SALUT
;P ;P ;P ;P ;P
Sunt un pik mai vesel..dehh vacantza...astah este dar nu mai suport..O sa avem shi noi o formatie pop-dance adevarata???
Numai fatze..Demmo(Dragutza tipa..dar cam zero materie cenushie)
DeLuxe,A.S.I.A,PoPoS..etc.......
Bah din zece videoclipuri noi care apar pe luna numai unu' e civil!!!
Atzi vazut cumva Varza-urla foamea in noi???Morometzii shi Pasha Man(i-am urmarit evolutzia de la inceputuri)
Ashtia mai canta shi live..shi o fac bineh(I-am vazut!!!)
Parerea mea:
Nu va exista muxica romaneasca pop-dance de calitate pana nu va disparea Marius Moga!!!
Respect pentru fanii muzicii adevarate???
Krossfire
P.S:Mai exista rockeri sau hip-hopperi adevaratzi???(Are cineva LordzOfBrooklin-Lake of fire???)
Fatze shi M.M
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Fatze shi M.M
Si inca ceva..de ce ma deloghez non-stop?????????
-
krossfire - Junior Member
Re: Fatze shi M.M
Initial trimis de krossfire
[/B]
din toate trupele pe care le-ai enumerat, nici una nu lucreaza cu moga... care e logica?
-
aspyrin - Junior Member
raspuns final : nici una (nu are asa ceva).
de unde pana unde conceptia ca daca nu asculti ce ascult eu esti un mare bou, ah? esti varza.
Lu' moga saracu', i s-a cam dus vremea din moment ce a ajuns sa fac un imn in televiziune plagiindu-si propria melodie cantata de Andreea Balan.
:bleah:
de unde pana unde conceptia ca daca nu asculti ce ascult eu esti un mare bou, ah? esti varza.
Lu' moga saracu', i s-a cam dus vremea din moment ce a ajuns sa fac un imn in televiziune plagiindu-si propria melodie cantata de Andreea Balan.
:bleah:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Re: Fatze shi M.M
Initial trimis de Mihai-MOF
din toate trupele pe care le-ai enumerat, nici una nu lucreaza cu moga... care e logica?
pai nici una...nimik n-are logica... da`...sa se afle si el in treaba...
a! si vezi ca nu te-ai semnat bine la sfarsitul unui post... parca era $$... ;m ma rog...te semnezi ca sa nu uitam cine esti sau ce?!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
blabla bla bla bla.....si mie imi place í£.... de exemplu...trupa varza.:lol: ...sau plus2...sau...;m hm... trupele alea sunt naspa...nu numai prin ceea ce canta...ci si prin "look`ul atat de bestial" .. anyway.. imi place ca te`ai corectat si ai pus $$ in loc de SS.... :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii