Mah fratzilor ma gandeam asa in cadrul uneia dintre cugetarile mele de cinci minute...mah hai sa fac shi io o trupa mah.Am un unchi,de gradul 2 cei drept,e director la un studiou din oras(Zoom studios).
Fac si eu niste versuri de gen "Cine a dat cu broasca in tata/De ia murdarit cravata?",un viedoclip "sublim" si gata faima.
Acum,serios ati vazut ce de trupe de happy-hop au rasarit peste noapte???(Plus 2 canta din 1996)
Parerea voastra care este???Huh???
Krossfire
Ciudatzii
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
;i ;i ;i ca sa vezi... si de ce nu-ti faci mha trupa?! sa te vedem si noi...sa ne mandrim cu tine... ;D ..si da-i cu lauda ... ;o
genul asta "de muzica" e de tot kktu`...da` e amuzant ce-i drept... ;m..de fapt...e de plans. ;P ;P ...in ce hal au ajuns unii sa cante numa` ca sa se afle in treaba... ;P..
genul asta "de muzica" e de tot kktu`...da` e amuzant ce-i drept... ;m..de fapt...e de plans. ;P ;P ...in ce hal au ajuns unii sa cante numa` ca sa se afle in treaba... ;P..
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
da mah, happy-hopu'... cine dreq a mai inventat si kktu' ala... strofe intregi de vresuri care (e mare lucru daca) au legatura doua cate doua...:bleah: aia de la casa loco au avut ceva succes, dar eh...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Initial trimis de d3a^crazY
;i ;i ;i ca sa vezi... si de ce nu-ti faci mha trupa?! sa te vedem si noi...sa ne mandrim cu tine... ;D ..si da-i cu lauda ... ;o
hooooooooo , femeie !
ce naiba vorbesti asa a-npixu` , fara sa stii de ce e in stare Krossfire al nostru ?:)
lasa vrajala , si raspunde cu ....cap!
ce naiba ....
- rockgirl
seriozz???
Sunt din Valcea,Rm.Valcea..producatorii nu prea se inghesuie aici....
desi am avut un unchi la Zoom Studios dar acum trei luni au dat faliment......
desi am avut un unchi la Zoom Studios dar acum trei luni au dat faliment......
-
krossfire - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii