Forumistul lunii

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Forumistul lunii

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 01, 2003 9:23 am

Simt nevoia sa evidentiez oameni. Si pentru ca debutanti de valoare mai greu, m-am gandit sa evidentiez useri obisnuiti. Ideea acestui "concurs" mi-a fost inspirata de un alt forum din peisajul forumistic autohton.

Regulile sunt foarte simple :

1.fiecare user are dreptul sa faca 3 nominalizari : de 1 punct , 2 puncte si 3 puncte. adica sa dea numele a 3 forumisti care in luna respectiva li s-au parut lor a fi buni
2.un user nu se poate vota pe el insusi
3.administratorii (Aliosha , Oribilul Mosh , vali , xkran) nu participa la concurs , deci nu e cazul sa ii votati
4.pe acest subiect....se vor posta numai si numai nominalizarile. nimic altceva. alte posturi in afara nominalizarilor sunt pedepsite de catre moderatorul acestui forum cu ban direct
5.votarile incep in prima zi ale lunii si se fac pentru luna ce a trecut. de exemplu astazi , 1 iulie , incepem sa votam Forumistul lunii iunie . votarea tine 1 saptamana. deci martea viitoare...eu sau eyewitness...vom face calculele si vom anunta castigatorul
6.daca vreti sa face comentarii asupra celor ce ii votati este permis (puteti adauga un mic comentariu in paranteze , dupa numele celui pe care l-ati votat)
7.voturile la misto...de asemenea se pedepsesc de catre moderator si administratorul OM

Important : se voteaza prestatia forumistilor pe forum , netinandu-se nicidecum cont de prieteniile din viatza reala ! nu ne apucam sa o votam pe X ca e sexy si buna de pu*a , sau pe Y ca e simpatic si face glume bune la betie !!!

Cam atat. Uite un exemplu fictiv despre cum se procedeaza . Sa zicem ca eu votez in felul urmator :

locul 1. Andreea Pisoi 3 p (forumistul lunii)
locul 2. depechemind 2 p
locul 3. Shaki 1 p

Deci...mai sus a fost un exemplu. Eu o sa votez putin mai tarziu.

Succes si distractie placuta ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iul 01, 2003 9:43 am

ca mod pe acest forum sa incep io :

1/ baicsu - 3p (post demential pe fotbal intre forumisti)
2/ nightwish - 2p ( pt posturi ironice bine directionate)
3/ neatza - 1p (umor excelent )
eyewitness

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 9:48 am

si io care credeam ca io o sa fiu primu care posteaza la acest topic :

1. baicsu 3p (e posesoru lu varamea :D )
2. neatza 2p (se pricepe la glume)
3. Portnoy 1p (face comentarii pertinete)
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

girls power

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 01, 2003 9:54 am

1.riverflow 3p (posturi din care am avut ce invata, comentarii pertinente, mult bun simt)
2.Nightwish 2p (combinatie excelenta kterinca-serios)
3.Bad Girl 1p (se lupta eroic de una singura pe AnimalX)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Iul 01, 2003 10:15 am

3p - riverflow (posturi curate, frumos gandite/formulate si cu o usoara urma de nostalgie)
2p - eyewitness (fara comentarii)
1p - monk (pentru ca a avut curajul si probabil inconstienta sa se bage in gura lupului, aka dana, si se pare ca se simte bine acolo :D

later edit: aiule, am lamurit problema cu moshu, mi-o dat unda verde, si daca el zice sa ramai la votare, atunci ramai la votare.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mar Iul 01, 2003 10:32 am

deci tzin sa multzumesc fanilor care mau votat shi miau cumparat sidiu shi nu in ultimu rand cu lacrimi in ochi la fanii mei care ma votat.

3p. aiu care ma cam facut sa rad
2p. naituish care asemenea
1p. salma care shi ia.

cu mentziune Portnoy (pacat ca sa termenat punctele, da te-am trecut cu bold, asha ca m-am scos).
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Salma » Mar Iul 01, 2003 10:48 am

Ie cam putzine 3 locuri, da o sa ma straduiesc:

3p. aiuuuuuuuuuuuu (se stie de ce)
2p. neatza (ca am interese la el ;) )
1p. naituisha (ca e shefa)

Cu aceeasi mentiune ca si neatza :)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Shaki » Mar Iul 01, 2003 11:50 am

locul I Regina Matrashita (o simpatie de-a mea - 3p)
locul II eye (ca stie sa faca mishto - 2p)
locul III portnoy (1p)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cubu » Mar Iul 01, 2003 11:51 am

Hai sa voteze si mentionatu'...

1. eyewitness 3p.
2. Nightwish 2p.
3. baixinho 1p.

Mentiuni: neatza si Salma :p
indescifrabil
cubu

2346

Mesajde baixinho© » Mar Iul 01, 2003 12:07 pm

1. eyewitness - 3 p
2. angus - 2 p
3. SOD - 1 p.

care e premiu pentru locu 1? dar pentru 2? dar pentru 3?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Mar Iul 01, 2003 2:24 pm

1. nightwish - 3p (kterincoasa rau. imi trimiti prin mail tequilla aia?)
2. eyewitness - 2p (ma face sa rad - in special in combinatie cu naituisha ;D)
3. portnoy - 1p(te astept la protestul anti-guvern din toamna :p)

mentiune: baixinho (din seria celor mai kternicosi useri)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Dia » Mar Iul 01, 2003 9:01 pm

1.baixinho (3 puncte)
2.eyewitness(2 puncte)
3.SOD (1 punct)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde sly » Mar Iul 01, 2003 9:22 pm

1 eyewitness - 3 puncte
2 riverflow -2 puncte
3 baixinho - 1 punct
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

greu rau...

Mesajde gabuba » Mie Iul 02, 2003 9:03 am

1. eye (pt ca niciodata nu stiu cand face shto si cand vb. serios)
2. salma (e simpatica )
3. portnoy

cam astea ar fi...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

!

Mesajde Ayrton » Mie Iul 02, 2003 10:43 am

1. eyewitness
2. baixinho
3. angus
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Wild Rose » Vin Iul 04, 2003 11:59 am

1. eyewitness (3p)
2. Nightwish (2p)
3. riverflow (1p)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

vot

Mesajde Cristina » Vin Iul 04, 2003 1:33 pm

Votul meu :
locul 1 Riverflow 3puncte (stie muzica foarte veche);
locul 2 Nightwish 2 puncte (pacat ca nu pot fi 2 locuri 1)
locul 3 Portnoy 1 punct (un user simpatic)
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde vali » Vin Iul 04, 2003 1:38 pm

votul meu

sod
eye
tzucu
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Vin Iul 04, 2003 2:02 pm

1.eye
2.nocturna
3.gigi
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Matrashita » Vin Iul 04, 2003 11:47 pm

1.RiverFlow
2.Eye-ul(multumesc pt porecla..am sa-ti dau o bere..n-am uitat!)
3.BadGirl
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Mr Hyde » Lun Iul 07, 2003 1:13 am

1. Nightwish ( e cel putin simpatica :D)
2. Portnoy ( o surpriza placuta)
3. riverflow ( idem, cine zicea ca nu mai exista debutanti valorosi?)

Aiu nu primeste nimic pentru ca are destule.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

forumistul lunii iunie , anul 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 07, 2003 2:40 pm

Iata ca dupa ce 20 de useri si-au exprimat opinia cu privire la forumistul lunii , sunt in masura sa va dau rezultatele finale. Cu cateva ore mai devreme , din motive tehnice. Oricum....cine a vrut sa voteze..a votat in cele aproximativ 150 de ore....cat a stat deschis acest subiect.

Regula : daca doi forumisti se afla la egalitate cu acelasi numar de puncte , forumistul care are cele mai multe locuri 1 ...se situeaza in fatza. (exemplu : x si y au 6 puncte. punctajul cu x este obtinut din 3 locuri 2. punctajul lui y este obtinut dintr-un loc 1...si 3 locuri 3. y va fi in fata lui x)

---------------------------------------

Clasament general Forumistul lunii iunie 2003

1.eyewitness 39 p
2.Nightwish 21 p
3.riverflow 16 p
---------------
4.baixinho 14 p
5.Portnoy 7 p
6.SOD 5 p
7.neatza 5 p
8.Regina Matrashita 3 p
9.angus 3p
10.Salma 2p
11.Bad Girl 2 p
12.monk 1 p

Felicitari tuturor. Parerea mea este ca toti cei care au obtinut macar 1 punct au cu ce se mandri.

