(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
oare despre ce poza cu Kurmikova vorbeste baixo pe toate threadurile ? vreau si eu link !
eye-ule , degeaba razi. Mai am de facut Pravale Baba , Dascalitza de Goga si caracterizarea personajului colectiv din Sobietzki si romanii.
eye , unde a plecat 90 ...ca vad ca nu mai e pe forum ? ti-a lasat vorba ? mi-a transmis ceva ?
eye-ule , degeaba razi. Mai am de facut Pravale Baba , Dascalitza de Goga si caracterizarea personajului colectiv din Sobietzki si romanii.
eye , unde a plecat 90 ...ca vad ca nu mai e pe forum ? ti-a lasat vorba ? mi-a transmis ceva ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nocturna a plecat la salonu de frumusete dupa care ,mi-a transmis sa-ti spun ,ca de la 12 e la devoratorii de publicitate si te-asteapta acolo in primul rand sector a ,locurile 12-13. a zis sa te speli pe dinti sa nu puti a usturoi sau ceapa sau a bere statuta sau sa ai bucati de saorme printre dinti ,m-a rugat sa te rog daca se poate sa nu ragai ca porcu cum faci tu cand esti satisfacut si sa te bati cu palmele pe burta, sa-ti iei batista sa nu tragi vro flecma pe jos sau sa-ti stergi mucii cu dosu palmei. in rest ti-a mai transmis daca e posibil sa faci tot posibilul sa te speli pe picioare si sa-ti pui ciorapi curati sa nu-ti puta asa cum ai axfisiat toata audienta la gala vip. in rest a mai zis daca esti amabil sa-ti lasi cornetu cu seminte de bostan acasa ca acolo nu se serveste asa ceva . cam atat. io ce sa-ti spun decat distractie placuta deseara si sa nu ma faci de ras pe-acolo.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de eyewitness
bah moshule oare andeea pisoi o fost aia cu victoria lipan care statea la cratita toata ziua si nu iesea din sat si n-o lasa pe fii-sa sa mearga seara la discoteca? sau aia cu baltagul primul roman politist din literatura romana? moshule io tind sa cred totusi ca pisoi fu cu baltagul scris de geo bogza. tu ce zici?
nu bre eye-ule, victoria lipan aia ucisa de Farfuridi shi Branzovenescu....
P.S. penale gag-urile astea de la incapacitate, ar trebui oferite premii pt originalitate shi divertisment...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
deci moshu' mi-o inselat in mod crunt asteptarile si n-o aparut la devoratori (ca nu erau aia de shaorme
. si vad ca si MSNu' ala l-o instalat inutil si degeaba. sau inca mai citeste instructiunile de utilizare corespunzatoare.
Migule, din propria-mi experienta iti spui ca-i frumos mah la bac. mai ales ca acum e si simplificat: tot bacu' e numa o grila.

Migule, din propria-mi experienta iti spui ca-i frumos mah la bac. mai ales ca acum e si simplificat: tot bacu' e numa o grila.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Jur razbunare femeilor perverse
90 , sa iti fie rusine ca m-ai pus sa astept in zadar la premiile alea. Te-am cautat prin toata sala...si nu a fost chip sa te gasesc.
Acum am ajuns si eu acasa , infrigurat si cu o mie de draci. Si de atatea ori , mi-am spus sa nu mai am incredere in femei..... ca e niste ordinare mincinoase .
Mai bine de eye...care chiar daca a stat acasa impletind foile de sarmale si batand snitelele , macar n-a stat de prost in frig. A vazut si el un BigBrother , ceva.
Nu mai am cuvinte pentru a-mi exprima supararea. :mad:
PS : Migule...daca ai fi urmarit cu atentie adresa mea de MSN....ai fi observat ca e schimbata fatza de cea cu care am vorbit cu tine acum vreo 2 luni. NU ESTI DELOC ATENT !
Acum am ajuns si eu acasa , infrigurat si cu o mie de draci. Si de atatea ori , mi-am spus sa nu mai am incredere in femei..... ca e niste ordinare mincinoase .
Mai bine de eye...care chiar daca a stat acasa impletind foile de sarmale si batand snitelele , macar n-a stat de prost in frig. A vazut si el un BigBrother , ceva.
Nu mai am cuvinte pentru a-mi exprima supararea. :mad:
PS : Migule...daca ai fi urmarit cu atentie adresa mea de MSN....ai fi observat ca e schimbata fatza de cea cu care am vorbit cu tine acum vreo 2 luni. NU ESTI DELOC ATENT !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Hai..intra sa vorbim , lasa prostiile. Ca 90 e sfioasa...si nu zice nimic. Probabil se simte vinovata. Si in rest...lumea doarme.
Hai..intra sa schimbam 2 vorbe....ca ma plictisesc.
Hai..intra sa schimbam 2 vorbe....ca ma plictisesc.

-
of, moshule, si-ti spusei mah sa nu am cauti prin sala de mese. ti-au luat aia ochii cu bufetul suedez, si ai zis las', ca nocturna poa' sa mai astepte, este? crezi ca mie mi-a fost usor sa te astept in zadar? ca aveam treasariri de fiesce data cand vedeam cate unu' trecut de 60 de ani...si de fiecare data, ghinion, nu erai tu. :rolleyes:
pies: moshule, nu-s sfioasa, ai em auei. *p
pies: moshule, nu-s sfioasa, ai em auei. *p
-
Buna seara! Ce mai ziceti, cum o mai duceti? De ce nu mai scrieti nimic misto? Nightwish, de ce scoti limba in fiecare post? E vreun mesaj? Vreo defulare? Moshule, ce p m vrei de la mine cu fotbalul? Nu esti tu organizatorul? Nu fixezi tu o data? Hai, ca nu mai am rabdare!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
din partea mea...sambata viitoare. sa vii cu minge. pe la 6 seara , asa. locul..il stabilesti tu !
eu si Nightwish te asteptam la o conferintza pe MSN Messenger 6. hai...grabeste-te ...pana nu ne culcam !
eu si Nightwish te asteptam la o conferintza pe MSN Messenger 6. hai...grabeste-te ...pana nu ne culcam !
-
Nu, nu sambata... oricand altcandva, vineri sau duminica, ca am duminica dimineata examen. Cat despre conferinta, cunosti parerea mea despre chat.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Din partea mea poa' sa fie oricand incepand de miercuri 25 iunie. Dimineatza , seara , la miezul noptii....oricand. de luni pana duminica.
numai sa ne strangem si sa jucam !
bine , Hyde...stai tu pe mIRC ...si lasa-ma pe mine cu Nighty pe MSN ! :p
pe ce canal te gasim...daca avem treaba cu tine ?
numai sa ne strangem si sa jucam !
bine , Hyde...stai tu pe mIRC ...si lasa-ma pe mine cu Nighty pe MSN ! :p
pe ce canal te gasim...daca avem treaba cu tine ?
-
hydeule, deh mah, gesturi copilaresti, o dat mintea copiilor peste mine.
mah, nustu cum e la tine acolo unde stai tu ascuns adanc in suflet, da' la mine nu mai e seara ci e noapte de-a binelea. *p
bravo mah. :A chat sux.
pies: trimitei lu' moshu' un pemeu, macar asa din politezte, ca numa de asta vorbeste pe msn, de mi-o facut capu' tzandari.

bravo mah. :A chat sux.

pies: trimitei lu' moshu' un pemeu, macar asa din politezte, ca numa de asta vorbeste pe msn, de mi-o facut capu' tzandari.

-
Mosh, io mai stau pe mIRC la caterinca, pe trivia, cam 1 data pe luna. Canalului ii zice #pula. Nick-ul il stii ( uneori folosesc varianta de rezerva "muierapid" :o) Daca va tine, veniti sa ne intrecem 

-
jucam si eu trivia acum 1 an. intram cu un tovarash si ii faceam muci pe toti aia. doar eu cu el ne duelam in fatza a zeci de spectatori. chestia e ca ne-am plictisit..ajunseseram sa stim pe de rost intrebarile si raspunsurile.
acum n-am mai intrat demult. zi-mi totusi niste canale...si o sa intru de antrenament.
PS : ma intreaba Nighty de tine...cand apari pe la o intalnire forumista...ca cica vrea sa te cunoasca.
acum n-am mai intrat demult. zi-mi totusi niste canale...si o sa intru de antrenament.
PS : ma intreaba Nighty de tine...cand apari pe la o intalnire forumista...ca cica vrea sa te cunoasca.
-
Pai #pula e de baza
Ar mai fi #marea-neagra, da' e mai putin populat. Ce ma seaca e ca intrebarile sunt de cacat ( adica simple), si conteaza sa n-ai lag.... oricum e mai mult caterinca decat concurs.
De intalniri n-am timp deocamdata, sa vina la fotbal in galerie!

De intalniri n-am timp deocamdata, sa vina la fotbal in galerie!
-
eu te-am cautat acolo..dar vad ca nu raspunzi. am nickul Depor !
- Fişiere ataşate
-
- mirc.gif (41.52 KiB) Vizualizat de 2225 ori
-
Bag pula-n ei taximetristi boratzi
Ba ce de cacao a fost noaptea devoratorilor... n-am rezistat pana la capat. Bleah.
- dinu
- Junior Member
moshule, ce faci mah? spui din casa? frumos. *p
ok mr hyde, o sa fiu in galerie cu pompoane si fusta scurta, si o sa strig hai dinamo.
, da' moshule nu stau langa jasmyna mah, ca ma eclipseaza fata. :rolleyes:
ok mr hyde, o sa fiu in galerie cu pompoane si fusta scurta, si o sa strig hai dinamo.

-
in 3 ore sunt in bucuresti.
pies: am luat capacitatea! yeeee(9.48/9.52 cu mediile pe 5-8)
pies: am luat capacitatea! yeeee(9.48/9.52 cu mediile pe 5-8)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
pai nu...nu stai cu Jasmyna , ca suntetzi din galerii adverse. tu sustzi echipa lu' Mr Hyde & baixinho....iar Jasmyna sustine echipa in care joc eu , ALin , ALiosha.
Bravo , darky ! pacat ca monk si Gabyzzu nu ne pot spune ce medii au ei. :p :p :p
Oricum...eu sunt sigur cu tu ai luat cea mai mare medie de pe intregul forum.
Bravo , darky ! pacat ca monk si Gabyzzu nu ne pot spune ce medii au ei. :p :p :p
Oricum...eu sunt sigur cu tu ai luat cea mai mare medie de pe intregul forum.
-
'Neata bai forumistilor... Sunteti cam tacuti... Ce draq ati facut azi noapte? Sper ca a meritat... NU vb. cu moshu si Naituisa, ca ei au stat in casa si au butonat pana au facut bataturi la degete...
Vreau s-o felicit pe Darky pentru rezultate... Brava mai... si da-i inainte tot la fel...
Vreau s-o felicit pe Darky pentru rezultate... Brava mai... si da-i inainte tot la fel...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Bravo Datrky! Tot inainte!
(by the way, ce avatar sadic ai....)

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
2274
astept ziua in care o sa-l vad pe Aliosha on line pe forum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ma gandeam : sa-mi pun un avatar cu un ochi, si sa fac concurenta aiului si lui monk, sau altu... m-am decis greu...
---
urasc scoala si tot ce tine de ea.
multumesc tuturor acelora care cat eu am fost away, ai dus campanii anti-gabyzzu, si m-au votat cu clone!! tineti-o tot asa! va pup dulce! sa vedem care se simte :rolleyes:
---
urasc scoala si tot ce tine de ea.
multumesc tuturor acelora care cat eu am fost away, ai dus campanii anti-gabyzzu, si m-au votat cu clone!! tineti-o tot asa! va pup dulce! sa vedem care se simte :rolleyes:

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ma uit pe 1tv si mamaaaaa, ce-mi plac mie filmele horror!;S :o
Felicitari si succes pentru astia care au dat si luat capacitatea!(darky, gabyzzzzzu...):A.
Felicitari si succes pentru astia care au dat si luat capacitatea!(darky, gabyzzzzzu...):A.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
am vazut ca nea Caisa a inchis subiectul ala cu miss... si am vazut si poza aleia de a iesit miss. Ce porcarie.... n-am observat la ea decat ca n-are tzatze si are niste ochi de zici ca-i muiere la 50 de ani. Pe langa asta... Jasmyna a iesit ultima... se vede ca sunt cam multe femei invidioase si pusti bataushi pe aici 

- Sopra Tutt1
- Junior Member