Mda...buna dimineata la toti! Ziua de alaltaieri ca fost un calvar, dar a trecut cu bine, si azi este una noua! Totul a inceput de la un telefon, prin care unul dintre ce-i mai buni prieteni, ma anuntat ca ia fatat nevasta-sa un baiat de nu-shtiu cite kile. Ma invitat la o bere, si uite asa ne-am strins vreo 6 baieti frumoshi, imbracazi numa cu Jack&Jones, Diesel si alte firme renumite. Parca eram toti dintr-un catalog din ala de haine...:p
Am inceput cu o masa frumoasa la Colonadelor pe terasa (mici, friptane,etc), dar distractia ne-a fost intrerupta iar de cap de porc, cind a inceput sa se certe cu vreo 3 tipi de la o masa vecina, acuzindu-i de luare de mita si nepotism. Ne-a pus capat o tirfa batrina de vreo 50 de ani, care ne cerea $150 pentru o noapte. Dupa o mica "batalie" am plecat spre portul Tomis, caci am votat, si singurul vot spre Mamaia a fost dat de mine..restul inclinind spre C-ta.
Acolo am mincat niste specialitati marine, am fript niste coniac din ala scump (eu am baut numai un paharel), niste vin, dupa care ne-am hotarit sa-l aruncam pe noul tata in apa de la portul Tomis, dar ne-a ghicit gindurile si a fugit si sa adapostit intr-una dintre curtile alea de sub podul ala intors. Dupa ce i-am promis ca-i facem cinste cu o muie de la vreo bagaboanta locala, a ieshit de acolo, si toti ne-am indreptat spre Cazino (Mamaia pina la urma) in 2 taxiuri. L-am legat pe "recidivist" la ochi, si l-am lasat sa astepte in taxiu, fara pantaloni, pina gasim pe cineva. Soferul ne-a facut cu ochiul, si ne-a dat o idee de milioane!!!! I-am ascultat sfatul parintesc, si dupa indicatiile lui, am gasit un pushti de vreo 20 de ani, care pentru suma de 300 000 lei a fost de acord sa-i faca o muie proaspatului tata, fara sa scoata o vorba. Si uite asa, sa pus pe treaba, pina cind Gelu, a inceput sa banuiasca ceva, si si-a scos tricoul ala de la ochi. Cind a vazut cine-i facea binele, sa suparat tare pe noi, i-a tras lui ala o palma, si a plecat bolborosind pe jos spre discoteca aia de la plaja...imi scapa numele acum..
L-am gasit pina la urma in compania a doi turci de prin piata Chiliei, cu care fusese el la scoala. Vreo ora nu a acceptat sa vorbeasca cu noi, dar dupa vreo citeva pahare de sampanie, si-a revenit, si am plecat toti sa facem baie in mare, prilej cu care eu mi-am pierdut telefonul..:mad:
Ceasul se facuse patru dimineata, asa ca am mers direct la pizaria aia non stop (Scoica), unde am mincat o bunavenita ciorba de burta! Dupa care eu am fost nevoit sa ma duc la munca, lasindu-i pe ei sa continue drumul spre casele lor!
Si uite asa, azi am un cap cit un butoi, gitul uscat si limba de vreo 15 kg, cu toata ca ieri am dormit aproape toata ziua..