am ajuns la 7 fara un sfert la arene, la 7 fara 10 a inceput sa cante Coma. Nu prea am ce sa comentez, nu e genul meu ... prezenta scenica buna.
Apoi au urmat Trooper.. sincer sa fiu ma asteptam la ceva mai bine... m-am cam saturat de melodii facute din bucati imprumutate de la Iron Maiden, Judas Priest si Manowar... vocea super ca de obicei insa vocalul ma deranja ca alerga pe scene ca bezmeticul ...
pe ansamblu au cantat bine dar un pic de originalitate in piesele lor nu ar strica...
4 si jumate: interesant, chiar frumos... rock elaborat, influente dream theater in unele melodii... vocal bunicel, am remarcat si basistul care le stia bine de tot...
altar: extrardinar! andy ghost intr-o forma de zile mari, concertul a fost comparabil cu cel de la Rock 95.. a cantat bestial si prin prezenta scenica a stiut sa dezmorteasca multimea. nota 10.
sepultura: magnifici! sincer sa fiu piesele de pe ultimul album nu mi se par foarte reusite (le-am ascultat si inaintea concertului ) dar refuse ressist, arise, roots, territory, we who are not as others, biotech is godzilla, roots au fost cantate BESTIAL!
derick green a fost la inaltime, cred ca s-a emotionat cand a vazut ca toti stiau versurile si cantau impreuna cu ei.. a luat de la cei din primele randuri un steag romanesc pe care era desenat S-ul si la agatat pe suportul de tobe..
SUPER CONCERT, mii de multumiri organizatorilor !
Sepultura | impresii dupa concert
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu n-am intrat de la inceput, n-am avut bilet, asa ca m-am descurcat cu 60.000 si am prins trei sferturi de ora la sfarsit... Pe romani in deschidere nici vorba sa-i vad... De auzit s-a auzit de afara, asa ca mi-am facut o idee inainte de a intra... Ce sa mai zic? Sepultura au fost "bestiali"!!! Derrick e bun, ce mai, il tin co***le... (desi a cantat cu midi "in spate"
)... Eu mai tot timpul am fost cu ochii pe Igor, care m-a impresionat cu cata usurinta bate...
Despre public, ce sa zic? Se putea mai bine... De ce?
In primul rand: la cat de cunoscuta e Sepultura, puteau sa vina mai multi... Au fost cu putin mai multi ca la Dream Theater anul trecut, si DT nu sunt asa cunoscuti...
In al doilea rand: publicul nu mi s-a parut chiar asa entuziast, desi Derrick cica ar fi zis in culise ca numai in Brazilia a intalnit un asemenea public... Nu avem antrenament, asta e...

In primul rand: la cat de cunoscuta e Sepultura, puteau sa vina mai multi... Au fost cu putin mai multi ca la Dream Theater anul trecut, si DT nu sunt asa cunoscuti...
In al doilea rand: publicul nu mi s-a parut chiar asa entuziast, desi Derrick cica ar fi zis in culise ca numai in Brazilia a intalnit un asemenea public... Nu avem antrenament, asta e...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Eu n-am intrat de la inceput, n-am avut bilet, asa ca m-am descurcat cu 60.000 si am prins trei sferturi de ora la sfarsit... Pe romani in deschidere nici vorba sa-i vad... De auzit s-a auzit de afara, asa ca mi-am facut o idee inainte de a intra... Ce sa mai zic? Sepultura au fost "bestiali"!!! Derrick e bun, ce mai, il tin co***le... (desi a cantat cu midi "in spate")... Eu mai tot timpul am fost cu ochii pe Igor, care m-a impresionat cu cata usurinta bate...
In primul rand: la cat de cunoscuta e Sepultura, puteau sa vina mai multi... Au fost [B]cu putin mai multi ca la Dream Theater anul trecut, si DT nu sunt asa cunoscuti...
In al doilea rand: publicul nu mi s-a parut chiar asa entuziast, desi Derrick cica ar fi zis in culise ca numai in Brazilia a intalnit un asemenea public... Nu avem antrenament, asta e... [/B]
intradevar , si eu ma asteptam sa vina mai multi... despre public te contrazic, intradevar nu au facut iures dar din cate am vazut eu aproape toti cantau si se manifestau dupa fiecare melodie (maini rifdicate, racnete, etc). eu zic ca pentru romania anului 2003 a fost bine...
nu avem antrenament si nici puiet ... sunt foarte putine persoane sub 20 ani care asculta rock adevarat... muzica comerciala ii ia in brate de tineri... asta e...
- ReBeLx
Sunt de acord cu tine, adica nu ne-am facut de ras... Numai ca faceam comparatie cu publicul din afara...
Apropo de facut de ras, imi aduc aminte de concertul "Scorpions" de la "Cerbul de Aur", cand Klaus Meine striga: "We are here to rock you like a...", si publicul raspundea: "YEAH!!!"... *lol*... Ma rog, acolo majoritatea nu erau acultator de rock, poate fi o scuza...
Apropo de facut de ras, imi aduc aminte de concertul "Scorpions" de la "Cerbul de Aur", cand Klaus Meine striga: "We are here to rock you like a...", si publicul raspundea: "YEAH!!!"... *lol*... Ma rog, acolo majoritatea nu erau acultator de rock, poate fi o scuza...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii