comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Shaki » Lun Iun 30, 2003 12:44 pm

Ba chiar m-am suparat... din pacate se inchide sala si tre sa plec ca spuneam eu mai multe. Nu-i frumos ce-ai zis mai devreme si e neadevarat.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

2338

Mesajde baixinho© » Lun Iun 30, 2003 12:52 pm

Initial trimis de Shaki
Nu-i frumos ce-ai zis mai devreme si e neadevarat.

la asta te refereai?
Initial trimis de eyewitness
ai zis ca nu esti fotogenica si iti dau dreptate

deci daca abuzam de negarea negatiei, inseamna ca esti fotogenica. parerea mea!
off-topic -> cul de tot Parcul Ioanid, pe cuvantul meu!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Iun 30, 2003 12:57 pm

shaki zau de nu esti simpatica (si tu imi aduci aminte de bambi). nu-l lua in seama pe aiu, ca el inca n-a auzit ca in ase is cele mai frumoase fete. A-)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 1:01 pm

shaki mai am o intrebare si gata...lopatica ,grebluta si galetuca unde le-ai ascuns ca erau langa leagan?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 30, 2003 2:17 pm

chiar ca sunteti impertinenti cu ...comentarile la adresa lu shaki ! eye-ule...dar ia pune'ti ma tu poze aici...daca te dai asa smeker ! cred ca o sa rada lumea si cu ...curu de tine ! :)
de Nightwish nu mai zic nimic...ia isi pune doar ochii la poze. e clar ca pana si ei ii este rusine cu ea.

Mie imi place de shaki. are un corp frumos si suplu. tzatzele un pic mai mari daca erau....si era perfecta. eu ii dau nota 9. e chiar dragutza.

asa , tata !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 30, 2003 2:21 pm

Lol, pai dupa impertinentele aiului s-au dus dracu' sansele sa mai vedem poze cu Nightwish :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 2:26 pm

bah haidule sa moara moshu ca daca isi pune nocturna poze imi dau ban o saptamana sa nu pot posta nici daca ma manca buricu dejtelor
eyewitness

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 30, 2003 2:53 pm

Bine ma, da' cu saraca Shaki ce-ai avut? Nu stii ca-i hipersensibila si pune botu' la orice? :p
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde monk » Lun Iun 30, 2003 3:01 pm

Shaki .... imi plac copacii din background si leaganul :D

in rest ..... hmmmmm io zic ca n-ai de ce zice ca esti urata nu-i asa ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 3:10 pm

n-am bah nica cu saraca fata . mi-am esprimat si io o parere pertinenta si sariti toti ca fripti ca pune botu...lasa mah ca o noua forumnovela nu strica...

shaki deschide fata un thread cum te-a "maltratat" aiu sa vina moshu sa dea sfaturi...
eyewitness

Mesajde cubu » Lun Iun 30, 2003 9:47 pm

Mosule, ce pretentios esti... Hai ca are tate misto, ce draq... Cam cald afara din cate se vede...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 30, 2003 10:32 pm

monk....ban general 1 luna si retragerea postului de moderator pt. ca ne indeamna sa fumam iarba....ba mai mult..isi face reclama gratuita la plantatie. cica...pe centura....si ne rata poza cu ...gradina sa. :)

skaki...cat porti la sutien ? (m-a pus portnoy sa te intreb , ca lui ii e rusine)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Iun 30, 2003 10:47 pm

lol ... daca ast era pe centura :D ... serios ... e in drum spre podul baneasa

tin sa va anunt ca am vazut planta cu pricina si in fata unui bloc de langa Mall . cred ca a inceput sa creasca salbatica ... din semintele celor ce o fumeaza in fata blocului :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde nocturna » Mar Iul 01, 2003 8:59 am

hydule, poze cu mine never. ca m-a amenintat moshu ca ma trece direct la miss funclub runda a doua, daca indraznesc. :D
da' hydeule stii si tu ca fetele din ase e cele mai frumoase. nu? A-)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Shaki » Mar Iul 01, 2003 11:32 am

Moshule, avui tatzele mai mari, da cand am facut operatie la botic(dupa cum a remarcat eye-ul) mi le-am micsorat shi pe ele ca asa se poarta acum...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde marian jan » Mar Iul 01, 2003 1:57 pm

monk,zi maca-ti-as adresa plantatiei.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Mar Iul 01, 2003 3:27 pm

ayrtoane cat iti dadura aia bah sa le sprijini reclama aia luminoasa? io zic ca te scoteai mai bine ca salvamar...
eyewitness

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 3:32 pm

marian jan ....
1. ne e plantatie erau doar vreo 4-5 boscheti
2. e pe centura pe margine drumului

ayrton .... ce sa zic hai sa comentam pozele :D

in prima observam cum pe fundal un bunic se chinuie sa isi spele la fund odreasla ... mai observam in dreapta lui un om care se roaga la soare .... hmmmm ..... iar in prim plan este cineva pe care il cam doare fix in pix de problemele cotidiene :D . Am i right ?

in a doua poza .... pari un pic speriat :p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde darkshines » Mar Iul 01, 2003 4:20 pm

boscheti din-aia cresc langa casa mea. evrika! :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

2353

Mesajde baixinho© » Mar Iul 01, 2003 5:39 pm

lasa, ayrtoane, ca ma duc si eu la mare si sa vezi cu catamai valiza cu poze cu Monica Barladeanu si Gabi Cristea si Mihaela Radulescu ma intorc d-acolo. si fara sa le truchez, ca tine, sa fac poza in fotoliu pe balcon, si sa bag pe fundal apa si nisip. da da!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

!

Mesajde Ayrton » Mie Iul 02, 2003 9:16 am

eye, am cazare gratuita tot anul la ei :D !

monk: o sa caut sa pun si o poza unde nu mai e nimeni pe funadal, dar nu stiu daca am... Oricum, faza cu "fix in pix" descrie perfect cum ma simteam: de 9 luni tanjeam dupa concediu (mai ceva ca o femeie gravida dupa o cafea si o tigara...)

baixule, chiar m-a intrebat Mihaela cand vii, si unde o sa stai, ca ea e deja acolo, i-a facut vant lu' Elan ala si te asteapta! Iar Monica deja e uda doar la gandul ca poate o sa aveti ocazia sa o faceti in trei, voi doi si cu Andreea Marin. :P
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Mie Iul 02, 2003 3:07 pm

ayrtoane da una cu tine luat mai de departe asa , cat mai de departe adica atat de departe incat nici sa nu te vezi, ai? :D

acu pe bune sacu ala de plastic cu porumbu fiert l-ai lasat mai in dreapta pe mal, nu ? ca nu iese in poza ....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 02, 2003 3:20 pm

ayrton...dar tu de ce nu ai par pe piept ? te epilezi sau nu iti creste ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iul 02, 2003 3:38 pm

bah moshule tu nu faci legatura? daca a pus-o pe brazilianca aia o adevarata femeie barbat acolo la ultrasi iti dai seama ca omu se rade, epileaza , ia si hormoni...maine poimaine cand o sa-si baje poza o sa aiba si tzatze si solduri de o s-o eclipseze pana si pe shaki iti zic io... e si el la inceput acu...
eyewitness

Mesajde Ayrton » Mie Iul 02, 2003 3:51 pm

ba, nu-mi creste mai deloc (nu mai eye, nu de la hormoni, si nu-mi mai adu aminte de femeile-barbat ca de cand m-ai pus pe ganduri cu faza aia ma uit foarte atent la orice fata cu care stau de vorba, sa nu cumva sa nimeresc una d-aia...), dar am si eu vreo 2 fire acolo, de samanta... insa sunt fericit asa, ca decat sa fiu cu o padure de par pe piept si pe spate mai bine asa!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde gabuba » Mie Iul 02, 2003 5:51 pm

monk "a luat-o pe centura", sa inteleg ca iesisei la agatzat? :gay: o stii pe Lola? :D

airtoane ia zii si la astia care nu le are cu litotalu' in ultimu' timp, iar am un lapsus, tutzi... aaaah, alea ma ... de se intind, pliante, pe care stateai.... aaah, cat mai costa sa inchiriezi? sau era ale tale?A-)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

!

Mesajde Ayrton » Joi Iul 03, 2003 8:27 am

Sezlonguri le zice, se inchiriaza cu 50.000-80.000 de lei bucata pe zi, cu umbrela d-aia mare cu tot, cu galetusa de gunoi, in spatiu incercuit si cu nisip cernut, sa nu te-ntepi in scoici sau capace de bere (in poza e locul cu umbrelute Ursus din stanga steguletelor din Neptun); insa asta era in iunie, acum, in iulie-august cred ca s-au mai scumpit, mai ales cele din locurile cele mai bune.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

2356

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 8:54 am

Initial trimis de ayrton
baixule, chiar m-a intrebat Mihaela cand vii, si unde o sa stai, ca ea e deja acolo, i-a facut vant lu' Elan ala si te asteapta! Iar Monica deja e uda doar la gandul ca poate o sa aveti ocazia sa o faceti in trei, voi doi si cu Andreea Marin. :P

1. Mihaela nu avea de ce sa te intrebe, deorece stie si cand ajung la Mamaia si unde voi sta (o noapte, ca mai mult nu am timp; am fost invitat - daca mi se face somn in noaptea cu pricina - sa dorm la cineva in camera nu spun la cine, ca suna a lauda)
2. mi se frange de Elan.
3. Monica e uda pentru ca tocmai a facut dusul de dupa.
4. pe Andreea Marin as putea s-o folosesc, eventual, in alte scopuri (sa o trimit sa-mi cumpere tigari, sa stea de straja ca sa nu-mi fure cineva hainele cand ma duc in apa).
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Iul 04, 2003 2:04 pm

cristinico ? da boxele alea de 160 w pe sinus le ai de la vaslit sau cum dracu mancale-ar mandea? poate-i dai reteta si lu shaki diavolita ....
eyewitness

kjklkj

Mesajde Cristina » Vin Iul 04, 2003 2:08 pm

Mama natura care a fost darnica cu mine, ca de vaslit sunt la inceput si nu am reusit sa am decat febra musculara de pe urma vaslitului.
Dar mai insist.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati