Big Brother 2???
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Big Brother 2???
"big brother" se termina...
va exista oare un "big brother 2"??
eu sper ca da; si mai sper ca viitorii concurenti sa fie alesi cu mai multa atentie, casa sa fie mai ca lumea, sa nu mai fie plictiseala p'acolo cum e in zilele astea... DAR audientele dobandite de "big brother" sunt cu mult sub asteptarile celor de la prima...
voi ce ziceti? se mai incumeta cineva sa mai faca "o continuare"??
va exista oare un "big brother 2"??
eu sper ca da; si mai sper ca viitorii concurenti sa fie alesi cu mai multa atentie, casa sa fie mai ca lumea, sa nu mai fie plictiseala p'acolo cum e in zilele astea... DAR audientele dobandite de "big brother" sunt cu mult sub asteptarile celor de la prima...
voi ce ziceti? se mai incumeta cineva sa mai faca "o continuare"??
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Aiurea la anu ! O sa inceapa in toamna 2003 seria 2 ..la cat de flamanzi sunt dupa bani. Si asa Prima nu are prea multe programe marfa. Fara BB o sa ramana doar cu Cronica Carcotasilor...si o sa maora de foame.
Un singur impediment ar avea. Iarna geroasa din Romania. S-ar cam limita sa-i tina pe concurentzi in casa. Sau sa-i puna prin curte sa dea zapada.
Un singur impediment ar avea. Iarna geroasa din Romania. S-ar cam limita sa-i tina pe concurentzi in casa. Sau sa-i puna prin curte sa dea zapada.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hm... da, am auzit si eu ca se va face prin Septembrie... cei de la Prima vor sa faca cat de multi bani posibil de pe urma acestui show... logik...
sper doar ca data viitoare vor fi mai atenti... si nu o sa mai imi aduca concurenti precum Iza... ca risc sa raman fara televizor in camera...oricum...
nu garantez ca voi urmari show-ul... depinde cat de mult o sa reuseasca sa ma enerveze k primu`!
sper doar ca data viitoare vor fi mai atenti... si nu o sa mai imi aduca concurenti precum Iza... ca risc sa raman fara televizor in camera...oricum...
nu garantez ca voi urmari show-ul... depinde cat de mult o sa reuseasca sa ma enerveze k primu`!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
nu stiu,poate....
sincera sa fiu putin ma intereseaza,dupa mine cred ca ar fi mai bine sa nu mai incepa si a 2 serie asta pentru ca s-a dovedit a fi o totala pierdere de bani si de timp......sunt prea multi bani pusi in joc,bani cu care mai bine ar face ceva bun in tara asta...sincer....asta e parerea mea.........deja Romania a dovedit de ce este in stare sau mai bine zis de ce nu este in stare asa ca mai bine sa o lase balta....PE BUNe.....daca mai aduc astfel de concurenti mai bine sa ma scuteasca....sincer???? mi-ar placea sa fie cu ~vedete~........
nu imi inchipui cum ar fi......deja cred ca m-am saturat.....abia astept sa vad decizia de asta seara si daca nu imi va conveni cine va iesi,nici ca ma mai uit!!!!!! asadar,raspunsul meu este: MAI BINE SA NU MAI FACA SI ALTA SERIE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

- moni_cool
- Junior Member
Am auzit k cica BB-ul din septembrie va fi numa' cu concurenti intre 30-40 ani...... :bleah: yuk!!!Sper ca am auzit io prost....... :bleah:
PS: Ce-ar fi sa incerc sa bag pe forum foshti concurenti BB?
Vb. serios........cu unu' dintre ei am intrat in vb........(pe net)shi...poate reushesc "mai mult" de-atat

Vb. serios........cu unu' dintre ei am intrat in vb........(pe net)shi...poate reushesc "mai mult" de-atat

- Titina
- Junior Member
Eu am votat nu deoarece ma gandesc k si atunci tot concurenti penibili vor fi alesi!Si dak vor fi tot k IZA....nu 10x!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Am auzit k cica BB-ul din septembrie va fi numa' cu concurenti intre 30-40 ani...... :bleah: yuk!!!Sper ca am auzit io prost....... :bleah:
Vb. serios........cu unu' dintre ei am intrat in vb........(pe net)shi...poate reushesc "mai mult" de-atat![]()
Am si io o intrebare ? ti se par batrani ? Ai tai parinti cati ai au mmmmm ? lol .....
in alta ordine de idei .... este sigur ca se v-a continua epopeea dar concurentii vor fi de la 35 - 45 ..... este un lucru cert !
-
monk - Mesaje: 2747
Vor fi trei serii Big Brother ... din cate am inteles una din echipe va prinde revelionul in casa ... iar o mica barfa spune ca a treia serie va fi cu vedete .. (cam greu de crezut) ... well ... oricum iar o sa fie niste concurenti de kkt ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Draga Gabyzzu nu prea cred ca BB2 va fi cu cei amintiti de tine .. de fapt nu cred ca va fi cu vedete ... pai ce se va intampla cu emisiunile lor in perioada asta ? de fapt ce vorbesc eu .. nu prea m`am uitat la Salut BB ... daca tu zici ca asha e ... asha o fi ... c ya lil boy .... eu faza ca BB3 va fi cu vedete am auzit`o de la o 'vedeta' care nici ea nu era prea sigura ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
pai voi nu v-ati prins ma ca astia de la prima nu is chiar asa de idioti .... ii scot pe astia care au rating (gen teo) pt ca vara asta sa aiba ei audienta 

-
am citit astazi un interviu in TV Mania cu Adela Harnagea, producatorul executiv al showului.... in acest interviu, ea spune foarte clar ca 1. nu este inca cert faptul ca va exista BB2, depinde de echipa.... si 2. nu va aparea o editie cu vedete.... pentru ca ea nu crede intr-o astfel de serie ...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
sal
[cu care dintre ai vb?daca stii ceva de soso zi-mi si mie te rog.pa daniela daniela172001@personal.ro
- danielao
- Junior Member
daca am fi fost atenti la finala ... BB a zis ca "Big Brother ví£ va contacta "... si se adresa publicului + ca am fii singura tara unde nu s-ar continua si e un pic cam absurd
-
logic ca nu... concurentii o sa stie la ce sa se astepte... primii 12 nu stiau nimic, erau complet pe dinafara... in schimb cei care vor urma probabil au urmarit showul... au un avantaj eXtrem de mare!!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
2426
Initial trimis de Bad Girl
cei care vor urma probabil au urmarit showul... au un avantaj eXtrem de mare!!!
care ar fi ala? daca iti aduci aminte, aproape toti cei din prima transa de BB au spus ca s-au uitat la variantele fratelui cel mare din alte tari straine de Romania, dar nici unul nu se astepta sa fie atat de greu. tin minte ca Soso a spus in nu stiu ce interviu ca nu isi imagina vreodata (dupa ce a vazut varianta din Spania, daca nu ma insel) ca o sa ii fie dor de parinti, apropiati, priteni si ca o sa fie atat de greu rupt de ceea ce se intampla in jurul lui.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu banuiesc ca va exista Big Brother 2 deoarece l-am auzit pe Virgil Ianutzu spunand ca va exista si seria a doua si desigur cu alti participaanti.Oare vor fi mai multi sau mai mai putini participanti decat au fost in seria 1?
- Cristienutza
- Junior Member
nimeni nu a zis nika despre BB2 dar BB a zis la sfarsit cand se adresa publicului ca ne va contacta (unde lasa o mica speranta pt existenta BB2)
-
Eu am auzit ceva de genul k va urma si concurentii vor fii o parte din cei din seria trecuta....hm....i don't know.Asta se zvoneste.
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
-
Initial trimis de Gabyzzu
unde l-ai auzit tu pe iantzu zicand asta?
De fapt nu l-am auzit pe Virgil Ianutzu zicand asta....insa cine stie? Eu cred ca va exista!
- Cristienutza
- Junior Member
cristienutza , in postul anterior ai spus ca l-ai auzit pe ianutzu tau, acum spui ca de fapt nu l-ai auzit ,deci io consider bataie de joc la adresa userilor care posteaza aici . pe moment ai avertizare (nu avertisment) si daca ai chef de aberatii ,ia-ti jucarelele si mergi pe forumu destinat aberatiilor altfel ban direct.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
P site-u` oficial 'Big Brother' exista un forum... Acolo intra 'vdtl' d la Big Bro. A intra` si Mumu si a vorbit cu fanii, p urma Adrian [asa, d impresie] si Ernest... D restu` nuh stiu nik... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
hm...
eu ma tot gandesc... daca in seria 1, au ajuns in finala preselectiilor 24 de concurenti, dintre care 12 au fost alesi, atunci... daca ceilalti 12 vor participa din nou la preselectiile pentru urmatoarea serie, atunci ce sanse sunt ca ei sa si intre in casa? mari... cred eu...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2