Banii!
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Banii!
Buna ziua! Ma numesc Alex, si sint baniholic....adica ahtiat dupa bani. Toata ziua nu fac altceva decit sa ma gindesc, de unde as putea lua citiva lei in plus, daca este posibil fara a trebuii sa muncesc pentru ei. Asta ma face citeodata deosebit de dur, lacom, materialist. In acest moment de exemplu, fredonez refrenul:
"Banii si fetele
Ne mananca zilele
Ooouuuoo, banii"
Eu nu am incredere in banci.Sint doar niste instrumente a capitalismului, facute sa ne controleze statul avuturile! De aceea eu tin banii in 3 perechi de ciorapi adushi de mine in 1900 si ceva, de la turci! Sint albi, cu 2 dungi negre. Imi place deseori, sa-i scot, sa-i numar, miros (cine zice ca banii nu au miros, mint!), sa ma joc cu ei...
Multora dintre noi le plac sa cumpere lucruri, adica sa investeasca, si sa se laude cu ele. De exemplu unii cumpara adidashi Nike (sau alte firme renumite) si ai etaleaza ca la taraba pe Internet, pentru a fi admirati de toata lumea de pe globul asta. Ce poate fi mai interesant, decit niste adidashi prafuiti pusi pe un scaun??
Altii isi fac mashini la comanda, BMW-uri, Mertzane, cu canapele de piele, bord din mahon, in care este o splendoare sa te masturbezi, sa nu mai zic daca ai norocul sa agati vreo fetita, sa-i arati bancheta din spate.
Eu nu cumpar nimic. Eu bag banii in ciorapii aia, si sper ca printr-un miracol, sa faca pui.
Voi ce faceti cu ei? Daca aveti ceva bani in plus, ai cheltuiti, investiti, ai beti?
Buna ziua, ma numesc Alex, si sint baniholic!
"Banii si fetele
Ne mananca zilele
Ooouuuoo, banii"
Eu nu am incredere in banci.Sint doar niste instrumente a capitalismului, facute sa ne controleze statul avuturile! De aceea eu tin banii in 3 perechi de ciorapi adushi de mine in 1900 si ceva, de la turci! Sint albi, cu 2 dungi negre. Imi place deseori, sa-i scot, sa-i numar, miros (cine zice ca banii nu au miros, mint!), sa ma joc cu ei...
Multora dintre noi le plac sa cumpere lucruri, adica sa investeasca, si sa se laude cu ele. De exemplu unii cumpara adidashi Nike (sau alte firme renumite) si ai etaleaza ca la taraba pe Internet, pentru a fi admirati de toata lumea de pe globul asta. Ce poate fi mai interesant, decit niste adidashi prafuiti pusi pe un scaun??
Altii isi fac mashini la comanda, BMW-uri, Mertzane, cu canapele de piele, bord din mahon, in care este o splendoare sa te masturbezi, sa nu mai zic daca ai norocul sa agati vreo fetita, sa-i arati bancheta din spate.
Eu nu cumpar nimic. Eu bag banii in ciorapii aia, si sper ca printr-un miracol, sa faca pui.
Voi ce faceti cu ei? Daca aveti ceva bani in plus, ai cheltuiti, investiti, ai beti?
Buna ziua, ma numesc Alex, si sint baniholic!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Eu nu am niciodata bani in plus, la mine in mana banii, oricat ar fi de multi, se transforma nu shtiu cum intr-un fel de lichid care mi se scurge printre degete. Cand sunt suparata, imi cumpar cate ceva. Cand sunt fericita imi cumpar cate ceva. Cand reusesc sa ma stapanesc sa nu-mi cumpar vreo prostie ma simt atat de deprimata incat pana la urma tot ma duc si-o cumpar. Am incercat sa ma abtin, schimbandu-mi intr-o zi banii in dolari, ca sa nu mai umblu la ei. A doua zi am vazut o hainutza care mi-a placut la nebunie si am imprumutat bani de la o colega sa ma duc s-o iau. Acum o luna mi-am luat telefon nou, desi aveam unul in stare de functionare, doar pentru ca mi s-a pus pata ca eu in ziua aia TREBUIE sa-mi iau acel telefon ( a fost dragoste la prima vedere:-X ) Nu incercati sa-mi cereti bani imprumut a doua zi dupa salariu, pentru ca deja i-am cheltuit. Buna ziua, ma numesc Salma si sunt shopoholica...
-
Salma - Mesaje: 774
In primul rand Reebok-ii mei nu sunt prafuiti. Sunt cele mai curate ghete de basket de pe Terra. Nu stiu ce a vrut Nicholas sa insinueze. :mad:
Eu imi tin banii in Biblie. Vi se pare ciudata asocierea , nu ? Banul , ochiul dracului..sa il tin in Sfanta Scriptura. Eh..dar eu am o explicatie. Astept infaptuirea unei minuni Dumnezeisti...si asa cum odinioara marii sfinti au facut minuni..poate se intampla si la mine...si se inmultesc banii. In fiecare dimineatza cand ma trezesc...dau fuga la seiful unde tin Biblia (ca o tin in seif , ca are bani in ea....dor nu o s-o tin asa in vazul tuturor) ...si verific daca s-au inmultit banii. Pana acum....nu s-au inmultit...chiar s-au impartit....dar eu astept in continuare.
Eu imi tin banii in Biblie. Vi se pare ciudata asocierea , nu ? Banul , ochiul dracului..sa il tin in Sfanta Scriptura. Eh..dar eu am o explicatie. Astept infaptuirea unei minuni Dumnezeisti...si asa cum odinioara marii sfinti au facut minuni..poate se intampla si la mine...si se inmultesc banii. In fiecare dimineatza cand ma trezesc...dau fuga la seiful unde tin Biblia (ca o tin in seif , ca are bani in ea....dor nu o s-o tin asa in vazul tuturor) ...si verific daca s-au inmultit banii. Pana acum....nu s-au inmultit...chiar s-au impartit....dar eu astept in continuare.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna, sunt riverflow si sunt leftera mai tot timpul. Muncesc dejaba, intr-un an de zile fiind platita de la actualul (inca) loc de munca cu 2 milioane si inca 7 sute. Ca atare nu pot posta pe "noi toti munceste elanii se plictiseste" desi tare ma mai mananca dejtele. Am facut o facultate de pomana atata vreme cat de la birourile de amplasare in munca mi s-a spus "e prea mic orasul asta pentru ce facultate ai terminat tu". Mai am un pic si falimentez psihic...
Buna, sunt riverflow, in permanenta leftera si sper sa ca acest nou grup social sa-mi ridice moralul.
Buna, sunt riverflow, in permanenta leftera si sper sa ca acest nou grup social sa-mi ridice moralul.
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
buna!
sunt bluemoonshadow, la fel ca salma , nu am niciodata bani in plus. daca stiu ca am ceva bani pusi doparte nu pot sa dorm noaptea. ma gandesc pe ce sa-i cheltui, si asa ma aleg cu tot felul de prostii si chestii nefolositoare.....
sunt bluemoonshadow, la fel ca salma , nu am niciodata bani in plus. daca stiu ca am ceva bani pusi doparte nu pot sa dorm noaptea. ma gandesc pe ce sa-i cheltui, si asa ma aleg cu tot felul de prostii si chestii nefolositoare.....
X
-
punct - Junior Member
Buna, sunt Shaki si nu sunt niciodata sa am grija de banii mei. Imi tin banii in tot felu' de locuri ciudate, in dulap, in cutia cu amintiri din liceu etc. In permanenta imi dispar si nu stiu ce am facut cu ei. In plus, ma las tapata de mici sume de toata familia, si cum am multi frati, va dati seama ce repede se scurg banii printre degetutzele mele...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Initial trimis de Oribilul Mosh
In primul rand Reebok-ii mei nu sunt prafuiti. Sunt cele mai curate ghete de basket de pe Terra. Nu stiu ce a vrut Nicholas sa insinueze. :mad: .
*lol*..cele mai curate my ass. Alea au vazut si praful bataliei de la Verdun, in pula mea! Dar probabil atunci a vorbit gelozia din mine...ca eu nu am ghete de baschet ca ale tale...as vrea si eu la fel, sa zica lumea ca sintem frati cind mergem la scoala sportiva sa jucam o miutza..
Pina la urma Kayla pare cea mai bogata. Daca mai e si frumoasa, poate o pun! Ca m-am saturat sa tot fiu sarac. Riverflow ia 2 milioane 700 pe an??? Unde dracu muncesti, fetitzo? La C.A.P.? Oua nu va da? La cofrage din alea cu gainatz in ele?
Shaki, Salma si bluemoonshadow sint cele pentru care banii sint inventati pentru o fi consumati, nu strinsi, admirati, mirositi, mingaiati, giugiulitzi...
Eu mi-am luat un sul de hirtie igienica, la care hirtia este facuta numai din bacnote de $100! Asa ca ma sterg cu banii la cur...la propiu si la figurat!
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Saru`mana mama si tata....pt banii pe care mi`i datzi! :p
Eu sunt Matrashita ...si asha cum spune nickul meu,eu matrashesc in 2 timpi si 3 miscari banii!
Pai cum sa-i tin cand trebuie sa-i fac cinste Moshului mai mereu?Si stiti si voi ca nu`i ushor!
Odata m-a pus sa ma duc la ai mey sa le cer bani pt ca lui ii era foame...:mad:
Nu am muncit vreodata pt bani pt ca ,pana acum...am fost ba la scoala ,ba la liceu si acush urmeaza facultatea si nici atunci nu o sa muncesc.Moshul se intreba intr`o zi de unde am bani...De unde oare daca nu de la draga mea familie...mai am si o bunica...si asha vin (si pleaca...) banii mey.
Am si unele manii in materie de shopping dar nu vi le spun...
Cheltuiesc o gramada de bani pe luna si tot nu sunt multumita...cand ajung sa mai am numai 200-300mii in buzunar ma panichez...
Sa traitzi..Eu sunt Matrashi..toarea de bani!;y
Eu sunt Matrashita ...si asha cum spune nickul meu,eu matrashesc in 2 timpi si 3 miscari banii!
Pai cum sa-i tin cand trebuie sa-i fac cinste Moshului mai mereu?Si stiti si voi ca nu`i ushor!
Odata m-a pus sa ma duc la ai mey sa le cer bani pt ca lui ii era foame...:mad:
Nu am muncit vreodata pt bani pt ca ,pana acum...am fost ba la scoala ,ba la liceu si acush urmeaza facultatea si nici atunci nu o sa muncesc.Moshul se intreba intr`o zi de unde am bani...De unde oare daca nu de la draga mea familie...mai am si o bunica...si asha vin (si pleaca...) banii mey.
Am si unele manii in materie de shopping dar nu vi le spun...
Cheltuiesc o gramada de bani pe luna si tot nu sunt multumita...cand ajung sa mai am numai 200-300mii in buzunar ma panichez...
Sa traitzi..Eu sunt Matrashi..toarea de bani!;y
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
am gasit o solutie pentru cei carora nu le ajung banii. am gasit-o aici pe forum din greseala, si azi am cautat-o toata ziua sa v-o arat si voua, dar parca a intrat in pamant :-? . hai sa va zic despre ce e vorba, poate stie careva unde sa caute. asa: era un nene, care zicea ceva de genul:" cum sa castigi 100 de milioane in 3 luni" parca. nu trebuia decat sa dai un anumit anunt pe mai multe forumuri, sa itzi scrii numele si adresa si sa trimiti 10000lei la 6 persoane, si peste o saptamana incep sa curga banii.
va las, ma duc sa mai sap pe aici pe forum, poate-l gasesc pana la urma *p

va las, ma duc sa mai sap pe aici pe forum, poate-l gasesc pana la urma *p
X
-
punct - Junior Member
Buna ziua stimati si stimate...ma numesc dj jaxxx, ummm....eu muncesc de la 14 ani (21-14 = 7 ani!!!) si cam de atunci m-am descurcat cu ce am primit fara sa imprumut prea mult.
Si eu ma gandesc tot timpu sa fac bani (vroiam sa vand timbre pe ebay da mi-am dat seama ca nu o sa mearga) da faza e ca ii cheltui pa toti inainte sa-i primesc la fiecare 2 saptamani. Vreau bani sa-mi iau alta masina...si vreau bani sa ma duc in Republica Dominicana cu prietena. In rest totu e ok...adica $6000 in fiecare an la facultate, 25 pa 2 bilete de film...si alte cheltuieli
Ma numesc dj jaxxx si vreau mai multi bani
Si eu ma gandesc tot timpu sa fac bani (vroiam sa vand timbre pe ebay da mi-am dat seama ca nu o sa mearga) da faza e ca ii cheltui pa toti inainte sa-i primesc la fiecare 2 saptamani. Vreau bani sa-mi iau alta masina...si vreau bani sa ma duc in Republica Dominicana cu prietena. In rest totu e ok...adica $6000 in fiecare an la facultate, 25 pa 2 bilete de film...si alte cheltuieli
Ma numesc dj jaxxx si vreau mai multi bani
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
buna seara. ma numesc darkshines si traiesc din alocatia mea de 210.000 de lei / luna. da, viata e grea. mai scot 3$/h dintr-un webdesigning job, dar cam pe toti ii cheltui pe hostingul antitalent.com; restul se duc pe chiloti, paine si beutura.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
'nseara, ma numesc Gabyzzu si sunt elev. Ma intretin din propria alocatie mizera de 210.000 + banii lunari de la parinti. Nu pot sa zic (,) ca primesc putin mai ales ca de fiecare data cand ma duc la film imi dau 150.000 ca tre' sa am si de mancare...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
lol
Buna ziua, sunt Love2Fly si sunt avar,
Inainte nu aveam bani si eram bun cu lumea din jurul meu, chiar milos....acum....pt ca mi-am luat un job bine platit am ajuns sa inteleg cum e sa castigi 400.000 in fiecare zi...si vad lumea prin alti ochi.....sunt mult mai avar si nemilos....ba mai mult....ma simt chiar superior voua...muritorilor!:)
Inainte nu aveam bani si eram bun cu lumea din jurul meu, chiar milos....acum....pt ca mi-am luat un job bine platit am ajuns sa inteleg cum e sa castigi 400.000 in fiecare zi...si vad lumea prin alti ochi.....sunt mult mai avar si nemilos....ba mai mult....ma simt chiar superior voua...muritorilor!:)
-
Love2Fly - Junior Member
sunt bujetara. pentru bugetari banii sunt precum aerul: ai nevoie de ei sa traiesti, stii ca exista, da' nu-i vezi niciodata.
sunt bujetara, deci...am bani tot timpul. deci, n-am a ma plange. :rolleyes:

sunt bujetara, deci...am bani tot timpul. deci, n-am a ma plange. :rolleyes:
-
nocturna - Mesaje: 8725
Buna ziua! Sunt genicon. Pentlu mine banu n-are valoare, omu are valoare! Asa ca, daca vrea cineva, ne imprietenim si va promit ca scot cel putin 2000 de para pe voi! (aviz AMATOARELOR!!! ) Primiti jumate. Batem palma inainte.
Niciodata nu mi-au placut banii, nu am stiut cum sa-i fac si, daca nu i-am avut, nu stiu nici cum sa ii cheltui (ca n-am nici un prieten
). Dar asta conteaza mai putin. Locuiesc intr-un butoi, ma imbrac intr-un butoi si voi muri intr-un butoi. Banii n-are valoare, ascultati-ma pe mine!!!! (cei care ma cred pe cuvant si hotarasc brusc sa isi schimbe stilul de viata sunt rugati sa dea un PM si vor primi o adresa la care sa trimita banii... pentru scopuri caritabile):o
Am zis
Niciodata nu mi-au placut banii, nu am stiut cum sa-i fac si, daca nu i-am avut, nu stiu nici cum sa ii cheltui (ca n-am nici un prieten

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
'nziua, tot eu is.
am uitat sa va spun ca lucrez pentru tatal meu in doua locuri: la sortat email-uri seara, pt a doua zi la servici / 20-30.000, si cand ma trimite sa-i cumpar (o) bere(i) si/sau o apa minerala, de se roaga o juma' de ora sa-mi mishc curu' pana jos, imi ies vreo 20/40.000 lei, in functie de hartie pe care tre' sa cumpar respectivele produse, ca de obicei, restul e al meu.
am uitat sa va spun ca lucrez pentru tatal meu in doua locuri: la sortat email-uri seara, pt a doua zi la servici / 20-30.000, si cand ma trimite sa-i cumpar (o) bere(i) si/sau o apa minerala, de se roaga o juma' de ora sa-mi mishc curu' pana jos, imi ies vreo 20/40.000 lei, in functie de hartie pe care tre' sa cumpar respectivele produse, ca de obicei, restul e al meu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Iassu,sint Robakita, nu sint bugetara si nici nu duc lipsa de bani,de fapt nu am dus lipsa de bani niciodata,muncesc pentru mine de la virsta de 16 ani,acum nu mai muncesc,muncesc alti pentru mine:)
Una nu tin banii la mine nicidecum,ii cheltui ba cu prieyenii,ba cu fii-mea si pe bijuterii,deci nu da-ti buzna ca mai sint si zgircita pe deasupra
Intr-un cuvint ma joc cu banii si e un sentiment frumos,atunci cind nu sint munciti de tine.
Bnii pentru mine nu au importanta de aceea ii arunc pe unde apuc si nu ma uit sau nu ma doare nicaieri
Una nu tin banii la mine nicidecum,ii cheltui ba cu prieyenii,ba cu fii-mea si pe bijuterii,deci nu da-ti buzna ca mai sint si zgircita pe deasupra

Intr-un cuvint ma joc cu banii si e un sentiment frumos,atunci cind nu sint munciti de tine.
Bnii pentru mine nu au importanta de aceea ii arunc pe unde apuc si nu ma uit sau nu ma doare nicaieri

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
"Nu vreu sa ma ingrop in bani/Ca loveaua prosteste/Vreau sa am exact atat cat imi lipseste..."
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii