concert in club A
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
concert in club A
in aceasta sambata la ora 21.30 in cluba A va avea loc un concert cu urmatoarele trupe: RAPARTA, Da-Hood, K-gula, DJ DOX, DJ Magnetic. cei ce vor sa vada acest concert pot veni la locatia amintita. intrarea este libera.
K-gula
K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
o mica rectificare aparuta azi dimineata. un muist de organizator foarte bine voitor, a intentionat sa ne spuna ce de fapt intrarea se plateste. 20.000 fetele si 50.000 baietii. este de tot kktu`. daca insa mai sunteti doritori sa vedeti acest show, ne vedem la club A, aceeas ora.
K-gula.
K-gula.
-
si atata lume vroia sa vina.....
ce de kkt..sa imi bag pula...bine ca nu au spus cu 5 minute iniante....multa muie....
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
Multa Muie la Club A!
Trebuia sa se intample asha, ca poola mea! Altfel n-are cum! Tre sa isi ia si ei banii! Oricum... Vreo cola, bere ceva inclus in pretz? Nu cred.... Da anyway! Incerc sa vin 

Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Costine,poate il conving shi pe Aliosha sa vina, ca Alin cred ca inevitabil va fi prezent, da' nu ne vdm shi noi la ruine pe la 6-7 asha sa prindem un pic de curaj
?
I'm out, sunt prea luat de val sa mai scriu

I'm out, sunt prea luat de val sa mai scriu

-
cutuma© - Mesaje: 3047
deci. din cate stiu, in club A ti se da la intrare un bon pe care iti poti lua o bere, apoi mai stiu ca berea este 15.000. bine inteles ca de faza cu bonul nu as baga mana in foc ca este adevarata.
nu merg cu H8 fiindca baietii sunt plecati la mare. voi fi cu Undoo.
deci nu pierzi foarte mult kombate. oricum va fi un show super misto din partea noastra fiindca se vor presta numai piese noi.
K-gula.
nu merg cu H8 fiindca baietii sunt plecati la mare. voi fi cu Undoo.

K-gula.
-
OK!
Imi pare rau ca nu am facut parte din mica multzime a concertului dar eu nu am 18 ani. Si mi se pare aiura ca Naiba, care am aflat ca a fost organizatorul, sa nu se fi interesat de faza asta. Daca stiam de la inceput ca n-am voie, nu mai veneam, dar asha, am venit si-am stat afara! Mi se pare cam pueril organizat ceea ce nu e bine pentru cineva care e Urban Records si care stiu ca de multe alte chestii se ocupa bine.
Oricum eu am mers cu Decret, K.P.T. si Blondu la Mc (McDonalds nu Master of Ceremony)! A fost caterik, am arso pe sucuri, dupa care n-am intors sa vdm ce face lumea! OKI!
Da x, y, z, ypatrat, zpatrat si xpatrat care nu erau trupe, aveau shi 18 ani au inrat pe moka? Sper ca nu o sa fie la fel si la lansare la Proiectu ca atunci, you can count me out!
Bafta...
Oricum eu am mers cu Decret, K.P.T. si Blondu la Mc (McDonalds nu Master of Ceremony)! A fost caterik, am arso pe sucuri, dupa care n-am intors sa vdm ce face lumea! OKI!
Da x, y, z, ypatrat, zpatrat si xpatrat care nu erau trupe, aveau shi 18 ani au inrat pe moka? Sper ca nu o sa fie la fel si la lansare la Proiectu ca atunci, you can count me out!
Bafta...
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
Ce sa zic? belea rau...Asta este, sper sa fie o lectie din care sa invatzam cu totzii, adica noi sa ne facem buletine false, iar Urbanul sa gaseasca locatzii mai potrivite, sa nu mai ramana oameni pe-afara decat pe motiv de supra-aglomeratie...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
daca aveti fetze de copii
(glumesc).
Imi pare rau ca nu am mai putut sta la concert (era 11 si ceva parca si tot nu incepuse), a intervenit o problema si a trebuit sa ma tirez... poate ne zice Costin cum a fost pana la urma (sper ca bine, si sper ca data viitoare ceva mai multa organizare, cum mai zicea cineva).
Bafta

Imi pare rau ca nu am mai putut sta la concert (era 11 si ceva parca si tot nu incepuse), a intervenit o problema si a trebuit sa ma tirez... poate ne zice Costin cum a fost pana la urma (sper ca bine, si sper ca data viitoare ceva mai multa organizare, cum mai zicea cineva).
Bafta
- ckride
- Junior Member
cronica unui aka concert
o sa incep cu inceputu:
ora 20.30. ajung in fata la club a..in jur de 40 de persoane
ora 21-00..cine va dintr-un grup incearca sa intre si afirma zvonu ca nu ai voie sub 18 ani ...in fine .....mi-am tras o fata serioasa si am intrat...
ora 22-00 intru..clubul gol
ora 23-00...incepe sa cante raparta....hmm..
acum o sa spun plusuri si minusuri
plus: bai au flow....mi-a placut piesa cu k-gula(ultima)..si freest-lul lu gnom....si piesele.....nota 7
minusuri...se vede ca nu au experienta
ora 23-30 canta k-gula....mi-a placut cum canta live..dar pieslee slabute..nota 6
minusuri...totusi se putea si mai bine ca piese
ora 23-50..24-00..intra da-hood..se vede vechimea nota 7
plusuri..au cantat si piese mai vechi si au avut noroc ca au cantat ultimi...
minusuri..live slabutz si piesa comcerciale la modul de tatze si buci..dar merita 7 ca s-a vazut experienta
NU EXISTA NOTA MAI MARE DE 7 :motive...sonorizarea de kkt (1 punct in minus...lume putina un punct in minus..si prestatie....1 punct in minus pentru toti)
ce e de retinut...15.000 berea.......10x 4 existing dear skoll
prea profund pentru asta
ora 20.30. ajung in fata la club a..in jur de 40 de persoane
ora 21-00..cine va dintr-un grup incearca sa intre si afirma zvonu ca nu ai voie sub 18 ani ...in fine .....mi-am tras o fata serioasa si am intrat...
ora 22-00 intru..clubul gol
ora 23-00...incepe sa cante raparta....hmm..
acum o sa spun plusuri si minusuri
plus: bai au flow....mi-a placut piesa cu k-gula(ultima)..si freest-lul lu gnom....si piesele.....nota 7
minusuri...se vede ca nu au experienta
ora 23-30 canta k-gula....mi-a placut cum canta live..dar pieslee slabute..nota 6
minusuri...totusi se putea si mai bine ca piese
ora 23-50..24-00..intra da-hood..se vede vechimea nota 7
plusuri..au cantat si piese mai vechi si au avut noroc ca au cantat ultimi...
minusuri..live slabutz si piesa comcerciale la modul de tatze si buci..dar merita 7 ca s-a vazut experienta
NU EXISTA NOTA MAI MARE DE 7 :motive...sonorizarea de kkt (1 punct in minus...lume putina un punct in minus..si prestatie....1 punct in minus pentru toti)
ce e de retinut...15.000 berea.......10x 4 existing dear skoll

prea profund pentru asta
- profund
- Junior Member
Re: cronica unui aka concert
Bei presupun ca nu esti Naigba de faci cronica mondena a unui ultratirat cotidian...
Nush cine esti,sunt noua pe forum... am si io o curiozitate ...cam ce itzi da tzie atata incredere in a scoate la tabla niste artisti care ,o parte (K-gula si da hood) au luat deja bacu si liceentza pt a-i trata ca si cum asteapta de la tine sa-i treci capacitatea ...
tonul tau pare la prima vedere foarte avizat , vreau sa vad cum pare si la a doua,dupa ce aflu pe ce baza te-ai autoinstalat in comisia de corectare a prestatziilor acestor artisti care n-au venit acolo ca sa sustzina in fatza ta examenu oral la profunzime.sau poate ca da. nota autorului: a se reciti cu atentzie ultima parte a frazei si a se interpreta subliminal :>>>>
Nush cine esti,sunt noua pe forum... am si io o curiozitate ...cam ce itzi da tzie atata incredere in a scoate la tabla niste artisti care ,o parte (K-gula si da hood) au luat deja bacu si liceentza pt a-i trata ca si cum asteapta de la tine sa-i treci capacitatea ...
tonul tau pare la prima vedere foarte avizat , vreau sa vad cum pare si la a doua,dupa ce aflu pe ce baza te-ai autoinstalat in comisia de corectare a prestatziilor acestor artisti care n-au venit acolo ca sa sustzina in fatza ta examenu oral la profunzime.sau poate ca da. nota autorului: a se reciti cu atentzie ultima parte a frazei si a se interpreta subliminal :>>>>
- Fişiere ataşate
-
- stanton magnetics str8-80 turntable.jpg (14.91 KiB) Vizualizat de 4945 ori
-
Quai D Orsay - Junior Member
1. m0l0z tata. constat cu dezamagire ca ai fost prost informat. nu Naigba a fost organizatorul, ci institutul francez cu ocazia zilelor muzici. daca ar fi fost dupa el sau dupa noi iti garantez ca nu ar fi ramas nimeni afara, ca dovada ca am vrut sa ajut o parte din cei ce ramasesera out, am scos bani din buzunar si le-am platit biletele.
2. profund, foarte profunda a ta critica. thx pt. nota :-) din punctul meu de vedere nu as fi cantat acolo nici in ruptul capului, insa am si eu prieteni ce au tinut mortis sa merg la acel show. sti. cand sonorizarea este de kkt, atunci nici prestatia celui de pe scena, nu are cum sa fie la asteptari. am o mica nelamurire. cum de ti-ai data seama ca piesele au fost slabute? eu sincer nici nu le-am auzit in timp ce cantam. auzeam un bit undeva departe si atat. probabil in fata scenei era alta sonorizarea si nu mi-am dat eu seama. oricum eu apreciez critica. deci tine-o tot asa. poate si altii vor avea ce invata din asta.
3. sa nu va para rau celor ce nu ati putut intra. chiar nu ati ratat nimic. poate data viitoare, va fi bine.
4. peace to all ya.
K-gula.
2. profund, foarte profunda a ta critica. thx pt. nota :-) din punctul meu de vedere nu as fi cantat acolo nici in ruptul capului, insa am si eu prieteni ce au tinut mortis sa merg la acel show. sti. cand sonorizarea este de kkt, atunci nici prestatia celui de pe scena, nu are cum sa fie la asteptari. am o mica nelamurire. cum de ti-ai data seama ca piesele au fost slabute? eu sincer nici nu le-am auzit in timp ce cantam. auzeam un bit undeva departe si atat. probabil in fata scenei era alta sonorizarea si nu mi-am dat eu seama. oricum eu apreciez critica. deci tine-o tot asa. poate si altii vor avea ce invata din asta.
3. sa nu va para rau celor ce nu ati putut intra. chiar nu ati ratat nimic. poate data viitoare, va fi bine.
4. peace to all ya.
K-gula.
-
:)
K-Gula! Asta e! Oricum faza cu 18 ani a fost d kkt! Mi-a trecut! Da gandestete cat de bine ma simteam cand am venit! YESS CONCERT! K-GULA si DA HOOD NU IAM MAI AUZIT DE NU SHTU CAND! shi cand ajung acolo! pooolla
Asta e! O sa mai fie si altele sper ca la lansarile URBAN nu o sa fie la fel
))

Asta e! O sa mai fie si altele sper ca la lansarile URBAN nu o sa fie la fel

Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
dedicatie....
dle...pro FUND.....sa ANALizam..putin in primul rand ..nu cred ca ai dreptu sa judeci oameni ca da-hood sau K..pe mine ai dreptu ca sunt un nimeni..da ei au ceva in spate..stii m-a atacat faza cu notele..adica puteai sa dai calificative de genu marfa sau nasol..oricum sunt onorat pt nota.,....deci ceva ceva tot ti-a placuty..stii mai e o faza PROFUND rapareasca sa criticam tot..ca aia nu a fost bine..ca zloboz...despre faza cu bani era logic sa se plateasca..nu?....adica vrei sa vezoi ceva tre sa dai si ceva...despre faza cu 18 ani..nu evina nimani dar trebuie sa-i intlegi si pe cei din club ca putea veni o razie si riscau amnezi de peste 2000$ si pt ce?...pt un concert care nici macar nu l-au vrut....a fost institutul francezsi orange la mijloc...deci./.....
Gnom:con: :a

Gnom:con: :a

"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
"sufera sufera..baietii au probleme psihonotorii",.,,,,incepe asa :"nu totu in hiphop se bazeaza .."..pe faptu ca ai un nume ....adica parerea mea e avizata prin simplu fapt ca reprezint o infime parte din publicul ascultator de hip-hop si posibil cumparator de produse muzicale marca urban records..implicit si k-gula si da-hood si raparta..o sa insisit pe primele doua...ca vad ca acolo se reactioneaza negati.v(dna quai dorsay)..eu nu i-am scos la tabla..mi-am rezervat dreptu de a-mi alege partile bune ..evident intr-o maniera subiectiva..pt ca nici chiar voi marii cantareti nu puteti fi obiectivi....tu gnom(intai ce ai facut tu te-ai luat de ingineru de sunet????) nu j de ce te-ai bagat in seama..probabil te simti sa le ieie apararea....ciudat....eu de voi am spus la minusuri experienta..probabil la al 7 lea concert o sa fie altceva...mie mi-ai placut si la concertu din a...ala al vostru //cu un microfon..mi s-a parut tare..dar acum....am simtit nevoia sa se treaca la alt nivel de privire a lucrurilor....un pic mai serioasa...eu dau pace lu k-gula...m-ai inteles...si sa stii ca se auzeau piesele..cel putin de unde stateam,e....a da..si se vede ca poti sa scoti mai bine......si pt da-hood....mda tatze si buci......no comment...iar restu ...fuck yalll...if you dont like me
- profund
- Junior Member
:)
satisfied...even if this wasn't the point.
imi place critica dar urasc pe critici ,that's all.
imi place critica dar urasc pe critici ,that's all.
-
Quai D Orsay - Junior Member
Sa speram ca va mai exista un astfel de concert, la care sa pot veni si eu (si tovarasii mei minori). Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1