comentarii impertinente la poze
baietei io zic ca ajunge. ati desenat ,ati colorat , v-ati adresat amabilitati. io zic sa va luati voi frumusel jucarioarele si ori incetati ori mergeti la aberatii.
momentan aveti amandoi avertizare(nu avertisment) da la prima aparitie in tinuta neregulamentara luati avertisment.
momentan aveti amandoi avertizare(nu avertisment) da la prima aparitie in tinuta neregulamentara luati avertisment.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
am inteles sa traiti ....
Gabizzule tre sa recunosc ca ai imaginatie
dar nu m-as f*** cu geniul ala nici daca ar fi ultima de pe pamant .
degeaba arati ursuletii aia ca nu e la mine acasa :p
CASE CLOSED ! ... for now
Gabizzule tre sa recunosc ca ai imaginatie

CASE CLOSED ! ... for now
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de monk
Da' nici la mine nu.....bai sa nu se inteleaga prost......atunci eram in vizita la nishte prieteni de familie,care aveau un copil "mai mic"....shi urshii aia erau ai ei.....(k era fata)....Understood?
Portnoy,linia aia roshie din cap era o "eroare"

catharsis,parul mi l-am facut asha ptr ca imi pacea cum era Julya de la tATu "in cap".....shi....m-am tuns la fel ca ea.....(deci nu e facut la mishto)
Nicholas_Alex,.....care-i faza?Orium ciorapii aia din plasa s-au rupt....s-au agatat in mai multe locuri...ca io nu prea sunt atenta shi .....s-au distrus.....acuma nici nu shtiu pe unde sunt,k i-am aruncat...n-aveam ce sa mai fac cu ei.....
PS: Nu inteleg care-i faza cu "lutzele" shi ciorapii de plasa......shi.....nu ma mai comparati cu aia shatena de la Bambi,k .....nu-mi convine....

PS2: monk,gabizzu.....lol....sa shtiti k pozele alea sunt chiar "mishto".....e,mie-mi venise alta idee ptr poza lui gabizzu,dar n-am tupeul s-o pun aici.....n-am nevoie de avertisment.......

- Titina
- Junior Member
2313
Ti-Tino, doo intrebari ce am la tine:
1) chear trebuia sa te duci la Venetia sa stai cu mana intinsa sau acolo se castiga mai bine? si
2) cand o punem si noi?
1) chear trebuia sa te duci la Venetia sa stai cu mana intinsa sau acolo se castiga mai bine? si
2) cand o punem si noi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
depesisto, tine motanu' departe de mine, ca ma duc la Sepultura diseara si-mi trebuie pentru sacrificiul colectiv...
X-tino, tu mai degraba parca plangi in poza aia cu ciolanu' in mana... Lasa fata mosului, a murit de mult si pentru un scop nobil...
X-tino, tu mai degraba parca plangi in poza aia cu ciolanu' in mana... Lasa fata mosului, a murit de mult si pentru un scop nobil...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de X-Tina Aguilera
dar n-am tupeul s-o pun aici.....n-am nevoie de avertisment.......![]()
icstinuco , nici baicsu n-are tupeu s-o puna aici da gasiti voi unde s-o puneti
hai baga poza si promit ca nu-ti dau avertisment iar daca e prea cu tupeu o sterg . OK?
edit mai tarziu :
icstinuco tu aici ai voie sa scrii absolut ce vrei si ce-ti trece tie prin capsoru ala frumusel. nu-ti mai fa probleme da?
-
Re: 2313
Initial trimis de baixinho
2) cand o punem si noi?
1. Bai acolo nu "cersheam la porumbei"....lol

2. DECI...adik stai k n-am voie sa-ti raspund k dup'aia va fi off-topic....aici tre sa comentam poze,nu sa vb despre alte chestii...sa nu "incalcam regula" .

eyewitness,......lol.....shtiam c-o sa va luati de "fraza" aia.......acolo vb de poza aia batjocorita al lui Gabyzzu(in sfarshit m-am obishuit sa nu mai scriu Gabytzzu in loc de Gabyzzu...lol),nu de......
Portnoy,.......pai mai am o poza in care nu eram atenta la cel care ma fotografia shi.......

- Titina
- Junior Member
monk zici ca e boxerul ala ukrainean de categorie grea (de s-a batut acum cu Lewis) cand era mic. :p
monk , pe la vreo 25 de ani o sa ai...1.98 m si 127 kg ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hai ma xtino, chiar asa o copiezi tu, a originala, pe JulIa de la t.A.T.u? pai e frumos?
mie imi place casa lu' depech (?!)
.
mie cat imi dai? ;D
mie imi place casa lu' depech (?!)

Initial trimis de Oribilul Mosh
mie cat imi dai? ;D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Oribilul Mosh
lol ... doamne fereste ... oricum acu am 70 kg si 1.86 :p
-
Initial trimis de Gabyzzu
hai ma xtino, chiar asa o copiezi tu, a originala, pe JulIa de la t.A.T.u? pai e frumos?
N-o copiez.....ash cum ar trebui sa ma fac in cap

- Titina
- Junior Member
ce-mi place de portnoy!(serios) vrei sa fii prietenul meu?
depeche, Bait e superb. Am avut si eu un motan exact ca el, dar a fugit cu o pisica maidaneza acum un an. si la amitie partage am participat si eu, dar ptiu n-am luat decat mentiuni. (artistii cei mai buni sunt cei neapreciati, no? ;D)
depeche, Bait e superb. Am avut si eu un motan exact ca el, dar a fugit cu o pisica maidaneza acum un an. si la amitie partage am participat si eu, dar ptiu n-am luat decat mentiuni. (artistii cei mai buni sunt cei neapreciati, no? ;D)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Portnoy, ai grija ca darky are harem, asa ca daca accepti conditiile nu se supara nimeni...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
2328
aline, da' la ce film te uitai, domnule ma? misto de tot monitorul! parerea mea!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
nu il cunoastem chiar asa de bine , dar nici o data nu strica o barfa de gen ... "Ba ala si-a aratat curu' ca sa il vada tot Fanclubul "
nu-i asa ?

-
shaki boticu ala il ai din nastere sau e rezultatu mainilor maiestre ale doctorului barbalata de la clinica de estetica "panduri"
-
Sa mor io daca nu eram sigura 100% ca aiul o sa comenteze ceva in maxim 10 minute. Pacat ca n-am avut cu cine sa pun pariu, ca sa castig.
N-am botic... am eu alte defecte fizice, dar pe asta nu-l recunosc. Pur si simplu am buza de jos un pic mai groasa decat cea de sus, si asta se vede mai accentuat in poze . Am zis doar ca nu-s fotogenica.
Dar nu-i nimic, aiule, tu ma iubesti asa cum sunt, pentru sufletul meu curat, nu??????
N-am botic... am eu alte defecte fizice, dar pe asta nu-l recunosc. Pur si simplu am buza de jos un pic mai groasa decat cea de sus, si asta se vede mai accentuat in poze . Am zis doar ca nu-s fotogenica.
Dar nu-i nimic, aiule, tu ma iubesti asa cum sunt, pentru sufletul meu curat, nu??????
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
shaki pai daca erai sigura mai bine le puneai si tu la 6 seara si dimineata la 8 le scoteai . seara iar , dimineata la fel. zi de zi....
inseamna ca fu iluzie optica . acu vaz si io ca buza inferioara iti acopera barbia si de aia mi s-a parut ca ai avea boticu dat la rindea...
ai zis ca nu esti fotogenica si iti dau dreptate
da de piatra aia saraca de ce te sprijini ? esti si schioapa?
shaki io te iubesc numa sa nu stie fane da?(acu e la masa si nu ne vede
)
inseamna ca fu iluzie optica . acu vaz si io ca buza inferioara iti acopera barbia si de aia mi s-a parut ca ai avea boticu dat la rindea...
ai zis ca nu esti fotogenica si iti dau dreptate
da de piatra aia saraca de ce te sprijini ? esti si schioapa?
shaki io te iubesc numa sa nu stie fane da?(acu e la masa si nu ne vede

-
shaki nu te supara....incerc si io din rasputeri sa respect titlul threadului...si sa fiu on topic sa nu-mi dea ban modu de aici.
-