Avortul
140 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
..
cred ca mi-am pierdut vremea explicandu-ti niste kestii...ai inteles un cacat.
a pomenit cineva ceva de prostituate ? nu cred.
si apropo de fete mai mici sau mai mari ....prietena mea are 24 de ani, eu 20, suntem de 7 luni impreuna....asa ca taci si nu ma lua peste picior. ce ma deranjeaza la tine din primul raspuns a fost tonul tau arogant, care il ai si acum. nu am zis ca sunt un gigolo, am spus doar ceva din experienta mea. si daca unei fete ii place mult sa faca sex, inseamna ca e curva ma? prietena mea care o acum e curva? ca ii place cum o satisfac ma? si nu vorbeam de limbi ci de PULA...da curge, dar kestia aia care curge...are scopul principal de a lubrica, intelegi? kiar daca se intampla sa fie si ceva sperma...nu e oricum sufiecienta, chiar daca mai sunt cazuri nefericite. oricum recomand pastila la toate fetele, este cea mai sigura MEDICAL vorbind.
hai salut..si numai fii asa rau frate.
a pomenit cineva ceva de prostituate ? nu cred.
si apropo de fete mai mici sau mai mari ....prietena mea are 24 de ani, eu 20, suntem de 7 luni impreuna....asa ca taci si nu ma lua peste picior. ce ma deranjeaza la tine din primul raspuns a fost tonul tau arogant, care il ai si acum. nu am zis ca sunt un gigolo, am spus doar ceva din experienta mea. si daca unei fete ii place mult sa faca sex, inseamna ca e curva ma? prietena mea care o acum e curva? ca ii place cum o satisfac ma? si nu vorbeam de limbi ci de PULA...da curge, dar kestia aia care curge...are scopul principal de a lubrica, intelegi? kiar daca se intampla sa fie si ceva sperma...nu e oricum sufiecienta, chiar daca mai sunt cazuri nefericite. oricum recomand pastila la toate fetele, este cea mai sigura MEDICAL vorbind.
hai salut..si numai fii asa rau frate.
-
n3aGabitz - Junior Member
Man....io am inteles ...tu n-ai inteles. Prima oara ti-am explicat chiar frumos ...a doua oara...nu prea pt ca ai inceput sa te avanti in a face niste afirmatii despre experienta si alte alea...care nu isi aveau rostul...
De prostituate ti-am zis asa ca sa iti faci o idee de experienta mea ...ca observasem ca te pasioneaza ca sa zic asa. Dupa aia...ti-am zis ca am facut-o doar cu fete mai mari ...asa ca sa iti faci alta idee tot despre experienta mea, sa nu crezi ...ca am futut 20 de virgine pe care le-am prostit cu o ciocolata. Una peste alta ...io chiar am fantezii cu o pustoaica ...
Si io n-am insinuat in nici un fel ca fetele sunt curve luate toate la un loc, nici de prietena ta, chiar daca ii place sa se futa ...apropo de asta...io am patit o data o faza chiar penala....dupa ce ...una alta cu o tipa...a inceput sa planga si sa isi ceara scuze ...ca a facut asa "urat" ..da ia placut mult si de aia ...imi zicea sa nu cred io care cumva ca e vreo curva.
In rest ...vezi ca baietii....nu produc nimica care sa lubrifieze ...treaba asta e chiar stiintifica...deci ai grija.
Iar ...la treaba cu pastila ai dreptate..daca o i-au la timp..
De prostituate ti-am zis asa ca sa iti faci o idee de experienta mea ...ca observasem ca te pasioneaza ca sa zic asa. Dupa aia...ti-am zis ca am facut-o doar cu fete mai mari ...asa ca sa iti faci alta idee tot despre experienta mea, sa nu crezi ...ca am futut 20 de virgine pe care le-am prostit cu o ciocolata. Una peste alta ...io chiar am fantezii cu o pustoaica ...
Si io n-am insinuat in nici un fel ca fetele sunt curve luate toate la un loc, nici de prietena ta, chiar daca ii place sa se futa ...apropo de asta...io am patit o data o faza chiar penala....dupa ce ...una alta cu o tipa...a inceput sa planga si sa isi ceara scuze ...ca a facut asa "urat" ..da ia placut mult si de aia ...imi zicea sa nu cred io care cumva ca e vreo curva.
In rest ...vezi ca baietii....nu produc nimica care sa lubrifieze ...treaba asta e chiar stiintifica...deci ai grija.
Iar ...la treaba cu pastila ai dreptate..daca o i-au la timp..
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Nu shtiu cum sa-ti explic... dar din "vasta" (:D) experienta pe care o am la virgine vs non-virgine... eu zic ca pe o ciocolata se fut non-virginele. Imi cer scuze ca-ti contrazic experienta in "fete mari" (mai mari ca tine, of course), pe care binenteles ca trebe sa le vrajesti pana-ti sar capacele ca sa se arda cu tine...Initial trimis de Bamse
Dupa aia...ti-am zis ca am facut-o doar cu fete mai mari ...asa ca sa iti faci alta idee tot despre experienta mea, sa nu crezi ...ca am futut 20 de virgine pe care le-am prostit cu o ciocolata.
Poiana™
- Sopra Tutt1
- Junior Member
alea care o fac cu tipi mai mici, nu sunt neaparat nimfomane, mai degraba sunt disperate. Toate femeile viseaza la barbati mai maturi decat ele... iar atunci cand nu gasesc, se multumesc si cu un morcov mai tanar care dupa ele este foarte matur pentru varsta lui.
Cat despre vorba pe care eu o iau exact asa cum e scrisa... asta e. Nu sunt capabil sa citesc printre randuri si nici sa comentez ceva ce nu apare scris.
Cat despre vorba pe care eu o iau exact asa cum e scrisa... asta e. Nu sunt capabil sa citesc printre randuri si nici sa comentez ceva ce nu apare scris.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
alea care o fac cu tipi mai mici, nu sunt neaparat nimfomane, mai degraba sunt disperate. Toate femeile viseaza la barbati mai maturi decat ele... iar atunci cand nu gasesc, se multumesc si cu un morcov mai tanar care dupa ele este foarte matur pentru varsta lui.
ihim...asa e...ce sa-i faci ..oricum io-s un morcov istet..
Sfecla Rosie1 ...nu ma dezamagi
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Da,sunt de acord cu avortul....Deshi eu nu stiu daca ash face,doar cand te confrunti cu problema te gandesti ce si cum,altfel nu ai cum sa stii adevarata senzatie a unui "copil nedorit"...
Cred ca fetele ar trebui sa lase pudoarea la o parte si sa cumpere si ele prezervative,nu numai baietii.
Baietii sunt de multe ori mai rationali decat fetele la chestiunea cu sexul neprotejat..
Cred ca fetele ar trebui sa lase pudoarea la o parte si sa cumpere si ele prezervative,nu numai baietii.
Baietii sunt de multe ori mai rationali decat fetele la chestiunea cu sexul neprotejat..
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Eu sunt impotriva avortului. E bine ca e legal totusi, pentru ca daca esti prost si o dai in bara poti face un avort in conditii igienice, nu prin nu stiu ce maghernite supravegeat de personal necalificat.
Nu vreau sa vorbesc aici de panaramele care zboara din p*** in p*** ca fluturele din floare in floare pentru ca alea sunt proaste prin definitie. Problema e ca se intampla si la cuplurile care sunt de ceva vreme impreuna. Fratilor cand va incepeti viata sexuala discutati intre voi si alegeti: ori prezervativul ori anticonceptionale.
Nu vreau sa vorbesc aici de panaramele care zboara din p*** in p*** ca fluturele din floare in floare pentru ca alea sunt proaste prin definitie. Problema e ca se intampla si la cuplurile care sunt de ceva vreme impreuna. Fratilor cand va incepeti viata sexuala discutati intre voi si alegeti: ori prezervativul ori anticonceptionale.
My name is Nobody because Nobody is perfect!
-
PhutreGuy - Junior Member
PRO
logic ca-s pro ...
Daca el se scapa la ea si o lasa gravida, si daca nu vrea sa aiba copilul e bine sa scape de el, nu? in definitiv e doar o eroare ca oricare alta.
E dreptul fiecaruia sa decida ce face cu el si ce nu.
Daca el se scapa la ea si o lasa gravida, si daca nu vrea sa aiba copilul e bine sa scape de el, nu? in definitiv e doar o eroare ca oricare alta.
E dreptul fiecaruia sa decida ce face cu el si ce nu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Avortul
Eu sunt si nu sunt de acord cu avortul.
Din fericire n-am trecut prin aceasta experientza ca sa stiu exact cum as proceda in situatzia asta neplacuta.
Sunt de acord sa faci un avort cand esti constienta ca n-ai ce sa-i oferi copilului odata ce e nascut.
E dureros mai ales ca mama sa nu-ti potzi permite sa-i faci un trai mai bun celui caruia i-ai dat viata.
Marea majoritate a avorturilor o fac fetele tinere care sunt speriate de o sarcina.
Si eu as fi speriata pentru ca mi-as vedea viitorul limitat.
Nu m-as mai simtzii libera totul s-ar constrange la acest copil.
Am numai 20 de ani ,sunt casatorita dar cu toate asta copilul nu este pus in calcul.si daca ar fii vorba de un avort cred ca l-as face cu frica , ca mai tarziu sa am mustrari de constiintza, sa ma uit in magazine si sa vad hainutze de copii, parintzi cu copii de mana ,si sa-mi spun in minte "Si eu as fii putut sa fiu asa".
Numai atunci cand voi fii pusa in situatiza asta voi putea decide ce e bine si ce e rau.
Din fericire n-am trecut prin aceasta experientza ca sa stiu exact cum as proceda in situatzia asta neplacuta.
Sunt de acord sa faci un avort cand esti constienta ca n-ai ce sa-i oferi copilului odata ce e nascut.
E dureros mai ales ca mama sa nu-ti potzi permite sa-i faci un trai mai bun celui caruia i-ai dat viata.
Marea majoritate a avorturilor o fac fetele tinere care sunt speriate de o sarcina.
Si eu as fi speriata pentru ca mi-as vedea viitorul limitat.
Nu m-as mai simtzii libera totul s-ar constrange la acest copil.
Am numai 20 de ani ,sunt casatorita dar cu toate asta copilul nu este pus in calcul.si daca ar fii vorba de un avort cred ca l-as face cu frica , ca mai tarziu sa am mustrari de constiintza, sa ma uit in magazine si sa vad hainutze de copii, parintzi cu copii de mana ,si sa-mi spun in minte "Si eu as fii putut sa fiu asa".
Numai atunci cand voi fii pusa in situatiza asta voi putea decide ce e bine si ce e rau.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Lasand la o parte cazurile (poate majoritare) de inconstienta, prostie etc., v-ati gandit vreodata ce ati alege, in conditiile in care va doriti ACEL copil, daca doctorul v-ar spune: "ori mama, ori copilul?" Sau, daca, in urma unui control, tot in cazul in care va doriti acel copil, doctorul v-ar spune, "copilul va fi cu un handicap puternic?". Doamne fereste de asa ceva, dar... ganditi-va, sunt si astfel de cazuri, pe care o lege impotriva avortului cum le-ar putea rezolva?...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Parerea mea e ca oricine ar trebui sa fie liber sa aleaga ca doar e corpul lor si poti sa obligi o fata de 16-17 ani (spre exemplu) sa creasca un copil.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Eu sunt mai mult pro , pentru ca stiu cum e si e naspa ... pur si simplu se mai intampla , se intampla si cu pastile si cu prezervativ ... se intampla , nu exista metoda 100% sigura( nu vorbesc de infertilitate ) , poate steriletul , nu stiu , nu le-am incercat pe toate ...
Pur si simplu nu am avut de ales , asa ca a trebuit sa aleg intre viitorul meu , si un copil , bineinteles , am ales viitorul meu ...
Da , ma doare , a fost ingrozitor si nu mai vreau , dar daca e sa fie ceva iarasi , sa fie vreo problema , as alege iar .. pentru ca uneori ai posibilitatea de a alege ... Nu doresc nimanui asa ceva , ce e pe moment trece , dar dupa aceea , e mai greu ... trec anii si te gandesti : " era baiat sau fetita ?" ce ar fi ajuns ? etc ...
Si totusi , sunt pro :cry:
Pur si simplu nu am avut de ales , asa ca a trebuit sa aleg intre viitorul meu , si un copil , bineinteles , am ales viitorul meu ...
Da , ma doare , a fost ingrozitor si nu mai vreau , dar daca e sa fie ceva iarasi , sa fie vreo problema , as alege iar .. pentru ca uneori ai posibilitatea de a alege ... Nu doresc nimanui asa ceva , ce e pe moment trece , dar dupa aceea , e mai greu ... trec anii si te gandesti : " era baiat sau fetita ?" ce ar fi ajuns ? etc ...
Si totusi , sunt pro :cry:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Initial trimis de riverflow
Lasand la o parte cazurile (poate majoritare) de inconstienta, prostie etc., v-ati gandit vreodata ce ati alege, in conditiile in care va doriti ACEL copil, daca doctorul v-ar spune: "ori mama, ori copilul?" Sau, daca, in urma unui control, tot in cazul in care va doriti acel copil, doctorul v-ar spune, "copilul va fi cu un handicap puternic?". Doamne fereste de asa ceva, dar... ganditi-va, sunt si astfel de cazuri, pe care o lege impotriva avortului cum le-ar putea rezolva?...
In astfel de situatii e bine sa alegi ce e mai bine pentru mama,adik pentru femeie,daca e sa pierzi femeia,sotia si sa ramii cu copilul,un copil fara dragostea de mama nu cred ca isi are rostul,deci daca ar fi sa aleg intr-o astfel de situatie,as alege avortul...iar daca as afla ca as avea un copil cu un handicap care il va costa toata viata intr-un carut si vizite mereu la medic,iarasi as alege avortul,de ce,poate ar fi durerea putin mai mare deict cea in care nu stii ce ar putea fi copilul pe care il porti,dar la cite ai de suferit alaturi de copil,e mai bine sa nu se fi nascut nicicind.
Mai bine fara copii decit sa suferi o viata intreaga linga un copil bolnav,vazind in jurul tau toti copii sanatosi bucurindu-se de viata.
O lege impotriva avortului in astfel de cazuri nu cred ca isi va avea rostul,adik poate fi produs si avortul spontan,care nu te poate invinui nimeni ,de ce ai ales aceasta cauza...nu cred ca se pune problema in astfel de cazuri,adik sa se aplice legea impotriva avortului,in astfel de cazuri.

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
mi-au placut posturile Robakitei si lui Weet-weet =D. De ar gandi toate ca ele, sau de ar gandi Robakita numai ca in postul ala
Nu cred ca se poate depista asa usor handicapul unui copil in primele 3 luni... desi, daca e ceva major, probabil ca si eu as incerca sa-mi conving consoarta ca e bine sa renuntzam, pentru a nu-l chinui mai apoi. Cat despre alegerea intre sotie si copil... va datzi seama ca depinde de sotzie, adica daca vrei neaparat sa scapi de ea, o poti convinge foarte usor sa aleaga copilul
(sper sa realizati ca glumesc)
Weet-weet: asl jpg pls

Nu cred ca se poate depista asa usor handicapul unui copil in primele 3 luni... desi, daca e ceva major, probabil ca si eu as incerca sa-mi conving consoarta ca e bine sa renuntzam, pentru a nu-l chinui mai apoi. Cat despre alegerea intre sotie si copil... va datzi seama ca depinde de sotzie, adica daca vrei neaparat sa scapi de ea, o poti convinge foarte usor sa aleaga copilul

Weet-weet: asl jpg pls

- Sopra Tutt1
- Junior Member
De multe ori nu avem voie sa luam o decizie , nu avem puterea ... asa ca decid faptele pentru noi , ceea ce e mai greu ...
Sa zic ca am avut noroc ca am putut alege ? fie , dar .... nu mai vreau noroc de genul asta :cry:
Hei , Sopra , vrei sa intrebi ceva ? sau e doar o impresie ? *p
Sa zic ca am avut noroc ca am putut alege ? fie , dar .... nu mai vreau noroc de genul asta :cry:
Hei , Sopra , vrei sa intrebi ceva ? sau e doar o impresie ? *p
Anti pro-ana
-
Weet-weet (wet-wet), nu vrea sa te intrebe nimic...asa face el cu fiecare...si pina la urma se rushineaza, si fuge pe aberatii. E mai timid de felul lui, dupa cum poti observa citindu-i posturile anterioare....
-
Nicholas_Alex - Junior Member
lasa-ne, lasa-ne....
Vroiam, dar nu pot in public ca se supara AlexInitial trimis de Weet-weet
Hei , Sopra , vrei sa intrebi ceva ?

Nu pot sa ma bag si eu in seama cu o gagica, ca hop si tu :mad:. Uite ce, de acum inainte tu le imbarligi pe alea din Romania si eu pe alea din dispora, ok? ( si probabil ca vine eye si le f.te pe toate :rolleyes: )Initial trimis de Nicholas_Alex
E mai timid de felul lui...
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Re: lasa-ne, lasa-ne....
si probabil ca vine eye si le f.te pe toate :rolleyes: )
soprane io am pe oribila lola si-mi ajunge. nu-mi insel partenera asa sa stiti. si in plus cu moshu nici n-am probleme cu avorturi si alte chiuretaje de care tot vorbiti voi aici. deci vi le las mah voua pe toate tie si lu alex ca nu va mai saturati odata...

-
eyewitness - Mesaje: 19220
Hehehe...pai ma bag si eu, poate pica ceva firmituri...nu se stie niciodata. Macar ceva poze, sa am la adinci batrineti cu ce sa ma laud. Stai linistit, ca eye nu vine...are mult de lucru pe la generalitati..
Wet-wet...ne raspunzi si noua la intrebarile lui Sopra?
Eu sint pro-avort..sa fiu ontopic.
Later edit: nici securistii aia de pe vremuri, nu erau asa de prompti ca eye.

Wet-wet...ne raspunzi si noua la intrebarile lui Sopra?
Eu sint pro-avort..sa fiu ontopic.
Later edit: nici securistii aia de pe vremuri, nu erau asa de prompti ca eye.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
mi-au placut posturile Robakitei si lui Weet-weet =D. De ar gandi toate ca ele, sau de ar gandi Robakita numai ca in postul ala![]()
loooooool,sopra,daca as gindi numai ca in postul mai sus mentionat ,m-ai lua de nevasta:con: :p ...ce de restul posturilor nu ti-au placut cum gindesc:D
Din cite stiu o femeie poate face ce vrea cu corpul ei si cu ceea ce poarta,dupa cum am zis si mai zic,ultima decizie o ia femeia...asta ca un raspuns la mesajul weet-weet-ei.
Cum adik nu ai voie,nu ai puterea sa iei o decizie cu privire la viitorul tau sau la corpul tau,fii mai explicita ,la ce anume te referi :confused:
- ROBAKITA
- Junior Member
Clar! Dar inainte de asta, trebuie sa treci testul Pablov!Initial trimis de ROBAKITA
m-ai lua de nevasta:con:

Corect spus, dar daca afara e cald, de zici ca-i sahara... si ea poarta pantaloni grosi, un cojoc din piele si fes pe cap... inseamna ca e bine ceea ce face?Initial trimis de ROBAKITA
o femeie poate face ce vrea cu corpul ei si cu ceea ce poarta
Dar, din fericire, femeia este foarte influentzabila... si de aceea prima decizie conteaza cel mai mult... iar aceea este luata de barbat, care zice ceva de genul: "FA! tutzi mortzii matii, daca nu avortezi te omor!", faza la care femeia sta, se gandeste, pune in balantza chestiile pozitive si negative si in final se hotaraste... sa avorteze, binenteles :oInitial trimis de ROBAKITA
ultima decizie o ia femeia...
- Sopra Tutt1
- Junior Member
O sa ma straduiesc sa fiu mai explicita , numai ca ... nu stiu exact la ce ma gandeam atunci :"
Se poate intampla ca o sarcina sa fie avansata si sa nu mai poti avorta ... deci copilul va fi nedorit si daca are un handicap sau mama este prea tanara , viata unuia sau amandurorura va fi distrusa .
Alteori ... poti sa avortezi , pt ca nu doresti copilul , nu e momentul dar in momentul in care doctorul spune ca nu mai alte sanse de a avea copii , ce poti face ?
exista cazuri si cazuri ... oricum , cand e vorba despre avort , in cele mai multe cazuri nu e bun...
cum am mai spus , nu doresc nimanui asa ceva
Va doresc ce imi doresc si mie
Se poate intampla ca o sarcina sa fie avansata si sa nu mai poti avorta ... deci copilul va fi nedorit si daca are un handicap sau mama este prea tanara , viata unuia sau amandurorura va fi distrusa .
Alteori ... poti sa avortezi , pt ca nu doresti copilul , nu e momentul dar in momentul in care doctorul spune ca nu mai alte sanse de a avea copii , ce poti face ?
exista cazuri si cazuri ... oricum , cand e vorba despre avort , in cele mai multe cazuri nu e bun...
cum am mai spus , nu doresc nimanui asa ceva
Va doresc ce imi doresc si mie

Anti pro-ana
-
Ei , Sopra si Alex , ma scuzati acu' dar am fost ocupata cu alte alea .. nu am stat cu ochii pe fanclub
pai daca nu poti zice "pe post" , exista mesaje personale , nu ? si Alex nu poate sa ma ia , cum nu poti nici tu ... in primul rand , intr-o relatie nu e nevoie de 2 Alex si in al doilea rand , eu vreau sa fiu deasupra ,asa ca ... ramanem buddies *P
asta ca sa va raspund la intrebari ... daca mai sunteti curiosi *P
pupici
pai daca nu poti zice "pe post" , exista mesaje personale , nu ? si Alex nu poate sa ma ia , cum nu poti nici tu ... in primul rand , intr-o relatie nu e nevoie de 2 Alex si in al doilea rand , eu vreau sa fiu deasupra ,asa ca ... ramanem buddies *P
asta ca sa va raspund la intrebari ... daca mai sunteti curiosi *P
pupici
Anti pro-ana
-
Alex, stai linistit... ca asa zic toate la inceput, doar nu crezi ca venea si spunea in gura mare ca ne vrea, ca nu mai poate fara noi si ca si-a facut o sumedenie de fantezii cand ne-a vazut fostele avatareInitial trimis de Weet-weet
asa ca ... ramanem buddies

Cat despre avort... mai greu sa treaca 3 luni si ea sa nu realizeze decat dupa aceea ca e insarcinata

Deci, ne combinam?
- Sopra Tutt1
- Junior Member

Pai uite , ca nu e loc de doi Alex intr-o relatie ... una-s eu , el al doilea .. de unde atata putere ... si lasa , ca te stiu eu .. trebuie sa ai tu ultimul cuvant ... si sa fii deasupra , asa ca ... nah , din sopratuti+weet-weet = nika *p
Vrei niste La Vache qui rit sa razi un pic mai pe bune ? *p
Cat despre sarcina de care sa nu afli decat dupa mai mult de 3 luni .. uite ca e posibil .. se mai intampla ... cum am zis , cazuri si cazuri
care erau fostele avataruri ?

si daca era vorba de c eva poze .. le vreau pe ale voastre mai intai *p
va pup

Anti pro-ana
-
Initial trimis de Weet-weet
din sopratuti+weet-weet = nika *p
ce motive puerile ti-ai gasit si tu... eu zic ca: sopratutti+weet-weet = sopratutti (daca e s-o luam cat de poate de algebric)
dar in mintea ta, sopratutti+weet-weet =

eu n-am mai vazut femeie sa stea beata 3 luni, dar daca tu zici, nu-mi permit sa te contrazic.Initial trimis de Weet-weet
Cat despre sarcina de care sa nu afli decat dupa mai mult de 3 luni .. uite ca e posibil .. se mai intampla ... cum am zis , cazuri si cazuri
Cauta pe net ca e plin cu pozele noastre. Alex e barbatul ala musculos de 28-29 de ani, blond si cu ochii caprui, iau eu sunt ala brunet, ochii albastrii si la fel de musculos. Ne-ai gasit?Initial trimis de Weet-weet
daca era vorba de c eva poze .. le vreau pe ale voastre mai intai
intrebarea e: la ce te gandeai tu? :con:Initial trimis de Weet-weet
va pup( pe obraz , la ce va gandeati ? *p )
Totusi, dupa parerea mea avortul e o problema ce trebuie dezbatuta la nivel parlamentar!
Deci, ne combinam sau ai de gand sa ne mai duci cu zaharelul?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Clar! Dar inainte de asta, trebuie sa treci testul Pablov!
Corect spus, dar daca afara e cald, de zici ca-i sahara... si ea poarta pantaloni grosi, un cojoc din piele si fes pe cap... inseamna ca e bine ceea ce face?
Dar, din fericire, femeia este foarte influentzabila... si de aceea prima decizie conteaza cel mai mult... iar aceea este luata de barbat, care zice ceva de genul: "FA! tutzi mortzii matii, daca nu avortezi te omor!", faza la care femeia sta, se gandeste, pune in balantza chestiile pozitive si negative si in final se hotaraste... sa avorteze, binenteles :o
Sopra daca trec testul Pablov,acum ca mi-a ciripit o ''vrabiuta'' ce e cu testul asta,crezi ca imi vei face fatza sau te voi ''supra-solicita'' si vom avea nevoie de un ajutor pe acolo,poate ne gindim la Moshu' sa ne ajute,ca tot se lauda cu ''avere'' pe acolo

Normal,atit timp cit ea se simte bine ,afara pot sa fie si 40 de grade,cum au fost azi la mine si ea sa poarte blanuri pe ea,cui ii pasa,numai femeii,deci decizia e a ei:)
loooooooool,cu ce femei ai avut tu de-a face de le zici asa de frumos:),daca mi s-ar adresa mie cineva asa ,i-as spune in felul urmator''Mersi de plocon,de acum inainte nu mai am nevoie de tine,marsh la ma-ta,in mortzii ma-tii'' si uite ashe scap de el:D
Aham,nasol ca nu stii sau nu mai stii despre ce vorbesti,uite eu am vazut avorturi spontane si la 6-7 luni,provocate sau instantanee

Avortul poate nu e o solutie buna,dar uneori recurgem la ea din diferite metive si da poti afla daca acel bebe pe care il porti are un handicap sau nu,incepind de la 4 luni poti sti daca copilul e sanatos si fel si fel de teste,pentru ca am facut un copil,acum are 3 anisori,m-am asigurat atunci cind am fost insarcinata sa vad daca e bine sau nu si crede-ma indiferent de luna in care as fi fost daca as fi aflat ca are un handicap ceva l-as fi abandonat,bineinteles iti trebuie tarie de suflet,dar cred ca ar fi fost cel mai bine pentru el si pentru noi ca parinti:)
- ROBAKITA
- Junior Member
hahahaInitial trimis de ROBAKITA
crezi ca imi vei face fatza sau te voi ''supra-solicita''

sa zice ca ti-ai gasit cea mai proasta solutie. Singura chestie pe care o are moshu mare... e gura.Initial trimis de ROBAKITA
poate ne gindim la Moshu' sa ne ajute,ca tot se lauda cu ''avere'' pe acolo
da, scapi de el la propriu, pentru ca dupa cum bine am spus... el nu se adreseaza cu "stimata doamna", ci cu "daca nu avortezi te omor!". Iti zic eu ca nici n-ai sa ai timp sa-i zici: mersi de plocon... ca deja te proiecteaza pe podeaInitial trimis de ROBAKITA
i-as spune in felul urmator''Mersi de plocon,de acum inainte nu mai am nevoie de tine,marsh la ma-ta,in mortzii ma-tii'' si uite ashe scap de el:D

Avortul nu e o solutie oricum ai trata situatie. De multe ori am sperantza ca femeile care avorteaza or sa fie pedepsite, puse la zid si lovite cu pietre. Dar din pacate nu mai suntem in acea epoca, nu se mai tine cont de principiile religioase si nici de dreptul la viatza! Sunt de-a dreptul scarbit de aceasta situatie, de lumea in care traiesc... si imi pare nespus de rau ca nu pot sa fac nimic ;P. Tule-n gat de curve, se reguleaza ca proastele si apoi avorteaza, huoooooo!Initial trimis de ROBAKITA
Avortul poate nu e o solutie buna
Weet-weet, te combini?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
140 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5