Root-uri
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
vreau shi iooooooooooooooo ... am un client sa ishi pape nishte vadimuri ... shi mi-ar cam trebui unu tzeapan (prietenii shtiu de ce)
In a dream
In a pool of blood
Evil is as pure as innocence
Evil is as pure as love
In a pool of blood
Evil is as pure as love
- LouCypher
- Junior Member
haclerii
bai haxorii...vretzi root a? bagatziva linuxu acas si avetzi root cat suntetzi connectatzi pa net!
) ...ca daca chiar vretzi roote pt vadim nu-i nimik...eo vreau unu de sl4 si daca s-ar putea ".gov"!

Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Re: Root-uri
Initial trimis de omnem
Unde reaq gasesc un root ?
Am auzit ca se dau la alimentara.
- dinu
- Junior Member
Re: Re: Root-uri
Initial trimis de dinu
Am auzit ca se dau la alimentara.
ete haqeru ... face baza .... ba ... de rooturi nu se face comanda ... nu se dau pe gratis ... nu se vand .... nu sunt pentru agarici ... nu se dau din mila ... mai exact .... nu prindetzi nimika fara munca ... luati dreaq o carte in mana ... mai citi la http://www.securiteam.org si luati-va singuri rooturi ... rock on ... [root@qevas.public.hq.nasa.gov]>ftp geocities.com
zbyez ...
root me if u can : 193.41.249.58 sau slimronline.org
- SlimR
- Junior Member
Mie imi ajung nishte proxyuri socks (cu parola). Sunt dispus eventual sa si platesq lunar(nu prea mult insa) ... Daca aveti root .. e ushor sa instalatzi un socks 5 pe el .. si nici nu imi dati admin ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
pentru xkran
Initial trimis de xkran
Mie imi ajung nishte proxyuri socks (cu parola). Sunt dispus eventual sa si platesq lunar(nu prea mult insa) ... Daca aveti root .. e ushor sa instalatzi un socks 5 pe el .. si nici nu imi dati admin ...
depinde la ce le folosesti ..
nici ieu numi fac ... ca logheaza a-m pulea distributiile diferite de linux .... si ieu am linie inkiriata si al dreaq ip are numele meu pe el ..
am si io vreo 3 care le folosesc constant ... redirectionez dintr-unu-ntraltul ... da` nam de dat nimika avansat ca-mi risc pielea pentru necunoscutzi .... sorry ... incearca pe la haqerashi ca aia nu jtiu la ce se baga .... si pun botu rpd mai ales daca zici ca le dai si bani ... good luck
- SlimR
- Junior Member
Initial trimis de xkran
Come 'n' get it, daca vrei.
406™
- dinu
- Junior Member
Da foarte interesant ...
Oare de ce se mai fac glume de genul asta la ora actuala ? Stiti ? Eu unu nu imi dau seama .. Grava treaba ... Vreti rooturi de ce ? Si acum motivele voastre :
-sa dau cu vadim in unu
-sa imi fac bnc
-sa fac mai multe bneceuri
-sa fiu tare ...
Da motivele astea mau dat pe spate daca tot vreti root luati un DragonLinux vedeti despre ce e vorba (ca la incepatori .. normal , dar nu toti ..) apoi treceti pe un redhat 7.2 si iar invatati cate ceva si apoi , deodata zeci de usi se deschid in fata voastra .. Bafta in continuare la cautat rooturi ..
Cya
-sa dau cu vadim in unu
-sa imi fac bnc
-sa fiu tare ...
Da motivele astea mau dat pe spate daca tot vreti root luati un DragonLinux vedeti despre ce e vorba (ca la incepatori .. normal , dar nu toti ..) apoi treceti pe un redhat 7.2 si iar invatati cate ceva si apoi , deodata zeci de usi se deschid in fata voastra .. Bafta in continuare la cautat rooturi ..
Cya
-
Arhanghel - Junior Member
Re: Da foarte interesant ...
Initial trimis de Arhanghel
Da motivele astea mau dat pe spate daca tot vreti root luati un DragonLinux vedeti despre ce e vorba (ca la incepatori .. normal , dar nu toti ..) apoi treceti pe un redhat 7.2 si iar invatati cate ceva si apoi , deodata zeci de usi se deschid in fata voastra
Hai nu ma-nebuni.
- dinu
- Junior Member
mare kestie, un root, apoi sa ai scan pe acela, scanezi cu el clasa de IP si sa vezi cum prinzi roate destule si daca stii sa dai comenzile de instalare a unu rk e super, mai dai si o comanda de ascundere a comenzilor si pui ce vrea muschii tai pe el. Ca daca scanezi de acasa poa sa vine provideru acasa si sa te ia la intrebari ca nu ai voie sa scanezi ! Asa ca ala care a dat sfatul sa scanati de acasa nu a dat bine. Root are oricine are linux dar ideea e de a fi ascuns deci a avea root pe alte servere ptr flood, un BNC, aia, ailalta. Sfat: Sa nu flodati de acasa ca e buba ! Si daca are careva roate sa le dea, mare kestie un IP, port pas si user. NU costa bani, ci ceva vointa.
- Norbert
- Junior Member
Re: Da foarte interesant ...
Initial trimis de Arhanghel
Oare de ce se mai fac glume de genul asta la ora actuala ? Stiti ? Eu unu nu imi dau seama .. Grava treaba ... Vreti rooturi de ce ? Si acum motivele voastre :
-sa dau cu vadim in unu
-sa imi fac bnc
-sa fiu tare ...
Cya
... a aparut 9.0 ... :t
In a dream
In a pool of blood
Evil is as pure as love
In a pool of blood
Evil is as pure as love
- LouCypher
- Junior Member
13 mesaje