pepsi sziget festival

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde neatza » Mie Apr 23, 2003 12:34 pm

aia de mai sus + Manu Chao (oficial!)
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde the Zephyr » Mie Apr 23, 2003 9:14 pm

Cica...numai cica....o sa fie un concert, tot in Budapesta, in 4-5 iunie...si o sa cante si Nightwish. Da de fapt mai bine vedeti originalul stirii : SUMMER ROCKS
4 si 5 iunie 2003, Budapesta
(IRON MAIDEN, CHILDREN OF BODOM, ANTHRAX, NIGHTWISH)
:) :) :) Mie-mi arata tare bine......ce zici Nightwish?
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Apr 24, 2003 12:27 pm

Manu Chao!? :lol:

Zephyr, am notat: Iron Maiden, and of course, Nightwish.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Joi Apr 24, 2003 12:34 pm

Initial trimis de Nightwish
Manu Chao!? :lol:

Zephyr, am notat: Iron Maiden, and of course, Nightwish.

s-ar putea sí£ nu fie vorba de iron maiden, ci de iron maidnem, o trupa ungureasca. mai uití£-te o data. aºa a fost ºi acum doi ani ºi anul trecut.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Apr 24, 2003 12:44 pm

Iron Maidnem?! :con: :confused: :eek: ce tampenie. adicatelea cum ar fi Panasonic --> Panasoanic.

nocturna

Mesajde the Zephyr » Joi Apr 24, 2003 9:17 pm

Pai daca asa au scris ei cu manuta lor pe site...aia de la http://www.hmm.ro adica...habar nu am. Eu sunt mic nu stiu nimic. Mie mi-ar placea totusi sa fie Iron Maiden...un motiv in plus sa chiulesc de la scoala cu destinatia Budapesta :D
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Apr 27, 2003 4:45 pm

Initial trimis de Nightwish

da. trupa a luat o pauza de 2/3 ani, daca nu ma insel, ptr ca Tarja sa-si definitiveze studiile. si am impresia ca e vorba de Germania. anyway, se vehiculeaza tot mai mult ideea ca ea va parasi trupa ptr a se dedica in totalitate operei. si asta ar fi o lovitura, destul de dura zic eu. categoric ca le va fi greu sa gaseasca o voce cel putin la fel de buna ca a ei.

cred si eu ca e fost bestial concertul (nici nu se putea altfel) eu am vazut doar inregistrari din concerte si am fost vrajita. :)

pai si daca nu e Nightwish...hmm...ce sa zic, depinde cine vine. personal HIM nu ma incanta, Placebo prea putin. trebuie sa fie ceva pentru care sa merite orice efort :)

intr-adevar,nightwish e o trupa destul de misto(putin zis)
,dar sa stii ca vocea tarjei nu e totusi asa de buna cum pare...crede-ma,eu fac canto si pian la lic de muzica din cluj si am auzit voci mult mai bune si mai bine lucrate.oricum,ar fi pacat sa paraseasca trupa.
Unregistered

Mesajde neatza » Lun Mai 05, 2003 12:28 pm

+ Toy Dolls shi De Phazz

neatza

Mesajde helguera88 » Mie Mai 14, 2003 10:31 pm

Cam slabutz pana acum. Daca asta e lista finala, nu merg. Dar presimt ca se vor schimba lucrurile.
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Mai 15, 2003 8:53 am

+ Laibach

neatza

Mesajde neatza » Vin Mai 16, 2003 5:00 pm

neoficial, dar destul de sigur: Slayer, Shaggy, H-Blockx, Goldfrapp, Morcheeba, Earth Wind and Fire Experience, Dreadzone, Moloko, Napalm Death, Testament.

neatza

Mesajde the Zephyr » Vin Mai 16, 2003 10:27 pm

Mie mi-a spus cineva la un moment dat, ca ar veni si Sonata Arctica.....da pe-aici n-am vazut pe nimeni amintind de ei. Pot sa-mi pun deci pofta-n cui? :( ;P
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Mai 18, 2003 1:29 pm

morcheeba frumos.placebo -la pastile cailor;P
Gavozdita

Pepsi Sziget

Mesajde iiinnnaaa » Dum Mai 18, 2003 3:02 pm

:) Stiati ca daca va luati bilete pe tot festivalul cu o luna mai repede iesiti la jumate de pret....foarte misto festivalul...m-am bucurat sa vad ca sunt atatia interesati...daca va intereseaza cum poti sa-ti iei bilete mai ieftin am sa ma interesez, nu stiu cum exact mie imi iau biletele niste prieteni din Arad....ne vedem acolo :a
iiinnnaaa
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Mai 19, 2003 12:10 pm

Initial trimis de the Zephyr
Mie mi-a spus cineva la un moment dat, ca ar veni si Sonata Arctica....

Sonata, Sonata. astia si-au gasit clapar (parca)?! sau nu mai stiu cine plecase din formatie...

nocturna

Mesajde the Zephyr » Mie Mai 21, 2003 9:43 pm

Nu stiu :( O sa ma interesez mai mult de soarta formatiilor pe care le ascult. Dar pana atunci, am aflat ca sigur vin Sonata Arctica la Sziget, ca i-au pus in sfarsit in lista formatiilor care si-au confirmat aparitia:) :) :)
Si am mai gasit si un afis cu celalalt concert, din 4-6 iunie...si o sa cante intr-adevar Iron Maiden si Nightwish. Scrie si pe site-ul celor de la Nightwish, la tour dates :o
Maybe you'll go Night.I'd wish I did....
the Zephyr
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mai 22, 2003 10:58 am

maybe ;)

nocturna

Mesajde neatza » Lun Mai 26, 2003 12:13 pm

nashpa! tzeapa! Manu Chao nu mai vine anu asta. cica informatzia a fost eronata de la bun inceput. shi nici Toy Dolls. ^%^$&^$%#&^!!!!

neatza

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 9:11 pm

Am vazut in schimb pe lista Paul van Dyk si Armand van Helden. Interesant.

Biletul o sa fie 75 de Euro ... acum 2 ani a fost 40 de $, iar anul trecut 63 de Euro ... si asta in conditziile in care lista devine din ce in ce mai naspa.

Am vazut Palcebo, am vazut Nightwish ... mi-ajunge :)
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Mai 28, 2003 12:12 am

Initial trimis de Unregistered
Am vazut in schimb pe lista Paul van Dyk si Armand van Helden. Interesant.

Biletul o sa fie 75 de Euro ... acum 2 ani a fost 40 de $, iar anul trecut 63 de Euro ... si asta in conditziile in care lista devine din ce in ce mai naspa.

Am vazut Palcebo, am vazut Nightwish ... mi-ajunge :)

Avem asa:
Laibach - n-am pentru cum, dar la o adica am luat teapa cu Cure
Sly & Robbie (dub de la mama lui)
Dreadzone (au mai fost, au fost beton)
Shane MacGowan - ma imbat ca vaca
Zion Train - dub sanatos
Slovo - la fel, din gasca lui Zion Train

In plus, dragul meu, vin Skatalites, chestie pentru care as da vreo 10 euro in plus.

Hai sa mai adaugam niste Massive Attack, Lamb si ADF ca bonus.

Oricum se vor mai anunta ceva trupe de punk, dub sau treburi sanatoase pe WAN2 (cea mai beton scena).

Asa se face ca merita, si chiar ma bucur ca nu vin HIM sau Nightwish, m-am saturat de gotici de liceu.

Compara asta cu UK Subs (cel mai pizda concert vazut), Iggy Pop, Noir Desir si Zenzile (care culmea, nici nu au fost in program, am avut noroc sa-i vad acum 2 ani). Eu zic ca merita anul asta.

Ne vedem la WAN2. Traiasca Dumnezeu!

Iar boul ala de baterist de la H-Blockx sper sa-si zdreleasca mana din nou, precum in 2001, si sa se anuleze concertul. Ceea ce le doresc si fanilor HIM.

Si blestemat fie cel ce s-o duce la AB4 cand e Dreadzone pe Main Stage.
Unregistered

Mesajde neatza » Lun Iun 02, 2003 10:02 am

asta ca sa nu ma mai chinui io sa scriu.

http://www.sziget.hu/fesztival/program

neatza

Mesajde helguera88 » Mar Iun 10, 2003 4:32 pm

Noir Desir au fost intr-adevar meseriasi.

Si, daca ai fost la H-Blockx, stii ca dupa incidentul cu bateristul, a facut solistu' striptease ... pana la p**a goala :p Aia a fost misto :)
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde helguera88 » Joi Iun 12, 2003 12:51 pm

Se pare ca o sa mai cante si Fun' Lovin Criminals, Patti Smith si Panjabi MC :)

La Roskilde ( Danemarca ) : Blur, Metallica, Iron Maiden, Bjork, Coldplay, X-Zibit, Massive Attack ...

La Glastonbury ( Anglia ) : Suede, David Gray, Rem, Supergrass, Radiohead, Leningrad Cowboys, Macy Gray, Asian Dub Foundation, Sugababes, Manic Street Preachers, Moby, The Gathering, Dave Gahan, Morcheeba, Seb Fontaine, Fatboy Slim, The Chemical Brothers ... aoleu ... moarte curata.
helguera88
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Sâm Iun 14, 2003 4:25 pm

am auzit ca ab4 ar canta la sziget...va mai curge multa apa pe dunare pana sa avem si noi fest ca cel de la glastonbury sau roskilde
Gavozdita

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 14, 2003 9:47 pm

Pai las ca am inceput si noi cu Open Air-ul asta...sau cum i-a zis. De la Arenele Romane....cica a fost destul de buna atmosfera, trupele...Poate o sa devina un festival international :) poate chiar de nivelul celor din Germania, Danemarca, Anglia...si care mai sunt. ;)
Unregistered

Mesajde neatza » Mie Iul 30, 2003 8:30 pm

io am cam ajuns p'aci adica la sziget. cam ploo. mai ie careva? da careva o bere?

neatza

Mesajde Gavozdita » Mie Iul 30, 2003 9:14 pm

Initial trimis de neatza
io am cam ajuns p'aci adica la sziget. cam ploo. mai ie careva? da careva o bere?

naspa daca ploua.tuh f bine ai facut ca ai ajuns tine ne la curent cu ce se n varte pe acol`:o
Gavozdita

Mesajde neatza » Joi Iul 31, 2003 11:33 am

prima seara slabutz de tot (ma cac pe tastatura asta ungureasca). concert shaggy, de cacao rau de tot. sonata arctica am pierdut de tot din cauza unor defectziuni tehnice la iei. in rest, mai nimic.
spre seara, la Wan2 stage, Dubcity Fanatikz care au sunat superbeton, cu un show pe masura. au urmat, tot acolo, Dub Pistols, care, ca sa-m citez consoarta, s-au pishat de sus pe Shaggy shi restu de pe scena mare din prima zi.

am uitat sa adaug, in deschidere, de dimineatza shi pana ceva mai incolo, un mai vechi preten d'ai mei d'aci, domnul Heinecken la numa 169 Ft stecla rece de juma care vine in bani peshin romanesht cam doojcinci de mii. care este.
revenim cu noi amanunte mai incolo.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Iul 31, 2003 12:33 pm

bre piar neatza, matale esti cam euforic bre. da-ne unu' mai treaz la vorbitor. :D pai tu te-ai dus la sziget sau la MTV music awards? :D ce shaggy bre? sau asta fu nume de cod.

si sa pierzi tu concertu' sonata...si io tocma d'ala vroiam sa te intreb, da' sa speram ca pe partea lu' stefan nu au fost perturbatiuni tehnice si s-a auzit mai bine.

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Iul 31, 2003 12:56 pm

bre matinale daca gasesti vrun minut doo libere intre neshte beri scutura si matale fata de masa cu pemeile alea care zac acolo sa ai loc de mai multe neshte beri.
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii