(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
2293
Initial trimis de Shaki
uite ce viitor imi prezic eu (...)
iar cand te-ai trezit era dimineata si te-ai invelit, ca era cam racoare. referitor la pm: nu mai fac nimic. de ce intrebi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Da, pe bune... am luat lectii de balet si de dans cand eram mica...
Nu stiu ce voi face in viitor, sincer acum, dar le iau pe rand. Deocamdata trebuie sa-mi iau licenta. N-a zis nimeni ca am si luat-o din oficiu, sunt destui pe la noi care mai si pica, chiar daca multi cred ca ASE-ul e o gluma. Dar eu sunt optimista... cred ca o sa ma descurc, in ciuda profetiilor negre ale unora! Oricum, momentan sunt fericita ca nu mai dau examene, m-au stresat si m-au obosit foarte tare.
Am auzit de la multi oameni angajati: la serviciu e mai simplu decat in scoala.
Baixihno: se spune "cand te-ai trezit era dimineata"... Referitor la PM... asa, fara nici un motiv ascuns, sau nu crezi. Mai bine forget it!
Nu stiu ce voi face in viitor, sincer acum, dar le iau pe rand. Deocamdata trebuie sa-mi iau licenta. N-a zis nimeni ca am si luat-o din oficiu, sunt destui pe la noi care mai si pica, chiar daca multi cred ca ASE-ul e o gluma. Dar eu sunt optimista... cred ca o sa ma descurc, in ciuda profetiilor negre ale unora! Oricum, momentan sunt fericita ca nu mai dau examene, m-au stresat si m-au obosit foarte tare.
Am auzit de la multi oameni angajati: la serviciu e mai simplu decat in scoala.
Baixihno: se spune "cand te-ai trezit era dimineata"... Referitor la PM... asa, fara nici un motiv ascuns, sau nu crezi. Mai bine forget it!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
2295
Initial trimis de baixinho
iar cand te-ai trezit era dimineata
Initial trimis de Shaki
se spune "cand te-ai trezit era dimineata"
si care este diferenta dintre ce am scris eu si varianta ta?
Initial trimis de Shaki
Baixihno
Baixihno sa spui lu prietenii tai. cand mi te adresezi, apeleaza la baixinho
Initial trimis de Shaki
Referitor la PM... asa, fara nici un motiv ascuns, sau nu crezi. Mai bine forget it!
nu este nevoie sa imi dai pemei. poti sa scrii aici, ca nu am secrete in ceea ce te priveste.
ANTI
-
Re: 2295
Initial trimis de baixinho
si care este diferenta dintre ce am scris eu si varianta ta?
.
"iar" ?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eu nu te inteleg pe tine... chiar sa nu-ti fi dat seama ca mai gresesc si eu cand tastez repede? Oricum scuze daca te-am suparat... nu ti-am gresit numele intentionat, asta e clar sper.
Si in al doilea rand, nici n-am insinuat ca ai avea secrete... si am zis forget it, adica las-o moarta, las-o asa cum a cazut... Te-am intrebat doar ce mai faci, fara vreun motiv ascuns, repet...
Si in al doilea rand, nici n-am insinuat ca ai avea secrete... si am zis forget it, adica las-o moarta, las-o asa cum a cazut... Te-am intrebat doar ce mai faci, fara vreun motiv ascuns, repet...
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
alex, nu e raiu mah, e doar aseu. si e deja prea tarziu sa mai treci p'acolo, ca ti-au luat-o altii inainte (mii de baieti) satui si ei sa mai bata maimutza.
shaki, te-am jinit cu muzica si dansu'. te-am simtit io ca esti asa un suflet artistic inclinat spre frumos.
shaki, sa verific? mi-ai trimis si mie un pemeu?!

shaki, te-am jinit cu muzica si dansu'. te-am simtit io ca esti asa un suflet artistic inclinat spre frumos.
shaki, sa verific? mi-ai trimis si mie un pemeu?!

-
nocturna - Mesaje: 8725
2296
si ghilimelele, probabil
ANTI
-
2297
poti sa folosesti si "parerea mea" (fara ghilimele), dar sa mentionezi copirait baixinho sau baicsu.
ANTI
-
Ce e in mintea mea acum in afara de BAC?
Vreau sa intru la Geogra si daca nu ....
Of of of..pana in septembrie tre` sa stau pe jar cand e admiterea aia...
Vreau sa intru la Geogra si daca nu ....

Of of of..pana in septembrie tre` sa stau pe jar cand e admiterea aia...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
aoleu! astazi e ultima editie "din dragoste" la orele 20! ultima! ce ne facem fratilor?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ooooo,ce sa facem?
O dam dracului si nu ne uitam nici la asta.Ce pacat!:eek:
O dam dracului si nu ne uitam nici la asta.Ce pacat!:eek:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
baicsule, chestia asta cu "parerea mea" o stiu de la un prieten care o foloseste frecvent de un an si ceva... La un moment dat ma molipsisem si eu... Asa ca au fost si altii inaintea ta...
Tu ai platit drepturile de autor? ...parerea mea...
Tu ai platit drepturile de autor? ...parerea mea...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
bah tobosare , baicsu detine brevetu pe forum cu chestia asta ca e deja marca inregistrata orice contestatie in acest sens se depune numa la institutu de marci , patente si clesti asa ca nu veni cu chestii ieftine ca si indieni siucsi s-or fi gandit la paratraznet da tot benjamin le fura carnacioru din fasole si-l breveta....
-
asa e ...tu crezi ca viata e dreapta cand moshu strange toate lutzele in jurul lui si numa pentru el ? crezi ca e dreapta cand shaki a stat toata viata cu nasu-n carti si acu abia e economist in devenire? crezi ca e dreapta cand pisoiului i se da ban pe rock pentru simplu fapt ca a confundat threadu de hanibal pix (copirait seringa) cu cel de metale grele ? crezi ca viata e dreapta ca iasomia si-a luat ban pentru simplul fapt ca si-a exprimat o parere personala despre o anumita ruda de gradu 1 a unui user ? nu ie mah tobosare asa sa stii...
-
bah aline tu intri in panica ? ia uite la astia poate le faci o sezatoare ceva si le explici cum sta treaba ...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=163168#post163168
LOL bah seringa hai ca fusesi prompt.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=163168#post163168
LOL bah seringa hai ca fusesi prompt.
-
aiule fusei mai rapid,normal ca am sarit in ajutorul hanibalilor,ca doar oameni suntem.da' sa va arat lucru dracu,sa vedeti ce plural a bagat moshu la "ban" : uite http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=124020#post124020
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
bah ala-i threadu lui personal. numa el posteaza acolo si poate sa baje ce plural vrea pulicioara lui.
-
nu stiu ce pula mea vreti de la threadu ala..si nici nu inteleg la ora asta. sunt prea obosit si prea fericit.
eye-ule...vorbeste tu cu SOD si alin..si da-mi un PM sa imi zici care e treaba. maine sau diseara...o sa rezolv.
acum ma duc sa iau masa....ca n-am mancat decat un pateu de la Gregoris pe ziua de azi. si am baut 3 cola la 0,25.
eye-ule...vorbeste tu cu SOD si alin..si da-mi un PM sa imi zici care e treaba. maine sau diseara...o sa rezolv.
acum ma duc sa iau masa....ca n-am mancat decat un pateu de la Gregoris pe ziua de azi. si am baut 3 cola la 0,25.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule,esti dus!e vorba de banari care s-au cerut si tu nu le-ai operat.
si daca tot discutam asta,hai sa-ti zic de pop up-ul cu votul la top 100.ba,voi vreti sa votez intr-o ora cat n-am votat cat n-am intrat?ca apare ca o boare,cand ti-e lumea mai draga.si mai vezi ca a scapat din lant unu de-i zice madmaxx.baga verze si acrituri pe toate forumurile.io zic sa-l dilesti acum,cat e mic,ca daca il lasi sa creasa o sa-ti manace urechile.
si daca tot discutam asta,hai sa-ti zic de pop up-ul cu votul la top 100.ba,voi vreti sa votez intr-o ora cat n-am votat cat n-am intrat?ca apare ca o boare,cand ti-e lumea mai draga.si mai vezi ca a scapat din lant unu de-i zice madmaxx.baga verze si acrituri pe toate forumurile.io zic sa-l dilesti acum,cat e mic,ca daca il lasi sa creasa o sa-ti manace urechile.
-
SOD - Mesaje: 6035
pop upul nu tine de mine. proprietarul siteului l-a bagat..si este treaba lui. posteaza pe sfat ...in atentia respectivului..si poate dorintza iti va fi indeplinita.
nici banarile nu tin de mine. dar am zis ca ma ocup eu de ele. nu am deocamdata cum sa banez numai pe rock strain. o sa ma ajute xkran cand o sa intre si rezolvam.
o sa ma uit la cereri sa vad ce ati cerut ! si cereti unde trebuie..nu pe threaduri aiurea !
acum..lasati-ma sa dorm !
n-am chef de voi ! *p
nici banarile nu tin de mine. dar am zis ca ma ocup eu de ele. nu am deocamdata cum sa banez numai pe rock strain. o sa ma ajute xkran cand o sa intre si rezolvam.
o sa ma uit la cereri sa vad ce ati cerut ! si cereti unde trebuie..nu pe threaduri aiurea !
acum..lasati-ma sa dorm !
n-am chef de voi ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member