Gaudeamus Igitur !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Gaudeamus Igitur !

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 23, 2003 6:01 pm

Aliosha s-a ocupat de forumistii care au dat capacitatea ,deschizandu-le subiect....iar eu ma ocup de forumistii ce dau bacul.

Tocmai am primti es-em-es de la Matrasita ca a trecut cu bine de proba eliminatorie de literatura romana.

Draga , Matrasita...stiu ca de bucurie vei intra pe net. Care sunt primele tale impresii ? Ce subiecte ti-au cazut ?

Bineinteles....asteptam pe toti cei ce dau bacul...sa ne povesteasca. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iun 23, 2003 6:07 pm

O surpriza f placuta din partea ta,Moshule draga!
Ei bine am zis sa nu ma impacientez inainte de examen dar mai aveam un pic si imi dadeau lacrimile chiar daca eu eram cea care incuraja pe toate lumea.
Ce pot sa zic,mi-a cazut ce am stiut,am tras un subiect in care trebuia sa vb despre Eminescu...si cam asta!!
Restul detaliilor doar celor interesati k doar n-o sa umplu eu Forumul cu prostiile mele!:eek:
Moshule...esti un geniu!!(stim noi de care...):p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 23, 2003 6:17 pm

dap , un geniu nebun si psihopat. *p

Pe vremea mea se dadeau 2 subiecte. si mult mai greu ca acum. si era cu nota..nu cu admis/respins

Mie mi-a cazut : 1.paralela Luceafaru' /Ryga Crypto
2.conflictul din Apus de soare (Delavrancea)

Pai nici aphex nu cred ca stia sa faca subiectele astea. :)
Eu am obtinut un 9,50. Stiu ca nu ma credetzi. Las ca va scanez diploma de bac. :)

OK , Matrasita. Mult succes in continuare...la urmatoarea proba..care am inteles ca este engleza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iun 23, 2003 6:26 pm

Da da,Moshule,au fost doua subiecte dar primul il rezolva cam oricine.Nou de al doilea subiect ne era teama!K erau unele chestii pe care nu le invatasem dar romatismul intr`o poezie de`a lui Eminescu mi s-a parut ushor.
Cam fraiere examinatoarele alea....erau de la grupuri industriale si se vedea asta.Eu ii zic de nush ce antiteza si aia.."Si de antiteza nu zici nimic?"
Hmmmmm...duse...
Da,acum e cu admis /respins...se mai schimba Gabriele Bacul.
Cine stie daca la anul se mai da?
Matrashita

Mesajde Dia » Lun Iun 23, 2003 9:09 pm

felicitari roxana si bafta multa in continuare!!! moshu isi aduce aminte de acu 50 de ani de cand a dat el bacu`;D ....da eu imi aduc aminte de anu` trecut....si la mine se dadea nota si tot 9,50 am luat... unu` mi-a dat 9 si unu` 10 ! :) mi-a picat drumul vittoriei lipan in baltagul si poemul ala lui macedonski inspirat din meka si meka...da nu mai stiu cum se numea :( shame on me!!! a fost easy! :) bafta...imediat scapi si trebuie sa faci cinste... ;D !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 23, 2003 9:50 pm

oho , poezia mea preferata...Noapte de decemvrie ! Ash fi luat 11 daca imi cadea aia !
ai zis si tu ca Emirul era omul de geniu si Pocitan...omu de rand? Si ca Emirul a ajuns in Mecca cereasca.....iar Pocitan in Mecca pamanteana ? ai explicat si tu semnificatia drumurilor ? drumul drept pe care a apucat emirul si drumul serpuind pe la umbra pe care a apucat pocitania ?
ai explicat semnificatia fantanii din curtea emirului ? ce vede el acolo si ce reprezinta ? (nici gigantii forumului de literatura nu cred ca stiu semnificatia fantanii. ;) )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Iun 23, 2003 10:03 pm

moshule, poezia aia e un exemplu pur de discriminare sociala. de ce omul superior e cel ce are bani? de ce e vinovat pocitan ca ocoleste si ca nu are camile si provizii ca si emirul care o ia direct spre mecca? cred ca pocitan era si negru...
maine dau si eu proba orala la romana, dar e cu admis/admis asa ca nu imi fac probleme. doar de proba scrisa ma mai sperii si de proba la istorie ca am materie de invatat.
succes celor care dau bacul!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 23, 2003 10:11 pm

esti un comunist , catharsis ! asa au zis si cei care au facut cooperativele. de au luat pamantul bogatilor.
emirul avea bani pentru ca a muncit. pocitania era un betiv ordinar....care nu facea nimic si fura si isi bea banii.
asa...ca sa nu-l plangem de mila !

*p

Bafta maine si pe parcursul intregului BAC. si poate pana dai la facultate...ne vedem pe viu , la Iasi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Iun 23, 2003 10:43 pm

nu sunt comunist, dar prea partinitor e poetul si arabul care a facut legenda. i-a dat emirului numai calitati si cersetorului numai defecte. ion barbu si nichita stanescu stiai?
eu vreau sa-mi pice plumb.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 23, 2003 10:47 pm

Bah moshule? gaudeamus nu se canta mah la aia care termina studiile superioare?:con:
Anyway.....pe vremea mea...acum 2000 si ceva de ani BAC-ul insemna una din probele de seama ale vietii. Insemna putere se concentrare, infrangerea emotiilor puternice, puterea de a privi comisia in ochi si a vorbi rational insemna, unitatea colegilor in fatza unei etape esentiale pt decursul unei vieti umane. Azi...n-a mai ramas decat o particica a ceea ce era candva...sau mai bine spus...o umbra a BAC-ului din era de I.H :)
Eu am luat 8.00 la Romana pentru ca niciodata nu MIA placut romana:) Tin minte ca mi-a picat "Sara pe deal" de Eminescu si "de ce Maytrey este un roman exotic"...am aberat cat am putut caci tocmai subiectele astea nu le invatzasem (ghinionul m-a urmarit toata viata) si se pare ca aberatiile au tinut.....
In alta ordine de idei...Bafta celor care dau BAC_ul zilele astea si nu uitati.....BAC-ul e ceva UNIC in viata unui om asha ca...Enjoy it as much as you can...!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 23, 2003 10:54 pm

Ma intrebi daca stiam Ion Barbu ? Pai , bai baiatule , nu ai citit ce mi-a cazut ? Normal ca il stiam...pentru ca este printre preferatii mei. Eu eram mare fan romana , in liceu. La fizica si chimie..ramaneam corijent....pt. romana traiam. :)
Nichita nu prea mi-a placut. Dar il stiam. Leoaica tanara-i iubirea...am avut.

Bai , catharsis....si la scris mi-a cazut caracteristicle prozei lui Vasile Voiculescu. Ala de a scris Lostrita. Bah....greu subiect. Si tot la scris am avut comentariu la Sara pe deal. Am scos si la scris un 8,50.
M-a stricat matematica....6,87. :mad:

La Astronomie am luat 10....desi aphex nu ma crede...ca nu mai stiu cu ce i-am gresit despre constelatii...pe forumul de stiinte.

Pula mea....in sfarsit. :p

Uite , catharsis ...versuri din Barbu (luate de pe allmusic.com . da,aphe ! )

Riga Crypto, Riga Crypto,
Ca o lama de blestem
Vorba-n inima ai infipt-o
Eu de umbra mult ma tem.

Bai catharsis..sa n-auzd maine....ca-mi zici ca era Barbu nu mai stiu cum....ca pe Lapona o considera om de geniu..iar pe ciupearca aia un jaf. te rog foarte mult !

PS : nu stiu , Love2fly. eu am auzit la fotbal pe stadion...aia cu Gaudeamus. o canta galeria lu' Rapid. si am zis ca se potriveste si aici. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 12:20 am

Moshule, nu tii minte bine... Si pe vremea noastra era cu admis/respins... Nu-ti comunicau nota la oral decat la sfarsit cand se afisau rezultatele...

Love2Fly, eu am cantat Gaudeamus la sfarsitul liceului si am baut sampanie pana m-am facut ca duda... Ce vremuri...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 4:56 am

Cand mah , la sfarsit ? Mie mi-a comunicat-o , la sfarsit...dupa ce am terminat de vorbit ce aveam de spus. :) Adica...pe loc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 6:57 am

Mie nu mi-a spus nimeni nimic dupa ce am terminat de vorbit, s-a afisat o lista cu admisi/respinsi a doua zi dupa ce au fost ascultati toti, si abia la sfarsit, cand s-au afisat toate notele am vazut cat am luat la oral la romana... Asa a dat si frate-miu cu 4 ani inaintea mea, asa stiu ca au dat si un an mai tarziu dupa mine...
indescifrabil
cubu

2288

Mesajde baixinho© » Mar Iun 24, 2003 8:36 am

in 1992, cand am dat bacul, mi-au spus notele imediat dupa ce am dat probele pe cale orala. am luat 7 la romana si 8 la mate. la romana si fizica am luat 8, la filosofie 8,5 (toate astea - la scris). nu m-ar mira ca peste 3-4 ani capacitatea/bacul/admiterea sa se dea in halul urmrator: "Domnule elev/viitor student, cam ce nota ai dori sa primesti?".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 9:09 am

baicsule, pai frate-miu tot in '92 a dat bacu'... si am spus cum a fost...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Iun 24, 2003 9:40 am

Eu am luat bacul in ´86. Tin minte ca mi-era o frica de nu mai stiam de mine. Dar nu a durat mult, ca nu-i asa de lata Dunarea aia! Da pina la Macin mai era vreo 25km...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Re: 2288

Mesajde cutuma© » Mar Iun 24, 2003 10:46 am

Initial trimis de baixinho
nu m-ar mira ca peste 3-4 ani capacitatea/bacul/admiterea sa se dea in halul urmrator: "Domnule elev/viitor student, cam ce nota ai dori sa primesti?".

vroiai sa zici 2 de fapt...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Am revenit!

Mesajde Shaki » Mar Iun 24, 2003 11:04 am

DeathQueen, ce bine-mi pare ca te-ai descurcat...Chiar m-am gandit la tine zilele astea.
Pe mine m-au intrebat la romana oral despre Morometzii si Floare albastra. Eminescu imi placuse mult, invatasem f bine, dar Morrometzii m-au cam enervat, trebuia sa comentez scena taierii salcamului si mi se parea cam aiurea. M-am suparat si ca distrusele alea de profesoare au generalizat, spunand ca noi nu citim nimic, si ca sigur n-am citit cartea, cand eu stau numa' cu nasu-n carti. Fratele meu mai mic a avut o bafta fenomenala, la engleza oral a venit la el in comisie fosta lui profesoara de engleza din generala, care intre timp se transferase la un liceu, va dati seama ca a luat 10...
By the way, aproape am terminat si io (facultatea). Am dat toate examenele si le-am si luat... Mai am licenta si prezentarea lucrarii de diploma.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nocturna » Mar Iun 24, 2003 11:35 am

cand am dat io bacu, in anul de gratie 2000, toti credeam ca vom scapa de el ptr ca se anuntzase la teveu sfarsitul lumii, deci eram relaxati si cu ochii pe cer. :D aiurea, astia iar ca de obicei au mintit poporu cu televizorul. si imi amintesc primul examen vorbit (sa nu zic primu' oral), doo subiecte magnifice: ultima noapte de dragoste si leoaica lu' nichita.

Shaki, nici io n-am inteles ce era cu morometzii aia. (nu aia de canta) adica ce vroia morometele ala batran de-si persecuta fii (de fugira toti de el ca de raie) si ce io fi casunat si pe salcam acum, nustu' zau. sa-l intrebi pe fratiorul tau, poate ca el a priceput mai bine. :D

la lb straina majoritatea notelor sunt intre 9-10. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

2294

Mesajde baixinho© » Mar Iun 24, 2003 12:47 pm

Initial trimis de Nightwish
la lb straina majoritatea notelor sunt intre 9-10. :)

pai inseamna ca astia de clasa a doispea le au cu limbile. parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Matrashita » Mar Iun 24, 2003 1:17 pm

