(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde angus » Mie Iun 18, 2003 4:16 pm

breh da frigidel nutz detera aia, cu bar dotat cu tot ce trebe? ca la mine ashea fu, cum imi doresc o fanta shocata, cum vine vine, cu pahar cu picior, cuburi cubice de gheatza inghetzata, umbrelutza shi pai de plastec indoit shi colorat dupe zilele saptamanii...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iun 18, 2003 4:29 pm

hehehe nashico stai linistita mataluta nu-ti fa probleme si sa ai un somn usor la noapte si vise placute si sa n-ai cumva coshmare cum ca nu posed frigidaire. e la secretara asezat frumos pe colt, un artic nou nout cu congelatoire da cu cuburi dinalea rotundele de la titan ais ,luate cu interventii de moshu de la patinoire, ma mai dotara adminii si cu filtru de cafea dinala smecheru unde bagi boabele de cafea si iese braga cu iz de fructe de padure, care tot la secretara ie si ma mai dotara si cu gril de senvisuri , faxe ,laptoape, perie de pantofi, ascutitori ,rujuri si o colivie mare pt porumbei...n-au uitat baietii astia nici un amanunt zau asa.
eyewitness

Mesajde angus » Mie Iun 18, 2003 4:42 pm

ma mai loai de-o grija, da tot mai ma tem ca nu cumva grosimea persanului de pe podea sa nu fie ea corespunzatoare shi bine proportzionata cu shubleru? shi femeia de servici sper ca ie o tanti atent selectzionata shi care vorbejte cel putzin trei limbi straine, proaspat coafata shi manechiurata; aieru sa fie inmiresmat cu gled imparfumat, ca sa nu mai te-ntreb de buda, apucat-ai sa explorezi locul? ca daca nu inca, ia-o de manutza pe duduia secretara shi merjetzi casa exploratzi acel loc primejdios. sa ne spui shi noo cum fu. aka vreau sa zic faiantza din bae, prosoapele shi cartia agienica cu desene suprarealistice...

leitar edit: mie mi s-a inmanat in acelash cadru festiv shi un bec cu instructziuni complete shi precise despre cum se stinge, cat shi un lacat de pus pa ushe pe dinafara...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iun 18, 2003 5:01 pm

aici m-ai prins nashico cu femeia de servici atent selectionata si cu dosaru beton. stie doar doo limbi de circulatie pe dreapta ,maghiara si finlandeza da nu stie limba materna si de-acasa. adica ea balmajeste ceva acolo intr-o limba asemanatoare cu cea pe care o vorbim noi ,asa ceva in genu lu icstina sau jaded dar am pus-o pe secretara sa ia cursuri de dat din maini si o sa-i arate prin semne cam ce are de facut. in schimb baia nashico ie de vis ,iacuzii cu jete de apa care te gadila la toate chestiile alea necuvincioasele, oglinda mare asezata chiar in dreptu vasului de veceu care m-ajuta sa vaz daca chestia aia mai ie la locu ei au ba ca crescu burta de atata bine de asezi halba de bere pe dansa si-mi obtureaza privirea ca fiece dimineata is in dubiu daca mai e la locu iei , acu nu ca as mai avea nevoie de dansa ca n-o mai folosii de mult ,doar asa din curiozitate ca o primii pe inventar la nastere si sa nu mi-o impute cand trec dincolo.
hartia igienica e dinaia fina si e in dublu exemplar ca ie musai aici la noi in intreprindere ca un exemplar sa ramana la dosar si nu ie cu desene dinalea de care zisesi matale e cu doi iepurasi care strang in brate o balena. e dinala suprarealistu, desenu...
eyewitness

Mesajde Salma » Mie Iun 18, 2003 5:25 pm

Initial trimis de eyewitness
bah io acu vazui ... salma de azi da din cur....misto , intra si ea in randu femeilor in sfarsit.

Zici tu asha, subapreciindu-ma in necunoshtinta de cauza, ca inca nu ma vazushi face tu face ;)

Initial trimis de baixinho
da de ce nu se-ntuarce si cu fata? i-o fii :D rusine de noi?

Ca sa-mi pastrez misteru, baicsule, nimica nu stii:no:
Salma

Mesajde J'adore » Mie Iun 18, 2003 8:58 pm

LOve is like a rainbow asta ascult eu acum...roxette
Iau si eu o mica vacanta si cand ma intorc aflu ca pisoiasul, andreea pisoi, vrea sa mi-l fure pe portnoy :hehe:
Si tot nu se mai aude nimic de o intalnire forumista :mad:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 18, 2003 10:54 pm

Initial trimis de eyewitness
multumesc nocturno pt subtila si generoasa comparatie cu icstina. o sa tin minte amabilitatea si promit ca o sa ma revansez inzecit. :D

eh aiule, stii mah ca nu am vorbit serios. zisei si eu asa la suparare. ca prea m-ai ofensat cu aluzia fina referitoare la brelocu' meu de la chei. *p

jaded, am avut o mica tresarire cand iti vazui postu: am crezut ca-s la melodiile de moment, si ma repezeam sa bag si eu ceva muzici. :D

intalnire forumsita?! pai cine s-o mai faca si p'aia, ca lumea-i ba cu capacitatea, ba in incapacitate, ba in sesiune, ba prinsi in moderare...

angus, astept cu interes sporit si inzecit, sa vad maine dimineatza (la prima ora) versurile la piesa cu broasca testoasa. ca doar ne-ai promis. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Mie Iun 18, 2003 10:59 pm

Cine? Ce? Cotoi? Sa ma fure? Pshaaaaaa... Sa fim seriosi...

Ce melodie e aia de la Roxette? Ca nu stiu nici una care sa se numeasca "Love Is like a Rainbow"...
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mie Iun 18, 2003 11:23 pm

Buna seara.Ce facetzi la ora asta?K sa citez din niste clasici in viatza,ma tem k am cam ramas fara idei shi e a doua seara in care nu sunt coerent.Shi nici macar nu am baut.Credk m-a batut soarele in cap:D.Va pup.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde J'adore » Mie Iun 18, 2003 11:33 pm

Portnoy, gata m-am linistit, si scuze vroiam sa scriu Modern Talking-"LOve is like a rainbow" am gresit, tocmai atunci terminasem de ascultat o melodie "marca" Roxette :D
Cum asa nocturno, eu vreau intalnire, nu se poate asa ceva, si astai mici termina cu capacitatea maine, iar aia cu sesiunea eh, termina in iulie, nu :con:
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 18, 2003 11:41 pm

huh?! fu MIG29 sau fu pisoi?! :con:

jaded, pana in august tot ai timp sa te pregatesti pentru o intalnire forumista. asa ca fetilii: mai un ruj, mai o oja, mai un fard...:D

nocturna

Mesajde J'adore » Mie Iun 18, 2003 11:58 pm

Nocturno, pai eu nu am zis ca vreau sa ma pregatesc, ce eu o sa vin la intalnire in hainele in care merg la paine ;D
dar eu in august nu o sa am timp, railor ;P
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 19, 2003 12:03 am

jaded, ne pare rau. suntem distrusi...

nocturna

Mesajde MiG29 » Joi Iun 19, 2003 12:28 am

Naituish ma ghicishi...acum vo 3 ani vroiam sa fiu motan.D-ala portocaliu(jinx) care umbla prin tomberoane shi de la bataile cu altzi cotoi are urechile pline de cicatrici(sic!).Da io credeam k visu asta nu il shtiu decat io shi eventual cotoiu respectiv pe care mi-l alesesem k model,shi pe care intre timp a cam murit :a k l-a calcat mashina sub care adormise.Am plans dupa iel da imi trecuse.Acuma iar m-ai facut deprimat.Ai heit iu:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 1:26 am

acum am ajuns si eu acasa. am inghetat rau de tot. e racoare afara. :)

darky...ne cerem scuze ca te-am trezit din somn !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 1:28 am

J-j-j-jaded, tu cumva bati aporoporouri? Vrei intalnire? Acum sunt nitel ocupat... sesiune, restante... apoi o mica practica de vreo 2 spatamani... Poate ne vedem la Sighisoara... Sa vedem cum rezolvam... Oricum, cat sunt in Bucuresti nu ma misc din Regie nici de-al draq... Si daca e sa ne intalnim, am o singura conditie: FARA MOSH!!! ;)
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 2:07 am

Jaded , nu te lua dupa Portnoy. Nu stie ce vorbeste. Ia mai bine sa-mi dai un PM in care sa lasi un numar unde te pot contacta. ;)

Mr Hyde , culca-te....ca ti-e si tzie somn. Ce faci la ora asta ?

darky....inca 1data....mii de scuze. Nu am realizat faptul ca dormi la orele 2:15 AM. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Iun 19, 2003 2:33 am

Nu ma culc, am maine la 7:30 examen. Ia vezi, poate aranjezi vreun fotbal sambata asta!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 3:56 am

Moshule, degeaba... Ai pierdut-o pe J-j-j-jaded... Vezi ca ti-a ramas doamna Silvia, poate iesiti cu Tico la sosea... O saorma rece si un cico fierbinte... ;)
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 9:53 am

A...pai mie imi convine. :)

Silvia , vrei sa ne-ntalnim sambata seara ?
Intr-o carciumioara la sosea
Unde canta un pian si o vioara
Si-unde nu ne vede nimenea !

*p

Dar de ce iti zice bagabantul asta de Portnoy ..."doamna". Stie el ceva ce eu nu stiu ?

Iesim cu Tico sau cu Supernova ? :p

versurile de mai sus e din Moscopol. sa nu credetzi ca le-am compus eu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 19, 2003 10:05 am

moshule, sambata seara, nu poci ca sa vin ca am program, nu spui unde si nu spui cu cine, oricum treaba importanta. :D

cat despre injineru' Portnoy, habar am, oi parea io mai bosoroaga. (ca ma dadusi si tu de gol cu poza aia. sa-ti fie de poza *p) maine poimaine te pomenesti ca-mi zice tanti. :rolleyes:

:rolleyes: io credeam ca le-ai compus tu din propriu-ti spirit creator si inventiv. :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 10:12 am

Si sambata ai program toata noaptea , sau doar seara ? :rolleyes:

Acum vreau sa va povestesc despre cel mai greu de tinut in frau lucrator al meu. Este nimeni altul decat eye "ochi verde" witness. Tre' sa stau in permanentza cu biciul pe el , altfel nu face absolut nici o treaba. Este un revolutionar si instiga si alti lucratori la conspiratii diabolice impotriva mea. Se plange toata ziua , cu toate ca nu face absolut nimic. Ceilalti lucratori sunt pe plantatie cand rasare soarele , eye-ul intai isi bea tacticos cafeaua , fumeaza 2-3 tigari...si apare si el pe la 10. Si atunci isi trage palaria de paie pe nas...si se intinde un pic pe iarba.
Nu stiu cine m-a pus sa imi iau un asemena lucrator si nici nu stiu ce ma fac cu el acum. Aveam o gramada de muncitori buni , sarguinciosi si ascultatori ....si n-am avut ce face sa-mi mai iau unul. Acum patimesc. Deja actiunile plantatiei noastre au scazut vertiginos.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 19, 2003 10:23 am

moshule, esti indiscret mah. :no:

cat despre eyeu', nu ca sar sa-i iau apararea acu', da' el ti-o zis mah ca nu-i bun de slujba asta. e spiritu' prea liber, si nu poci ca sa-l ingradesti matale dupa bunul plac. 'parerea mea'. :D (copirait baicsu)

*very later edit: moshule, suflet de copil inocent, cum ai ramas tu incantat si chiar marcat de ciresele alea. :D da' mah, si mie imi plac ciresele. :rolleyes:

nocturna

Mesajde Ilinca_ » Joi Iun 19, 2003 12:38 pm

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, am terminat cu capacitatea, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D
i'm free!!! pot sa zac toata vara:p
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 19, 2003 12:45 pm

bah vreau sa dau si eu capacitatea, sa zac si eu toata vara...
pai e frumos, Alice in tara lantzurilor, sa jubilezi tu in fata nefericitilor?!

nocturna

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 12:57 pm

Pai uite moshule cum sta treaba... Stii ca la inceput iti formezi o anumita imagine despre un anumit user de pe forum... Eu mi-o inchipuiam pe Silvioara ca o roacherita aspra care umbla cu blugii taiati... Numai ca ea mi-a explicat ca nu e asa de loc, cica ea e genul de fata care poarta tocuri, fuste sexy, se machiaza, etc, adica int-un cuvant O DOAMNA... I se si potriveste: doamna Silvia...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Joi Iun 19, 2003 1:00 pm

moshule poate fac un convocator cu toti mozii si ne organizam in sindicat cu baicsu lider de bagam o greva generala de-ti paralizam plantatia vro doo luni de o sa dai in balbaiala la sters de posturi si dat avertismente si banari la toate buruienile , ce-or sa-ti invadeze brazdele de o s-o rogi in genunchi pe icstina sa-ti pliveasca ogoru de dai faliment in doo saptamani.
asa ca nu te mai plange ca o baba mioapa si fara dinti si poarta-te frumos cu mine ca venii pe parcela ta benevor si voluntar si daca nu-ti convine de felu cum prashesc , pune-ti tractoristii tai. ai inteles? ai 5 minute sa spui da....
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Iun 19, 2003 1:06 pm

pai da mah portnoyule, ca vazui si tu ce urare frumoasa imi facu eyeu': 'sa am parte de baieti chipesi, la asternut...' deci tre' sa fiu si eu la inaltime.(unu la mana)
doi la mana: sa adaogi tu pronumele de politete 'doamna' la prenume, e ca si cum ai pune blugi rupti la fusta sexy. :D da, hai ca nu suntem pe "de veghe in lanul de secara". *p

later edit: ma scuzez, zisei pron. de politete? vroiam sa zic excesul de politete. :D

nocturna

pt. grevistul eye !

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 1:07 pm

Matrashita abia asteapta sa iti ia locul ! Chiar mi-a batut obrazul ca nu am angajat-o si ca moare de foame.

Asa ca lasa-ne ! Putetzi demisiona cu totii....ca aduc thailandezi , vietnamezi si chinezi . Aia sunt mana ieftina....si fac si treaba buna.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 1:10 pm

aiule, ai dreptate... Dupa ce ca trudim ca boii toata ziua nici nu stie macar sa multumeasca... Si in loc sa vina sa mai dea si el o mana de ajutor, se plimba cu doamna Silvia in Tico si beau cafele peste cafele prin carciumi... Iar in afara programului, le trage de tate pe bravele si silitoarele nostre colege...

Daca e ceva, dati-mi un beep si vin si eu la rascoala... Da' sa fie dupa 17:00, ca atunci imi termin somnul de frumusete...

later edit: Naituiso, pai asta e tot farmecul, stii cum se zice: "Imi permiteti sa-ti spun doamna Siivia?"
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati