Gaudeamus Igitur !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde catharsis » Mar Iun 24, 2003 10:54 pm

moshule, iti ofer si eu o partida de sex dupa bac, dar de sex oral, in care sa fiu partea pasiva. si nu iti platesc trenul pana la suceava.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 10:58 pm

oooo....super , daca vrei sa fi partea pasiva. cu cea mai mare placere vin , catharsis. nu tre' sa imi platesti tu nimic. platesc singur trenul si iti dau si tie de un suc. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iun 24, 2003 11:05 pm

bah,mi s-a parut mie ca la concert la elton john a zis asta ca ii dedica piesa Sacrifice lui catharsis,da am crezut ca nu aud bine.catharsis,cat ma costa sa ma rezolvi si pe mine?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde catharsis » Mar Iun 24, 2003 11:39 pm

plm, cred ca am incurcat partile. nu ma mai bag in discutii despre sex daca sunt virgin. imi retrag oferta pentru un studiu mai aprofundat al problemei :P
bacul asta ma tampeste de tot
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 11:43 pm

catharsis , you're a funny guy ! :o

hai sa iti zic ce mi-a cazut mie la engleza. eu am dat scris , nu stiu de ce voi dati oral acum. mi-a cazut sa fac comentariu la Julius Caesar de Shakespeare. Eu abia stiu sa zic : "Tom is a boy , and Mary is a girl" ....si a trebuit sa fac comentariu literar in engleza. Dar s-a indurat o fata de mine...si mi-a dat sa copiez. Si am scos si eu un 8,20 . Pula mea ! :yD

Maine de dimineatza cand ma scol....cred ca mai bag niste posturi de antrenament pe subiectul lui depechemind. English topic :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Iun 24, 2003 11:52 pm

Bey Mosh,nu ti`e rushine si tie asha un pic?
Iar fac eu cinste,si cu sexu` si cu tot?
Mai munceste un pic sa dai jos ce ai mancat aseara...eu stau si faci tu toata treaba.
S`a facut?
PS:Fara prezervative rusesti la 6000 pachetul...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 24, 2003 11:55 pm

nah. e prea cald. nadusesc si asa..stand degeaba. du-te la catharsis mai bine. si asa o sa fitzi fericiti amandoi , ca luatzi bacu' . :)

totusi..macar o shawarma sa dai si tu. (vezi cum ii mai pacalesti pe ai tai ..ca iti trebuie bani pt. carti ....si mergem sa mancam :) )

PS : auleo..nu mai zice tot din casa...la astia pe forum. erau Durex la 58000 ....dar n-ai vazut tu bine :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Iun 25, 2003 12:04 am

foaret buna si matrasita.la un moment dat,chiar am crezut ca moshu se fute.ofofof,mai copii,nu-mi mai dati emotii!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 25, 2003 12:12 am

bine ca ti-ai dat seama ca nu e adevarat. caci....eu fac doar dragoste ! :love:

asa , tata ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Iun 25, 2003 12:14 am

pai cum adica?cand ti-o trag in cur,facem clatite?normal ca dragoste!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde JaJa Beens » Mie Iun 25, 2003 12:17 am

Initial trimis de DeathQueen
Bey Mosh,nu ti`e rushine si tie asha un pic?
Iar fac eu cinste,si cu sexu` si cu tot?
Mai munceste un pic sa dai jos ce ai mancat aseara...eu stau si faci tu toata treaba...

Asa ca Mosule treci in jenunchi si baga botul la savarina pana nu se supara matrasita. Cu ocazia asta impusti doi iepuri: ii faci pe plac si iei si masa.

sa trecem la niste lucruri mai serioase:
as vrea sa le urez celor care au sustinut lucrarea de diploma sau licenta multe succese in continuare si celor care urmeaza sa termine facultatea zilele astea multa bafta
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde MiG29 » Mie Iun 25, 2003 12:19 am

Io am dat bacu acum 2 ani shi culmea ie k l-am luat.La romana oral shtiu k am tras primu bilet shi era eminescu shi nu shtiam nimica da am tras repede altu shi nu m-au vazut aia din comisie k erau ocupatzi cu turnatu apei in pahare.Shi apoi mi-a picat Goga ,nici p-asta nu-l prea shtiam da i-am luat cu vrajeala k shtiam de la istorie k a fost prim ministru shi vrajeli shi vorbeam asa de repede k m-au pus oamenii sa beau un pahar cu apa.La subiectu 2 nu mai shtiu exact ce am avut,parca ceva cu Iona da la asta am shtiut f bine shi mi-au dat aia 10 pana la urma k am zis sarumana.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 25, 2003 12:21 am

da bah....asa e. vorba lu Jaja ! In primul rand..felicitari ! si eu trebuia sa ma numar printre voi ! dar deh...sunt mai Forrest Gump un pic. :)

Jaja , Sopra ....si cine mai termina facultatea ? stefan ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Iun 25, 2003 12:28 am

Moshule, taci!!! Imi aduci aminte ca de mult trebuia sa fiu si eu in campul muncii...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Iun 25, 2003 7:46 am

bah va pishati pe moshu de ras. mie la bac la oralu de romana imi cazu analiza literara la capra cu trei iezi. pe bune....
eyewitness

Mesajde cubu » Mie Iun 25, 2003 10:31 am

Recunosc aiule ca m-ai luat... Si eu care credeam ca daca va zic de "Harap Alb" al meu, va dau pe toti pe spate... tot pe bune...
indescifrabil
cubu

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 25, 2003 12:20 pm

merci jaja :p

Initial trimis de Oribilul Mosh
Jaja , Sopra ....si cine mai termina facultatea ?
Pai nu trebuie sa termini si tu Oribile?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 25, 2003 12:24 pm

ba da. dar stii ca nu ma duce capul ! :yD

eu acum trebuia sa fiu in armata. nah....tot raul spre bine. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 25, 2003 12:32 pm

aaa, da mah, tu ai ramas repetent. Acum imi aduc aminte. Las ca e mai bine asa... sa stai mai mult in scoala.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iun 25, 2003 12:33 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Jaja , Sopra ....si cine mai termina facultatea ? stefan ?

moshule. o uitai pe Shaki, in curand titrata in economie.
iar pe stefan il vom numi direct Master. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Iun 25, 2003 12:40 pm

fantele de ghinda ce-i cazu la drum de seara si la asternut ii zise ceva de economist in devenire numa dama de toba ce-i pica in casa ii spuse de un drum lung cu temei in insula exotica impreuna cu barbatu de rosu. nica nu stii nocturno...vezi? daca nu statusi cu nasu in carti sa le intelegi rostu?
eyewitness

Re: Re: Am revenit!

Mesajde Shaki » Joi Iun 26, 2003 1:21 pm

Initial trimis de D€CR€T

Bah voi suntetzi culmea, e o scena incredibila, este una din pasajele mele preferate din cartzi,semnifica inceputul degradarii morale a personajului principal, este un moment deosebit, shi voi il numitzi aiurea....rushinica...

Da-l ma incolo de Morometii, auzi scena taierii salcamului, o femeie bocea in cimitir si Moromete taiase salcamul ca sa se mire prostii... ceva mai interesant nu putea sa-mi pice si mie? As fi preferat orice altceva, noroc ca m-a mai salvat Eminescu.

Mai termina cineva facultatea, si anume prietenul meu (Constructii). Mai are 2 restante de dat, din cele cateva sute pe care le avusese, si sa-si faca proiectu' ca la ei nu se da licenta. Numai eu am norocul asta.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nocturna » Joi Iun 26, 2003 1:33 pm

Shaki, da. si pretenu tau termina facultatea + alte multe milioane de studenti din tara (nefericiti) si de peste hotare (fericiti). cum terminati voi toti facultatea, si noi ne uitam in zare dupa voi... :rolleyes:

aropos, pretenu tau e ala fane-tectonisu, de te-o facut sa bocesti un thread intreg, plus alte mici adiacente, de udasi cartile de tarot, de nu i-a iesit lu' eyeu pasentza cum trebe? :D

io as propune in loc de morometzii sa se studieze intensiv: drama Shaki-tectonisu, urmarirea celor 2 in paralela, metamorfozarea subtila a fanelui, reactia lu' shaki. etc.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Shaki » Joi Iun 26, 2003 1:35 pm

Vai ce interesant Nightwish, pe bune propune asta pe la minister ca si asa vad ca au schimbat programa cum au vrut ei in ultima vreme...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Matrashita » Joi Iun 26, 2003 4:58 pm

Am trecut si proba orala la engleza...a fost ushor,mi-a placut chiar.
Urati-mi bafta in continuare!La scris....
Matrashita

Mesajde catharsis » Joi Iun 26, 2003 11:32 pm

a trecut si catharsis proba orala la engleza. la subiectul doi a avut o compunere cu future career, iar el a aberat vreo 10 minute ca nu vrea sa creasca, sa munceasca pentru altii si sa plece la munca imbracat la costum, dar nu are ce face...
luni de abia incepe bacul cu temuta proba de romana. succes pt matrasita, cat de moarta o fi ea...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 26, 2003 11:39 pm

La mine a doua proba orala a fost ASTRONOMIE . Am povestit despre marii navigatori care au descoperit ca pamantul e rotund , despre miscarea de rotatie si de revolutie a pamantului , despre Copernic , despre planetele sistemului nostru solar , despre soare si luna...si despre multe alte lucruri gen paralaxa , meteorit sau cometa.
Nu aveam cum sa nu iau 10.00 :o

Mult succes , catharsis. La fel si lu' matrasita , care chiar ca este moarta.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iun 26, 2003 11:44 pm

desi sunt mic si pitic (nu chiar 1.86) ... e politicos sa va urez si eu bafta :D , deci BAFTA ... sa dea domnu sa luati note cat mai mari :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Matrashita » Vin Iun 27, 2003 12:01 am

Sa fie cu noroc pt Catharsis!!....moarta voi fi mai curand de emotie inainte de proba scrisa..
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 27, 2003 12:02 am

las' ca inveti maine toata ziua...si o sa stii ! n-ai de ce sa ai emotie.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma