comentarii impertinente la poze
bueeeeeeeeey
Ia uite, a aparut o noua stea pe forum: complimente, bigi-bigi ....Shori, ia sa te vad mama si eu ca mor aici pe scaun din cauza ta :p Tre sa stiu musai cine esti, cum arati , ce faci s.a.m.d. Hai, de vazut te vad imediat dar la celelalte curiozitati imi raspunzi printr-un PM, right ? :S
excedet
-
Merlucius - Junior Member
Initial trimis de baixinho
tanti Salma, ti-a spus cineva ca semeni cu Dana Savuica?
Nu, pe asta am ratat-o pana acum, dar am fost asemanata de-a lungul vremii cu Sophia Loren (desi nu mi se pare nici sa ma pici cu ceara) iar cand eram blonda, tunsa scurt si purtam ochelari la fitze au zbierat unii dupa mine dintr-o masina "Catalina Toma". Trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant dupa Dana Savuica, dar iau ce-ai zis drept un compliment si-ti multumesc.
-
Salma - Mesaje: 774
2202
Jaja, degeaba, ca tot esti urat!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
frumoasa poza are Mirela impreuna cu inteleptul Okeanos. nu ti-era bah frica...ca ai sa cazi in rapa aia ? ca din poza am senzatia ca stai pe marginea prapastii. sau e o iluzie optica ?
in alta ordine de idei...ce mult te-ai schimbat de asta toamna. te-ai mai tras la fatza. n-ai ce manca p'acolo ? :p
in alta ordine de idei...ce mult te-ai schimbat de asta toamna. te-ai mai tras la fatza. n-ai ce manca p'acolo ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hahaha, da mah, pana si paru' mi s-a scurtat cu doua palme de asta toamna. nasol tare in Irlanda asta 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
bah sa-l baji in aia ma-sii pe ala care n-a crezut initial ca moshu a zis ras in loc de tras si mi-o inchipuiam deja pe mirela cum ar arata cu barba
mirelo daca era moshu cu tine acolo pe stanca pun pariu ca facea el o gluma buna si te impingea de la spate. si p-orma daca cumva mai aveai tupeu sa respiri isi cerea spetit scuze cum ca a vrut sa faca si el o gluma...

mirelo daca era moshu cu tine acolo pe stanca pun pariu ca facea el o gluma buna si te impingea de la spate. si p-orma daca cumva mai aveai tupeu sa respiri isi cerea spetit scuze cum ca a vrut sa faca si el o gluma...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de eyewitness
aiule, tata, au englejii astia o vorba care pe mine ma fascineaza si de mult caut un moment sa o vaz pusa in practica...e ceva cu (,) " cand o zbura porcu' "
daca era Moshu cu mine acolo pe stanca, iti dai seama ca era perfect pentru experimentul meu? (din pacate ramaneati fara Lola, dar era un mic sacrificiu in comparatie cu binele pe care il faceati omenirii...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
cateii mei astazi
nenea dar cu chestia asta ce faci ?
- Fişiere ataşate
-
- pict0049.jpg (15.04 KiB) Vizualizat de 5939 ori
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
Re: cateii mei astazi
astazi mi-a incercat boxerul degetul aratator,...
- Fişiere ataşate
-
- muscatura.jpg (9.83 KiB) Vizualizat de 5918 ori
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
ce dolofan e monk. il credeam mai slab. iar portnoy e cat mine ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Asta e una in care.....arat k o "mica"[B],curva....cu toate ca nu sunt......[/B]
mare atunci? of icstina ce prostii spui si tu. si te mai intrebi de ce te intreaba baicsu constant de trebile alea rusinoase.

icstina imi aduce aminte de bambi, una din ele, nu celebra caprioara. :rolleyes:
-
nocturna - Mesaje: 8725
icstina, nice hair-cut , cam asa ceva as vrea si eu dupa ce imi creste parul...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Tititno, da' ce-i cu linia aia rosie in capul tau? Ai trecut pe sub vreo scara si zugravu' ti-a facut vreo bucurie? Si sclipicii aia tot de la el, banuiesc... Tocmai dadea pe perete si i-a tremurat mana, nu?
Mosule, am inteles ca tu esti mai inalt ca mine, asa ca ce ai tu in inaltime, am eu in latime...
Mosule, am inteles ca tu esti mai inalt ca mine, asa ca ce ai tu in inaltime, am eu in latime...

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
ba tre sa recunosc ca am o fata de tot ra****' in poza aia ... eram afumat ca nu mai imi aduc aminte ?
-
monk - Mesaje: 2747
X-Tina, pot sa-ti spun ca m-ai lasat cu gura cascata pt ca nu stiam ca una dintre cele mai cunoscute "lutze" (don`t get mad!!) arata...asha.Nu stiu sa-ti explic clar..lutzele au ciorapi de plasa?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Monk, dar tu esti fan Parazitii?
X-tino, ai un prieten, sau mai multi?
De ce nu mi-a comentat nimeni si poza mea?:mad:
X-tino, ai un prieten, sau mai multi?
De ce nu mi-a comentat nimeni si poza mea?:mad:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
X-tino, trimite-mi mie ciorapii aia de plasa dupa ce-i folosesti...da sa nu-i speli!
Depesho, sint de aur alea?

Depesho, sint de aur alea?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
2309
Ti-Tino, cand o punem pana la urma?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Doua dintre ele au ceva aur in ele, iar cealalta are in aceeasi masura, argint.
Dar nu-s din aur sau argint pur,ca altfel iti dai seama ce bogata ar trebui sa fiu!:p
Dar nu-s din aur sau argint pur,ca altfel iti dai seama ce bogata ar trebui sa fiu!:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
so, depeche. :rolleyes: pozele tale imi aduc aminte de romanele lui stephen king, si in special de ecranizarile dupa romanele lui. nu ma intelege gresit, cre'ca e de bine.
later edit: adorabil pisoi depeche.

later edit: adorabil pisoi depeche.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de dEpEchEmIND
Monk, dar tu esti fan Parazitii?
sunt ... si inca inrait ...
tre sa recunosc ca Bait e o capodopera a naturii

oricum motanu tau seamana cu un motam care a murit

-
lol .... n-am ce zice ... un om care n-are ce face ...
1. asa zisa gasime e apa ...
2. biblia e dexul .... (un om normal mai si citeste din dex)
3. masina e de colectie si e o macheta la scara mica
(150 $ am dat pe ea) :p
1. asa zisa gasime e apa ...
2. biblia e dexul .... (un om normal mai si citeste din dex)
3. masina e de colectie si e o macheta la scara mica

-
nu prea am avut de ce sa ma iau din mai multe motive :
1. e poza mica si creca ajug atatea comentarii ca dupa aia se aglomereaza si se face si mai urata
2. in spate e negru de unde putem trage o singura concluzie
: E HOMELESS ... 
1. e poza mica si creca ajug atatea comentarii ca dupa aia se aglomereaza si se face si mai urata
2. in spate e negru de unde putem trage o singura concluzie

- Fişiere ataşate
-
- caciula.jpg (15.42 KiB) Vizualizat de 5909 ori
-