Comentarii si pareri despre sarcinile zilnice & saptamanale

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Comentarii si pareri despre sarcinile zilnice & saptamanale

Mesajde monk » Vin Mai 09, 2003 9:27 pm

Incepand de saptamana asta vreau sa va vad ce parere aveti de sarcinile date de bb si modul cum reactioneaza concurentii

Eu unu cred ca saptamana asta "rolurile" de actori au fost luate in serios iar cel mai bine mi se pare ca se adapteaza Adrian care chiar seamana cu Dracula :D

(adaugat dupa mesajul scris de batranul mosh :p )
PS : am fazut faza aseara si imi vena sa sparg televizorul .....

al dracu norocos soso ca ii dadea limbi lu andreea .... oare cat or fi exersat ? :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 09, 2003 9:34 pm

Parerea mea e ca cel mai bine si-au intrat in rol...Andreea si Soso..care si-au luat limba in gura cu frenezie. (sunt sigur ca pe batranul angus il va dereanja aceasta exprimare a mea...cu luatul limbii in gura. dar deh....asa zicem noi astia mai de la mahala si fara carte. adica..s-au sarutat :p )

Si de asemenea si Violeta cu Alida...in jacuzzi. S-au sarutat si ele....ridicand adrenalina..atat celor din casa...cat si celor din fatza micilor ecrane. Ce bikini marfa avea Violeta...si ce cool ii statea furoul ala ud. :)

Dar nu il contrazic pe tanarul monk....si Adrian joaca bine....mai ales cand sta in cosciug.

Oricum..sarcina asa marfa ca aia cu armata nu o sa mai fie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Mai 13, 2003 12:12 pm

obsedatule! andreea n-a facut decat sa-l mushte de gat pe soso, umplandu-l de sange ca o vampiritza veridica ce se afla. daca tu ai vazut altceva, sa shtii ca ceea ce vezi nu e adevarat!

aseara am vazut comentariile lor, facute in camera surprizelor, despre sarcina cu filmuletzul. majoritatea au fost dezamagitzi de faptul ca aceasta sarcina a starnit multa zazanie in casa, altzii nu s-au simtzit deloc implicatzi shi chiar marginalizatzi de vio shi ernest care au acaparat mai toata sarcina. cica tot ce au cladit spre a se imprieteni in aceste doo luni a fost serios clatinat din temelii in ultima saptamana.

am vazut cand bb le-a cerut izabelei shi lui soso sa se gandeasca shi sa propuna ei o sarcina saptamanala, doua sarcini zilnice shi doua subiecte de discutzie. nu shtiu daca totzi concurentzii au avut aceasta discutzie cu bb, probabil ca da, shi ash fi vrut sa vad shi ce au raspuns ei. monk, ai vazut?

nu shtiu care este sarcina de saptamana asta.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde monk » Dum Mai 25, 2003 9:47 pm

Doamne cat de bine a iesit videoclipul ........

vali spune-mi ca ai inreg totul de la tv

The Wake Up Show™
monk

buna ziua

Mesajde PreferatA » Lun Mai 26, 2003 11:19 am

vreau si eu acest videoclip .. nu pot sa cred ce poate face o echipa de amatori :) superb !!! si filmu ku drakula l-ash vrea .. dar cred ca cer prea mult :)
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iun 11, 2003 7:21 am

super adevarata sarcina cu panglica ... mi-a placut de alida cand s-a dus la aie si l tinea pe soso legat la usa ... da pana la urma a deschis usa ca a vada si el ce confodtabil sta ea pe wc :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde punct » Mie Iun 11, 2003 6:17 pm

intr-adevar sarcina cu panglica e cea mai tare. sunt curioasa sa vad cum o sa se impace andreea si florin ( care dupa nici jumatate de zi se plangea ca nu mai suporta)
dupa cum a spus si andreea raicu aseara, sarcinile saptamanale vor fi din ce in ce mai complicate.
X
punct
Junior Member

Re: buna ziua

Mesajde Titina » Mie Iun 11, 2003 8:05 pm

Initial trimis de PreferatA
vreau si eu acest videoclip

Se gaseshte pe albumul Hi-Q-BigBrother.....dar bineinteles numa' dak-l iei pe CD...
Titina
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iun 11, 2003 9:42 pm

e tare sarcina de saptamana asta.... dar... nu prea stiu cum se descurca FLo si Andreea pentru ca nu prea i-a aratat pe ei azi.. in schimb am auzit-o pe Iza cu barfele ei de 2 lei... m-a enervat peste limite azi! vreau sa plece odata!!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iun 13, 2003 10:32 am

pai aseara au trebuit sa raspunda fiecare in camera secretelor cu cine ar fi vrut sa fie legatzi shi de ce, cu cine NU ar fi vrut sa fie legatzi shi de ce, shi ce li se pare cel mai greu de suportat la partenerul de care sunt legatzi acum.
andreea nu a avut nimic de comentat contra lui florin, chiar se mira shi ea ca nu o deranjeaza absolut nimic shi ca chiar au reushit sa vorbeasca. in schimb, flo era cam daramat de faptul ca toata ziua tresa stea dupa ea sa se macheze, rujeze, uite in oglinda tot timpul...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 13, 2003 11:35 am

Initial trimis de angus
tresa stea dupa ea sa se macheze, rujeze, uite in oglinda tot timpul...

hai bre nashico ca si io stau dupa predator si nu sunt legat...cu bentita...si e chiar interesant, mereu e ceva nou :D
eyewitness

Mesajde angus » Vin Iun 13, 2003 12:00 pm

breh aiule, nu zisei io, zise florin singur cu gura lui proprie shi personala. asta-l deranjea pa baiat, ce te bagi?
angus
Junior Member

Înapoi la Antichitati