Cel mai antipatic user de pe forum

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

pe care dintre urmatorii useri nu-i puteti voi suferi?

Oribilul Mosh
2
3%
dEpEchEmIND
6
10%
vali
0
Niciun vot
baixinho
5
8%
Gabyzzu
10
16%
eyewitness
2
3%
X-tina Aguillera
16
26%
bhuttu
3
5%
SOD
2
3%
Sopra Tutt1
1
2%
dj_jaxxx
1
2%
Cr@zy @ngel
1
2%
monk
1
2%
Portnoy
4
7%
Love2Fly
2
3%
dinu
5
8%

Voturi totale : 61

Mesajde Aliosha » Mar Iun 10, 2003 12:44 am

Ti-l scot luni....peste 2 saptamani si asta pt ca ai postat cu clona.
Banul se da pe persoana nu pe nick. Tocmai asta e si ideea lui, sa nu faci n posturi din moment ce esti banat.

Poti sa ne anunti si peste 2 saptamani ce ai facut, noi nu plecam nicaieri.

;)

PS: stiu ca mai ai 3-4 clone asa ca te anunt ca daca iti gasesc si alte posturi alea 2 saptamani o sa se faca 3 , etc...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde fara acte » Mar Iun 10, 2003 9:28 am

Initial trimis de Alexandrutza

apropos, vali, asta are 5 posturi si deja ma judeca :D.

Te judec, ca de asta sunt user. Un vizitator destul de activ al forumului.Citind pe-aici, citind pe-acolo, mi-am facut o parere despre toti userii de-aici si tu m-ai disperat cu mesajele tale de bagare in seama peste tot. De asta ma exasperezi.

Pace "lutzo"!:)
fara acte
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Mar Iun 10, 2003 1:36 pm

Eu am votat cu sopra,nu din cauza avatar-ului ci din cauza unui conflict de-al nostru mai vechi si mi-a devenit antipatic:D
Ma mir cum de nu am fost si eu trecuta la antipatici,speram sa fiu prima la antipatii,dar se pare ca cineva acolo sus ma iubeste:p

Sopra sa nu fii suparat pe mine:p...stii e o vorba din ura se naste dragoste:D...perversa:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Iun 10, 2003 6:54 pm

prima oara am votat cu x-tina numai ca daca asi mai putea vota inca odata votul meu s-ar indrepta catre vali... chiar daca e saritor si blah blah blah... e si cam nesy...
:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 11, 2003 10:33 am

Initial trimis de Blue Swan
Cel mai antipatic mi se pare Sopra Tutti

Initial trimis de ROBAKITA
Eu am votat cu sopra

Cum de am numai un vot? Cine isi bate joc de munca mea si imi fura din voturi? :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

2194

Mesajde baixinho© » Mie Iun 11, 2003 10:37 am

Initial trimis de Blue Swan
Cel mai antipatic mi se pare Sopra Tutti

Sopra, asta nu inseamna ca te-a si votat! si eu pot spune ca i-as trage-o o data lu Lola, da nu inseamna ca o iubesc!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Iun 11, 2003 10:48 am

io-te-te ca acumulai si io un vot. da cine pula mea m-a votat si n-are curaju sa zica si in vorbe si pe indelete? asta e sigur vro lutza de-a lu moshu, una dintr-aia handicapata careia-i zdrangane saibele in cap cand se da cu damigeana de burlane pe luna plina.
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Iun 11, 2003 1:18 pm

Hahaha...eye-ule, este nasol sa fi antipatic???..*loooooool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iun 11, 2003 1:50 pm

nu ie mah nasol io chiar colectionez chestii dintr-astea da vroiam sa stiu care-i rapandula care a avut inconstienta si impertinenta sa voteze fara sa zica o vorba doo . ...io fi frica crestinei si se ascunde tu ce zici?
eyewitness

2197

Mesajde baixinho© » Mie Iun 11, 2003 2:25 pm

io cre ca a fost prea impresionata (ca e clar ca e fata) de avataru lu Alex, si d-aia a uitat sa scrie ce si cum! parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Mie Iun 11, 2003 3:04 pm

Lasa aiule, ca in afara de Salma, care m-a votat din mila, la cererea mea, dinu si Andreea Cotoi nu au vrut sa recunoasca ca m-au votat... De ce oare? :j
indescifrabil
cubu

Mesajde SOD » Mie Iun 11, 2003 3:07 pm

bai ochila,fuseram si noi votati de popor bre!ce dracu ma,am suparat noi pe cineva vreodata?ne-am luat noi de cineva vreodata?vezi ma cum sunt pricinosi oamenii?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

2199

Mesajde baixinho© » Mie Iun 11, 2003 3:44 pm

adeca ex-popalin, ex-alin, ex-seringa este simpatic? pai cum bicsda masii de treaba, vorba bancului?
ANTI

baixinho©

Mesajde Salma » Mie Iun 11, 2003 6:04 pm

Initial trimis de Portnoy
Lasa aiule, ca in afara de Salma, care m-a votat din mila, la cererea mea, [B]dinu si Andreea Cotoi nu au vrut sa recunoasca ca m-au votat... De ce oare? :j [/B]

Greseala eronata, nu te-am votat din mila, ci pentru ca am vrut sa-ti sar in ajutor, prea te vaitai. :D Sunt convinsa ca si tu ai fi facut acelasi lucru pentru mine ;) Nu conteaza in ce domeniu iesi pe primul loc, atata timp cat invingi :o
Salma

Mesajde basstard » Joi Iun 12, 2003 9:46 am

Votat Gabyzzu pentu prostia pe care o afiseaza ostentativ. Desi i s-a spus despre asta in numeroase posturi, se pare ca inca nu o constientizeaza.

