guess who
Moderator: Shaki
Ofofof, stimabilul stefan putea sa-ti explice si cum sa reduci din calitate... 4 sec 141 KB? Inginere, pai asta-i treaba?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
portnoy, stiu ca 4 secunde fu prea multa mah. *p si o mai sarit si hydeu cu gura (ca daca era mai mult de 4 sec deja intra vocea
.
da' io nu m-am gandit neaparat la fanii Dream Theater. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Daca domnul inginer stefan se simte neglijat, ia sa-i dam niste piese sa vedem ce cunostinte are in domeniul metal... Eventual se poate consulta cu prietenul Sioux...
Hai Naituiso, ca aici e si domeniul tau...
Hai Naituiso, ca aici e si domeniul tau...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Portnoy, pai puteai sa intrebi direct ma si-ti ziceam care-i treaba: sincer io n-am pretentia ca ma pricep la metale. Multumit?
Si daca tot bagi minge la fileu, iti dau si eu o melodie, ca sa vad in ce masura ii cunosti tu pe taticii metalelor.
Si daca tot bagi minge la fileu, iti dau si eu o melodie, ca sa vad in ce masura ii cunosti tu pe taticii metalelor.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
deci, ultima iti spusei ca-i DT, alailalte nu-mi suna acum, cam din nici o parte da' vocalu' de la qb2 e de toata jena *p, iar qb3 suna oleaca death. (qb1 - sabbath, dupa indelungi chinuri, am nimerit-o
your turn, c'mon amaze me.
pies: hydeule, mp3directcut n-a auzit de reducerea calitatii. *p

your turn, c'mon amaze me.

pies: hydeule, mp3directcut n-a auzit de reducerea calitatii. *p
-
OK, mai cu indicii, mai cu ajutor, am stabilit ca e Tiamat...
Da, qb1 este Black Sabbath cu Ian Gillan la voce, si qb4 este Dream Theater cu Charles Dominicci la voce...
Stie cineva cum se numesc melodiile?
stefane, la "metale" din alea nu m-am bagat, asa ca zic pas...
Da, qb1 este Black Sabbath cu Ian Gillan la voce, si qb4 este Dream Theater cu Charles Dominicci la voce...
Stie cineva cum se numesc melodiile?
stefane, la "metale" din alea nu m-am bagat, asa ca zic pas...
indescifrabil
-
Hai ma Nightwish, 02 e "Whatever That Hurts" de pe "Wildhoney", intr-adevar Tiamat, cum a zis Portnoy, atata lucru stiu si eu...
Later edit: iar verzele din qb3 au preluat fara nerusinare riff-ul de la "Children of the Grave"...
Later edit2: ce dracu ma Portnoy, ai rabdare macar o zi pana sa dai indicii, ce dracu, strici toata placerea. Pai la qb1 daca ai furnizat informatia esentiala (hm, oricum vocalul lui GIllan e destul de usor de recunoscut, dar pe de alta parte am ascultat bucata dupa ce ai pus indicatia), io n-am avut decat sa guglez dupa "Black Sabbath" "Born Again", si cateva din versuri si gata.
Later edit: iar verzele din qb3 au preluat fara nerusinare riff-ul de la "Children of the Grave"...
Later edit2: ce dracu ma Portnoy, ai rabdare macar o zi pana sa dai indicii, ce dracu, strici toata placerea. Pai la qb1 daca ai furnizat informatia esentiala (hm, oricum vocalul lui GIllan e destul de usor de recunoscut, dar pe de alta parte am ascultat bucata dupa ce ai pus indicatia), io n-am avut decat sa guglez dupa "Black Sabbath" "Born Again", si cateva din versuri si gata.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
stefane, Naituisa deja le ghicise cat de cat, de-aia am dezvaluit asa repede... Scopul meu nu e sa incurc, ci sa ajut oamenii de pe aici sa descopere cine e...
Intr-adevar, pe qb3 este preluata o parte din inceputul de la "Children of the Grave", de-aia l-am si pus acolo... Este o trupa care are ceva vechime si a facut ceva pentru muzica... Asa ca putin respect, totusi...
Bun, ai vazut ca qb1 e de pe "Born Again", dar cum se numeste piesa?
Intr-adevar, pe qb3 este preluata o parte din inceputul de la "Children of the Grave", de-aia l-am si pus acolo... Este o trupa care are ceva vechime si a facut ceva pentru muzica... Asa ca putin respect, totusi...
Bun, ai vazut ca qb1 e de pe "Born Again", dar cum se numeste piesa?
indescifrabil
-
Portnoy, la qb1 am zis sa nu stric de tot surpriza, ca poate stie cineva melodia fara gugle. In fine, daca insisti, google a zis ca e "Digital Bitch". Btw, mai devreme pe thread am pus si eu o melodie de pe "Born Again" - "Zero the Hero", ce-i drept in versiunea Cannibal Corpse :j.
Da ce vroiam io sa zic... guessme2 e de 10 zile uploadat si n-a zis nimeni nimic, ata e, dezvalui misterul: Frank Zappa (cu Captain Beefheart vocal) - "Willie the Pimp", de pe "Hot rats".
Da ce vroiam io sa zic... guessme2 e de 10 zile uploadat si n-a zis nimeni nimic, ata e, dezvalui misterul: Frank Zappa (cu Captain Beefheart vocal) - "Willie the Pimp", de pe "Hot rats".
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Gugalul rules... Ai dreptate, qb1 e "Black Sabbath - Digital Bitch"...
Am ratat varianta aia la "Zero the Hero"... O sa o caut si-ti spun parerea...
later edit: gasit varianta... parere proasta despre ea... grohaiala fara rost... Ma rog, ma asteptam, fiind vorba despre Cannibal Corpse...
Am ratat varianta aia la "Zero the Hero"... O sa o caut si-ti spun parerea...
later edit: gasit varianta... parere proasta despre ea... grohaiala fara rost... Ma rog, ma asteptam, fiind vorba despre Cannibal Corpse...
indescifrabil
-
Daca tot am ustensile si la serviciu si merge netu mai bine, va mai bag o ghicitoare. Aliosha ar trebui sa stie ca de la el am luat-o, restul vedeti si voi.
Btw, Portnoy, am ascultat originalul o singura data si mi s-a parut sub cover (care e o melodie total atipica pentru Cannibal Corpse, cel putin ca instrumentatie), acuma nus ce sa zic.
Btw, Portnoy, am ascultat originalul o singura data si mi s-a parut sub cover (care e o melodie total atipica pentru Cannibal Corpse, cel putin ca instrumentatie), acuma nus ce sa zic.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
stimabile, pan' o vedea aliosha bucatiza matale de piesa...
si cum ziceam, ca vazui ca sunteti tari la metale, atasez o bucatzica de piesa oarecum mai 'clasica' si usor de recunoscut. parerea mea.

si cum ziceam, ca vazui ca sunteti tari la metale, atasez o bucatzica de piesa oarecum mai 'clasica' si usor de recunoscut. parerea mea.
-
ca sa-i demonstrez lu' stefan ca n-am mintit poporu' cu bucatzica de piesa, prezentata mai sus, precum si la cererea lui, atasez o mica continuare a piesei. sac. sa-ti pui cenusa-n cap stimabile.
pies: nu doar zeppelinu' detine chitari in dotare.
stefan, astept premiul, si sa fie frumos impachetat.

pies: nu doar zeppelinu' detine chitari in dotare.

stefan, astept premiul, si sa fie frumos impachetat.

-
cucoana care canta e madonna - Like a prayer, da cred ca e un mix sau ceva de genu asta, cu cine, habar n-am. (ma refer la 01 si la 01+)
Stefane, am luat audacity si in curand am sa mai pun cate ceva pe aici...
Stefane, am luat audacity si in curand am sa mai pun cate ceva pe aici...
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
Portnoy, numa The Killing hand ai gasit-o si tu sa o faci ghicitoare? (qb4). A trebuit sa pun SiDiul ca nu stiam sigur ce piesa e. (nu e printre preferatele mele asa ca neuronu meu n-a stocat-o prea bine). Mie nu im spune prea multe piesa.... de pe When Day And Dream Unite Ytse Jam e geniala, After Life e iara faina.
La scarbici n-am soft sa tai piese, cand ajung acasa revin si io cu gigitori
La scarbici n-am soft sa tai piese, cand ajung acasa revin si io cu gigitori
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Inca una la baieti, cu dedicatie pentru Gabyzzu "linkin park au inventat rap metalul":
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member