Fotbal intre forumisti

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Mr Hyde » Joi Iun 19, 2003 12:29 am

Ce se mai aude cu fotbalul ala? Eu am cam depasit perioada mai nasoala din sesiune si as putea sa vin, eventual il aduc si pe Salgado daca nu se strang destui.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 20, 2003 9:58 am

Da , Mr Hyde , am vazut ca tragi de mine pe tot forumul cu fotbalul asta. Ti-am vazut mesajele. Dar nu am mai raspuns pentru ca stii bine...ca pe mine se poate conta oricand. Acum a venit si Aliosha , deci o sa ai un oponent pe masura. Dar se pare ca SOD e ocupat...si e posibil sa nu vina.
Hai sa stabilim data , ora , locul....si ne strangem. In week end , in timpul saptamanii , cand ?

Eu am marti examen , dupa care sunt liber...si ma voi dedica in exclusivitate forumistilor si forumistelor. :p

Sa-l aduci si pe Salgado , ca si asa o sa fie oameni putini. Si zi si lui sa mai intre pe forum , aici pe fanclub.

Eu ash vrea sa joc in formula asta :

portar : marian jan
fundasi : Oribilul Mosh , dinu
atacanti : Aliosha , Decret

tu n-ai decat sa joci in echipa cu baixinho , salgado , Jaja , SOD si neamtzu. daca mai vin oameni..cu atat mai bine....ca facem echipele mai mari.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

29 iunie 2003 , ora 17:00

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 28, 2003 7:35 pm

Maine la ora 17:00 , fotbal ! In complexul Lia Manoliu , din cartierul Titan.

vor fi prezenti urmatorii :

1.marian jan
2.Oribilul Mosh
3.Aliosha
4.Decret
5.Neamtzu
6.dinu
7.baixinho
8.prieten neamtzu
9.prieten neamtzu

sper sa vina Mr Hyde & Salgado. si mai tre' un om. daca nu..jucam si 5 la 5. nu-i problema.

noi avem deja echipa !
portar : marian jan
fundasi : dinu & Oribilul Mosh
atacanti : Aliosha & Decret
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Iun 28, 2003 10:43 pm

se anunta si vreo majoreta? k a zis Decret ceva...!! cred ca o sa trec si eu prin stadion sa vad cine castiga...:D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Sâm Iun 28, 2003 10:48 pm

ufff... ce as vrea sa vin si eu asa, pe post de majoreta.. pacat ca o sa plec din bucuresti..
nu se mai organizeaza alte meciuri? ca atunci sigur vin sa va sustin! :p
in orice caz, sa ma anuntati cine castiga!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 28, 2003 10:55 pm

Ne intalnim la orele 18:00 vis-avis de intrarea in stadion din Muncii. Acolo , la centru de shawerme.

Cel putin acolo..o sa fie Moshu , Aliosha , dinu , Decret. Am inteles ca Alin vine impreuna cu neamtzu.

sper ca baixinho..va vedea acest post..si va raspunde convocarii. idem..Mr Hyde.

nu uitati...ora 18 fix !!!!!!!!

valabil si pt. majorete !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Iun 28, 2003 10:59 pm

cand zici majorete la cine te referi??mai stii tu ceva?? ti-am zis...eu vreau sa vin dar nu stiu daca mai vine cineva sa nu stau singura pe-acolo cat jucati voi...e aiurea!!
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 28, 2003 11:05 pm

pai orice fata de pe forum care vrea sa ne priveasca..sa vina. noi , "fotbalistii" ne-am bucura.
e valabil si pt. baietzii care nu vor sa joace...dar le face placere sa ne vada jucand.

oricine e primit in public. intrarea libera. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

2322

Mesajde baixinho© » Dum Iun 29, 2003 9:10 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Maine la ora 17:00 , fotbal ! In complexul Lia Manoliu , din cartierul Titan.

Ne intalnim la orele 18:00 vis-avis de intrarea in stadion din Muncii.

cum dracu ma? tu mai intai joci folbal si abia ulterior si dupa aceea te intalnesti sa te duci la meci? :con:
8.prieten neamtzu
9.prieten neamtzu

da' ce-are prietenu asta a lu neamtzu de-l treci de doo ori? :D
ma, voi sa-mi spunetzi clar la ce ora va intalniti. oricum, mai devreme de 18.30 nu am cum sa ajung, asa ca sa-mi spuneti unde va gasesc. da? asa!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 9:52 am

baixo , alin m-a anuntat ora telefonic. a zis ca la 18:00 ne intalnim vis-avis de intrarea in stadion , pe Bulevardul Muncii (Basarabiei).

noi iti vom da telefon daca se schimba ceva si nu apuci sa vezi aici pe forum.
Oribilul Mosh
Junior Member

2323

Mesajde baixinho© » Dum Iun 29, 2003 11:34 am

mai, pe ce suprafata jucam? iarba, asflat, zgura, pietris, tartan, puf? si berea de dupa cine o da? echipa pierzatoare sau echipa adversa mie?
alin, dai o bere pentru fiecare gol pe care ti-l dau. norocu tau ie ca mai mult de 3 beri probabil n-o sa beau, asa ca restul de 3-4 o sa le dau echipierilor mei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 11:37 am

jucam pe asfalt. la 18 sa fi acolo unde ti-am zis. e o shawarmerie. chiar vis-avis de intrarea spre peluza II. (unde a stat galeria lu' National la ultima finala de cupa)

nu-i dai tu goluri lu marian jan....ca sunt eu in aparare , in echipa lui.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Iun 29, 2003 11:39 am

nu manca kk.nu se stie daca pe asfalt sau iarba.ramane cum am stabilit baixule ;)
bravo baixule!
marian jan

2324

Mesajde baixinho© » Dum Iun 29, 2003 11:43 am

n-am cum sa ajung la 18.00. la 15.00 incepe cursa, tre s-o vad la munca si sa scriu 10 randuri, dupa aia o sa plec acasa (pe la 17.00 probabil) asa ca in cel mai fericit caz o sa ajung pe la 18.15 - 18.30. mie sa-mi spuneti pe ce jucam, ca n-am chef de vreo surpriza neplacuta acolo.
Mosule, la cat de iute in miscari esti, sunt convins ca nu o sa reusesc sa trec de tine. e suficient sa-ti spun cuvantul magic ("shaorma") si deja o sa-ti ploo in gura. crezi c-o sa te mai gandesti tu la fotbal?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 11:43 am

se joaca pe asfalt !

chiar vorbeam ieri cu Aliosha si Decret...ca sare mingea mai bine ! :)

baixinho , cel mai bine e sa dai un telefon cand ajungi la stadion. la Aliosha sau marian . ca eu nu imi iau telefonu cu mine ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

2326

Mesajde baixinho© » Dum Iun 29, 2003 11:50 am

se joaca pe asfalt! sare mingea mai bine !

sare mingea mai tare, nu mai bine. este o diferenta. pe iarba sare cel mai bine.

eu nu imi iau telefonu cu mine ! :D

pai normal, de ce sa ti-l iei? si uite asa, ajung la vorba lu Alexei: nu-ti iei telefonu cu tine in oras sa nu ti-l fure, iar acasa ti-l inchizi, sa nu uzeze bateria.

leití£r edit: si in functie de cum ne miscam azi, poate ii provocam la un meci pe cei de pe Hanul Ancutei.
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Iun 29, 2003 12:21 pm

Poate faceti si voi poze sau filmati...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Dum Iun 29, 2003 1:19 pm

O sa le fac eu poze...k atat de mult au aranjat meciul ast ak nu se poate sa nu imortalizam momentu...e ceva istoric ;m !! deci...eu vin ...stau cu Dora (k am inteles de la moshu k vine si ea...) si va fac poze...daca nu apuc sa fac la gol va pun sa mai dati o data! ;m ! c u there! moshule sa nu uiti...17:55 la Fanutza da? si sa nu iti iei telefonu k se descarca ...vorba lu baixo !!
i'm missing every part
Dia

2327

Mesajde baixinho© » Dum Iun 29, 2003 1:32 pm

Initial trimis de BabyGirl
daca nu apuc sa fac la gol va pun sa mai dati o data!

stai tu linistita! la cate goluri o sa-i dau Alinului, este imposibil sa nu prindeti voi unu' pe film.

sa nu iti iei telefonu k se descarca ...vorba lu baixo !!

ie a lu Aliosha. nu as piutea niciodata sa-mi trec in cont ceva ce nu-i al meu. parerea mea!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 2:44 pm

...k atat de mult au aranjat meciul asta....

Adica ..insinuezi ca va fi blat ? :mad:

si eu am auzit zvonuri ca mi-a dat baixo 2 shawerme si 3 beri....dar sunt doar zvonuri. ne vom apara corect sansele !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iun 29, 2003 4:17 pm

sorry...vorba lu aliosha ;D !! nu...cum sa fie blat..daca era blat il manca moshu pana acum!!! ;) sa vad cat mai multe goluri ...da? ;m astept spectacol mare la atata pregatire! ne vedem acolo!
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Dum Iun 29, 2003 5:52 pm

astept spectacol mare la atata pregatire! !

Cineva ar zice 'hai sctir', dar eu vreau sa te pun sa ne povestesti cum a fost meciul din perspectiva unui spectator, ca se stie ca jucatorii le au ei p-ale lor. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 29, 2003 9:02 pm

Nu-i fotbalul de mine ! :cry: Adica e..dar la televizor. Ce sa zic ?
Eu am dat 2 pase (si alea gresite) dupa care am obosit. Dar , baietii va pot confirma..ca sunt un mare mingicar si o foca desavarsita....tinand apropae oricate pe cap. :)

Tin sa-l remarc pe deampulea ....care chiar stie sa joace. Pe Scooby Doo , care a dat 4 goluri ! Pe baixinho care a pus mult suflet. Si pe toti ceilalti. Sunt prea obosit sa mai enumar acum oameni. Va mai povestesc maine !

Si la final ii multumesc Dienutzei pt. ca ne-a facut poze ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iun 29, 2003 9:17 pm

Moshu era de fapt obosit dinainte sa inceapa meciul...asta pt k a facut pe foca! nu e fotbalu` de tine domnu` gabriel...nici de aliosha ;m (poate la baschet esti mai bun...sau...trebuie sa fii tu bun la ceva, nu?? ;D ) !! baixinho a jucat ca un mare fotbalist... omul meciului as zice eu... bravo!! alin...;m a primit goluri din toate directiile (sa zicem k a avut o zi proasta...) , dinu, decret, neamtzu... :) s-au straduit... ! deampulea...frumos..(cum ai jucat...la asta m-am referit..) ...si scooby doo intr-adevar...bun meci! ce sa zic...le-am facut poze...si am facut poze cu ei la sfarsit...moment istoric (si nu isteric baixinho) !! :D asteptam urmatoru meci...oricum pt mine toti sunt niste mari fotbalisti!!! felicitari baieti!
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Dum Iun 29, 2003 10:15 pm

hai ma mosule, si eu care pariasem pe tine (nu zic cu cine, ca poate isi aminteste si tre' sa ma achit :D) ...

off topic(sorry):ba, hai poate facem o cursa pe role sau ceva? ;D

(sa am si eu la ce sa ma bag...)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Dum Iun 29, 2003 11:23 pm

eu vreau o cursa de role... (da suntem offtopic :D ) !! as vrea sa il vad pe moshu pe role ;m !!
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Lun Iun 30, 2003 10:45 am

fii serioasa ... mosu ne face pe toti la o adica. Cu gabaritul lui... plus ca are pasul mare :D.

acum serios (ca doar ne situam pe forumu' de jeneralitati :p) o sa se mai organizeze vreun meci, sau se va organiza vreo cursa cu role la care sa participe si astia mai tineri... (poate si din afara orasului...), ah? :)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Lun Iun 30, 2003 1:27 pm

Moshu face un pas cat fac eu 3...asa k daca eu as fi pe role si el pe jos ar fi o cursa de la egal la egal :D ! :) nu stiu daca o sa mai fie meciuri...s-au strans atat de greu pentru asta incat cred k peste inca 6 luni o sa mai fie vreunu ;m !! si cursa de role...vad k nu se mai anunta nici unu asa k Gabyzzu suntem doar noi 2! ;D
i'm missing every part
Dia

Mesajde gabuba » Lun Iun 30, 2003 2:56 pm

eh pai nu citesc sub. asta persoanele in cauza... cred ca jasmyna are role... badgirl... parca si caprioara...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 3:25 pm

babygirl si gabyzzu avertizare (nu avertisment)
aici este vorba de fotbalul practicat de forumisti , intalniri, anunturi ,comentarii,procesu etapei,etc. daca aveti ceva de spus despre acest subiect ok daca nu deschideti thread separat cu rotilele, schiul pe apa sau cloanca fara minje.
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma