rugaminteh
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
rugaminteh
Vreau sa apelez la voi,adevaratzii hh-eri,cu o rugaminteh daca se poateh:daca are careva din voi noul album lu' raku sa-mi dea shi mie un reply,sau daca shtie undeva pah net de unde ash putea sa-l cumpar(am incercat shi pe siteu' http://www.facem.records.go.ro shi ai inkis)asha ca daca ma putetzi ajuta v-as fi recunoscator.Respect shi pace!
-
sadox - Junior Member
posibil
hmm...uite eu stiu ca mai exista parca....50..000 caseta....si 100 cedeul....ca sa il iei original nu de la prieteni.....uite da-mi un mail..si daca pot sa vb..cu raku..i`ll get back to you..okey
omugnom@yahoo.com
Gnom
omugnom@yahoo.com
Gnom
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
Re: raku
Initial trimis de sadox
Ma refer la ultimu' album lu raku-in mediu vitreg ,daca-l ai tzi-ash fi extrem dah recunoscator sa mi-l dai shi mie.Pace
Il am, omule, dar consider ca ai ajuta mult mai mult daca l-ai cumpara original (vezi indicatiile lui gnom)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Re: raku
Initial trimis de AdevaRapper
Il am, omule, dar consider ca ai ajuta mult mai mult daca l-ai cumpara original (vezi indicatiile lui gnom)
Din toata treaba am dedus in cele din urma ca ar fi un luvru folositor pentru hh de calitate sa-l iau pe original albumu asta lu raku de high quality,in orice caz ashtept mailu lu gnom sa vad daca poa' sa-mi faca rost de el.Pace!
-
sadox - Junior Member
aducere aminteh
In legatura cu albumu lu raku -in mediu vitreg(pt. gnom):vreau sa shtiu care-i treabah cu albumu lu raku:potzi sau nu sa faci rost deh el?.Pace.
-
sadox - Junior Member
am vb ieri cu raku.,...si a zis ca mai are cateva casete....cred ca tot la 50.000 bucata,....deci cum facem...da un mail tu de unde esti si cum vrei prin posta.....nu j sa trimit sau stuf..cum e cu colete(i got POSHTAphobie)...........deci ti-am zis ter ajut cum pot..da mail
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1