Cand 2 oameni iti spun ca esti beat du-te si te culca.
Cand 5 oameni iti spun ca esti prost, du-te si te-mpusca.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 12, 2003 10:21 am

aiule, te-o fi votat vreuna din multiplele personalitati ale prietenului si confidentului meu Gabyzzu, ca prea ai suparat si tu copilu'. :D si acum e frustrat ca nu poa' sa strige-n gura mare ca te-a votat. :D

hai, inca putin si x-tina cade pe locul 2. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Titina » Joi Iun 12, 2003 3:23 pm

Initial trimis de Nightwish
hai, inca putin si x-tina cade pe locul 2. :)

A,chiar..... :D
Nu conteaza pe ce loc o sa cad..sau dak o sa raman pe primul,dar....sa nu ajung la 20 de posturi......[size=0,5]ca dup'aia tre sa-mi storc creierii ptr "scuze" ,ca sa nu iau ban de-o saptamana....mai ales ca vine vacanta shi n-o sa am ce face... [/size] :)
Titina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 12, 2003 3:35 pm

Initial trimis de Nightwish
aiule, te-o fi votat vreuna din multiplele personalitati ale prietenului si confidentului meu Gabyzzu,

nu mah nocturno e mana unei lutze aici bag mana in semineu ca asa e. una pe care oi fi injurat-o sau de la care plecai fara sa las lozu sub perna :D
moshu stie ca el are voturile nominal nu pe bile ca la parlament ,da asta nu spune nici cu 5 saorme si 14 parjoale in fata ca-l ademeni da tace malc ca guvidu langa dig la ctza.

culmea e ca si baicsu are doo. paradoxal da baicsu nu se lua de nimeni pe forumu asta :D baicsule tu stii cine iti dadu votu de incredere?
eyewitness

Mesajde marian jan » Joi Iun 12, 2003 4:21 pm

da,bre,is simpatic.si ce?de ce n-as fi?:D
marian jan

Mesajde Pain in the Arse » Joi Iun 12, 2003 4:51 pm

Eu votez cu sor'mea din motive de caracter infect. :mad:
Play the fool - axel groove - I love it!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 5:04 pm

al draq fratitu' asta...intra numai cand esti tu acasa. niciodata nu l-am vazut si pe el sa intre in timpul saptamanii..cand esti tu plecata.
iar acum..ca ai revenit acasa...baiatul din Bacau s-a evaporat.

si te mai intrebi...d c esti antipatica ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 12, 2003 5:05 pm

bah rapandula tot nu te-astamperi ? iar vii cu clone?
eyewitness

2210

Mesajde baixinho© » Joi Iun 12, 2003 6:27 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
[size=0,5]vine vacanta shi n-o sa am ce face... [/size]

impusca-teeeeeeeeeeeee! parerea mea!

aiule, un vot il am de la Ti-Tina Aguillllllllllllllera (apropo, scumpa, cand o punem si noi?); pe-al doilea - nu ciu

Initial trimis de eyewitness
bah rapandula tot nu te-astamperi ? iar vii cu clone?

io stiam ca lustru n-are clone! :con: ma rog!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 6:45 pm

baixule , mai suge-o 1data...si taci !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Iun 13, 2003 2:53 am

Bah pe mine de ce nu m-ati pus pe lista ca stiu sigur ca ochila m-ar fi votat ???

Eu am votat cu .... bah am uitat....
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 13, 2003 7:22 am

bah bobo ce-ai bah ? de unde o scosesi ca te-as fi votat pe tine ? ce sa am bre cu tine? ce m-ai calcat pe bombeu sa ma iau de tine? tu esti cu sexu si folbalu si sa-ti fie de bine. nu spusei io mai devreme pe-undeva ca ma pish pe sondaje de genu asta?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 13, 2003 9:15 am

in schimb Bobo m-a votat pe mine. si se stie ca eu imi platesc politzele mai devreme sau mai tarziu , nu ? :cool:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Iun 13, 2003 4:05 pm

Initial trimis de eyewitness
io-te-te ca acumulai si io un vot. da cine pula mea m-a votat si n-are curaju sa zica si in vorbe si pe indelete? asta e sigur vro lutza de-a lu moshu, una dintr-aia handicapata careia-i zdrangane saibele in cap cand se da cu damigeana de burlane pe luna plina.

EU te-am votat. Am curaj sa zic, da ma grabeam sa ajung acasa si n-am apucat sa scriu. Lutza nu-s si orice ai zice despre mine, n-o sa ma supere. Te grabesti sa tragi concluzii fara sa stii despre ce e vorba, si in general ma cam enervezi, dar nu pot afirma ca te urasc sau mai stiu eu ce... pur si simplu nu te simpatizez, OK? Si mesajul pe care l-ai trimis imi intareste opinia... cum iti permiti sa zici ca te-ar fi votat o handicapata fara sa stii nimic despre persoana respectiva? Crezi ca inteligenta cuiva se masoara dupa simpatia sau antipatia fata de tine?
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde dj_jaxxx » Vin Iun 13, 2003 4:19 pm

Bravo Shaki! You tell him! :)
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde vali » Vin Iun 13, 2003 4:24 pm

oameni buni, e doar un forum, nu o sa ma apuc acum sa bat lumea pentru ce zice aici. desi unii si-ar merita-o
some people deserve to die
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii