Andreea Antonescu
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
- Unregistered
Hahahahahahahahaahaha
Este adevarat ca Andreea a facut poze in "PlayBOY"?
Lol.....tu te-ai intors acum de pe Marte? a fost bine acolo?
Welcome! esti pe Pamant. Locatie Romania(GOd Damn it) iar Antoneask a pozat de vreo 7 luni in Playboy...
Sau esti de la tzara si acum a venit internetul in sat impreuna cu electricitatea si gazele?
-
Love2Fly - Junior Member
cine vrea poze....
Initial trimis de Adryana
a aparut in iulie 2002.si credeti-ma ca este o porcarie.mai frumoase sunt celelalte fete decat ea.mai bun e interviul cu parazitii(care este tot in acelasi playboy cu AndreEA)decat pozele grasanei.
pai ...eu m-am speriat!!! e deformata tata!!!! burta-burta, capul cat banita si toate astea pe niste picioare slabe-slabe ... cu genunchi de barbat...

... cine vrea poze sa-mi zica....
..nu tineti postere cu andrea balan in camerele copiilor!! ....
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: cine vrea poze....
Initial trimis de Bortzianu'
pai ...eu m-am speriat!!! e deformata tata!!!! burta-burta, capul cat banita si toate astea pe niste picioare slabe-slabe ... cu genunchi de barbat...(((
... cine vrea poze sa-mi zica....
..nu tineti postere cu andrea balan in camerele copiilor!! ....
"Cu andreea Balan??!!"
Pai aici se vb. de Antonescu,mai.Andreea Balan inca n-a ajuns la faza asta.(mai bine zici:"nu lasati copiii sa asculte Andreea Balan,ca surzesc shi cedeaza nervos)
- Titina
- Junior Member
Re: Andreea Antonescu
pe ce adresa pot vedea pozele?>Initial trimis de mihaela227
:kiss: Este adevarat ca Andreea a facut poze in "PlayBOY"?
- Unregistered
haide ma...ca o adus-o si esca la stirile de la protv,de parca a fost cel mai important eveniment al zilei:D
eu cred ca ,de fapt la sirbu i-o fi placut pozele ei si s-au gindit ca nu-i strica oleaca de reclama;n
eu cred ca ,de fapt la sirbu i-o fi placut pozele ei si s-au gindit ca nu-i strica oleaca de reclama;n
- scobarul
- Junior Member
Re: Re: Andreea Antonescu
Initial trimis de Unregistered
pe ce adresa pot vedea pozele?>
du-te si tu la http://www.top100.ro si cauta p'acolo ca le gasesti:o
- scobarul
- Junior Member
He, he! In ziua aia a fost invitata si la Teo si la "Povesti adevarate" de pe Acasa TV... Pozele sunt dragute... Cica au fost cel mai mijto numar din acel an. Eu nuh mah dau cu parerea... Anyway... Arata destu` de bine!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
acum ti-ai dat seama ??????????????????????????????
curva asta ????????? BINEiNí¾ELES!!!!!!!!!!!!!
- adimihaz
Re: acum ti-ai dat seama ??????????????????????????????
Salutare...Sunt coregrafu'...
Tinand cont de faptul ca vulpea cand nu ajunge la struguri...spune ca sunt acri.....E normal sa ai impresia ca AndreEA e curva asa ca stai calm si barfeste-o pe Mata!
Tinand cont de faptul ca vulpea cand nu ajunge la struguri...spune ca sunt acri.....E normal sa ai impresia ca AndreEA e curva asa ca stai calm si barfeste-o pe Mata!
- COREGRAFU'
He, heh... Coregrafule, ia zi, tatah, cin` ejti? Am impresia k te cunosc... Anyway, in legatura cu Andreea, d c mai intrati pe thread-u` asta dak nuh va place?! :p
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
A inceput sa mearga pe calea cea buna...Insa in ultimul videoclip o salveaza backingurile. In plus diferenta de interpretare dintre ea si Fabrizzio este vizibila...Parca el ar canta in alta gama...
Si nici masterizarea nu imi place...Sorry
Si nici masterizarea nu imi place...Sorry
- The Baby Girl
- Junior Member
Mie mi se pare ca s-a schimbat mult.A fost la mircea si oreste show si arata total schimbata.E aproape blonda si ochi albastri.

-
happy_angel - Junior Member
Ha, ha! Si-mi amintesc cand spunea: "Eu?!?! Blonda?!? Niciodata!!!"
-
am obs. din clip ca are ochii albashtrii da' am crezut ca mi se pare mie....cat despre paru' blond...cred ca e ok..
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
He, he... Ok, lentilele albastre sunt dragute... Da` arata mult mai bine daca erau verzi si daca ea nuh se vopsea... Parerea mea!
-
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii