(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Titina » Vin Iun 27, 2003 3:36 pm

Initial trimis de monk
Va dati voi seama 1 luna fara titina !

Lasa,k ma intors rpd.....ce-i aia o luna?Ce idei imi trec acuma prin minte :) :) ....sa fac cat mai multe lucruri ("bad-things") care nu am avut tupeul sa le fac alta data,asha de curiozitate...sa iau un mic ban.....(glumesc...)
PS: monk,spune-mi shi mie,"cum e" cand iei un ban din asta"mic"?
(Sa nu bagati in seama,ca m-am tzicnit,dak vb asha prostii)
Titina
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Iun 27, 2003 3:54 pm

nightwish honey(sa ai si tu porecla compusa, ce, numai eu?), nu-i ni'ca! mi-a transmis portnoy ca iti ceda peceul. lasa-l pe mosh cu anarhia ca n-are el treaba cu asa ceva. da' tu te-ai apucat de lucru la pancarde?

vali:
Boyfriend on the phone
Call me all day on the telephone
Blowin' up my beeper 'cause he ready to bone
Played me once, won't leave me alone
He keep paging me, calling me, stalking me, hawkin' me
Followin' me, telling me that he's lovin' me
But my baby said, just handle it
I can't handle it
Just handle it

;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde nocturna » Vin Iun 27, 2003 9:59 pm

kido, sunt in lucru, pana in 2007 is gata. :D

Gabyzzu:
1.inceteaza cu pemeiele retarde, ca ai depasit pana si sfera ridicolului si ai inceput sa ma calci usor pe nervi.
2.atata timp cat nu vei mai incerca chinuit si ostentativ sa-ti depasesti orizonturile inguste de manele, andrele si crosete, totul o sa fie ok.
3.baga de seama ca suferi cumplit de mania persecutiei, boala grava, si cu timpul se acutizeaza, naspa pentru tine.

in concluzie: 'nu ne mai contactati, va vom contacta noi daca apar probleme pe parcurs.' :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Titina » Vin Iun 27, 2003 10:36 pm

Io peste vreo trei ore plec......shi nu mai intru pe forum timp de-o luna......cred k va fi un chin ptr mine!!!!! ;P
"Cu greu" imi iau ramas bun de la ceilalti useri,... ;v tuturor!!!Ce sa mai zic?..... :kiss: "viitorului meu posesor".......Lol......dak va exista unul....k am ramas traznita cand am vazut ce thread i-a trecut lui monk prin cap sa faca......so :kiss: ;v ,......"Luv ya!",etc......
Deja ma doare "gura"...... :D

BYE!!!! :) :rolleyes:
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Vin Iun 27, 2003 10:41 pm

sincer ... mie o sa imi fie dor de telefoanele primite de la tine ... in care ma injurai ca am program si nu pot trece pe la tine :D

dupa cum am mai zis titino pana se gaseste un posesor l-am numit pe baicsu tutorele tau :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde nocturna » Vin Iun 27, 2003 10:49 pm

bye bye titina, pardon icstina. las', fugi linistita fata moshului, ca-i transmit io lu' eyeu pupicii din partea ta. :D

chin pentru tine?! sa vezi chinu pe noi ce-o sa fie. :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 27, 2003 10:51 pm

Initial trimis de Nightwish
fata moshului

:nope:

Intrebare de baraj

Nightwish , tu a cui lutza esti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Iun 27, 2003 10:56 pm

cum moshule, nu stii? :hehe: las' poate alta dat'.

ia zi, cum a fost la sepultura? te-ai intalnit cu pisoi p'acolo?! :D

da' moshule, tu a cui lutza esti? parerea mea. :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 27, 2003 11:02 pm

ce sepultura mai ? am eu fata de sepultura ? ma stii pe mine cu metalele ? am dat si eu search pe google sa va impresionez ca ascult metale. :)

eu nu sunt lutza pentru ca am putza ! tu esti lutza pt. ca nu ai putza ! ai inteles ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Iun 27, 2003 11:05 pm

moshule, daca erai metalist zau de nu te numeam lutza mea (oficiala). zau de nu. :D

later edit: va prezint doar o mica 'monstra' din ce muzici asculta moshu', acest prolific forumist, mult iubit si slavit admin si mare iubitor de muzica de calitate, precum si presupus metalist:

Oribilul Mosh: acum ascult Fantastik
Oribilul Mosh: am dat pe un cd mai vechi
Oribilul Mosh: rad de ma doare burta
Oribilul Mosh: sunt aia..cu chica-la-ca-chi-ca-cea

moshule, gata, nici gand sa fi lutza mea. :(

nocturna

Mesajde cubu » Sâm Iun 28, 2003 12:35 am

Acusi ma intorsai de la concert de la Sapatura... Nu am fost niciodata un fan infocat al lor, dar TOT RESPECTUL!!! O TRUPA NEMAIPOMENITA!!! A fost un concert extraordinar... Am intrat in ultimele trei sferturi de ora cu 60.000 de lei, ca n-am avut bilet... Restul am auzit de afara... Si s-a auzit bine... Dupa aia am luat autografe de la toti si AM DAT MANA CU IGOR CAVALERA!!! Nu ma mai spal pe maini pana oi muri...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 28, 2003 12:38 am

He,he..Portnoy....nici eu nu ma mai spal pe maini cat oi trai....ca si eu am pus mana pe ceva marfa azi. :)

90 nu glumea ...referindu-se la muzica pe care o ascult eu in seara asta. Vedeti in atasament ! Numai mari hituri ale anului 2000. :p
Fişiere ataşate
muzica buna.jpg
muzica buna.jpg (83.78 KiB) Vizualizat de 2826 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

2317

Mesajde baixinho© » Sâm Iun 28, 2003 11:24 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
sa fac cat mai multe lucruri ("bad-things") care nu am avut tupeul sa le fac alta data

hai s-o punem.

leití£r edit mult mai tarziu: Nightwish de apropie dagadam-dagadam de bariera celor o mie de posturi. mai are doo (primul si al doilea).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Sâm Iun 28, 2003 1:33 pm

Ce zici moshule? Sunt deja carcotasi care nu cred ca am luat autografe si am dat mana cu Igor? Intr-adevar, n-am luat chiar de la toti personal, de la Derrick mi-a luat altcineva pentru mine... El a fost singurul care nu a vrut sa dea autografe la iesire, din cauza unei dobitoace care i-a sarit de gat... Recunosc, m-ati prins cu minciuna...

O sa scanez cat de curand autografele si le pun aicisa sa ma dau mare...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 28, 2003 1:57 pm

tot degeaba daca nu ai stat la un cico cu membrii formatiei. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Iun 28, 2003 2:18 pm

Asta cand oi deveni faimos... O sa vina Igor si o sa-mi spuna ca ar fi incantat sa stea la o bere cu mine... Eu o sa ma uit in scarba pe agenda si o sa-i acord totusi un sfert de ora...
indescifrabil
cubu

Mesajde marian jan » Sâm Iun 28, 2003 2:22 pm

portnoyule,nu ca te-as crede,da' de unde ai luat autograf?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cubu » Sâm Iun 28, 2003 2:28 pm

Cum intri pe poarta a mare, in stanga... Au dat autografe intr-o camera in spatele scenei... Pe mine si pe inca un tip nu ne-au mai lasat presarii sa intram, dar am luat autografe cand au iesit...
indescifrabil
cubu

Mesajde darkshines » Sâm Iun 28, 2003 2:34 pm

nightwisho, cum nu vrei sa fie mosh lutza ta, cand in playlist are ASIA - o iubire de-o vara?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Matrashita » Sâm Iun 28, 2003 7:42 pm

Mare anunt mare!
DeathQueen a devenit de astazi de la ora 20.00 ora Romaniei Regina Matrashita,la propunerea domnului Gabriel,alias Oribilul Mosh si a lui Alexandru-Aliosha,cei mai simpatici administratori de pe acest Forum(imi pare rau Vali k mi-am schimbat opinia..nu fi dezamagit.Ai ramas si tu in top!)
La inceput s-a disputat nickul: ori Matrashita ori Regina Matrashita.

Aliosha..nu fi suparat pe mine...pt tine sunt intodeauna Matrashita. :kiss:
Va multumesc pt atentie dragi forumisti!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 28, 2003 7:48 pm

sa nu uitam ca acest nick a fost inventat de catre eyewitness. mie imi place foarte mult...si mi se pare mult mai original decat DeathQueen. Cred ca dupa Oribilul Mosh ...este cel mai frumos nick ever. Chiar si pe Shori Obez l-a depasit. :)

Noi oricum o strigam pe Roxana...Matrashita ! Asa ca bine ca si-a pus acest nick ! =D Adica..bine ca i l-am pus eu ! :) pula mea....in sfarsit.

cam prea multa vorba !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Iun 28, 2003 7:52 pm

Multumesc Moshule.
Acum am sa ies de pe net cu gandul la BAC...pt ca tot vine luni prima proba scrisa...Multumesc celor care mi-au urat succes: BabyGirl,BadGirl,Decret si Aliosha..si sa nu`l uitam pe Moshu`.
Cu bine...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde sly » Sâm Iun 28, 2003 9:03 pm

in ultimul timp am fost cam ocupat si nu prea am postat pe forum si am o curiozitate cum de ti-au zis Matrashita?Bafta si din partea mea la bac!!
Momentan sunt happy k pot sa stau si io sa mai scriu pe forum de pe calculatorul lui taica-meu pt k ala din camera am reusit sa-l stric si sunt cam slabe sanse sa mi-l repar dar daca castig cei 50$ sunt sanse mari :)
pana atunci nema calculator si sper sa apuc sa stau mai des pe calculatorul din camera de la taica-meu!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde eyewitness » Dum Iun 29, 2003 8:18 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
sa nu uitam ca acest nick a fost inventat de catre eyewitness.

cu alte cuvinte matrasita (fina) trebe sa pupe mana nashului si sa dea si-o bere la fanuta. nu-i asa moshule?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 9:58 am

asa este , cinstite eye. Matrashita tre' sa iti dea o bere....iar tu tre' sa-i dai ei un miel. Miel pe care , se subintelege , Matrashita il va imparti cu mine.

As'noapte a fost prima noapte in ultimele 3 saptamani..in care am dormit peste 3 ore. Ma simt revigorat. Sper sa joc bine in meciul de astazi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Iun 29, 2003 11:58 am

la multi ani de Sf. Petru la toti petricii,petrutele,petrosii,dumitrii,dumitrele samd.

editare :

oribilul_mosh: tre' sa ma gandesc bine
oribilul_mosh: acum imi iau poze d p net..cu baieti tineri si femei batrane
oribilul_mosh: http://galleries.thematurehardcore.com/acrosex/2-15/11.jpg

popalin1982: ))))))
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Mirela » Dum Iun 29, 2003 5:47 pm

Ce, azi is Sf. Petru si Pavel?

Atunci sa traiasca si sa dea de baut toti care se stiu/simt sarbatoriti!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Dum Iun 29, 2003 11:14 pm

Oribile, baga-mi-as p, asa se anunta lucrurile, de azi pe maine?! :( Ia spune, se mai joaca si saptamana viitoare sau am ratat o ocazie unica?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 30, 2003 1:14 am

nu cumva ai avut un missed call cu nr. meu ? de ce pula mea nu suni inapoi ? la fotbal doream sa te chem !
o sa mai jucam..cat de curand. azi a fost f. frumos. pacat ca nu ai venit !

baietii au sarbatorit dupa meci. eu am venit acasa sa ma uit la big brother...dupa care m-am alaturat si eu lor , incepand cu orele 0:00 ! acu' am sosit ! :)

o sa iti aratam poze , Hyde.....ca sa mori de ciuda ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde stefan » Lun Iun 30, 2003 5:44 am

Nu e nimeni pe forum... ochii rosii sa mi-i vada *p. Hai ma, chiar asa? Afex, s-or gatat ma energizantele?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati