Melodii de moment
Moderator: Shaki
Ca sa vedeti ca nu ma prefac... Catalin Crisan- Vorbeste marea 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
nirvana - dive este piesa care deschide albumul incesticide:
Pick me pick me yeah
Let a long long signal (Live alone lone single)
At least at least yeah
Everyone is hollow
Pick me pick me yeah
Everyone is waiting
Pick me pick me yeah
You can even pay them
Pain (Hey)
Dive
Dive in me (Dive Dive Dive Die with me)
Pick me pick me yeah
Let a long long signal (Live alone lone single)
At least at least yeah
Everyone is hollow
Pick me pick me yeah
Everyone is waiting
Pick me pick me yeah
You can even pay them
Pain (Hey)
Dive
Dive in me (Dive Dive Dive Die with me)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
am si io o intrebare Do you remember rock'n'roll radio? un kiss de mare calitate. si aleg pe ziua de azi tot un oldies but goldies Bad Company-Shooting Star.
A si Die toten hosen -Pushed Again e declarata oficial melodia sesiunii m-a innebunit winampu' cu ea(ascult cu random) inainte de analiza mat. (thanx god i passed it)
A si Die toten hosen -Pushed Again e declarata oficial melodia sesiunii m-a innebunit winampu' cu ea(ascult cu random) inainte de analiza mat. (thanx god i passed it)
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Datorita lui Aliosha (raman vesnic indatorat) azi ascult Love - "Forever Changes" la serviciu... Preferata mea a fost mereu "Old Man", una din cele doua sau trei melodii care nu au fost scrise de Arthur Lee... Era unu pe barfe care zicea ca Love a fost formatia unui singur om, Arthur Lee, ce tare greshea... Bine, acelasi il scotea pe Steve Marriott din Humble Pie, deh, logoreea...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
piesele zilei apartin formatiei aliaj: orastul si ispita. vizitati http://www.aliaj.ro pt mai multe detalii
la acestea se adauga 3 clasice: alice in chains - would, alice in chains - down in a hole si pearl jam - alive
la acestea se adauga 3 clasice: alice in chains - would, alice in chains - down in a hole si pearl jam - alive
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Yossou N'Dour & Pascal Obispo - So many men
Yossou N'Dour un African cu o voce de de aur pe care precis il stiti din melodia 7 Seconds pe care o canta impreuna cu Neneh Cherry,melodia pe care o canta cu expresivitate imposibil de trecut cu vederea....ei bine nici in melodia asta nu este mai prejos asa ca v-o recomand cu draga inima.....
"I feel like a bird today i'm gonna show you i'm gonna make it...set me free.....so many men...so many people ther's so much to do and so much to give today"
"I feel like a bird today i'm gonna show you i'm gonna make it...set me free.....so many men...so many people ther's so much to do and so much to give today"
-
SatyR - Junior Member
... why are you different?
why are you that way?
if you don't get in line we'll lock you away
it all comes down to nothing....
it's a typical situation in these typical times,
too many choices...
Dave Matthews Band
si urmeaza una tare: Slainte Mhath (Marillion). Hai noroc!
why are you that way?
if you don't get in line we'll lock you away
it all comes down to nothing....
it's a typical situation in these typical times,
too many choices...
Dave Matthews Band
si urmeaza una tare: Slainte Mhath (Marillion). Hai noroc!
-
b0nechina - Mesaje: 673
acuma ascult : timpuri noi - balalau
Cine-i vinovat de tot ce-i rau,
Cica, cica, cica Balalau
Capul cit o nuca insa greu,
Cica, cica, cica Balalau
Nu te mai mira ca foarte-n jurul tau
Cica, cica, cica Balalau
Face-ntotdeauna tambalau,
Cica, cica, cica Balalau........
Cine-i vinovat de tot ce-i rau,
Cica, cica, cica Balalau
Capul cit o nuca insa greu,
Cica, cica, cica Balalau
Nu te mai mira ca foarte-n jurul tau
Cica, cica, cica Balalau
Face-ntotdeauna tambalau,
Cica, cica, cica Balalau........
have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
E si o melodie populara cu titlul Balalau. ("balalau de la Galati , face copii cocosati..." :p )
Melodia mea de moment vine din partea baietzilor de la Creedence Clearwater Revival , o piesa unica si de mare angajament si andurantza : I put a spell on you .
Ce mi-ar place si mie sa fac vraji !
A doua piesa e una cu Eric Clapton , dar nu stiu cum se numeste. Incepe cu .."in the lonely night......." .
Melodia mea de moment vine din partea baietzilor de la Creedence Clearwater Revival , o piesa unica si de mare angajament si andurantza : I put a spell on you .
Ce mi-ar place si mie sa fac vraji !
A doua piesa e una cu Eric Clapton , dar nu stiu cum se numeste. Incepe cu .."in the lonely night......." .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Frank Zappa cu Jack Bruce - "Apostrophe", de pe albumul cu acelasi nume, si Frank Zappa - "Dirty Love", cu niste versuri numa bune pentru "romantism in muzica":
...
Give me
Your dirty love
Like some tacky little pamphlet
In your daddy's bottom drawer
Give me
Your dirty love
I don't believe you never seen
His book before
I don't need no consolation
I don't want your reservation
I only got one destination
An' that's your dirty love
Your dirty love
Give me
Your dirty love
Just like your mama
Make her fuzzy poodle do
(Oh, Frenchie . . . )
Give me
Your dirty love
The way your mama
Make that nasty poodle chew
... etc
...
Give me
Your dirty love
Like some tacky little pamphlet
In your daddy's bottom drawer
Give me
Your dirty love
I don't believe you never seen
His book before
I don't need no consolation
I don't want your reservation
I only got one destination
An' that's your dirty love
Your dirty love
Give me
Your dirty love
Just like your mama
Make her fuzzy poodle do
(Oh, Frenchie . . . )
Give me
Your dirty love
The way your mama
Make that nasty poodle chew
... etc
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
ca tot mi-am adus aminte de melodie si am si postat versurile la oldies (merita citite), Jim Croce - Time In A Bottle.
moshule, degeaba zici mah da' piesa ii superba. *p
moshule, degeaba zici mah da' piesa ii superba. *p
-
nocturna - Mesaje: 8725
M-am trezit azi in cap cu o melodie destul de ciudata, demna de Muzica pt. bosorogi. Si ma intreb cum de s-a intamplat asta, mai ales ca nu am mai ascultat-o de ceva vreme (poate pentru ca e sambata?)
Jean Moscopol- Vrei sa ne-ntalnim sambata seara?...

Jean Moscopol- Vrei sa ne-ntalnim sambata seara?...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
...intr-o carciumioara la sosea
unde canta un pian si o vioara
si-unde nu ne vede nimenea !
*p
Si ca sa fiu un asentimentul lui river , zic si eu la melodie de moment : Zavaidoc - Daca ea nu ma iubeste
river...facem thread de d'astea pe bosorogi ?
unde canta un pian si o vioara
si-unde nu ne vede nimenea !
*p
Si ca sa fiu un asentimentul lui river , zic si eu la melodie de moment : Zavaidoc - Daca ea nu ma iubeste
river...facem thread de d'astea pe bosorogi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pai ce mai astepti? da-i drumul!
"bosorogii vechilor Bucuresti" :p

-
river - Junior Member
oh,please God...wake me !
Nu am mai ascultat de foarte multa vreme Metallica. Astazi mi-am amintit ca One era printre preferatele mele in vremea liceului. O adevarata simfonie...imnul metalistilor de pretutindeni...un simbol al rockului.
Dar mi-am amintit si de una dintre simfoniile celor de la Guns..si anume November rain. Cat de mult ma putea fascina videoclipul acestei piese , pe vremea cand liceean eram.
Si incheiem cu o piesa ce a stat multe zile in Topul de Fier de la Fun Radio , intocmit de Lentzi Chiriac...pe la inceputurile deceniului trecut. Doamnelor si domnilor , suedezii de la Tiamat ...cu celebra In a dream , de pe albumul Clouds. O piese de referintza a metalelor grele.
Dar mi-am amintit si de una dintre simfoniile celor de la Guns..si anume November rain. Cat de mult ma putea fascina videoclipul acestei piese , pe vremea cand liceean eram.
Si incheiem cu o piesa ce a stat multe zile in Topul de Fier de la Fun Radio , intocmit de Lentzi Chiriac...pe la inceputurile deceniului trecut. Doamnelor si domnilor , suedezii de la Tiamat ...cu celebra In a dream , de pe albumul Clouds. O piese de referintza a metalelor grele.
-
Moshule, nu stiam ca asculti greutati... Brava!!!
Azi (de fapt ieri+azi) am trecut in revista mai toate albumele Queen si pot sa spun ca Who Wants to Live Forever still rules!!! Inca mi se mai ridica paru' de pe maini cand o aud... Si sa te uiti in acelasi timp la "Nemuritorul"... Cine si-aduce aminte momentul exact din film, stie ca nu mananc kkt...
Azi (de fapt ieri+azi) am trecut in revista mai toate albumele Queen si pot sa spun ca Who Wants to Live Forever still rules!!! Inca mi se mai ridica paru' de pe maini cand o aud... Si sa te uiti in acelasi timp la "Nemuritorul"... Cine si-aduce aminte momentul exact din film, stie ca nu mananc kkt...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237