--------------------------------

Medalii

Pana la urma o medalie e tot ce conteaza...ca la olimpiada...indiferent de stralucirea ei.

medalie de aur : eyewitness =D =D =D (forumistul lunii iunie)
medalie de argint : Nightwish =D =D
medalie de bronz : riverflow =D

Felicitari din partea Moshului !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iul 07, 2003 3:36 pm

bah multumesc celor care m-au votat dar mai mult multumesc celor care nu m-au votat. io zic ca fiind primu concurs au fost apreciate probabil si alte aparitii anterioare lunii iunie. acu ca primu concurs s-a incheiat sper ca rezultatele pt luna iulie sa fie mult mai obiective...
eyewitness

FORUMISTUL LUNII I U L I E

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 9:21 am

iata ca urnele pentru vot s-au deschis. si cum politicos ieste ca modu de pe jeneralitati sa voteze primu iaca ca o voi face chiar daca ie f greu sa decid avand in vedere ca ie numa 3 locuri si io am in traista vro 6 candidati.

FORUMISTUL LUNII IULIE

1/ baicsu 3p
2/ decret 2p
3/ eufrosin poteca 1p

later edit
motivele au aparut la vremea respectiva in comentarii la forumistul lunii
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 01, 2003 9:52 am

a fost greu sa ma decid caruia dintre cei doi mozi de pe P&S sa-i acord maximum de pun'te. dupa lupte seculare si flacoane intregi de somnifere, rezultatul e urmatorul (cu motivatiile de rigoare)

3p - Mr Hyde :rolleyes: (pen'ca e fan asia :D pentru avantul sau pro-american deosebit de eroic afisat atat de ostentativ, dar in primul rand pentru fragmentul, semi-romantios, 'Acasa la Aliosha', ce ii tradeaza tanarului talente nebanuit de ascunse)

2p - stefan (pentru politic, pentru social, pentru literatura, pentru muzica, pen'ca merita...doar 2p, pen'ca, din pacate, nu am fost obiectiva (nu e fan asia)

1p - Decret (pentru al sau discurs fin si subtil-ironic, de pe hip-hoape, despre sapa, agricultori si culturile de toamna)

domnului eyewitness, i se acorda: premiul special, premiul pentru popularitate, premiul din partea publicului, din partea presei, din partea fanilor asia, precum si a fanilor o-zone forevar, premiul pentru 'forum-genie', premiul pentru un extra-colosal-umor, pentru creatie, inventivitate, perspicacitate, crosetat, mozaicat si simtz artistic deosebit, precum si pentru...multe altele, ceea ce va dorim si dvs. :A

(cel putin) mentziuni: piar neatza si vice Salma pentru efortul sustinut si munca depuse in cadrul fanclubului asia.

asta a fost tot, le multumesc celor ce nu ma vor vota, nici anul asta. :o
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 10:16 am

eyewitness 3 p
toate vapoarele,vaporasele si barjele trase la cheu se vor ancora in mijlocul dunarii, la mare distanta de accesul oribilului iar populatia este rugata sa ramana in case care trebuie bine zavorate,feracate si pazite
Acelasi umorist fin ce da dovada de o imaginatie foarte,foarte bogata.10 % serios , 90 % caterincos ...pe langa spiritele cu care ne incanta zi de zi a demonstrat ca este si un bun gospodar , administrandu-si foarte bine forumurile pe care le conduce.

Eufrosin Poteca 2 p
Sta shi asculta muzica.Simte muzica.E mic si inca n-a cunoscut bucuriile shi necazurile vietzii.Nu shtie ce-i dragostea, boala, gelozia, jalea, o fata frumoasa, nu shtie nici macar cine canta.Or fi lautari cunoscutzi sau nishte anonimi din cartier?Dar totushi sta shi simte muzica.Fiecare nota izvorata din instrumentele lautarilor trece prin el facandu-i sufletul sa vibreze.Moshule te-as intreba cine-i mai pur: sufletul copilului sau muzica?
sub 10 posturi , dar toate de o incomensurabila sensibilitate si frumusete.Fie ca a povestit despre trenuri , fie despre muzica lautareasca , fie despre bunul sau coleg de pe bancile facultatii...eu.

baixinho 1 p
pai ii iesisera ochii din cap cam ca la melc. ati vazut vreodata o foca cu ochii ca la melc? eu am vazut. ieri, mai precis.
si s-au apucat do'n'doarele sa consume clatitele. curgea saliva din gura domnului foca mai ceva ca apa in cascada Niagara. nu va mai spun ca ochii iesiti din orbite se asezau cand pe clatitele lu BadGirl (da, ma, fara sofer propriu, personal si particular, chiar nu intelegeti de prima data? capcauni mai sunteti), cand pe ale celeilalte comesene. din fericire pentru foca, BadGirl (sunteti deja enervanti, de cate ori sa va repet? bagati la cap, ca va spun pentru ultima data, dupa aia sa va fie de bine: deci FARA, da?, FARA) nu a consumat decat una dintre cele doua clatite. prin eliminare, mai ramasese una.

ma bucur sa vad ca gigi...a inceput sa socializeze pe forum. interventile lui de alta data , enervante si plictisitoare , s-au transformat incet , incet..intr-un umor de calitate. asta cumulat cu activitatea sa de pe forumurile sportive....ii da dreptul la un punct din partea mea. ar fi luat poate mai mult daca nu ar fi scris cu argintiul ala enervant.

recapitulare :

1.eyewitness 3 p
2.Eufrosin Poteca 2 p
3.baixinho 1 p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Aug 01, 2003 10:33 am

3 punctishoare, cat o victorie la fotbal se acorda lui Eufrosin Poteca pentru minunatele sale posturi de pe threadul cu trenurile shi nu numai.

2 punctishoare, adica un blat de 1 punct + 1 bonus de la tata Jean pentru eye-ul pentru intreaga sa activitate (te ashteptam totushi odata la campionatul ala de popice)

1 punctishor pentru maestrul imblinzitor de foci, baicsu' shi felul sau de a despica firul aaa mesajul in 4.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde gabuba » Vin Aug 01, 2003 2:00 pm

Poi nah... luna grea, votari nashpa. M-am gandit, m-am sfatuit cu persoana mea si am tras urmatoarea concluzie:
1. eyewithness - pt ca m-a convins sa-i citesc posturile, care sunt cel putin interesante, daca nu bestiale. dupa caz. se mentine in frunte, si nu oboseste.
2. baixu - pentru ca a creat sintagme folosite de toti pe forumu asta, 'shlagare' verbale cum ar spune marius tzeicu la mamaia 88.
3. bad girl - pentru ca (,) cred este singura lutza care aduce putin echilibru forumurilor moderate, si care mai posteaza si pe altceva in afara de AX, si 3se.

mentiune - Nightwish - pt ca e hazlie (din luna iulie :D) chiar si cand bate apropouri nesimtite la adresa persoanei mele :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Vin Aug 01, 2003 3:05 pm

sa-mi dau si eu cu parerea:

1. stefan:
2. sopra :
3. shaki devil

mentiune speciala:nightwish

ps: aiule, sper ca asa e ok

edit by Moshu : nu iau in considerare acest vot. intr-o prima faza a avut justificatii la misto. acum nu are deloc.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde darkshines » Sâm Aug 02, 2003 12:32 pm

1. Baixinho - 3p
pentru ca ne multumeste pentru atentie intotdeauna. si oricum e parerea lui.

2. Mr Hyde - 2p
pentru avatarul sau cu Red Guy[ :D ] si posturile deosebite care ne fac sa chicotim.

3. Decret - 1p
foarte frumos postul de pe hiphop :A

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Următorul

Înapoi la Antichitati