Cel mai antipatic user de pe forum
shaki ma bucur totusi ca in ciuda antipatiei ce-mi porti imi tii contabilitatea la voturi. dupa cum vezi sunt singuru pe forum care are contabil personal lucru pt care iti multumesc
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce nu fac eu pentru tine... dar te inseli, de exemplu am vazut ca voturile altora sunt contabilizate si urmarite cu sufletu la gura, asa ca deocamdata nu prea am ce contabiliza.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
pai da mah shaki da ai afirmat ca daca s-ar face therad de simpatii tot pe mine m-ai vota...si stii cum e in dragoste ,mai iubesti ,mai te certi ,mai speli vase da pan la urma totu e spre bine...si ce ziceai de numaru ala?
peseu. hai ma shaki ca io nu injur mah...m-ai auzit tu pe mine injurand pe aici pe forum? pai daca era asa te injuram din prima de cand m-ai votat. uite intreaba-l si pe moshu daca io injur
peseu. hai ma shaki ca io nu injur mah...m-ai auzit tu pe mine injurand pe aici pe forum? pai daca era asa te injuram din prima de cand m-ai votat. uite intreaba-l si pe moshu daca io injur
-
eyewitness - Mesaje: 19220
asta e ca poanta din vacanta mare :
popa : femeie...ai blestemat vreodata ?
femeia : sa moara copii mei si sa fie ei ai dracu cu casa lor...daca am blestemat eu vreodata !
:o
popa : femeie...ai blestemat vreodata ?
femeia : sa moara copii mei si sa fie ei ai dracu cu casa lor...daca am blestemat eu vreodata !
:o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
in schimb Bobo m-a votat pe mine. si se stie ca eu imi platesc politzele mai devreme sau mai tarziu , nu ?![]()
De unde ai scos-o?
BAh eu n-am nimik cu tine... Am votat cu SOD

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Aragorn..nu e frumos sa minti !
iata cele 3 voturi primite de mine.
- Fişiere ataşate
-
- anti mosh.jpg (9.11 KiB) Vizualizat de 4741 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Votat : X-Tina Aguillera ... Motiv? pentru ca dintre toti nominalizatii ea mi se pare cea mai enervanta prin posturile ei 'minunate' ... shi in plus l`ash fi votat pe Gabytzu da e singuru pe care il cunosc de aici shi mi`e mila de el
... cu toate ca merita ...
PS : Borac nu te mai stresa atata pt niste voturi amarate ...

PS : Borac nu te mai stresa atata pt niste voturi amarate ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
si eu am votat tot cu SOD
... stiu, stiu, nu e frumos sa mint
... dar unii mai au si oglinda pe acasa, SOD de exemplu :p

... stiu, stiu, nu e frumos sa mint

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Portnoy
Lasa aiule, ca in afara de Salma, care m-a votat din mila, la cererea mea, [B]dinu si Andreea Cotoi nu au vrut sa recunoasca ca m-au votat... De ce oare? :j [/B]
Hei, eu am vru` sa-l [sau s-o] votez pe monk..[Desi n-o sau nu-l cunosc...] Dar, mi-a alunecat mouse-u` pe nick-u` tau... Din greseala... ;m
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Aragorn..nu e frumos sa minti !
Imi bag ceva mosule ina sta, sa mor ca am votat cu SOD, si stii si tu bine de ce...
De ce asi vota cu tine?
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Daca si tu si Sopra l-ati votat pe SOD, cum este posibil ca el sa aiba un singur vot?:con:
Later edit: Eu nu cred ca Aragorn este tot unul cu xkran. Si moshule, trebuia sa arati si.. un pic mai jos.... :p
Later edit: Eu nu cred ca Aragorn este tot unul cu xkran. Si moshule, trebuia sa arati si.. un pic mai jos.... :p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
...
Nu mi se pare corect sa se dea atatea explicatii pt voturi. Ficare voteaza pe cine vrea si gata. Am impresia ca se vor crea alte antipatii odata cu sondajul asta pt ca unii pot vedea cine cu cine a votat, dar, ma rog..:rolleyes:
Eu nu o sa-mi explic deci votul, dar nici nu este nevoie pt ca am votat cu Gabyzzu:D
Eu nu o sa-mi explic deci votul, dar nici nu este nevoie pt ca am votat cu Gabyzzu:D
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
na..ca m-a votat si Sopra. e normal sa nu ma paota suferii...dupa ce i-am mancat toata mamaliga si telemeaua....de a ramas nemancat bietul Sopra 1 saptamana.
am sters eu unul dintre posturile lui SOD...pentru ca nu e voie sa postam d doua ori consecutiv. dar votul nu-l mut.....ca sunt sigur ca pe mine a vrut sa ma voteze Bobo. altfel....nu imi explic. :mad:
SOD....cate Stela dai ca sa afli cine te-a votat ?
am sters eu unul dintre posturile lui SOD...pentru ca nu e voie sa postam d doua ori consecutiv. dar votul nu-l mut.....ca sunt sigur ca pe mine a vrut sa ma voteze Bobo. altfel....nu imi explic. :mad:
SOD....cate Stela dai ca sa afli cine te-a votat ?
-
dar votul nu-l mut.....ca sunt sigur ca pe mine a vrut sa ma voteze Bobo. altfel....nu imi explic. :mad:
Mosule cu ce gandesti la ora asta, sau e prea clad pt asa ceva

De ce te-as vota eu pe tine ma, personajul la care ii dau mat din 4 mutari???
Hai sa fim realisti si muta-mi votu meu la SOD !!!
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
a,da....am si uitat ca am jucat sah impreuna ! votul a fost mutat. acum SOD are 2 voturi. dar unul dintre ele tot nu stie de la cine e. si tre' sa imi dea mie niste Stela ca sa ii zic.
A batut Timisoara..bai Bobo ! :p

A batut Timisoara..bai Bobo ! :p
-
Bravo moshu! Multzam pentru cele doua voturi trimise de la tine.
N-am ce zice! :mad:
Esti admin si te joci cum vrei!
-
Gura , ca intra musca !
-
Initial trimis de dEpEchEmIND
Bravo moshu! Multzam pentru cele doua voturi trimise de la tine.
Fetito citeste mai intai mesajele userilor inainte sa postezi aiurea. Mersi Mosule...si btw in ce meci a batut timisoara?
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
-
eu am votat cu titina aguillera, de fiecare data cand ii citesc mesajele ma enervez degeaba:rolleyes:
P.S. multi useri care sunt in sondaj nu au ce cauta acolo dupa parerea mea:
Moshu, vali, sod, love2fly, bhuttu,eye,portnoy, sopra, ce naiba cauta ei in sondaj
Oricum titina conduce......
P.S. multi useri care sunt in sondaj nu au ce cauta acolo dupa parerea mea:
Moshu, vali, sod, love2fly, bhuttu,eye,portnoy, sopra, ce naiba cauta ei in sondaj
Oricum titina conduce......
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Vai , Jaded...esti o dragutza...ca ai zis de mine ca nu aveam ce cauta acolo.
Bobo...a batut Timisoara pe Buzau cu 5-3 , in brajul de ramanere in A.

Bobo...a batut Timisoara pe Buzau cu 5-3 , in brajul de ramanere in A.

- Fişiere ataşate
-
- p6140059.jpeg (89.41 KiB) Vizualizat de 4726 ori
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii