Noutati
Duminica la 17:30
Duminica la 17:30 la Prima.....emisiunea Uite cine ma intreaba.
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
hy
Nu stiu daca aici trebuie sa scriu sau nu ,dar subiectul cu premiile MTV a fost inchis.Deci ceea ce vroiam sa scriu este faptul ca Animalx au fost nominalizati la mai multe categorii si au castigat la categoria pentru cel mai bun album.Parerea mea este ca meritau sa castige.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
eu zic ca si-asa fusesera nominalizati prea mult..la prea multe categorii care nu aveau legatura cu ei... mi se pare incorect k au pierdut la cel mai bun clip...asta era singurul premiu pe care ar fi trebuit sa-l ia!!! in rest..la cel mai bun live nu aveau ce sa caute... etc!
nu comentez! oricum inteligent din partea lor k nu au aparut!
pt asta ii felicit!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
hai mai bine sa vorbim despre premii pe alt subiect (de exemplu Animal X refuza sclavia... inainte sa il inchid
)
nu de alta, dar aici tre` sa spunem unde apar, cand... s.a.m.d

nu de alta, dar aici tre` sa spunem unde apar, cand... s.a.m.d
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
De super posterul din Cool Poster voiam si eu sa spun! Vierme & Hyena arata super ! ( imi place ca se vede in ochelarii lui Sherban fotograful :> )
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Si.... pe Sopy in veti gasi in Cool GiRl!!..
..

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
in other words... a fost serban, a fost vierme, a fost alex... insfarsit au terminat astia de la Coolgirl k publicarea articolelor (eu astept de 1 luna cred... 1 jumate... de la sedinta foto :p )
enjoy!
enjoy!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Aseara am vazut o stire cum ca un bodyguard de la Animal x a avut un accident de masina.Am vazut la stiri.L-au aratat pe Hyena la spital.Stiti cumva mai multe amanunte?Ati auzit si voi?
- arici_giuly
- Junior Member
din cate am inteles eu bodyguardu e in coma...fusese cu jeepul lui serban la pescuit si la intoarcere a incercat sa evite o groapa si s-a rasturnat cu masina...!! cam asta e tot ce stiu! nici unul din membrii formatiei nu a fost implicat in accident dar bodyguardul e intr-o stare foarte grava!
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Din cate am citit eu dintr-un ziar, cica a iesit din coma, dar a suferit traumatiste la cap... Oh My GOD! Sper sa fie totul bine...
Cred ca de Lupu era vorba... Stie cineva mai multe amanunte? (Eu, cel putin, cand am aflat vestea, am ramas shocata)...
Cred ca de Lupu era vorba... Stie cineva mai multe amanunte? (Eu, cel putin, cand am aflat vestea, am ramas shocata)...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
masina se pare ca e f avariata... o ruda de`a mea lucr. la service`ul la care au apelat baietzii in cta... ei nu au nimik.. se pare ca doar hyena si vierme +bodyguardul erau... -eu asa stiu...-
-se pare ca starea bodyguardului s`a ameliorat... dar unii spun cum ca medicii ink nu comenteaza nimik...altii cum ca ar fi deja in afara oricarui pericol..
we just have to wait & see
-se pare ca starea bodyguardului s`a ameliorat... dar unii spun cum ca medicii ink nu comenteaza nimik...altii cum ca ar fi deja in afara oricarui pericol..
we just have to wait & see
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
hai sa va scoata Alinuzza din ceata ...
Era vorba de Lupu..
plecase din cta, mergea in vizita la cineva si a facut acident.. a fost in coma, a avut o tripla fractura craniana... baietii au stat la spital cat timp a durat operatia... acum si`a mai revenit... cu alte cuvinte, nu mai este in coma...
Era vorba de Lupu..

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
!!!!!
Am intzeles ca azi-noapte s-a filmat videoclipul piesei 'Reminds me'
- PisicuzzACreazy
- Junior Member
a fost o fana la spital la lupu si mi-a spus ca si-a revenit, a iesit din coma, poate vorbi, iar cand isi va reveni complet vor veni in Iasi... in sfarsit am aflat si eu cate ceva...
in curand s-ar putea sa aflu vesti noi... daca e asa va mai scriu cu placere
in curand s-ar putea sa aflu vesti noi... daca e asa va mai scriu cu placere

- lamina
- Junior Member
Din cate stiu eu Lupu nu va mai fi bodyguard`ul lor..in orice caz, baieti au avut cnc si cat timp a fost el in spital..
eu ma bucur k si`a revenit..pacat k jeep`ul lui serban nu poate spune acelasi lucru...
eu ma bucur k si`a revenit..pacat k jeep`ul lui serban nu poate spune acelasi lucru...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
ciudat...
daca fana aceea despre care v-am spus a fost la Lupu la spital, iar baietii au spus ca vor veni in Iasi dupa ce isi revine Lupu, nu cred ca nu va mai fi bodyguardul lor, ci dimpotriva... :-?
poate ca au avut concerte in bucuresti si s-au descurcat fara el...cine stie... :con:
poate ca au avut concerte in bucuresti si s-au descurcat fara el...cine stie... :con:
- lamina
- Junior Member
nu au avut concerte in bucuresti, ci prin satul mare... Lupu nu este singurul lui body guard.. tu ai impresia ca omu cum iese din spital sare iar sa ii apere pe ei??? :con:
esti off topic. . . inapoi la subiect!
esti off topic. . . inapoi la subiect!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
stiu si eu ca nu e singurul lor body guard... e si normal...
si sa stii ca nici Raton nu mai e gody guardul lor... nu se stie din ce motive(cel putin nu stiu io) ... si cum ai spus si tu , nici Lupu nu va mai fi gody guardul lor... :cry: ;P
si sa stii ca nici Raton nu mai e gody guardul lor... nu se stie din ce motive(cel putin nu stiu io) ... si cum ai spus si tu , nici Lupu nu va mai fi gody guardul lor... :cry: ;P
- lamina
- Junior Member
uf lamina.... dak mi`ai fi spus vre-o noutate poate intelegeam de ce aberezi :rolleyes: ... dar nu imi spui nimic care sa nu fi stiut deja... sa nu mai adaug ca te contrazici singura...
pentru ultima oara: SUBIECT INCHIS. lupu se simte mult mai bine, totu e ok.
cum va rog sa fiti ON TOPIC~
pentru ultima oara: SUBIECT INCHIS. lupu se simte mult mai bine, totu e ok.

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Sorry, dar fiindca tot era vorba de body guarzi... Am auzit ca acum e Atila, care a fost si la 3se... Oricum, nu stiu prea multe despre chestia asta... Dar e adevarat sau e doar un zvon?
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
si eu am auzit acelasi lucru... si stiu ca e adevarat..., cel putin asa cred; totusi mi-a spus mai multa lume asta, asa ca ... e adevarat :p
oricum, daca el e acum, va fi cam nashpa de noi... am auzit ca e foarte rau... bine, acum sa nu credeti ca mi se pare normal ca un gody guard sa ni-si faca bine treaba, dar nici in halul asta...

oricum, daca el e acum, va fi cam nashpa de noi... am auzit ca e foarte rau... bine, acum sa nu credeti ca mi se pare normal ca un gody guard sa ni-si faca bine treaba, dar nici in halul asta...

- lamina
- Junior Member
;a
mda, e vorba de Atila....
va spun inca odata ca sunteti off topic .... GATA CU ABERATIILE!
mda, e vorba de Atila....
va spun inca odata ca sunteti off topic .... GATA CU ABERATIILE!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Am auzit cum ca Hyena ar fi scos o melodie cu Cristiana Raduta si daca va prinde la public vor scoate si un videoclip.Eu nu am auzit melodia ..banuiesc ca la radio sunt sanse.
- arici_giuly
- Junior Member