Cel mai antipatic user de pe forum
cata ,da al doilea de unde-i mah? iar fusesi la curve si uitasi sa cotizezi?
ps si mai invata baschet bah....
ps si mai invata baschet bah....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
titino da ce reputatie "ridicata" ai ...... hihi ......
si te mai intrebi de ce se enerveaza Jaded .
si te mai intrebi de ce se enerveaza Jaded .
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de Portnoy
Pentagrama aia e de vina... Te-a impins Belzebut, nu? Vezi ca daca ai semnat contractu', nu mai poti da inapoi... :j Intelegi ce vreau sa... zic? Gyeah!!!
DAh, probabil ea e de vina.. Neastamparata de ea!

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Cumva al 15-lea vot e de la tine? Cata nesimtire.....glumeam...ca nu ma supar.....Dar faza-i ca io nu te-am votat pe tine......iar tu...........
auzi ? ....... si te mananca rau de tot nu ..... ? mosule mai pune-i un vot

ce vina am io ca ai tu 15 voturi , ai(ai - iterjectie

-
monk - Mesaje: 2747
2232
Initial trimis de Jaded
Oricum titina conduce......
sunt curios cand si-o lua banul ala de o saptamana? sau nu am fost eu pe faza?!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 2232
Initial trimis de baixinho
sunt curios cand si-o lua banul ala de o saptamana?
O sa-l iau cand o sa am 20 de voturi......shi alea pun pariu c-o sa se faca,atunci cand o sa plec shi n-o sa mai pot intra oricum pe net :p ........
Oricum nu prea mi-ar strica un mic ban ....

- Titina
- Junior Member
Re: Re: 2232
Initial trimis de X-Tina Aguilera
da' nu shtiu cum sa ma despart de calc........![]()
Indiciu: inchide-l
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Re: Re: Re: 2232
Initial trimis de dj_jaxxx
inchide-l
Crezi ca merge?

- Titina
- Junior Member
2256
Ti-Tino, daca-l iei in brate si te plimbi cu el prin camera, iti garantez ca merge. alt indiciu: urca-l pe bloc si arunca-l de pe terasa. in mod sigur o sa va despartiti si sunt sigur ca el nu o sa planga prea mult. parerea mea!
pe de alta parte, cand o punem si noi?
pe de alta parte, cand o punem si noi?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Portnoy
Stai potol mai fata mosului... N-am chef sa ma trimita astia in vreun sejur fortat la loc racoros si lipsit de verdeata...
Hei! Nu ma refeream la ce crezi tu... Hmm! La ce te gandesti, mai, perversule!...

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
vad ca dupa votul meu si-a mai facut cineva curaj sa aleaga acel baiat ca fiind cel mai antipatic user de pe forum...ma bate gandul sa-mi fac niste clone doar ca sa-l mai votez...imi confera o satisfactie nemarginita
-
Superba Oana - Junior Member
Initial trimis de Superba Oana
vad ca dupa votul meu si-a mai facut cineva curaj sa aleaga acel baiat ca fiind cel mai antipatic user de pe forum...ma bate gandul sa-mi fac niste clone doar ca sa-l mai votez...imi confera o satisfactie nemarginita
Pun pariu ca stiu incotro s-a indreptat votul tau
-
Love2Fly - Junior Member
Hoo, bre`! Ca nu ma leg cu voi de cap acu`.. Stati ujor, nu sariti pe mine.. ;e
-
Io?! Sa fac asa ceva?! Tataie, nu-mi pierd io timpu` cu asta.... Ma chinui sa-mi reinstalez Yahho M. acu`.... Stai calm, inca nu ma palesc gandurile astea.... Dar... Cine stie?! Vacanta-i lunggggaaaaaaaaa... :sal: :t
-
Daca era baixinho pe lista...as fi votat cu el...
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Eu ii fac galerie lu` bhuttu si sper ca pana la urma sa castige la o diferentza mare....Merita!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de dj_jaxxx
Daca era baixinho pe lista...as fi votat cu el...
mare noroc are baixinho asta ca nu l-au pus astia in lista ca si io l-as fi votat cu draga inima si mai stiu cel putin 6 useri care si ei l-ar fi votat cu oichii inchisi. cum se fofileaza unii bah....
-
Eu propun sa-i scoateti de pe lista pe cei care n-au voturi sau care au doar 1.64%.. Ei is simpatici... Hai sa cautam altii mai enervanti.... Adik, sa va duceti sa cauti..... Asta vroiam sa spun.... 

-
Initial trimis de Andreea Pisoi
Dar... Cine stie?! Vacanta-i lunggggaaaaaaaaa... :sal: :t
Si ce pacat ca BANu' e atat de scurt...
Adik, sa va duceti sa cauti....
Si cum ziceam... Ai luat capacitatea?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Portnoy, du-te.... si ia o gura de aer! Ai nevoie, crede-ma!!!! E dreptu` meu sa votez pe cine vreau si am voie sa-mi fac cate usere vreau! Doar n-ai sa ma opresti tu! Si crede-ma, imi cunosc foarte bine drepturile, tinand cont ca vreau sa dau la drept! Du-te-ncolo, ca mi-ai strica` ziua!
TICALOSULE! Iar in legatura cu Capacitatea, o sa -mi dau cu.. nota peste nas sambata, cand aflu si io...

-
LOL!!! Ce rea esti... Ti-am mai spus ca de la pentagrama ti se trage... Si mai lasa si tu motoceii aia care atarna de gura hornului, ca o sa crapi de atata nervi... í£í£í£... joaca...
Mai da si pe stangu'... sau mergi cumva in carje?
dreptu`[...] drepturile [...] drept!
Mai da si pe stangu'... sau mergi cumva in carje?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
auzi matza spurcata? poate te mai pune dracu sa calci pe la fanclubu asia si sa postezi ca descreierata ca nu-ti place. ala e forum exclusiv pt fani . nu-ti place asia nu intra. deschide un thread unde vrea muschii tai si spune ca nu-ti place dar sa nu te mai prind pe-acolo c-o incurci si-l pun pe portnoy pe tine. io o data iti spun , ai grija.
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii