Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Ceea ce a incantat-o pe Umbra Lunii Albastre ieri , ma incanta pe mine in aceasta frumoasa dimineatza de iunie.
A venit apa calda ! Asa ca momentan va spun ...la revedere....ma duc sa imi iau ratzusca...si ma bag in baie.
A venit apa calda ! Asa ca momentan va spun ...la revedere....ma duc sa imi iau ratzusca...si ma bag in baie.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
angelino bravo. felicitari. uite ca scapai si io de-o grija cacand spusesi ieri ca s-au invechit rolele nu putui dormi la gandu asta si avui coshmaruri inchipuidu-te chinuita in rolele alea vechi. la noapte o sa dorm linistit. multumesc angelino ca mi-ai redat linistea sufleteasca.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Multumesc pentru "grija", Eye.
Dar serios ma chinuiam cu ele. Imi era rusine sa mai ies cu ele. Incepusera sa scartaie.
Dar serios ma chinuiam cu ele. Imi era rusine sa mai ies cu ele. Incepusera sa scartaie.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
fetita mica ,scumpa si nepretuita te cred si te inteleg. tocma asta am vrut sa subliniez daca tu esti fericita si io sunt...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Cr@zy @ngel....tocmai am primit un PM de la eye in care ma roaga sa iti cer o poza cu tine. el este mai timid din fire si nu a indraznit acest lucru , dar ...sincer iti spun..o poza de-a ta i-ar incanta sufletul pe ziua de azi....dar si pe parcursul intregului week-end care bate la usha.
asa...ca fa-i placerea acestui minunat baiat...si atasaza-ne o poza personala !
asa...ca fa-i placerea acestui minunat baiat...si atasaza-ne o poza personala !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ce imaginatie are Moshul... Tu vrei sa pun poza ca sa razi de mine. Poate ca o sa pun zilele astea, chiar daca o sa isi bata joc de mine forumistii. Sunt urata!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
da..de la role in jos...dar numai daca ti le pui in loc de cercei !
-
2268
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
nu imi plac cerceii mari.
pune-le putina sare sau piper sau niste sare de lamaie. ma gandesc ca sunt prea grasi si sa nu ti se aplece.
on-topic: poza cu Anna Kurnikova. parerea mea!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Sunt incantata de capacitatile mele intelectuale (de azi
) si de sictirul pe care faculta pe care am terminat-o mi l-a cultivat foarte, foarte bine...

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Stiam eu ca pe aci sunt si oameni de incredere... 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Ce ne-a incantat sufletul astazi....
telefonul ce l-am primit de ma matusa-mea, care m-a anuntat ca sunt nasa la nunta verisorului meu ;m
si inca ceva : frate-meu a trecut cu bine de prima proba la bac :o
si inca ceva : frate-meu a trecut cu bine de prima proba la bac :o
X
-
punct - Junior Member
Gabriel fericit este. Gabriel examenul luat. Nu mai poate de bucurie Gabriel.
*p
Astazi incepe cu adevarat vara. Dar intai ma duc sa dorm vreo 20 de ore , ca as'nopate n-am dormit deloc....iar profa m-a tinut pana la orele 17 la examen. Dar..pana la urma a fost de treba !
Yuppi ! :p
O realizare mareatza...sa iei examenul de Compatibilitate electromagnetica.
De maine...cei ce doresc sa bea cu mine la Fanuta ...sa ma contacteze pe PM. (altundeva nu beau..ca nu am bani). Lutzele care doresc sa le fut...de asemenea sa imi dea un PM. eye-ule , daca vrei sa-mi faci o felatie....tot pe PM te astept....si stabilim.
Pentru moment...noapte buna !
I love you guys ! :p
*p
Astazi incepe cu adevarat vara. Dar intai ma duc sa dorm vreo 20 de ore , ca as'nopate n-am dormit deloc....iar profa m-a tinut pana la orele 17 la examen. Dar..pana la urma a fost de treba !
Yuppi ! :p
O realizare mareatza...sa iei examenul de Compatibilitate electromagnetica.

De maine...cei ce doresc sa bea cu mine la Fanuta ...sa ma contacteze pe PM. (altundeva nu beau..ca nu am bani). Lutzele care doresc sa le fut...de asemenea sa imi dea un PM. eye-ule , daca vrei sa-mi faci o felatie....tot pe PM te astept....si stabilim.
Pentru moment...noapte buna !
I love you guys ! :p
-
multumesc. si eu sper....si mai ales sper PM de la eye...cu ce am zis eu mai sus. 

-
auzi Inteligenta Suprema ....care este vorba stimatului Vanghelie, n-ai bani? io tzi-am zis sa pui deoparte....ce trebuia sa faci tu joi?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Am citit si Morometii, ba chiar si continuarea...
Dar na-m chef sa ma cert, azi sunt bine dispusa ca mi-au facut lumina de la lift... mi-era groaza sa cobor cu liftul pt ca mi-e frica de intuneric.
Dar na-m chef sa ma cert, azi sunt bine dispusa ca mi-au facut lumina de la lift... mi-era groaza sa cobor cu liftul pt ca mi-e frica de intuneric.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma