoi era sa facem o hora .... cand N-AI ce face asculti NAI.
Oricum, eu la 18:00 trebuia sa ma tirez si aia de la Raparta nu mai incepeau... Am iesit pana afara si cand m-am intors am aruncat o privire catre scena si am crezut ca se joaca volei acolo (ulterior am realizat ca era microfonul pe care rapperii il pasau), dar, dupa atmosfera mi-am dat seama ca erau Costel si Gnom. M-am apropiat si asa era: (Nice Job Raparta!!!) M-am retras, ca se facuse ora 18:00 si ultimul lucru pe care l-am auzit a fost dedicatia speciala pentru Usa de la lift!
Pace!
Oricum, eu la 18:00 trebuia sa ma tirez si aia de la Raparta nu mai incepeau... Am iesit pana afara si cand m-am intors am aruncat o privire catre scena si am crezut ca se joaca volei acolo (ulterior am realizat ca era microfonul pe care rapperii il pasau), dar, dupa atmosfera mi-am dat seama ca erau Costel si Gnom. M-am apropiat si asa era: (Nice Job Raparta!!!) M-am retras, ca se facuse ora 18:00 si ultimul lucru pe care l-am auzit a fost dedicatia speciala pentru Usa de la lift!
Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
despre,,,,
in primul rand 10x la oamenii care au fost sambata...
in al doilea rand..nu e VINA noastra ca dj de acolo nu e hiphoper..si sa- jucat cu muzica populara..si stuff..omule pacat ca nu ai stat sa vezi tot concertu..m-a tripat si s-a tripat costel ca lumea stia textu de la 3 puncte..iar faza cu voleiu..e adevarat erau maini pe sus..cu toate ca organizarea a fsot de kkt..si un singur mike doar..si doar 5 piese..dar per ansamblu cred ca a iesit bine..cel putin numa pareri pozitive am ascultat..in fine..,,,daca a mai fost cineva si vrea sa se exprime in lweg(si pareri pozitive si mai ales negative) sa se exprime..pace...oricum ....
in al doilea rand..nu e VINA noastra ca dj de acolo nu e hiphoper..si sa- jucat cu muzica populara..si stuff..omule pacat ca nu ai stat sa vezi tot concertu..m-a tripat si s-a tripat costel ca lumea stia textu de la 3 puncte..iar faza cu voleiu..e adevarat erau maini pe sus..cu toate ca organizarea a fsot de kkt..si un singur mike doar..si doar 5 piese..dar per ansamblu cred ca a iesit bine..cel putin numa pareri pozitive am ascultat..in fine..,,,daca a mai fost cineva si vrea sa se exprime in lweg(si pareri pozitive si mai ales negative) sa se exprime..pace...oricum ....
-
Gnom - Junior Member
Gnom... oricum mi-a placut mult atmosfera din timpul prestatiei voastre! Felicitari sincere (mai ales tinand cont ca sonorizarea a fost de un nivel jos...)! Pacat ca nu am vazut tot concertul (dar a trebuit sa ajung acasa la Oltenita). Data viitoare o sa-l vad pe tot (SPER sa existe o data viitoare)! Pace!
-
tare concert
respect pt tot ce ati facut gnom .. nu`ma bine .. si sa va aud curand si pe cd si sa va vad la tv ....
bafta~
bafta~
- Gyno
felicitari
da... intradevar conditiile sunt de kkt, da concertu a fost tare, felicitari raparta, poate cantati sambata piesa aia cu 'baietii de bani gata', ca e superba ca mesaj... apropo de unde pot lua albumu' vostru...???
Hades XtremEAST
Hades XtremEAST
There is no save game in real life...
- Hades
Idee: De ce nu s-ar uni Urban cu Hades, ca ar forma aproape intregul rap romanesc si ar fi mult mai puternici! Poate s-ar descurca mai bine si in distributie! (si nu aduceti argumente de-alea cu conflicte intre x si y...)
-
contrar asteptarilor
hmm ideea nu poate fi pusa nicidecum in aplicare .. asa consider eu ca nu poate fi pusa in aplicare ... pentru ca moloz cam are dreptate ... oricum noi o sa continuam sa facem muzica..pentru ca ne place,eu cel putin o fac din pura placere ... in momentul de fata s-au ivit cateva oportunitati (mai multe) ...si s-ar putea ca inainte de a asculta orice material urban pe piata (pe care le tot astept ..hai odata oameni buni
) sa vedeti ceva de la hades ...
daca nu se va materializa asta ... va garantez in mod 100% sigur vom iesi pe piata legal chiar daca nu in Romania ... asta e ... dar eu sper ca pana la urma sa se rezolve treaba aici pe meleaguri mioritice
P
p.s. cel care intra cu Hades chiar daca il cunosc nu are legatura cu Hades Records ... adica daca vreti informatii despre Hadesrec contact me ... pentru ca momentan doar eu va pot spune ce se intampla
pace

daca nu se va materializa asta ... va garantez in mod 100% sigur vom iesi pe piata legal chiar daca nu in Romania ... asta e ... dar eu sper ca pana la urma sa se rezolve treaba aici pe meleaguri mioritice

p.s. cel care intra cu Hades chiar daca il cunosc nu are legatura cu Hades Records ... adica daca vreti informatii despre Hadesrec contact me ... pentru ca momentan doar eu va pot spune ce se intampla

pace
-
Kombat - Junior Member
Aha, merci baietzi ca m-ati lamurit!
PS: Kombat, ce microfon aveti la Unic Studio?
Pace!
PS: Kombat, ce microfon aveti la Unic Studio?
Pace!
-
weirdman... weirdshit...
weird
-
Gnom - Junior Member
no offence
both
-
Gnom - Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1