Sa fie cu noroc maine(sau joi..n-am aflat inca data la engleza!) si sper sa iau admis,deshi la engleza stiu sa va vb despre orice:p
Am cateva colege care nu o "rup" prea bine pe engleza si mai mult ma tem pt ele.
Sper sa fie liniste`n sala ca altfel le tai capetele alora ca nu ma pot concentra cum se cuvine.
Gaudeamus igitur se canta se obicei la fiecare sfarsit de ciclu scolar: scoala generala,liceu,facultate.
Eu l-am cantat la sf. anului astuia mai ales ca diriga noastra e de LAT(R)INA!:mad:
Si mai dau si latina la Bac...bleah!
Noroc mult lui Catharsis si celor care mai dau Bacul...Pana la ora aceasta Catharsis trebuie sa-shi fi luat mult doritul "admis",stiu eu...
Multumiri si pupici pt sustinere: Moshu,BabyGirl,Shaky...tuturor!
BAFTA LA BAC!
Matrashita

Mesajde cubu » Mar Iun 24, 2003 2:36 pm

Bah, da' lamuriti-ma si pe mine... E vreunu' care a dat bacu' in '96 sau aproape de '96? Ca vad ca toti astia mai batrani pe aici spun ca li s-a comunicat nota imediat dupa romana oral... Eu tin foarte bine minte ca era cu admis/respins dupa prima proba orala... Daca nu treceai de ea, pa!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde SOD » Mar Iun 24, 2003 4:15 pm

cand am dat bacu',eram fugit de acasa.la romana oral mi-a picat baltagul si m-au intrebat aia daca am citit cartea.iar eu,ca sa nu-mi stirbesc din reputatia de smecher,am zis ca nu,dar ca am vazut filmul.am luat 5,iar la sport 7.la ultima tura de stadion,am venit mergand si cu tigareta in gura.hehehehe,maica-mea plangea de sarea camasa de pe ea si tot intreba divinitatea cu ce a gresit ea in viata de ma are pe mine.

ieri si sora-mea a fost in focuri.a facut o lucrare excelenta,de au intrebat-o aia daca nu vrea cariera in domeniu.la toamna o sa fie si ea in bucuresti,iar aia de vor dori sa socializeze cu ea vor da mai intai ochii cu mine.ai inteles aline?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Mar Iun 24, 2003 4:23 pm

:D mai primeste omu' si vesti bune.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Mar Iun 24, 2003 4:33 pm

Initial trimis de SOD
vor da mai intai ochii cu mine.ai inteles aline?

incorect spus cata. corect e vor da mai intai spaga la eye si la mine...seringa sa te vad..te lasi si de tigari de-alea adevaratele si de alcool iti zic io...
eyewitness

Re: Am revenit!

Mesajde cutuma© » Mar Iun 24, 2003 8:26 pm

Initial trimis de Shaki
.
Pe mine m-au intrebat la romana oral despre Morometzii si Floare albastra. Eminescu imi placuse mult, invatasem f bine, dar Morrometzii m-au cam enervat, trebuia sa comentez scena taierii salcamului si mi se parea cam aiurea.

Bah voi suntetzi culmea, e o scena incredibila, este una din pasajele mele preferate din cartzi,semnifica inceputul degradarii morale a personajului principal, este un moment deosebit, shi voi il numitzi aiurea....rushinica...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde catharsis » Mar Iun 24, 2003 10:37 pm

am avut azi proba orala la romana, la subiectul 2 a fost 'parerea voastra despre valoarea estetica a unei opere in proza a lui creanga, avand in vedere elemente de limbaj, structura si tehnica discursului narativ' sau asa ceva si la subiectul 1 un articol din dilema despre adolescentii de azi in comparatie cu cei din 1992.
la primul am aberat cat am putut si au fost incantati de mine, la al doilea nu am stiut citate din harap alb, nici nu invatasem prea bine oralitatea si alte aspecte la creanga, dar m-am descurcat cat de cat. engleza oral am joi si de abia luni incepe bacul adevarat. pana acum nu cred ca a fost vreun picat la liceu la mine.
succes DeathQueen!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 10:41 pm

Si DeathQueen tot joi are oralul la engleza. Dupa oral....mi-a promis o masa la un restaurant select si o partida de sex. Va dati seama ca ma rog neincetat la icoane. [-o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iun 24, 2003 10:46 pm

sexul........tot oral?sau vaginalo-oral?ca de anal nu va mai intreb!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma