Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

2204

Mesajde baixinho© » Joi Iun 12, 2003 10:35 am

Initial trimis de Nightwish
introc

sunt doo cuvinte: "in" si "troc". :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 10:58 am

ce mi-ar place sa merg si eu unde merge Nightwish. sa ma iei si pe mine 1data. :)
am petrecut nenumarate clipe de desfatare acolo unde mergi tu. pe unul dintre drumurile ce suie dealul din partea stanga a soselei principale....asa pret la vreo 20 minute de mers se afla o livada cu iarba frumoasa si pomi fructiferi. si mergeam acolo pentru a ma racori la umbra pomilor , tolanit pe iarba.

iar prin imprejurimi stiam eu o femeie care avea cires amar...si ma duceam la ea sa-mi dea cirese...ca erau bune rau.

he,he...frumos Nightwish , frumos !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

azi

Mesajde Cristina » Joi Iun 12, 2003 2:45 pm

Sufletul mi-a fost incantat de dimineata cand m-am trezit si am dat drumul la radio canta Roxette formatia mea favorita, precum si de faptul ca sefa nu a venit la servici azi.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Iun 13, 2003 9:59 am

Cristino, bata-l vina de serviciu sa-l bata. :D hyde-ule, ce-au astia mah? :D cum se molipsira toti de la stefan. :D

roxette mai canta? :con:

moshule iti aduc o creanga de...ce vrei tu. cirese amare mai rar mah. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 13, 2003 10:05 am

Azi am aflat ca peste cateva zile am sa am un server si o sa-mi pot publica pagina mea personala. Yeeeeey! Abia astept!
Darky, ne luam la intrecere? :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Cristina » Vin Iun 13, 2003 10:28 am

Initial trimis de Nightwish
Cristino, bata-l vina de serviciu sa-l bata. :D

roxette mai canta? :con:

Asa este nu-mi place dar este singurul loc de unde iau bani deocamdata.Daca nu imi mai dau bani poate ma reprofilez si ma apuc de vechea meserie a fetelor care nu moare niciodata.Am ascultat melodia lor veche "It must have been love", si mai canta din cand in cand.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

2212

Mesajde baixinho© » Vin Iun 13, 2003 10:43 am

off-topic
Initial trimis de dEpEchEmIND
o sa-mi pot publica pagina mea personala.

exprimarea corecta este: "o sa-mi pot publica pagina mea proprie si personala"

on-topic: maine ma duc la Breaza la un turneu de golf, abia astept. este foarte adevarat ca o sa stau cateva ore, dar important este ca mai ies putin din Bucuresti.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Vin Iun 13, 2003 12:15 pm

inca un fericit. :D
baixinho, in breaza s-a deschis primul club de golf si are loc primul turneu de acest fel din Romania. poate imi fac timp si trec si eu prin breaza. ca si io ma duc mult pe aproape. succes mah. :)

nocturna

Mesajde cubu » Vin Iun 13, 2003 12:35 pm

Maine plec acasa... normal ca e un motiv de bucurie... ma intorc cu mancare si cu bani duminica... Nightwish, daca tot te duci la Nistoresti, ia-ma si pe mine cu masina, m-am saturat de trenuri...

P.S. Da, mai doamna Silvia, Roxette mai canta, nu ca pe vremuri, dar inca mai pot...
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Vin Iun 13, 2003 12:45 pm

Initial trimis de Portnoy
ia-ma si pe mine cu masina

:no:

nocturna

2219

Mesajde baixinho© » Vin Iun 13, 2003 12:49 pm

hai, ma, macar in portbagaj, in locul rotii de rezerva! ce ejt asa?
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Vin Iun 13, 2003 12:51 pm

Nightwish, esti rea... Totusi nu spui si motivul?

Si ca sa fiu ontopic, m-am simtit bine pentru ca macar mi-ai raspuns...

later edit: poate ma iei tu baicsule... ma lasi in drum pe DN1 la "Balada" acolo... pana sus in Campina ma descurc eu...
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Vin Iun 13, 2003 12:56 pm

baicsule, fiind vorba de tico aici (stii tu: ala si mai micu' gigant al micului gigant matiz) nici macar roata de rezerva nu-mi incape in portbagaj...

asadar, unde sa mai incapi si tu mah, ca portbagaj deasupra nu am. so, raspunsul meu e tot :no:

nocturna

Ce mi-a incantat sufletul astazi....

Mesajde punct » Sâm Iun 14, 2003 7:09 pm

a venit apa calda :D
X
punct
Junior Member

Re: Ce mi-a incantat sufletul astazi....

Mesajde Shaki » Mie Iun 18, 2003 3:19 pm

Initial trimis de bluemoonshadow
a venit apa calda :D

In schimb, mie azi mi-au oprit apa rece... super-aiurea
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 18, 2003 7:09 pm

Pe mine astazi m-a incantat sufletul ca moare MiG29 de ciuda...ca in sezonul viitor Poli AEK Timisoara ...nu va juca la matineu ! :B

:ham:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Iun 18, 2003 9:01 pm

Sufletzelul meu de tanar la doar 17 anishori are un zambet mare in mijlocul sau, tronand alaturi de un superb si dulce A, initziala unei fete, in preajma careia, fiecare clipa petrecuta da sens vietzii si care m-a ajutat sa redescopar bucuria de a respira...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde J'adore » Mie Iun 18, 2003 9:02 pm

pt. prima oara in aproape 1 an ma incanta Viata
si faptul ca sunt cu adevarat acasa
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 18, 2003 11:29 pm

io mi-s mai putin umana si filosoafa, si pot sa zic ca nu ma incanta viata de zi cu zi decat atunci cand iau salariul.

in schimb tocmai ce cetii regulamentu' postat de cel mai proaspat moderator, eyeu, si zau de nu ma incanta. :D
mi-e lene sa dau copy-paste aici, dar doritorii sunt rugati sa dea cu subsemntatu' pe generalitati si sa citeasca regulamentul! categoric original, a la eyeu'. :D

nocturna

Mesajde Mr Hyde » Mie Iun 18, 2003 11:47 pm

Ma incanta ca aiu nu stie sa posteze un anunt :p
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde eyewitness » Joi Iun 19, 2003 8:09 am

bah carcotasilor daca nu va plac anunturile mele de mod luati monitoru oficial ca aia baga anunturi ca la carte cum ii plac moshului.

bah haidule ti-a strafulgerat asa macar pt o fractiune de secunda bibilica mancata de filosofie si baroc timpuriu idea ca poate nu am vrut sa respect tiparele?

si sa nu uit, ma incanta nespus azi pemeu primit de la lustru admin tipic de redactor sef la scanteia, care tine sa sublienieze mereu cine e sef in redactie sefia neavand nica comun cu aichiuu care in cele mai numeroase cazuri e integrala de la 0 la minus infinit...din xdx
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Iun 19, 2003 8:33 am

Initial trimis de eyewitness
nu am vrut sa respect tiparele?
nonconformistule, pu sa nu te deochi.
Sopra Tutt1
Junior Member

2257

Mesajde baixinho© » Joi Iun 19, 2003 8:35 am

Initial trimis de eyewitness
bah carcotasilor

lasa-i, ma, ca e individiosi. sa mor eo de viu de nu-i cel mai cul regulament
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Iun 19, 2003 9:29 am

aiule! om fii noi pe katerinci, da' zau ca eu vorbeam serios. nu eram deloc carcotasha. mi-o placut regulament, pe bune.

hydeule, ne doare de regulamentu' altuia mah?! sa-ti amintesc ca muzica clasica si foarte clasica n-are inca un regulament?! zau de io n-am o retinere cand postez, sa nu care cumva sa fac o gresala si sa te iei de mine fara rost... :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 10:16 am

Sufletul meu pur de copil este incantat in aceasta dimineatza de faptul ca in bucatarie ma asteapta un castron mare si plin cu fructele mele preferate : cirese !

Nightwish , tie iti plac ciresele ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Joi Iun 19, 2003 10:25 am

Hhehehe Mosh' are cirese... De cand isi dorea el cirese (din acelea ca-n vremea copilariei lui :P ) Uite ca asta chiar mi-a incantat sufletul :p
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 19, 2003 10:29 am

Exact d'alea sunt. Mari , rotunde si aprinse la culoare. Mi le-a luat taica ieri. Nu stiu unde le-o fi gasit...dar a luat multe , stiind faptul ca imi plac.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 19, 2003 11:29 am

bah azi pana la 10 imi incantara sufletu trei chestii ,amintite de altfel pe alte threaduri
iata ca sosi si a patra incantare pe ziua de azi

nocturno sa-ti dea Dzeu sanatate si baieti chipesi la asternut ca mare incantare imi pricinuisi cu silvica si doctoru carlig ca ma facusi sa-mi leg nodu la basma sa nu uit cand ajung acasa sa rascolesc spitalu dupa doctor
eyewitness

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iun 19, 2003 1:51 pm

Pai... Pana acu`... Examenu` de la Geografie mi-a incantat ingrozitor de tare sufletelu` meu mic.... :)
(Acu` , tre` sa ma duc pe alt thread si sa postez ce nu mi-a incantat sufletu`... Ieri! :))
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Iun 19, 2003 8:16 pm

Azi am convins-o pe mama mea sa imi ia maine alte role. Nu le mai suportam pe cele vechi.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma