Melodii de moment
Moderator: Shaki
icstino! hai da manuta aici la tata si hai sa mergem sa te joci in alta parte ca aici e oameni mari si se supara . hai acolo unde-ti place tie in parc la barfe , la tobogane pe aberatii si la leagane pe hanibal chix. oamenii mari aici vorbesc lucruri serioase si nu e pentru copilasi de 13 anisori...da? fii fetita cuminte ca-ti ia tata si-o inghetzatzica...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyeule, o alungasi pe icstina la tobogane tocma cand imi completam si eu discografia sensi si anna lesko. pai asta-i treaba, ca apucai sa iau doar jumate?!
uitai sa mentionez la rammstein-engel ca piesa dispune de doo videoclipiciuri de mare efect si ele: unu cu o stripteusa iar celalalt cu desene animate japoneze, gen sailormoon.
si ca tot atasai la guess who: Tiamat - Whatever That Hurts, de asemenea Tiamat - Do You Dream Of Me? si, de incheiere: Lacrimosa - Ich Bin Der Brennende Komet
scuzati jermana de balta.

uitai sa mentionez la rammstein-engel ca piesa dispune de doo videoclipiciuri de mare efect si ele: unu cu o stripteusa iar celalalt cu desene animate japoneze, gen sailormoon.

si ca tot atasai la guess who: Tiamat - Whatever That Hurts, de asemenea Tiamat - Do You Dream Of Me? si, de incheiere: Lacrimosa - Ich Bin Der Brennende Komet
scuzati jermana de balta.

-
nocturna - Mesaje: 8725
So ...
No Doubt - Don't speak
rareori ma loveste in urechi cate o balada, fara sa mai scap de ea, dar asta e chiar una care reuseste sa imi trezeasca interesul...
Morbid Angel - You
Morbit Angel - not now
Ozzy Osbourne - Mama, i'm commmmmmmming home
tATu - I wanna kill someone here
P.O.D. - Boom
P.O.D. - Set it off
P.O.D. - Portrait
KoRn - dady
koRn - divine
Guns'n'Roses - so fine
cam atat, for the moment .
rareori ma loveste in urechi cate o balada, fara sa mai scap de ea, dar asta e chiar una care reuseste sa imi trezeasca interesul...
Morbid Angel - You
Morbit Angel - not now
Ozzy Osbourne - Mama, i'm commmmmmmming home
tATu - I wanna kill someone here
P.O.D. - Boom
P.O.D. - Set it off
P.O.D. - Portrait
KoRn - dady
koRn - divine
Guns'n'Roses - so fine
cam atat, for the moment .

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Nightwish
eyeule, o alungasi pe icstina la tobogane tocma cand imi completam si eu discografia sensi si anna lesko. pai asta-i treaba, ca apucai sa iau doar jumate?!![]()
Bai gata cu subiectu' asta,da?Chiar nu mi se pare a fi o "gluma" foarte reushita. :mad: E treaba mea ce muzica ascult shi ce fel de muizca imi place...asta nu inseamna k tre sa va placa shi voua,sau tre sa va bateti voi joc ,din motivul asta... :p Gata !...
PS: Eyewitness,sa shtii k nu-mi plac Animal X :mad:
- Titina
- Junior Member
Ma chinuie de doua zile Talking Heads - "The Good Thing", nu e printre cele mai cunoscute dar nu stiu... are un sumthin'.
"A straight line exists between me and the good thing
I have found the line and its direction is known to me
Absolute trust keeps me going in the right direction
Any intrusion is met with a heart full of the good thing"
Si Zombies, "Brief Candles", de pe "Odyssey and Oracle". Ambele courtesy of Aliosha da man.
"A straight line exists between me and the good thing
I have found the line and its direction is known to me
Absolute trust keeps me going in the right direction
Any intrusion is met with a heart full of the good thing"
Si Zombies, "Brief Candles", de pe "Odyssey and Oracle". Ambele courtesy of Aliosha da man.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Icstino, aici nu-i vorba de ce muzica asculti, e vorba de felul in care o prezinti. Si de ce. Threadul de numeste melodii de moment, iar din primul post al initiatorului ai putea sa deduci despre ce fel de melodii este vorba. Is d-alea care te obsedeaza o zi intreaga, te trezesti cu ele noaptea-n cap, te oftici ca nu mai stii cine canta, ai vrea sa scapi, da' nu-ti dau pace... intelegi tu, fata mosului?
Acuma, daca vii matale (sau Gabyzzu, care desi incearca sa para rockist, stim cu totii ca plange dupa andrele) si-mi trantesti un pomelnic de 7 piese, toate din categoria "scutura din fund ca-ti sade bine", eu nu pot decat sa cad intr-o apatie bolinda si sa imi iau ochii de la singurul thread care imi produce o reala placere intotdeauna pe acest forum.
In final, ca sa nu fiu lupu' moralist si sa dau, Doamne fe', exemplu negativ, ar trebui sa bag si o melodie de moment, da' sa mor io de exista vreuna. Ca sa fie in ton cu toanele, ar merge un Fucking Hostile, insa cine naiba mai tine minte cum suna?
Acuma, daca vii matale (sau Gabyzzu, care desi incearca sa para rockist, stim cu totii ca plange dupa andrele) si-mi trantesti un pomelnic de 7 piese, toate din categoria "scutura din fund ca-ti sade bine", eu nu pot decat sa cad intr-o apatie bolinda si sa imi iau ochii de la singurul thread care imi produce o reala placere intotdeauna pe acest forum.
In final, ca sa nu fiu lupu' moralist si sa dau, Doamne fe', exemplu negativ, ar trebui sa bag si o melodie de moment, da' sa mor io de exista vreuna. Ca sa fie in ton cu toanele, ar merge un Fucking Hostile, insa cine naiba mai tine minte cum suna?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
china , sa nu mai zici de ti-ti-na ca e fata mea , ca ne suparam. :p
When we were young the future was so bright
The old neighborhood was so alive
And every kid on the whole damn street
Was gonna make it big and not be beat
De ce i-ati uitat pe Offspring ? ....ca sunt buni. Mie imi plac. Rascolind astazi printre cd-uri am dat peste Americana...si bine mi-a mai parut.
In ultima vreme....am reinceput sa ascult Blink , Offspring si RHCP.
Now the neighborhood's cracked and torn
The kids are grown up but their lives are worn
How can one little street
Swallow so many lives
When we were young the future was so bright
The old neighborhood was so alive
And every kid on the whole damn street
Was gonna make it big and not be beat
De ce i-ati uitat pe Offspring ? ....ca sunt buni. Mie imi plac. Rascolind astazi printre cd-uri am dat peste Americana...si bine mi-a mai parut.
In ultima vreme....am reinceput sa ascult Blink , Offspring si RHCP.
Now the neighborhood's cracked and torn
The kids are grown up but their lives are worn
How can one little street
Swallow so many lives
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de b0nechina
Ca sa fie in ton cu toanele, ar merge un Fucking Hostile, insa cine naiba mai tine minte cum suna?
hehehehe!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
SOD - Mesaje: 6035
de vreo saptamana, bag sepultura la greu. totushi, pentru ca avusei o problema de dimineatza (cine shtie, cunoashte), am bagat iute neshte Gabor Deutsch pentru ca nu mai ascultasem de mult. in continuare suna bine.
-
neatza - Mesaje: 5820
Ma doare fix in anus, de ce crede boe... nush'cum ca eu ascult.... manelisto, iti fac rost de niste guta, ceva?
on topic:
Linkin Park - a place for my head
for my friend, portnoy, kelly osbourne - shut up!
daca eram compatibil la gusturi muzicale cu titina crezi ca mi-era rusine sa recunosc? voua nu va place tatu, va dati mari scarbiti mie imi place si recunosc, voua nu va place avril si iarasi va dati mari scarbiti, mie imi place si recunosc... etc, etc, daca mi-ar place Andre as recunoaste, dar cum nu imi plac, nu am de ce sa va fac pe plac voua. :fuck:
on topic:
Linkin Park - a place for my head
for my friend, portnoy, kelly osbourne - shut up!
daca eram compatibil la gusturi muzicale cu titina crezi ca mi-era rusine sa recunosc? voua nu va place tatu, va dati mari scarbiti mie imi place si recunosc, voua nu va place avril si iarasi va dati mari scarbiti, mie imi place si recunosc... etc, etc, daca mi-ar place Andre as recunoaste, dar cum nu imi plac, nu am de ce sa va fac pe plac voua. :fuck:
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabytz, cu a sa maiestrie caracteristica iar a dat cu batzu-n balta. pan' nu te-or bana pe viata nu te lasi.
try a cage.
si tot dand peste posturile lu' gabytz (ca deja a poluat tot forumul) mi-am adus aminte sa scot de la naftalina o piesa ce se muleaza perfect situatiunii, si sa i-o dedic lu' gabytz (ca vaz ca nu-i face nimeni dedicatii): Sarmalele Reci - Tara te vrea prost:
Ce folos ai daca-nveti prea multe-n viata?
Poa' sa-ti explodeze creierul ...
Ce folos din carti despre domnitorii morti ?!
Tot ce ti se cere azi e sa fii nul ...
La ce bun sa-nveti limba romana?
O vorbesti cursiv de la doi ani ...
Nu exagera nici cu matematica ...
S-o stii numai cat sa nu te-ncurci la bani ...
Ah, ce frumos ...
Viitorul luminos li se-arata celor idioti ...
Deci fii supus fata de cel mai sus pus ...
Nu uita ca tara te vrea prost!
pies: prost, gabytz, nu imbecil si impertinent.
later edit: si daca ti-ar place andre, tot gabytz ramai.
Initial trimis de Gabyzzu
...a place for my head
try a cage.

si tot dand peste posturile lu' gabytz (ca deja a poluat tot forumul) mi-am adus aminte sa scot de la naftalina o piesa ce se muleaza perfect situatiunii, si sa i-o dedic lu' gabytz (ca vaz ca nu-i face nimeni dedicatii): Sarmalele Reci - Tara te vrea prost:
Ce folos ai daca-nveti prea multe-n viata?
Poa' sa-ti explodeze creierul ...
Ce folos din carti despre domnitorii morti ?!
Tot ce ti se cere azi e sa fii nul ...
La ce bun sa-nveti limba romana?
O vorbesti cursiv de la doi ani ...
Nu exagera nici cu matematica ...
S-o stii numai cat sa nu te-ncurci la bani ...
Ah, ce frumos ...
Viitorul luminos li se-arata celor idioti ...
Deci fii supus fata de cel mai sus pus ...
Nu uita ca tara te vrea prost!
pies: prost, gabytz, nu imbecil si impertinent.

later edit: si daca ti-ar place andre, tot gabytz ramai.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Gabyzzule, era gata sa-ti raspund, da' aud ca abia ai dat capacitatea, si te las, poate oi fi obosit.
Pentru improspatarea memoriei
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=12832#post12832
Cum ziceai, korn, morbid angel? ai, ma ca tot andreua e cea mai tare!
Piesa de azi: Taxi - Hip Hop Rock. Pentru ca meriti.
Pentru improspatarea memoriei

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=12832#post12832
Cum ziceai, korn, morbid angel? ai, ma ca tot andreua e cea mai tare!
Piesa de azi: Taxi - Hip Hop Rock. Pentru ca meriti.
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
de ce m-ar bana pe mine si nu pe voi? ;D
eu nu shtiu daca tu esti proasta, esti chioara, sau te prefaci... lucrurile respective se petreceau acu' un an si ceva, timp in care crede-ma pe cuvant omul se schimba. Daca voi ramaneti veshnic aceiasi e problema voastra.
nu o sa ma cobor la nivelul eternei nocturne, dar o sa va spun ca nu pretind rocker, ci doar ascultator de muzica si .
bunavointa mea ar trebui apreciata... daca as fi nashpa nu v-as da explicatii, dar cum nu suntem pe kterinca & aberatii mi se pare corect sa fac asta (sau nu).
Avril Lavigne - Touch to sky
hai sa inchidem subiectu', ca s-a discutat deja prea mult pe tema asta, iar daca voi la vremea respectiva nu aveati cont pe forum e problema voastra.
eu nu shtiu daca tu esti proasta, esti chioara, sau te prefaci... lucrurile respective se petreceau acu' un an si ceva, timp in care crede-ma pe cuvant omul se schimba. Daca voi ramaneti veshnic aceiasi e problema voastra.
nu o sa ma cobor la nivelul eternei nocturne, dar o sa va spun ca nu pretind rocker, ci doar ascultator de muzica si .
bunavointa mea ar trebui apreciata... daca as fi nashpa nu v-as da explicatii, dar cum nu suntem pe kterinca & aberatii mi se pare corect sa fac asta (sau nu).
Avril Lavigne - Touch to sky
hai sa inchidem subiectu', ca s-a discutat deja prea mult pe tema asta, iar daca voi la vremea respectiva nu aveati cont pe forum e problema voastra.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Gabyzu, gata, mami, nu te enerva, te cred "pe cuvant", omul se schimba. Nush' ce-are asta cu tine, ca te gasesc la fel de imatur, da' in sfarsit, nu te supara asa, noi numa' suguiam oleaca, nimic serios.
Ca sa te impac, am sa-ti recit doua versuri dintr-o piesa pe care ai mentionat-o zilele trecute... "It's a story of a man who works as hard as he can just to be a man who stands on his own" (al dracu' MacKagan asta, tare prost se mai exprima!).
Gata, eu am ingropat securea, nu mai zic nimic de andrele... da' nu-mi pot reprima sentimentul de uimire... dom'le, ce se schimba "omu'", incredibil... :eek:
A dumneavoastra vesnic aceeasi (si tot cu andreaua-n mana)...
b
Ca sa te impac, am sa-ti recit doua versuri dintr-o piesa pe care ai mentionat-o zilele trecute... "It's a story of a man who works as hard as he can just to be a man who stands on his own" (al dracu' MacKagan asta, tare prost se mai exprima!).
Gata, eu am ingropat securea, nu mai zic nimic de andrele... da' nu-mi pot reprima sentimentul de uimire... dom'le, ce se schimba "omu'", incredibil... :eek:
A dumneavoastra vesnic aceeasi (si tot cu andreaua-n mana)...
b
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Methadon 3000 cu Deceneu - Din subteran
Mi se pare una dintre cele mai geniale melodii ale fenomenului hip-hop din Romania. Am ascultat-o de ieri pana azi de vreo 14 ori de aprope ca am invatat versurile pe de rost. Am impresia ca este din 1999....dar e posibil sa ma insel.
"si atunci ma intreb ..pentru ce vei opta ? 340 sau 3 ori 10 la a 8 a....adica 3000 ori 10 la a 5 a .... " :p
Mi se pare una dintre cele mai geniale melodii ale fenomenului hip-hop din Romania. Am ascultat-o de ieri pana azi de vreo 14 ori de aprope ca am invatat versurile pe de rost. Am impresia ca este din 1999....dar e posibil sa ma insel.
"si atunci ma intreb ..pentru ce vei opta ? 340 sau 3 ori 10 la a 8 a....adica 3000 ori 10 la a 5 a .... " :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Imi era dor de o seara house pt k nu am mai ascultat demult timp house si de asta pe messenger am pus pe status:"HouSE Party..dj alexu in the mix "
Winamp-ul meu canta la ora asta chiar obsedant melodia lui DJ Wave - In valuri si melodia lui Tomcraft-Loneliness (chiar asa ma simt in momentul de fatza pt k nu prea am cu cine sa vorbesc pe messenger)

Winamp-ul meu canta la ora asta chiar obsedant melodia lui DJ Wave - In valuri si melodia lui Tomcraft-Loneliness (chiar asa ma simt in momentul de fatza pt k nu prea am cu cine sa vorbesc pe messenger)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
2 melodii monumentale pt. aceasta ora :
Alte comentarii sunt de prisos.
- Depeche Mode - Enjoy the silence
- Pink Floyd - Hey you
Alte comentarii sunt de prisos.
-
Melodia momentului ar fi una cantata de Oribilul Mosh.Si se cheama "O ce veste minunata".Dar din pacate mult-prea-gratziosul nostru mosh nu presteaza decat de Craciun.Si numai pe bani!
Serios vorbind:
Pink Floyd - Careful with that axe Eugene
Mudhoney - Touch me I'm sick
Si Sarpele a zburat pe geam.
Serios vorbind:
Pink Floyd - Careful with that axe Eugene
Mudhoney - Touch me I'm sick
Si Sarpele a zburat pe geam.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Methadon 3000 cu Deceneu - Din subteran
Wow Moshule ma uimesti, o dai pe hip-hoape vad....ce sa zic, jos palaria si mie imi place melodia asta f mult ,Methadon e trupa mea preferata din muzica asta hip hop...Mosh iti recomand si mel Decalog,e belea rau...
"Cand iti depasesti parcela ta autohtona si treci pe langa un grup de baieti care stau pa zona sa nu te uiti speriat si vei avea o sansa-n minus sa-ti iei pe dupa cap o mare sticla de Gambrinus"
Methadon 3000 - Decalog
Acum ca sa fiu on-topic...melodia mea de moment este Sash - i Believe..muzica de vara...
-
SatyR - Junior Member
Vechile pasiuni nu mor niciodata...
Auzi, Moshule, ia zi-mi tu mie...daca tot esti fan...ceva de Goran Bregovic cu Giorgos Ntalaras ai? imi place la nebunie o melodie si de cateva zile o tot ascult incontinuu, dar nu-mi pushca deloc numele...To Tragoudi...something.
in alta oridine de idei...deocamdata merge un Partizan-"Perfect" si p'orma mai vad eu...
Auzi, Moshule, ia zi-mi tu mie...daca tot esti fan...ceva de Goran Bregovic cu Giorgos Ntalaras ai? imi place la nebunie o melodie si de cateva zile o tot ascult incontinuu, dar nu-mi pushca deloc numele...To Tragoudi...something.
in alta oridine de idei...deocamdata merge un Partizan-"Perfect" si p'orma mai vad eu...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
astazi, acum avem Nirvana - Rape me pentru ca in masina cu care ma intorceam acasa de la mare s-a pus numai nirvana.
The Flaming Lips - Yoshimi vs. the pink robots... "because you know it's gonna be tragic if those evil robots win"
si atari teenage riot - kids are united pentru ca n-am mai ascultat-o de mult
The Flaming Lips - Yoshimi vs. the pink robots... "because you know it's gonna be tragic if those evil robots win"
si atari teenage riot - kids are united pentru ca n-am mai ascultat-o de mult
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
P!nk- Gone to California...
Goin' to California
To live in the summer sun
The streets are made of silver
I'm like a rabbit on the run
Philadelphia freedom
Well, it's not like you have heard
The City of Brotherly Love
Is full of pain and hurt
I'm goin' to California
To find my pot of gold
Goin' to California
To live in the summer sun
The streets are made of silver
I'm like a rabbit on the run
Philadelphia freedom
Well, it's not like you have heard
The City of Brotherly Love
Is full of pain and hurt
I'm goin' to California
To find my pot of gold
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Oh... are you gonna take me home tonight?
Ohhh... down beside that red firelight
Ohhh... are you gonna let it all hang out
Fat bottomed girls, you make the rockin' world go round...
De sambata noapte imi sta in cap, si inainte de sambata m-a zgandarit vreo cateva saptamani, noroc cu VH1 si al lor classic weekend, ca mi-au citit gandurile si mi-au facut acest cadou...
D-apai asta-i unul din cantecele copilariei mele, asa frumos imi explica taica-meu cum e cu fetele cu fundu' mare, ca nici acum n-am uitat povetele dumisale. Si-asa frumos e imnu' asta, incat m-apuca o ciuda imensa ca nu fac parte din categoria vizata, si ma pun pe ingurgitat "ciocolati" si fripturele, sa ating telul maret.
PS Dom'le, da' dragut mai era roger taylor cand era tinerel! Fetita, nu alta! :kiss:
Ohhh... down beside that red firelight
Ohhh... are you gonna let it all hang out
Fat bottomed girls, you make the rockin' world go round...
De sambata noapte imi sta in cap, si inainte de sambata m-a zgandarit vreo cateva saptamani, noroc cu VH1 si al lor classic weekend, ca mi-au citit gandurile si mi-au facut acest cadou...
D-apai asta-i unul din cantecele copilariei mele, asa frumos imi explica taica-meu cum e cu fetele cu fundu' mare, ca nici acum n-am uitat povetele dumisale. Si-asa frumos e imnu' asta, incat m-apuca o ciuda imensa ca nu fac parte din categoria vizata, si ma pun pe ingurgitat "ciocolati" si fripturele, sa ating telul maret.
PS Dom'le, da' dragut mai era roger taylor cand era tinerel! Fetita, nu alta! :kiss:
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Crawl on me,
sink into me,
die for me,
living dead girl.
Blood on her skin
dripping with sin
do it again
living dead girl.
Rob Zombie - living dead girl de pe soundtrackul Hellsing. Am ascultat-o deja de prea multe ori dar nu conteaza.
sink into me,
die for me,
living dead girl.
Blood on her skin
dripping with sin
do it again
living dead girl.
Rob Zombie - living dead girl de pe soundtrackul Hellsing. Am ascultat-o deja de prea multe ori dar nu conteaza.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260