ce se mai aude de KOREKT
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce se mai aude de KOREKT
mah fratilor ce se mai maude de korekt o trupa cu un album de debut destul de bun in 2000.iar piesa cu racla ,,stiu ce zic"a fost si este beton.nu stiu cati din voi ati ascultat albumul dar mie mi sa parut unul dintre putine albune de hh de la noi care au o asemenea valoare.ce ziceti?
- foxu
- Junior Member
Yo n-am mai auzit nimic,
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
ma asteptam
nici nu ma gandeam la altceva ,multi se dau cunoscatori dar putini cunosc.dar ma rog (no comment)
daca nu l-aim ascultat pot sa ti-l trimit eu daca vrei ,e super tot ce trebuie sa faci este sa-mi trimiti adresa ta si ti-l trimit eu nu o sa te coste decat 30000 de mii de lei
pace
daca nu l-aim ascultat pot sa ti-l trimit eu daca vrei ,e super tot ce trebuie sa faci este sa-mi trimiti adresa ta si ti-l trimit eu nu o sa te coste decat 30000 de mii de lei
pace
- foxu
- Junior Member
:PP
Korekt ca si trupa nu mai exista din cate stiu eu ...ei au lucrat o vreme la studioul, omega..acum nu stiu exact care e situatia ... cert e ca unul dintre ei a facut si cateva manele
anyway ...nu cred ca o sa maia veti ocazia sa ascultati ceva korekt pe piata .... as detalia da mi-e cam lene
anyway ...nu cred ca o sa maia veti ocazia sa ascultati ceva korekt pe piata .... as detalia da mi-e cam lene

-
Kombat - Junior Member
Re: ma asteptam
Initial trimis de foxu
nici nu ma gandeam la altceva ,multi se dau cunoscatori dar putini cunosc.dar ma rog (no comment)
pace
Ma am ascultat,dar nu am mai auzit nimic de ei atata tot.
Tu ai pus o intrebare eu am raspuns....am ascultat,dar de atunci ciuciu.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Re: Re: ma asteptam
korekt a colaborat cu verita sagga pe o piesa de pe industria subterana ,un mix-type al lui dj magnetic
de atunci pulea a mai auzit de korekt, de asta v-am intrebat pe voi
pace
de atunci pulea a mai auzit de korekt, de asta v-am intrebat pe voi
pace
- foxu
- Junior Member
KOREKT NU MAI EXISTA IN VECHEA FORMULA ..RADU E IN STATE ARE O BURSA PT.VIOARA,MARIUS ESTE IN ARMATA (ANGAJAT)IAR ADI FACE MUZICA K1 SI AMMA...KOREKT A MAI APARUT LA SINAIA CU SOCRA IAR DE CURIND ADI SI GEO,AU TRCUT PE R&B
- C.D.
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1