ce se mai aude de KOREKT

ce-a fost pe Muzici o data

ce se mai aude de KOREKT

Mesajde foxu » Vin Iun 06, 2003 12:49 pm

mah fratilor ce se mai maude de korekt o trupa cu un album de debut destul de bun in 2000.iar piesa cu racla ,,stiu ce zic"a fost si este beton.nu stiu cati din voi ati ascultat albumul dar mie mi sa parut unul dintre putine albune de hh de la noi care au o asemenea valoare.ce ziceti?
foxu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Vin Iun 06, 2003 9:42 pm

Yo n-am mai auzit nimic,

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

ma asteptam

Mesajde foxu » Mar Iun 10, 2003 1:32 pm

nici nu ma gandeam la altceva ,multi se dau cunoscatori dar putini cunosc.dar ma rog (no comment)
daca nu l-aim ascultat pot sa ti-l trimit eu daca vrei ,e super tot ce trebuie sa faci este sa-mi trimiti adresa ta si ti-l trimit eu nu o sa te coste decat 30000 de mii de lei
pace
foxu
Junior Member

:PP

Mesajde Kombat » Mie Iun 11, 2003 1:36 pm

Korekt ca si trupa nu mai exista din cate stiu eu ...ei au lucrat o vreme la studioul, omega..acum nu stiu exact care e situatia ... cert e ca unul dintre ei a facut si cateva manele
anyway ...nu cred ca o sa maia veti ocazia sa ascultati ceva korekt pe piata .... as detalia da mi-e cam lene :)
Kombat
Junior Member

korekt

Mesajde Gyno » Mie Iun 11, 2003 2:00 pm

korekt .. hmm . stiu ca au lucrat in mitran . si au facut cateva invarteli .. ma refer la silviu si adi .. apoi unu a plecat in america .. si nu stiu cine s-a dus in amma la manele ... cam atat ..
Gyno

Mesajde AdevaRapper » Mie Iun 11, 2003 9:59 pm

Parca la un moment dar au cantat cu VeritaSaga
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

korekt

Mesajde sadox » Vin Iun 13, 2003 10:43 pm

De cand "una shi cu unu fuck intotdeauna sex" n-am mai auzit nimic de korekt.Nu shtiu daca o sa mai iasa cu ceva pah piatza.Pace!

How the fuck can i be white i don't even exist!
sadox
Junior Member

Re: ma asteptam

Mesajde Raspopitu » Vin Iun 13, 2003 11:02 pm

Initial trimis de foxu
nici nu ma gandeam la altceva ,multi se dau cunoscatori dar putini cunosc.dar ma rog (no comment)
daca nu l-aim ascultat pot sa ti-l trimit eu daca vrei ,e super tot ce trebuie sa faci este sa-mi trimiti adresa ta si ti-l trimit eu nu o sa te coste decat 30000 de mii de lei
pace

Ma am ascultat,dar nu am mai auzit nimic de ei atata tot.
Tu ai pus o intrebare eu am raspuns....am ascultat,dar de atunci ciuciu.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Re: Re: ma asteptam

Mesajde foxu » Lun Iun 23, 2003 11:56 am

korekt a colaborat cu verita sagga pe o piesa de pe industria subterana ,un mix-type al lui dj magnetic
de atunci pulea a mai auzit de korekt, de asta v-am intrebat pe voi
pace
foxu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Iun 23, 2003 11:47 pm

Si yo am raspuns.
Raspopitu
Junior Member

Mesajde C.D. » Dum Iul 13, 2003 12:37 pm

KOREKT NU MAI EXISTA IN VECHEA FORMULA ..RADU E IN STATE ARE O BURSA PT.VIOARA,MARIUS ESTE IN ARMATA (ANGAJAT)IAR ADI FACE MUZICA K1 SI AMMA...KOREKT A MAI APARUT LA SINAIA CU SOCRA IAR DE CURIND ADI SI GEO,AU TRCUT PE R&B
C.D.
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Aug 02, 2003 10:37 pm

n-am auzit nimik de ei de cand au scos albumu` ala
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Înapoi la De pe muzica