Care-i preferatu` tau? Pe care din cei 12 concurenti l-ai admirat cel mai mut? Astept parerea ta aici...
Parerea mea: Ernest arata super bine in primele zile de sedere in casa, pe urma Andreea, cand avea paru` drept si dulceata de Violeta, care a plecat, din pacate....
Preferatu` dumneavoastra!
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Preferatu` dumneavoastra!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
2291
imi prezint anticipat scuze pentru limbajul pe care il voi folosi in acest post
fí£, tu casti ochii inainte sa deschizi un subiect? care e diferenta dintre acest thread aici prezent de fata si "De kare va place?"?daca faci aceeasi chestie pe TNT saua Brytnei Spears te-alerg pe tot forumul si cand te prind, dracii te gaseste!
fí£, tu casti ochii inainte sa deschizi un subiect? care e diferenta dintre acest thread aici prezent de fata si "De kare va place?"?daca faci aceeasi chestie pe TNT saua Brytnei Spears te-alerg pe tot forumul si cand te prind, dracii te gaseste!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2 mesaje
• Pagina 1 din 1