Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"
Moderator: anjin-san
Ontopic: Auzi Andreea, pisoiul din avatar e al tau?
Offtopic: bai stimabili membri ai fanclubului formatiei de unde a venit pneumonia aPitica.... ce faceti cu concurenta aparuta pe firmament (a se citi POPS) ca zice-se in mahala despre fetili aistea ca arata si ca canta mai bine ca SARS ...scuzati ASIA.
Nocturno, daca nu imi dai o functie (exclus cosinus sau cotangenta) in fan clubul vostru o sa pun bazele unui fan club Pops si o sa imi folosesc toata energia (pana mi se gata tubu de oxigen si tre sa ma intorc la azil) ca sa fac campanie pentru ele si o sa recrutez membrii in special din fanclubul tau (o sa ii ademenesc cu dulciuri si postere gratis)
Deci astept propuneri
Offtopic: bai stimabili membri ai fanclubului formatiei de unde a venit pneumonia aPitica.... ce faceti cu concurenta aparuta pe firmament (a se citi POPS) ca zice-se in mahala despre fetili aistea ca arata si ca canta mai bine ca SARS ...scuzati ASIA.
Nocturno, daca nu imi dai o functie (exclus cosinus sau cotangenta) in fan clubul vostru o sa pun bazele unui fan club Pops si o sa imi folosesc toata energia (pana mi se gata tubu de oxigen si tre sa ma intorc la azil) ca sa fac campanie pentru ele si o sa recrutez membrii in special din fanclubul tau (o sa ii ademenesc cu dulciuri si postere gratis)
Deci astept propuneri
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Hmmmm... Orice, da` nu matanii!!! ORICE!!!
Pe langa topic: Nu, nu-i matza mea.... Dar, mi-as dori o matza ca aia... Dulcik..

Pe langa topic: Nu, nu-i matza mea.... Dar, mi-as dori o matza ca aia... Dulcik..

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Ca responsabil cu disciplina in fanclub si pastrator al integritatii corporale si intelectuale a fetelor, cunoscut si sub numele de "omul din umbra", permite-mi onorate candidat bassplayer sa-ti studiez putin dosarul si dupa aceea imi voi exprima si eu parerea...
later edit: Cotoi, chiar orice? Esti sigura la ce te inhami?
later edit: Cotoi, chiar orice? Esti sigura la ce te inhami?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Pai, da` Portnoy... Orice, da` nu legat de matanii si spovedanii si alte chestii d-astea....
P.S.: Daca-mi mai spui "Cotoi", o sa-ti gasesc si io o porecla 'sweet', si, crede-ma, n-o sa -ti convina....
P.S.: Daca-mi mai spui "Cotoi", o sa-ti gasesc si io o porecla 'sweet', si, crede-ma, n-o sa -ti convina....

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Astept cu interes... Uite, pana te gandesti tu iti dau o sugestie... Mai pe la inceput cand m-am inscris in fanclub mi se spunea Porkoy... Ei? Ce zici?
Dar sunt sigur ca vrei sa gasesti tu singura o porecla... chiar asa, sa primesti lindicii de la dusman? Sper ca ai si tu mandria ta...
Dar sunt sigur ca vrei sa gasesti tu singura o porecla... chiar asa, sa primesti lindicii de la dusman? Sper ca ai si tu mandria ta...
indescifrabil
-
pisoi turbat si lipsit de auto-control, cine draq te scapa mah din lesa si-ti mai deschise si usea la fanclubu' ASIA?! portnoyule, sper ca nu tu ai adus respectiva matza pe aicisa, ca ne suparam rau de tot! adica nici io nu-mi permit sa-mi aduc matza pe la fanclub, si tu?! ce draq mah, asa te-am invatat noi? sa aduni toate matzele bagaboante care bantuie forumu?
matza, zat zat, ca faci praf, si te anuntam pe aceasta cale sa nu mai vizitezi, macar acest thread, respectiv fanclub, ca ne suparam rau de tot, si o sa devina ceva personal dupa aia. acesta este un (fan)club absolut exclusivist, iar matzele nu-si au rostu' p'aici. ce, noi ne-am bagat pe fanclubu' vostru andreeabah, sa va perturbam linistea chinuitoare in care vi se zbate singuru' neuron (si ala obosit)?! iti multumim pentru atentie, acum poti sa inchizi calculatorul.
bassule, din partea mea poti sa faci si fanclub Costi Ionita, ca te vazui mare meluman, amator si patimit iubitor de muzica clasica si ultra clasica.
poate ii faci o bucurie lu' hyde, si deschizi un subject despre acest mare cantaretz dupe la filarmonica.
@later edit: membrii acestui fanclub e fideli mah, asa sa stii. dar iti dam o matza turbata sa o indopi cu dulciuri, hartie de la postere si cu ce mai vrei si mai ai pe acasa matale.
matza, zat zat, ca faci praf, si te anuntam pe aceasta cale sa nu mai vizitezi, macar acest thread, respectiv fanclub, ca ne suparam rau de tot, si o sa devina ceva personal dupa aia. acesta este un (fan)club absolut exclusivist, iar matzele nu-si au rostu' p'aici. ce, noi ne-am bagat pe fanclubu' vostru andreeabah, sa va perturbam linistea chinuitoare in care vi se zbate singuru' neuron (si ala obosit)?! iti multumim pentru atentie, acum poti sa inchizi calculatorul.
bassule, din partea mea poti sa faci si fanclub Costi Ionita, ca te vazui mare meluman, amator si patimit iubitor de muzica clasica si ultra clasica.

@later edit: membrii acestui fanclub e fideli mah, asa sa stii. dar iti dam o matza turbata sa o indopi cu dulciuri, hartie de la postere si cu ce mai vrei si mai ai pe acasa matale.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Domnisoara (e bine asa?) presedinta, eu n-am adus mata asta aici, s-a tinut dupa mine, pe onoarea mea... Tocmai terminasem de disturs niste probe compromitatoare, le-am dus la tomberon, am asteptat masina de gunoi sa vina sa ridice pubela (ca sa fiu sigur ca am scapat de tot de ele) si am vazut-o acolo amarata si pricajita... Ce sa faci, oi fi eu ala lispsit de scrupule, dar am si eu o farama de suflet, i-am dat o coaja de paine si am plecat... Dar ti-ai gasit? S-a luat dupa mine... Si s-a furisat pe sub usa desi i-am spus ca nu are ce cauta aici... Cum a intrat inauntru a inceput sa-si faca de cap, a sarit pe mobila, a zgariat perdelele... Restul il stiti... Daca mai vine pe aici am eu grija de ea, v-am zis ce-i fac... Am cutiile de conserve atarnate in cui...
indescifrabil
-
romanii tot romani
Hmm nu as fi vrut sa scriu asta, dar ma fortati:
ASIA? Geniile spiritualitatii romanesti care l-ar face si pe mult prea cunoscutul personaj Garcea sa paleasca in puternicile radiatii ale prostiei comunale a acelor incredibile fete. De fapt, ele sunt doar papusile. Cand te gandesti ca exista o intreaba masina de lupta care se ocupa cu imaginea lor. Eu nu pot sa imi explic cum pot sa lucreze atatia oameni, sa isi sacrifice vietile personale si neuronii ca in vinal sa iasa tot un kkt. Bai, nimic de zis, sunt multi, da prosti. Si nu ar fi bai ca sunt prosti.. dar sunt multi. Asta ca sa imi explic LOGIC propozitia precedenta
).
Cred ca o sa fac un episod southpark special cu ASIA. Hmm, i have the POWER OF FLASH, and DREAMWEAVER. Asa ca pot sa fac.. mai orice imi pun in cap. Asia e ca si comunismul, ni le-a bagat prosteveul pe gat si cand au vazut ce prosti sunt, s-au hotarat sa mai faca o formatie identica
) ahhaha. Asta ca demonstratie ca prostie NU ARE LIMITE. Bai, sincer acum, ori sunt eu nebun, ori voi sunteti cu asia voastra.. si eu nu sunt
)). Asa m-au spus doctorii, dupa ce i-am amenintat:).
Hai ca am spus prea multe deodata. Nu stiu ce o sa raspundeti la ce am scris..ca nu o sa ma sinchisesc sa mai intru in discutia asta
ahaah
ASIA? Geniile spiritualitatii romanesti care l-ar face si pe mult prea cunoscutul personaj Garcea sa paleasca in puternicile radiatii ale prostiei comunale a acelor incredibile fete. De fapt, ele sunt doar papusile. Cand te gandesti ca exista o intreaba masina de lupta care se ocupa cu imaginea lor. Eu nu pot sa imi explic cum pot sa lucreze atatia oameni, sa isi sacrifice vietile personale si neuronii ca in vinal sa iasa tot un kkt. Bai, nimic de zis, sunt multi, da prosti. Si nu ar fi bai ca sunt prosti.. dar sunt multi. Asta ca sa imi explic LOGIC propozitia precedenta

Cred ca o sa fac un episod southpark special cu ASIA. Hmm, i have the POWER OF FLASH, and DREAMWEAVER. Asa ca pot sa fac.. mai orice imi pun in cap. Asia e ca si comunismul, ni le-a bagat prosteveul pe gat si cand au vazut ce prosti sunt, s-au hotarat sa mai faca o formatie identica

Hai ca am spus prea multe deodata. Nu stiu ce o sa raspundeti la ce am scris..ca nu o sa ma sinchisesc sa mai intru in discutia asta

- PenicilinaV
bine ca iesht tu deshtept!
auz baiatu', io unu sunt dispus sa trec peste dorintza unilor de transformare, da' sa shtii ca s/a facut neshte incaperi speciale pentru asta de le zice (in limbaj popular, desigur) cabinete medicale. identifici problema, te duci la iei shi gata! po sa te dai grande p'acolo cat vrea mushkii tai. acolo, spre osebire d'aci, oamenii sunt platitzi s-asculte cum ai tu toate posibilitatzile.
end oan leitar edit: tu nu iesht ala care se da la sifilis? in cazul acesta, in locul tau, io n-ash vorbi de preferintze.
auz baiatu', io unu sunt dispus sa trec peste dorintza unilor de transformare, da' sa shtii ca s/a facut neshte incaperi speciale pentru asta de le zice (in limbaj popular, desigur) cabinete medicale. identifici problema, te duci la iei shi gata! po sa te dai grande p'acolo cat vrea mushkii tai. acolo, spre osebire d'aci, oamenii sunt platitzi s-asculte cum ai tu toate posibilitatzile.
end oan leitar edit: tu nu iesht ala care se da la sifilis? in cazul acesta, in locul tau, io n-ash vorbi de preferintze.
-
neatza - Mesaje: 5820
bah biseptol , io intelesei ca la primu post pe-aici ai vrut sa ne dai pe spate cu metafore si cuvinte ticluite si sa iesi in evidenta ca baiat shetit si invatat da am si io o intrebare ? tu ai ascultat piesa "hodoronk tronk" ? daca ai ascultat-o fii sigur ca cele espuse de mataluta ar putea constitui un argument si vom incerca sa-ti argumentam pozitia noastra fata de minunatele fete daca nu atunci cuvintele-ti sunt desharte si le consideram numa speculatii si intrigi rauvoitoare la adresa realelor valori ale culturii noastre si care nu vor fi luate in consideratiune.
io nu ma pricep la mestesugu imbarligarii slovelor asa frumos si te las pe mana doamnei vice, salma, care e si sefa directiei de cultura si propaganda a fanclubului nostru sau daca nici asa nu-ti va fi de-ajuns vom apela la forta si-l vom chema pe seful departamentului de protectie si paza dl portnoy care abia asteapta sa-ti inoculeze putina penicilina v in jugulara cu briceagu de pe inventar.
io oricum apreciez curajul tau de a intra aici da sincer iti spui ca f putini care intrara facura si purici...
io nu ma pricep la mestesugu imbarligarii slovelor asa frumos si te las pe mana doamnei vice, salma, care e si sefa directiei de cultura si propaganda a fanclubului nostru sau daca nici asa nu-ti va fi de-ajuns vom apela la forta si-l vom chema pe seful departamentului de protectie si paza dl portnoy care abia asteapta sa-ti inoculeze putina penicilina v in jugulara cu briceagu de pe inventar.
io oricum apreciez curajul tau de a intra aici da sincer iti spui ca f putini care intrara facura si purici...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
penicilina nu mai bate campii, pentru ca "le doare". *p la tine 'logic' este sinonim cu 'varza', din cate se observa cu ochiu' liber.
purici?! poate ca asta are noroc si face macar neste paduchi. sa plece cu o amintire de la pisoi, zic.
eu astept sa apara p'aici fanu' ASIA declarat: strider.
purici?! poate ca asta are noroc si face macar neste paduchi. sa plece cu o amintire de la pisoi, zic.

eu astept sa apara p'aici fanu' ASIA declarat: strider.
-
cat as vrea privirea ta.. sa ma oglindesc in ea..
Ce e copii?? Va simtiti intimidati??
) Nu vad de ce... Dar voi daca asta simtiti.. mii de pupici sa va treaca.

- PenicilinaV
Domnul penicilina, ne-ai intimidat teribil, matale nu iti dadushi seama ca noi suntem nishte oameni sensibili, care respiram in ritmul acordurilor muzicii si la care ne tresare sufletul la adierea vorbelor de dragoste din melodiile de la Asia? Cum poci matale sa ne vorbesti cu cuvinte asha bolovanoase, ranindu-ne inimiutzele delicate si simtzitoare? Spui vorbe rele, in loc sa te oferi mata, dupa cum iti spune si numele, sa distrugi toti virusii, bacteriile si animalele cu purici care ne ataca forumu, avand sansa s-ajungi in minunata functie de sanitar de servici al fanclubului, ca noi suntem deschisi si asteptam simpatizanti, si s-au mai ridicat si altii in functii de raspundere prin efort si abnegatie, ca Portnoiu sau Anc Soranu. Doar vad ca iti dadushi seama ca Asia e "geniile spiritualitatii romanesti" si la sfarsit ne dadusi si pipici, deci nu esti cu totu contra. Ori cu noi, ori fara noi. Io-ti explic asha, cu binisoru si cu vorba dulce, punctata pe ici-colo cu metafore, da sa te fereasca sfantu sa intri-n mana lu Portnoy, ca el nu stie decat o figura de stil, si aia din jujitsu.
ps.fu bine, aiule?
ps.fu bine, aiule?

-
Salma - Mesaje: 774
Asa e Salmo, cine nu e cu noi e impotriva noastra, asa am invatat eu la scoala... Ce vremuri... Inca descifram tainele artei dragi mie, pe care acum o impartasesc oricui mi-o cere... Nu trebuie sa ma subestimati totusi, sa stiti ca un fost lucrator la Secu' nu e neaparat asa fara suflet, pot sa inteleg si eu niste figuri de stil, hiperbole, parabole si alte chestii de geometrie analitica...
Deocamdata domnu' Eritromicina s-a comportat destul de bine, si-a spus parerea in mod cat de cat civilizat, deci nu sunt motive sa actionam in forta... Oricum, sunt cu ochii pe el, pentru ca nu s-a tinut de cuvant... A zis ca nu se mai intoarce pe aici, si totusi, iata ca ne-a calcat pragul din nou...
Am studiat dosarul domnului bassplayer si este curat ca lacrima... Daca vreti sa-l primiti in randurile voastre, nu e nici o problema... Totusi, ar fi bine sa-l supunem unei probe de fidelitate... El are o pasiune pentru motoare si mi-e frica sa nu cumva sa fie mai mare decat cea pentru fetele noastre de aur... Testul ar fi destul de usor... Il privam de toate motoarele lui timp de 10 ani si vedem cum reactioneaza...
Deocamdata domnu' Eritromicina s-a comportat destul de bine, si-a spus parerea in mod cat de cat civilizat, deci nu sunt motive sa actionam in forta... Oricum, sunt cu ochii pe el, pentru ca nu s-a tinut de cuvant... A zis ca nu se mai intoarce pe aici, si totusi, iata ca ne-a calcat pragul din nou...
Am studiat dosarul domnului bassplayer si este curat ca lacrima... Daca vreti sa-l primiti in randurile voastre, nu e nici o problema... Totusi, ar fi bine sa-l supunem unei probe de fidelitate... El are o pasiune pentru motoare si mi-e frica sa nu cumva sa fie mai mare decat cea pentru fetele noastre de aur... Testul ar fi destul de usor... Il privam de toate motoarele lui timp de 10 ani si vedem cum reactioneaza...
indescifrabil
-
Si eu sunt de acord cu primirea lui bassplayer in randurile noastre, daca-si pune la dispozitie motoru pentru transportu menbrilor responsabili cu propaganda in teritoriu si daca se astampara odata si nu se mai crede atata buricu pamantului:D
-
Onorabili membrii ai fanclubului ASIA.
Cu vocea tremuranda de emotie va spun ca sunt peste masura de onorat de decizia domniilor voastre si ca o sa fac tot ce imi sta in putinta sa va fac sa nu regretati ca ati luat aceasta decizie.
In calitate de membru al acestui fanclub de elita imi pun la dispozitie motoru', atelieru', basu' si pisica, alaturi de toata energia si abnegatia de care dispun.
De astamparat m-am astamparat deja, noul statut (de membru al acestui fanclub) impune o tinuta sobra si decenta pe care imi dau toata silinta sa o adopt. Cat despre buricul pamantului...reprezint un sfert din el. Impreuna cu celelalte 3 sferturi exersam de zor, in speranta ca cele 4 zeite ASIA vor decide sa cante cu trupa pe spate (sa vada toti invidiosii de ce sunt in stare ele ), si poate ne vor alege pe noi. Astea sunt vise.....cred ca as lesina de emotie sa ma urc pe scena alaturi de ele.
Cat despre testul propus de domnul Portnoy sunt pregatit sa il dau. Am totusi niste retineri: eu fara motor sunt inutil acestui fanclub: carnet de masina n-am, capul nu ma prea duce nu vad cu ce as putea fi util fanclubului. In schimb, daca mi se lasa motorul renunt la modelele tribale de pe el in favoarea materialelor publicitare ale fanclubului. De asemenea voi face o cerere la politie sa imi faca numar de inmatriculare din 4 litere SB - 10 - ASIA.. De asemenea la toate intrunirile si defilarile motoristilor voi arbora pe motor steagul fanclubului. Asa vom castiga adepti dintr-o categorie in care clubul e foarte putin reprezentat.
In asteptarea deciziei dvs finale va urez o zi buna si va multumesc inca o data pentru onoarea pe care mi-ati facut-o
Cu vocea tremuranda de emotie va spun ca sunt peste masura de onorat de decizia domniilor voastre si ca o sa fac tot ce imi sta in putinta sa va fac sa nu regretati ca ati luat aceasta decizie.
In calitate de membru al acestui fanclub de elita imi pun la dispozitie motoru', atelieru', basu' si pisica, alaturi de toata energia si abnegatia de care dispun.
De astamparat m-am astamparat deja, noul statut (de membru al acestui fanclub) impune o tinuta sobra si decenta pe care imi dau toata silinta sa o adopt. Cat despre buricul pamantului...reprezint un sfert din el. Impreuna cu celelalte 3 sferturi exersam de zor, in speranta ca cele 4 zeite ASIA vor decide sa cante cu trupa pe spate (sa vada toti invidiosii de ce sunt in stare ele ), si poate ne vor alege pe noi. Astea sunt vise.....cred ca as lesina de emotie sa ma urc pe scena alaturi de ele.
Cat despre testul propus de domnul Portnoy sunt pregatit sa il dau. Am totusi niste retineri: eu fara motor sunt inutil acestui fanclub: carnet de masina n-am, capul nu ma prea duce nu vad cu ce as putea fi util fanclubului. In schimb, daca mi se lasa motorul renunt la modelele tribale de pe el in favoarea materialelor publicitare ale fanclubului. De asemenea voi face o cerere la politie sa imi faca numar de inmatriculare din 4 litere SB - 10 - ASIA.. De asemenea la toate intrunirile si defilarile motoristilor voi arbora pe motor steagul fanclubului. Asa vom castiga adepti dintr-o categorie in care clubul e foarte putin reprezentat.
In asteptarea deciziei dvs finale va urez o zi buna si va multumesc inca o data pentru onoarea pe care mi-ati facut-o
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de Portnoy
... si a trecut testul!!! Stai linistit basspleyere ca nu iti luam motoarele, am vrut doar sa vad cat de devotat esti asiencelor... Si ai dovedit ca esti OK!!! Ai votul meu de incredere... Sa vedem ce au ceilalti de spus...
:o tobele lu´ portnoy din "scenes from a memory" .. misto!!!
Ai vazut concertu?
p.s. nu m-am putut abtine..:rolleyes:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Da, tobele astea sunt ale mele... Dar ce-i cu "Sins from a memori" aia? Nu am auzit... Te pomenesti ca e iar o trupa straineza care copiaza din nesecatuita sursa de muzica care se afla in tara noastra, si-si atribuie meritele... Daca-i prind, le fac premieru' guler si cazanu' il iau la tara la Provita sa fac tuica in el...
indescifrabil
-
tobosare nu-i iei tu motoarele da trebe oricum sa ia bere de ele ca are mari datorii la doamna vice ca nu plati cotizatia de fan asia la timp si se lasa cu penalizari. acu sa vedem cat ia pe motoare ca si un rinichi s-ar putea sa-l vanda la taraba in obeor. poate doar pancreasu sa-l mai poata salva....
-
Aiule ai inteles gresit. Datoria mea catre Salma nu are de a face cu cotizatia de la fanclub. Cotizatia e platita inca cu o luna in avans, puteti sa intrebati casierul fanclubului si o sa va confirme (chiar, cine e casier aici? ). In afara de cotizatie sa stii ca am contribuit la bunastarea fanclubului prin 2 generoase donatii: colectia mea de cutii (goale) de chibrituri cu femei dezbracate si colectia de microfoane de jucarie pe care am donat-o pt viitoarele concerte din teritoriu unde magarii de la sonorizare au 2 maxim 3 microfoane.
In alta ordine de idei, aiule, sa stii ca cre ca scap cu pancreasu intreg. Am luat bani buni pe Mobra lu tata ca am scris Harley DAvinson pe rezervor, am luat iar bani buni pe colectia de motoare de jucarie pe care o aveam in vitrina, numa cu motoru' meu nu prea ma descurc.... a venit azi unu sa il cumpere da cand l-o vast o zis CA CU benzina cu care imi pornesc io motoru el face turul orasului cu Mobra asa ca nu renunta la ea. Acu caut client pt rinichi, vezi poate ma rezolvi pe la voi, spune-le ca e de calitate, l-am curatat bine cu bere, ii o tzara zduncinat pe motor da facem reducere de pret pt asta.
In alta ordine de idei, aiule, sa stii ca cre ca scap cu pancreasu intreg. Am luat bani buni pe Mobra lu tata ca am scris Harley DAvinson pe rezervor, am luat iar bani buni pe colectia de motoare de jucarie pe care o aveam in vitrina, numa cu motoru' meu nu prea ma descurc.... a venit azi unu sa il cumpere da cand l-o vast o zis CA CU benzina cu care imi pornesc io motoru el face turul orasului cu Mobra asa ca nu renunta la ea. Acu caut client pt rinichi, vezi poate ma rezolvi pe la voi, spune-le ca e de calitate, l-am curatat bine cu bere, ii o tzara zduncinat pe motor da facem reducere de pret pt asta.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Deci nu amestecati trebile fanclubului cu biznisurile personale. Ca se-ntelege dupaia ca iau shpaga de la menbri si e o greseala cu totul eronata. Io cu basu avem nishte biznisuri private, tot in folosu fanclubului, evident, adica facem breinstorming virtual cu cantece vechi d-ale lu Angela Similea sa scoatem idei de versuri noi si talentate pentru fete. Si rinichiu tot pentru fete se oferi basu sa-l vanda, ca ce, adica voi nu v-ati da si rinichiu, si inima si sufletu pentru Asia? S-aud!
-
bassule, am urmarit cu atentie si interes petitiunea ta, si totusi nu-nteleg de ce te capatzanezi cu obstinatie sa intri in fanclub. mah io cre'ca tu cauti sa-ti faci cariera muzicala, folosindu-te de numele ASIA. maine, poimaine te pomenesti ca te rogi de noi sa te bagam sa canti in deschidere.
bassule, care e cu compusu' la voi in trupa? poate le compune ceva frumos si de bun gust la fete. ca io una m-am gandit sa remixam omleta din testoasa a lu' tanti angela da' o iesit ca naiba.

-
bah bassule io am informatii clare de la domn contabil sef baicsu ca ai restante la plata cotizatiei de fanclub asia , intretinere si impozit pe grifu de la chitara. tu cum crezi ca putem fi adevarati fani daca nu cotizam astfel ca fetele sa se bucure de vacante pe coasta de azur, ibiza sau stana de vale ? cum crezi tu ca ar putea sa se inspire stand aici , in stressu marelui oras si asaltate de fani infometati si paparazi care nu le lasa nici o clipa de relaxare? colectia de cutii goale de chibrite cu femei de curse si masini goale fu donata de fete la casa de copii handicapati sector 4 ,unde dupa cum probabil vazusi si la antena 1 fu o adevarata sarbatoare si unde fetele au descoperit reale talente precum calipso,iasomia,pisoi ,icstina si multe altele pe care dragele noastre le-au propulsat pe fanclub unde aceste nabadaioase isi etaleaza cu nonsalanta talentul spre deliciul intregii suflari forumiste...
cu rinichiu nici o problema . am gasit un doritor da il vrea fara bolovani si daca se poate spalat cu tequila si nu cu bere.
cu rinichiu nici o problema . am gasit un doritor da il vrea fara bolovani si daca se poate spalat cu tequila si nu cu bere.
-
aha, deci de acolo fura racolate fetele.
si noi speriaram pisoiu' mah....
pies: eyeule, uitai mah sa o mentionezi pe nou racolata Shaki, care fu descoperita de fete la grupa mare in timp ce statea cu nasu'n carti si isi pregatea doctoratu' in economie.

pies: eyeule, uitai mah sa o mentionezi pe nou racolata Shaki, care fu descoperita de fete la grupa mare in timp ce statea cu nasu'n carti si isi pregatea doctoratu' in economie.

-
nocturno te inseli amarnic da shaki fu descoperita de baietii de la ozone care au impartit microfoanele de jucarie donate de bassu fanclubului asia si deturnate de o mana criminala, la casa de copii handicapati sector 3
si nu trebe sa fii ironica la adresa celor care stau cu nasu-n carti mai ales cand le lipsesc treiaru de trefla si popa de cupa....
si nu trebe sa fii ironica la adresa celor care stau cu nasu-n carti mai ales cand le lipsesc treiaru de trefla si popa de cupa....
-
Don'soara prezidenta, martoru'le, Shaki e ocupata... Serveste un Brifcor cald pe tarmurile insorite ale unei insule exotice... N-ati vazut? Nu cred ca are ea timp de noi...
Si ca vin si eu cu niste noutati, pot sa va spun ca astazi am vorbit cu fetele si mi-au zis ca s-au hotarat sa faca un remix la piesa "Hodoronk - Tronk"... S-au gandit la mai multe variante pentru titlu si pana la urma au decis ca "Fofolonk - Tronk" e cel mai nimerit...
Si ca vin si eu cu niste noutati, pot sa va spun ca astazi am vorbit cu fetele si mi-au zis ca s-au hotarat sa faca un remix la piesa "Hodoronk - Tronk"... S-au gandit la mai multe variante pentru titlu si pana la urma au decis ca "Fofolonk - Tronk" e cel mai nimerit...
indescifrabil
-
Nocturno, ai comis o eroare gresita cand ai considerat ca eu caut succesul muzical folosindu-ma de numele ASIA si timpul iti va demonstra lucrul asta. De cand am intrat in acest fanclub am renuntat la scena, singurele mele legaturi cu muzica au ramas sedintele de breinstorming (virtual cu Salma si la sala de repetitii cu trupa), pentru a gasi/compune piese pt fete. La noi in trupa toti compunem, se pleaca de la cate o tema si se dezvolta cvadrilateral. Bortianu' e cu cele mai multe idei, el ocupandu-se si de texte. Chiar ieri la repetitii am facut o piesa noua pe care le-o vom trimite fetelor. Refrenul suna cam asa:
"Frunza verde batz
n-ai probleme fatzi "
In alta ordine de idei as dori o intrevedere cu don contabil baixinho sa punem la punct sitoatia indatoririlor mele financiare catre club.
Si in inca o ordine de idei, aiule, comunica-i te rog cumparatorului ca daca spal rinichiu cu tequilla, din banii luati pe el va trebui sa imi cumpar ficat si fanclubu nu iese cu niciun castig.
"Frunza verde batz
n-ai probleme fatzi "
In alta ordine de idei as dori o intrevedere cu don contabil baixinho sa punem la punct sitoatia indatoririlor mele financiare catre club.
Si in inca o ordine de idei, aiule, comunica-i te rog cumparatorului ca daca spal rinichiu cu tequilla, din banii luati pe el va trebui sa imi cumpar ficat si fanclubu nu iese cu niciun castig.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Panica!!!!!!!!!
Fratzilor credeam ca am invins da’ se pare ca iar mi sa patzit fleacu de ma ciuruit. Nu credeam ca doare asha! Deci dupe ce vam zis io ca o sa fac ceva mare, am facut, deci miam loat televizor cu deagonala mare. Shi cum miam loat io televizor (ca se facu mai bine de juma de an decant nu ma mai uitasem la tubu catodic) am zis sal bag in priza cea ceam shi facut care am dat iute pe meteviu shi atomic doardoar oi vedea shi io pe fetele de la asia in mishcare shi nu ca panacu in poze statice. TRADARE!!!!! (shi nu ma joc cu cuvintele) bre! Ascultatzi la mine ca shtie ce vorbeshte: deci nici urma de picior frumos de sorana (sai dea Domnu sa naiba nevoie de epilare) sau de restu de trei fete! Am tot stat io shi mam uitat doo zile nam mancat nam baut ci numa la teveu am stat shi nimic. Acuma am oichii roshiii de zici cam sudat toata nuaptea, da nu ie dasta ci de la plans care miam dat seama cat de rai ie oamenii care lucreshte la televisiunile de maisus mentzionate care na dat asia deloc. Propun o shedintza de urgentza ca sa vedem ce ie de facut. Portnoy vez de vorbeshte cu neshte bagabontz dai tai ceva mai sanatosh la fizica organismului ca sar putea savem nevoie.
Donshoara prezidenta cu lacremi in oichi care nici dalea nu mai am va implor sa facem ceva. Nu poa sa scape iei nepedepsitz.
Traiascai noshtrii! Lupta continua!
Donshoara prezidenta cu lacremi in oichi care nici dalea nu mai am va implor sa facem ceva. Nu poa sa scape iei nepedepsitz.
Traiascai noshtrii! Lupta continua!
-
neatza - Mesaje: 5820
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma