(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Titina » Lun Iun 23, 2003 9:05 pm

Ce ma oftica faptul ca Adrian (care era la BB) nu mai intra pe forumul de pe bigbrother.artelecom...... :mad:

Adik o sa intre,.....dar nu shtiu dak mai intra in astea patru zile cat mai sunt io acasa....(shtiu eu dc....)

Kkt!!!Shi ma plimb prin casa asta shi pe net-ul asta shi nu-mi gasesc locu'!!Nu shtiu ce sa mai fac..... '' ;P '':con:

Lol...... exact cand am trimis mesaju' asta,mi-am dat seama ca mi-a trimis acolo cineva un PM.... :) ce fericita am fost.....am crezut k e cineva...de la kre ashtept io un PM......shi cand-colo...... :mad: :( era un cretin care cica-mi zice: "dupa locatie,........ash vrea sa te vad shi sa mai vb....k ai o locatie chiar interesanta."
Ce bou! :D (locatia era asta care-o am shi ep fanclub,acuma :D )
Titina
Junior Member

felicitari darky pentru pancake

Mesajde nocturna » Lun Iun 23, 2003 9:11 pm

mah, daca e la fel de gustoasa cum arata atunci meriti un atestat in gastronomie, dar daca nici javra nu o vrea atunci stii ce ai de facut. ;)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Iun 23, 2003 9:38 pm

hei darky, daca mai esti on-line, zi-mi si mie cum se publica un website? Am incercat de multe ori cu un program Commander pe care mi l-a recomandat xkran, dar nu prea m-am prins cum. :D
Stiu ca trebuie sa dau connect, ma loghez, intra si apoi imi apare un index. Trimit si indexul, dar nu prea se clinteste nici ala.

Mai am un program terrapin, dar cica-i expirat. L-am dezinstalat, l-am instalat iar si tot expirat este! Ce fac, ca era cel mai simplu de lucrat cu el. ???
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Iun 23, 2003 9:43 pm

pai depinde unde vrei sa-l publici. dupa umila mea parere e mai bine sa optezi pentru un server ftp (file transfer protocol). daca ejti pe ym, baga un mesaj si te lamuresc.

multzam nocturno, stii ca apreciez foarte mult laudele tale ;) urmatoarea pancake ti-o trimit prin posta

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde cutuma© » Lun Iun 23, 2003 9:47 pm

the easiest way to do it, Cute FTP...in caz ca nu vrei sa te apuci sa foloseshti Dos-ul...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde darkshines » Lun Iun 23, 2003 9:51 pm

da decret, da' cute ftp e shareware :p ws_ftp e cel mai usor, bun si free

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iun 23, 2003 10:15 pm

Fa website cu geocities.com...pagebuilder e cel mai usor de folosit numa ca iti baga reclama pa site
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde MiG29 » Mar Iun 24, 2003 12:47 am

Shi Crystal FTP e moca shi e bunicel.Sa nu uit sa precizez de ce am postat acuma.K sa ma dau mare k duminca am fost in mamaia shi am jucat fotbal cu Marius niculae care nu shtiu ce cauta pe acolo da ne-a dat 2 goluri in 3 min shi cu toate astea ne-a placut:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

2289

Mesajde baixinho© » Mar Iun 24, 2003 8:43 am

Initial trimis de MiG29
Marius niculae care nu shtiu ce cauta pe acolo

a fost in vacanza la Ibiza si acum vrea sa vada cum este la Iaki. ai vazut-o pe Cristina? este asa de buna pe cat arata in poze?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 11:29 am

Afara e cuptor. Abia am venit si tre' sa plec iar. Sa ma duc la facultatea pulii mele sa astept rezultatele la examen , sa ma cert cu profa ...etc.etc.

Ce bine de eyewitness care acum sta pe un sezlong , in fatza piscinei , cu laptopul in bratze ..surfand linistit pe web...si sorbind tacticos dintr-un pahar de rom cubanez.
Deh...nu toata lumea e boieri. Las' ...ca o sa dea si el la facultate..si o sa vada viatza de caine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 11:32 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
de rom cubanez.

tequila mexicana...olmeca :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 11:34 am

pai tu tequila nu o sorbi tacticos. d'aia am bagat rom. tequila o bei ca spartu...de parca ti-ash fura eu paharu din fatza. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Iun 24, 2003 11:34 am

Nashpa Moshule, da' las ca-ti scoti tu parleala cand se termina sesiunea.
Eu am scapat!!!! (I'm so happy, in viata mea de acum incolo n-o sa mai stau noaptea sa invat, n-o sa mai am emotii, n-o sa ma mai frece nici un profesor cretin la cap, ce bine...)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nocturna » Mar Iun 24, 2003 11:38 am

moshule, eyeu' mai are mah pan' la facultate. ca doar el tocmai ce a dat gata capacitatea. :D

@editare tarzie: eyeule, de cand ai piscina si shezlong la intreprinderea de shaibe si scule a' lu' matale?

nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 11:40 am

si ce nu-i asa moshule? nu mi-au luat tu paharu cu tequila adevarata mexicana originala si de la mama ei din fata la sod in cartier si i-ai zis lu porcu ala de ospatar pe shest sa-mi aduca spurcaciunea aia de tequila facuta la targu mures de 30 mii qintalu ,facuta din parafina si sobolani castrati ca sa ma otravesti si sa scapi de mine de pe forum?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 11:41 am

dap . capacitatea condenastaroului de 1500 pF . despre asta e vorba , nu ?

ba da , eye. dar ti-a facut cu ochiu chelnaritza aia fara dintzi in gura....si ai descoperit. ca altfel...in veci nu stiai ce bei.

shaki , dai si tu o bere ca ai terminat ? mie o bere , lu eye o tequila . ce zici ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 11:43 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
condenastaroului

da-o bah pe romaneste ce ti-a facut rau examenu si caldura?
eyewitness

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 11:44 am

Shaki!!!

...si o sa vii obosita de la serviciu, copiii o sa urle de foame, barbatu' o sa strige din sufragerie sa-i duci o bere, o sa incepi sa injuri ca aia iar nu ti-au dat salariul pe luna asta, te apuci sa faci de mancare, dormi si tu dupa amiaza un pic, te duci la piata, cari copiii dupa tine, care bazaie ca vor nu stiu ce masinuta din vitrina, te intorci acasa obosita, te asezi in fata televizorului, adormi in fata televizorului, te trezeste aroma de drojdie bere ce iti patrude in gura deodata, va duceti in pat, ca are chef, ce draq, doar a baut si apoi in sfarsit adormi obosita si fericita ca ai scapat, doar ai maine serviciu...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 11:48 am

bah moshule mie imi facu stirba cu ochiu da tie iti puse mana pe bulan de-ti iesise maimuta din colivie noroc cu seringa ca a observat si te-a dus la veceu de beat ce erai sa poti bate maimuta in liniste
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Iun 24, 2003 11:51 am

Thanx, da' acu ce fac: ma trezesc devreme, ma duc in ASE (oribil loc), ma dau secretarele afara daca am nevoie de ceva, am nishte colegi marginiti, ma duc acasa (in car-tier), ma intalnesc cu al meu care niciodata n-are bani de tigari, si rufele oricum trebuie sa mi le spal singura... lista-i lunga!

Shaki

Mesajde nocturna » Mar Iun 24, 2003 12:00 pm

deci Shaki e in ase. oh well, it figures. :D presimteam io ca trebuie sa existe o subtilitate undeva pe la mijloc. in plus astia din ase n-au fost niciodata fani morometzii. poate doar fani shakira.

nocturna

Mesajde Shaki » Mar Iun 24, 2003 12:03 pm

Ce sa zic, acu ai aflat si tu... am zis de la inceputuri ca-s din ASE, mare branza... eu si alte mii de fete, da' nu-nteleg Nightwish de ce te zburlishi nitel la mine, si ce-ai cu Shakira? Sper ca nu zici nimic de rau de ea, ca ma supar!!!

Shaki

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 12:04 pm

Saki, stai asa ca n-am terminat... si cand crezi ca ai scapat de toate grijile, in mijlocul noptii vine proprietarul beat manga sa-ti ceara chiria cu o luna mai devreme, ca a pierdut la poker si trebuie sa plateasca datoria...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 12:06 pm

bah shaki tu lasa vrajeala cu nocturna si nu face ca moromete cu salcamul (principiul disimularii) si da-o pe bune ce faci cu berea aia lu moshu si tequila aia lu aiu, ca pe seceta asta ne trec camilele in caravane pe esofage...
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Iun 24, 2003 12:07 pm

Mai Portnoy, ai o imaginatzie... eu stau cu MAMA!

Shaki

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 12:13 pm

Shaki draga, ala era viitorul minunat pe care ti-l prezic eu...

Da' uite ca mi-am mai adus aminte un amanunt... In timp ce speli rufe, o sa-ti aduci aminte ca in timpul facultatii erau doar cativa profi care te futeau la icre, si numai in sesiune, ca in restul timpului frecai manganu', iar acum ai doi care te dispera de zece ori mai mult: ANIMALU' (ala care sta la televizor, bea bere, ragaie, bese, se scobeste in nas si injura) si SEFU', care nu e niciodata multumit de ceea ce faci...
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Mar Iun 24, 2003 12:20 pm

Gata Portnoy ca am prins ideea... uite ce viitor imi prezic eu: o sa am o galagie de bani, o sa-mi fac vacantele numai pe insule exotice (o sa le iau pe toate la rand), al meu o sa fie cea mai romantica fiinta toata viata si menajul o sa mi-l faca cineva special angajat in acest scop, plus ca seful meu direct voi fi EU!

Shaki

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 12:23 pm

Initial trimis de Shaki
vacantele numai pe insule exotice

vezi ca insula mare a brailei unde depanusezi porumbu nu e exotica....
eyewitness

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 12:26 pm

Shakiro, ma depasesti la capitolul imaginatie... Gata, ma declar invins...
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mar Iun 24, 2003 12:27 pm

Shaki, ce vrei mah, la mine netu' e cu delay (le tremura la astia antena radio), d'aia abia acum am aflat si io. da' si astia rai uitara sa ma atentioneze in privinta ta.
pai si cum sa zic eu ceva de rau de shakira?! io sunt fan shakira, bineinteles in timpul meu liber cand nu sunt fan ASIA. :D

nu face ca moromete cu salcamul (principiul disimularii)

sau ca moromete cu taxele si impozitele (principiul: "n-am mah, n-am! daca n-am, de unde sa-ti dau?!" ):D

pies: shaki, toti economistii ratati viseaza la insule exotice...ops.

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati