Cine poate sa dea exemple de artisti homosexuali?
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cine poate sa dea exemple de artisti homosexuali?
In general nu e prea frumos si nici prea politicos sa abordezi un asemenea subiect, dar avind in vedere promiscuitatea din peisajul muzical autohton si venalitatea multor "artisti" cred ca ar putea fi o discutie interesanta. Ar putea fi si un test. Am putea afla care artisti au reusit sa cucereasca intr-adevar inima publicului astfel incit acesta ignora apucaturile lor pidosnice. Ideal ar fi ca toate afirmatiile sa fie argumentate, dar la o birfa merge si fara argumente caci vrem sa stim care artisti fac muzica "pe la spate".
- apunake
- Junior Member
Re: Cine poate sa dea exemple de artisti homosexuali?
Initial trimis de apunake
In general nu e prea frumos si nici prea politicos sa abordezi un asemenea subiect, dar avind in vedere promiscuitatea din peisajul muzical autohton si venalitatea multor "artisti" cred ca ar putea fi o discutie interesanta. Ar putea fi si un test. Am putea afla care artisti au reusit sa cucereasca intr-adevar inima publicului astfel incit acesta ignora apucaturile lor pidosnice. Ideal ar fi ca toate afirmatiile sa fie argumentate, dar la o birfa merge si fara argumente caci vrem sa stim care artisti fac muzica "pe la spate".
Pai primu shi primu creca e freddie mercury.
Mai e o categorie de artishti care chiar se bazeaza pe apucaturile pidosnice in cucerirea publicului.Vezi Marilyn Manson.
MAi e Skin de la skunk anansie...destul de probabil ca shi elton john.A,shi george michael,boy george...well,incepe sa mi se faca scarba....dar in principiu orientarea sexuala nu prea influentzeaza muzica.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Michael Stipe de la R.E.M.... desi intr-un timp stiu ca umbla cu Curtney Love. Nu se prea stie sigur sau poate e bi.
Si ultimul zvon/barfa: Tom Cruise ar fi avut o relatie cu un gay;
De la noi nu stiu cine ar fi desi il banuiesc pe Fuego .
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Michael Stipe de la R.E.M.... desi intr-un timp stiu ca umbla cu Curtney Love. Nu se prea stie sigur sau poate e bi.
Da' Pepe? Da' Runceanca? Da' ala de la No Comments?
- Vizitator
[quote]Initial trimis de Anonim
Dincolo de faptul ca Runceanca este oale shi ulcele , a fost pe invers ? Eu personal nu am auzit de asha ceva, nu shiu shi nici nu cred . Shi chiar daca ar fi adevarat, cred totushi ca Mihaela Runceanu merita mai mult respect . Chiar shi de la o utza bleaga ca tine - un anonim, sau Mosh Craciun . Personal cred ca este o diversiune bine pusa la punct. De fapt tu eshti Mosh Gerila .
Dincolo de faptul ca Runceanca este oale shi ulcele , a fost pe invers ? Eu personal nu am auzit de asha ceva, nu shiu shi nici nu cred . Shi chiar daca ar fi adevarat, cred totushi ca Mihaela Runceanu merita mai mult respect . Chiar shi de la o utza bleaga ca tine - un anonim, sau Mosh Craciun . Personal cred ca este o diversiune bine pusa la punct. De fapt tu eshti Mosh Gerila .
- vladonne
- Junior Member
Initial trimis de Anonim
fie. pe asta il stergem de pe lista. mai stii altii?
de Pepe shtiu sigur ca nu-i homalau... dar... din seria Zara (de la MCM) sau Catalin Botezatu is multi pe meleagurile noastre... ba chiar shi Piersic senior a incercat experientze homo la viatza lui

"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
-
kris - Junior Member
Initial trimis de vladonneInitial trimis de Anonim
1) Corect era Mos Gherila
2) De ce ar merita mai mult respect decit altii, bey utza sculata?:)
- apunake
- Junior Member
Re: Cine poate sa dea exemple de artisti homosexuali?
4U 4U 4U 4U 4U
- ilinca
- Junior Member
prea mare tam tam
Nu stiu ce va intereseaza asa de mult de X sau de Y ca este homosexual sau nu. Este treaba lui ce face cu partea aceea a corpului. Cat timp el/ea canta bine, si va place, parerea mea este ca totul este ok!
- Pache
- Junior Member
Re: prea mare tam tam
Initial trimis de Pache
Nu stiu ce va intereseaza asa de mult de X sau de Y ca este homosexual sau nu. Este treaba lui ce face cu partea aceea a corpului. Cat timp el/ea canta bine, si va place, parerea mea este ca totul este ok!
Pache este poponar!!!
- Vizitator
Cum?
Initial trimis de vladonneInitial trimis de Anonim
Dincolo de faptul ca Runceanca este oale shi ulcele , a fost pe invers ? Eu personal nu am auzit de asha ceva, nu shiu shi nici nu ...
Cine? Mihaela BUCIanu? Vai de steaua ei!
Da' de Ioan Luchian Mihalea ce ziceti? Ala sigur era.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Ma nu se shtie, io am fost in grupul mini-song cand aveam 3,4 shi 5 ani, colegi imi erau Dana Rogoz shi altzii care s-au realizat... acum discutam despre asta inntre noi shi nu cred ca era ..in fine...
Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un om mare!:(
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Stai un pic sa ma lamuresc si eu.
in primul rand, apunake de ce te intereseaza asa de tare pe tine cine si ce face.
Si nici nu am inteles pt ce trebuie sa fie asta un TEST. Fiecare cu ce-l doare. De ce nu deschizi un subiect Cine poate sa dea exemple de artisti ce dorm mai mult de 5 ore pe noapte?
Sunt sigur ca ar fi o 'discutie interesanta'.
Dupa cum ziceam, fiecare cu ce-l doare; pe mine ma cam doare un pic olekranonu'
Astept atacuri la persoana.
in primul rand, apunake de ce te intereseaza asa de tare pe tine cine si ce face.
Si nici nu am inteles pt ce trebuie sa fie asta un TEST. Fiecare cu ce-l doare. De ce nu deschizi un subiect Cine poate sa dea exemple de artisti ce dorm mai mult de 5 ore pe noapte?
Sunt sigur ca ar fi o 'discutie interesanta'.
Dupa cum ziceam, fiecare cu ce-l doare; pe mine ma cam doare un pic olekranonu'
Astept atacuri la persoana.
- Werde
- Junior Member
Initial trimis de Gabytu
Ma nu se shtie, io am fost in grupul mini-song cand aveam 3,4 shi 5 ani, colegi imi erau Dana Rogoz shi altzii care s-au realizat... acum discutam despre asta inntre noi shi nu cred ca era ..in fine...
N-ati avut niciodata senzatia ca va trata cu fundul?
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Sunteti ciudati!
Ciudati mai sunteti unii...
Chiar nu inteleg de ce acest topic? Propun sa se creeze si alte cateva:
*Cantareti carora le plac blondele
*Cantareti cu nascul mic
*Cantareti si cantarete pana in 179cm inaltime
*Cantarete ce nu poarta niciodata fuste
Ce parere aveti?
Ce e asa de importanta pentru unii dintre voi orientarea sexuala? Sta pe scena si canta. Il asculti. Nu si-o trage cu tine in timpul ala... nu vad ce v-ar interesa pe voi ce fac ei in pat.
Si daca chiar sunteti atat de curiosi, statistic, cel putin 30% din oamenii de arta (inclusiv cantaretii) sunt LGBT. (Pentru cine nu stie, termen folosit pentru comunitatea lesbi/gay/bisex/transsex)
Iar piata muzicala romaneasca ne reprezinta super bine. Nici prin cap nu va trece cati si cine sunt....
Ascultati O-Zone dar nu stiti nimic de ei....
La fel Valahia, L.A, Loredana, ......
Asa ca nu mai incercati sa dati cu presupusul...
Chiar nu inteleg de ce acest topic? Propun sa se creeze si alte cateva:
*Cantareti carora le plac blondele
*Cantareti cu nascul mic
*Cantareti si cantarete pana in 179cm inaltime
*Cantarete ce nu poarta niciodata fuste
Ce parere aveti?
Ce e asa de importanta pentru unii dintre voi orientarea sexuala? Sta pe scena si canta. Il asculti. Nu si-o trage cu tine in timpul ala... nu vad ce v-ar interesa pe voi ce fac ei in pat.
Si daca chiar sunteti atat de curiosi, statistic, cel putin 30% din oamenii de arta (inclusiv cantaretii) sunt LGBT. (Pentru cine nu stie, termen folosit pentru comunitatea lesbi/gay/bisex/transsex)
Iar piata muzicala romaneasca ne reprezinta super bine. Nici prin cap nu va trece cati si cine sunt....
Ascultati O-Zone dar nu stiti nimic de ei....
La fel Valahia, L.A, Loredana, ......
Asa ca nu mai incercati sa dati cu presupusul...
- Eternity-gay
- Junior Member
[quote="Aliosha"]Michael Stipe de la R.E.M.... desi intr-un timp stiu ca umbla cu Curtney Love. Nu se prea stie sigur sau poate e bi.
Si ultimul zvon/barfa: Tom Cruise ar fi avut o relatie cu un gay]
iti zic eu din surse sigure ca fuego nu este homo...crede-ma...
Si ultimul zvon/barfa: Tom Cruise ar fi avut o relatie cu un gay]
iti zic eu din surse sigure ca fuego nu este homo...crede-ma...
- Ana-HI_Q
- Junior Member
fuego nu-i popo ca in toate re4vistele apareau poze cu el si cu prietena lui... daca nu ma insel chiar logodnica...
eu votez cu ricky martin si nick carter:)) care dupa ce gesturi fac e evident
eu votez cu ricky martin si nick carter:)) care dupa ce gesturi fac e evident
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii