Felicitari "capacitatilor" !
95 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
soprane m-am uitat putin, la repezeala, banuiesc ca sunt si piese grele. n-am mah nimic cu prostii ca daca n-ar fi ei saracii am fii numa noi dashteptii si ne-am calca pe bombeuri 

-
eyewitness - Mesaje: 19220
uite o demonstratie... vezi subiectele facute de capacitat aici.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Nu va mai bateti joc de mine
aiule - baiatule, respectivele 'chestii' se petreceau acu' mai bine de un an, cand descoperise si io internetu', ai ingaduinta si nu mai da 'urmarire mesaje' ca s-ar putea sa mai gasesti chestii de genu' asta :j
Unii au ramas aceeasi, dar nu ma numar printre ei, din fericire :p .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Hmm... Gabytzule... Modestule!..
Felicitari, anyway!!

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Nightwish, te-ai gandit vreodata ca nu a fi subliniat de pomana?
iar ai avut impresia ca m-ai prins cu matza-n sac? :rolleyes: eu zic sa iei o pauza, daca nu intelegi posturile mele; fa-te ca nu le vezi. stiu ca nu le ai cu subtilitatile dar nu trebuie sa ne demonstrezi inca odata.
:eek:
iar ai avut impresia ca m-ai prins cu matza-n sac? :rolleyes: eu zic sa iei o pauza, daca nu intelegi posturile mele; fa-te ca nu le vezi. stiu ca nu le ai cu subtilitatile dar nu trebuie sa ne demonstrezi inca odata.
:eek:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Nu va mai bateti joc de mine
Initial trimis de Gabyzzu
aiule - baiatule,
baietelule ,te rog, ca io normal la anu trebuia sa dau capacitatea da imi ajuta D-zeu si n-o mai dau niciodata si uite asa pierdui ocazia sa iau frun 9.60 la romana.
-
gabyzzule, esti varza. eu nu faceam referire la greseala, de mai sus, facuta cu buna intentie. (desi la tine se amesteca foarte omogen si 'subtil' intentia cu directia) eu ma refeream cel putin la 'monstrele' prezentate de eyeu'. ca doar atunci ai facut tu greselile respective (cand descopereai netu'), ca acum esti baiat mare si promiti sa nu mai faci. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
2285
altii sunt si mai penali decat in urma cu un an.
later edit la postul de mai jos: esti varza cu carne, amice. nu ma refeream la mine, pentru ca eu nu dau capacitatea, cel putin la asta se refera threadul. chiar, cum oi fi luat tu capacitatea!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Unii au ramas aceeasi, dar nu ma numar printre ei, din fericire
eu am ramas aceeasi, dar unii cred ca au ramas aceiasi. take care, gabytz

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
2290
mai nea (Gabyzzu adica), spune-mi si mie sa nu mor prost: cum ai luat tu 8.90 la romana?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
tobosare, baicsu nu va agitati ca acushi se scoala moshu si ii ridica carnetu de conducere pe forum lu iasomia ca a trecut pe rosu. sod a fost pieton vro saptamana pt exact aceiasi greseala...
-
:hehe: jasmyn, ce cuvinte urate pentru o domnisoara finutza ca matale. vezi de vezi, gabyzzu si-a laut ban pentru ceva muuult mai lejer.
te paste, cre'ca te paste unu de freo 2 saptamani.
te paste, cre'ca te paste unu de freo 2 saptamani.
-
nocturno mai bine sa roage pe Cel de sus sa vina moshu bine dispus de la examen ca altfel io zic ca-i de-o luna...uitai ca moshu da bacu azi si-l acuzai de somn porcesc pe nedrept.
nici pe matza spurcata n-o vad bine ca se baga in casa lu fratioru fara votu publicului...
nici pe matza spurcata n-o vad bine ca se baga in casa lu fratioru fara votu publicului...
-
o luna?!? eyeule, nu mai speria fata mah. pai ce-o sa se faca scumpica de jasmyn o luna fara animal pix?! (maine poimaine o auzi ca se duce si ea la sepultura cu d'alde pisoi
io zic sa pui tu o vorba buna la moshu' pentru jasmyn ca pe tine te asculta. sa nu nenorocim fata asa de mititica. 

-
Ce-avetzi mahi cu fata? Picking on defenseless girls,huh?, you perverts!
)))))
this i've got to see...

daca te prind te f.. in gura !
this i've got to see...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de darkshines
cum ai luat tu 9.60 la romana? :p
Pardon, ma scuzati, m-am grabit. Nu se mai intampla, promit. (na, ca am facut si rima)
*edit
Jasmyna, asta este parerea mea. Chiar imi pare rau, ca io voiam sa fim prietene. Si tu, poti sa zici despre mine ca sunt proasta (are dreptate darky mai sus), e parerea ta. Dar te rog, de mama sa nu te legi, ok?
- Kayla
Felicitari tuturor pentru notele bune.
Mi se pare cam aiurea chestia asta cu capacitatea, totusi. Parca era mai bine cand se dadea examen de admitere.
Mi se pare cam aiurea chestia asta cu capacitatea, totusi. Parca era mai bine cand se dadea examen de admitere.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Jasmyna...8 zile de pauza !
v-am rugat sa nu va mai luati de mame, tati , frati si surori !
faceti-va curve , labagii , homosexuali..intre voi ! nu amestecati familile !
Multumesc !

v-am rugat sa nu va mai luati de mame, tati , frati si surori !
faceti-va curve , labagii , homosexuali..intre voi ! nu amestecati familile !
Multumesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
8 zile? inseamna ca moshu veni vesel si in toane bune de la examen...
iasomio data viitoare s-o faci pe aia labagioaica si homosexuala ,da?
iasomio data viitoare s-o faci pe aia labagioaica si homosexuala ,da?
-
eye-ule..atunci eram in trecere pe acasa. dadusem scrisu...si aveam pauza de 3 ore pana la oral (nu te gandi la prostii). deci nu eram fericit !
dar.mi-am facut datoria !
abia acum sunt fericit...si reducem la 7 zile pedeapsa...adica 1 saptamana .
dar.mi-am facut datoria !
abia acum sunt fericit...si reducem la 7 zile pedeapsa...adica 1 saptamana .

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am dat si io iegzamenul de pacacitate
ezamenu meu de pacacitate
Ieu ma chieama gita sis adica a-m fost ilev de scola primala unde am ramas sii ripetent de niste ori asa ca ptr. acest motiv mea rasarit mostata sii par subrat si la cuc spre diferenta de colegi mei mai mici de clasa care nare. Finca din caoza mea prima tante invatatoare a esit la pense cu par alb pe cap, a trea a nebunit la minte ca luato cu anbulanta in tinpul orii ca facea bulburuci la coltu guri, a sasa sa spinzurat de tabla ear a patra a fugit in muntiii patriei ca sputnicul Danil sihastru directoru nostru mea zis ca ma nelule tu iesti mare si destept asa ca dute ma la un liceu oricit de bun numa sa nu te m-ai prinz paici motiv ptr. care am dat eczamenul de cacacitate. Mam dus ptr. sa dau ezamenu care cin ma vazut profesoriii a pus minile care la pept care la nas desii ma spalasesem cin am fost cu parinti mei la mare anu trecut si plus ca ma prins si ploaea acu citeva zile mai ezact o luna. Ma intrebat sa iau loc in banca sa scot o foae de hrtie sii sa scriu pe dinsa daca stiu, daca nu stiu nu si mea mai zis sa nu ma pue dracu sa vorbesc ca prostu finca vine ecspectoarea generala in inspecte. Mea dat proba de citire despre sa scrim o scrisore. Ieu eam scris lui mojerila finca iam mai scris sii ani trecut da nu mea raspuns asa cam zis ca omu gospodar is face earna car sii vara scrie lui mojerila urmatoarle: "Mojerile, sam-i aduci cet cer, ca de nu it pun superglu in horn sit pui ardei iute in soba, anume cal toba si pusca ca sa impucs cu ia pe soramea mea care ma pirit la mama cam dat guma de amestecat la pisica care san-cleieat la falci sa murit cin am aruncato dupe bloc ptr. ca sa vaz daca cade in piceoare sa cazut da de tot. Sa nu crez mojerile cas obrasnic cum zice vecini mei finca nu eu am tuns 0 (zero) pecinezul lui tanti georgescu cu lama lui tata meu ci niste alt copi rai din alte cartere si nu ieu am svirlit sacose cu apa in iele din camera mea in cap la locatari sii daca te prinz ca numi aduci cet cer a-i cacat batu". Dupaia am mai scris o scrisore la bunica care iam zis ca viu curind la ea in vacanta la Tara sa ma amuzez ca anu trecut cin am dat drumu la tauru satesc pin sat care noroc ca na prinso pe bunica ca scapat ca finca sa inpedecat in santu de la vecee unde a cazut sa scoso bunicu cu funea a doa zi. Lui domnii si tantile de la ezamen lea placut tare conpunerea mea sii sa purtat cu mine parinteste ezact ca parinti mei finca a lesinat si iei sau a vrut ptr. ca sa ma bata numa unu a fugit dupa eu pe holu scoliii pina cin a descis cineva o use la o clasa care la pocnit in cap cu ea care cred ca am luat ezamenu sii mea promis tata ca daca intru la liceu poate ptr. ca sa moara linistit.
Ieu ma chieama gita sis adica a-m fost ilev de scola primala unde am ramas sii ripetent de niste ori asa ca ptr. acest motiv mea rasarit mostata sii par subrat si la cuc spre diferenta de colegi mei mai mici de clasa care nare. Finca din caoza mea prima tante invatatoare a esit la pense cu par alb pe cap, a trea a nebunit la minte ca luato cu anbulanta in tinpul orii ca facea bulburuci la coltu guri, a sasa sa spinzurat de tabla ear a patra a fugit in muntiii patriei ca sputnicul Danil sihastru directoru nostru mea zis ca ma nelule tu iesti mare si destept asa ca dute ma la un liceu oricit de bun numa sa nu te m-ai prinz paici motiv ptr. care am dat eczamenul de cacacitate. Mam dus ptr. sa dau ezamenu care cin ma vazut profesoriii a pus minile care la pept care la nas desii ma spalasesem cin am fost cu parinti mei la mare anu trecut si plus ca ma prins si ploaea acu citeva zile mai ezact o luna. Ma intrebat sa iau loc in banca sa scot o foae de hrtie sii sa scriu pe dinsa daca stiu, daca nu stiu nu si mea mai zis sa nu ma pue dracu sa vorbesc ca prostu finca vine ecspectoarea generala in inspecte. Mea dat proba de citire despre sa scrim o scrisore. Ieu eam scris lui mojerila finca iam mai scris sii ani trecut da nu mea raspuns asa cam zis ca omu gospodar is face earna car sii vara scrie lui mojerila urmatoarle: "Mojerile, sam-i aduci cet cer, ca de nu it pun superglu in horn sit pui ardei iute in soba, anume cal toba si pusca ca sa impucs cu ia pe soramea mea care ma pirit la mama cam dat guma de amestecat la pisica care san-cleieat la falci sa murit cin am aruncato dupe bloc ptr. ca sa vaz daca cade in piceoare sa cazut da de tot. Sa nu crez mojerile cas obrasnic cum zice vecini mei finca nu eu am tuns 0 (zero) pecinezul lui tanti georgescu cu lama lui tata meu ci niste alt copi rai din alte cartere si nu ieu am svirlit sacose cu apa in iele din camera mea in cap la locatari sii daca te prinz ca numi aduci cet cer a-i cacat batu". Dupaia am mai scris o scrisore la bunica care iam zis ca viu curind la ea in vacanta la Tara sa ma amuzez ca anu trecut cin am dat drumu la tauru satesc pin sat care noroc ca na prinso pe bunica ca scapat ca finca sa inpedecat in santu de la vecee unde a cazut sa scoso bunicu cu funea a doa zi. Lui domnii si tantile de la ezamen lea placut tare conpunerea mea sii sa purtat cu mine parinteste ezact ca parinti mei finca a lesinat si iei sau a vrut ptr. ca sa ma bata numa unu a fugit dupa eu pe holu scoliii pina cin a descis cineva o use la o clasa care la pocnit in cap cu ea care cred ca am luat ezamenu sii mea promis tata ca daca intru la liceu poate ptr. ca sa moara linistit.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Sunt in culme fericirii !
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si de asemenea am scos banul lui monk cu 4 zile mai devreme. Sunt curios ce or fi facut si ei si pe la ce licee or fi intrat.
Sper din tot sufletul ca monk sa fi intrat acolo unde isi dorea...si anume la liceu pe care l-a urmat si subsemnatul....Colegiul National Mihai Viteazul Bucuresti.
Iti multumesc Moshule pt interesul acordat .... nu am remarcat ca mi-ai scos banul pt ca am fost plecat da petrec (am fost la breaza cu vreo 4 colegi si colege logic

VITEAZU scrie pe fruntea mea

macar merita ... imi iau motoreta noua *p
-
monk - Mesaje: 2747
ce sa iti fac ma "desteptule" bine ca are maica-ta pile la alti profesori si te doare fix in pix unde ajungi da sa stii ca e unii (ca e sub 50
) care nu are pile ca aia "smecheri" si tre sa invete ca altfel nu are cum sa intre unde vrea ei .... daca nu ma crezi la medie du-te la sc 11 si cauta-ma sa te lamuresti

-
monk - Mesaje: 2747
Bravo everyone!
Darky... :kiss: i`m proud of you baby
eu sunt mai speciala...nu am dat capacitatea... :p
Darky... :kiss: i`m proud of you baby

eu sunt mai speciala...nu am dat capacitatea... :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi