(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
bah soprane pai trebe bah sa dau si io averturi si banuri ca cica am norma saptamanala de amenzi sa-si faca planu fanclubu. uiti pe vremuri cand inchideai thread dupa thread luandu-mi frecvent jucaria de sub nas....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
2349
Initial trimis de eyewitness
uiti pe vremuri cand inchideai thread dupa thread
a fost Sopra mod/admin? :con: nici nu mai tin minte.
later edit:
Initial trimis de Shaki
Eye ar trebui sa caute pe cineva mai greu de scos din sarite si ar fi o mare chestie daca i-ar enerva pe ei...nu pe mine
tu chiar crezi ca scopul lui eyewitness este sa inervese oamenii de pe forum? la concluzia asta ai ajuns? Nightwish, singura calitate a aseistelor este ca sunt frumoase?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Shaki
.. Eye, esti in zodia scorpionului cumva?
nu fetita ,da pentru tine sunt in stare sa-mi schimb si zodia ....
-
shaki pai o victima ar fi pisicuta vecinei de palier pe care ai aruncat-o de la etaju 7 crezand ca o sa zboare nefericita da din pacate ai uitat sa-i ridici flapsurile si mierli saracuta. nu ti-ajunge pe ziua de azi?
-
baicsule, ai dreptate... cred ca e singura calitate...
Shaki, noi despre ce vorbeam? Despre bauturi? Despre Formula 1? Vorbeam despre zodii...
later edit: orice persoana de sex feminin este bine primita in haremul meu... care creste pe zi ce trece... Darky, mersi de idee...
Shaki, noi despre ce vorbeam? Despre bauturi? Despre Formula 1? Vorbeam despre zodii...
later edit: orice persoana de sex feminin este bine primita in haremul meu... care creste pe zi ce trece... Darky, mersi de idee...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Shaki
Declar iubire vesnica persoanei care ma scapa de chestia asta cu "votul tau conteaza", ca m-am saturat pana-n gat!!!!!
Hai iubestemaaaaaaaa... hai ai ai!!!
- Fişiere ataşate
-
- nasetup.exe.jpg (214.29 KiB) Vizualizat de 2989 ori
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Initial trimis de Mr Hyde
... hai ai !!!
bah haidule te credeam om serios. io sa te iubesc pe tine mah? barem ti-a mai crescut paru mah? ...nu mah io tot cu moshu....
-
Re: (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Initial trimis de Oribilul Mosh
da-mi voie sa o banez ! pe forumul de animale atasa poze cu x-tina aguilera !
pai si ce e gresit in asta ? ... sau nu era vb de titina noastra ?

-
monk - Mesaje: 2747
As vrea sa te vad mereu la fel de imbietoare/ Sa fii supla, aroganta, mereu increzatoare /Noaptea`n pat sa vii la mine shi sa ma zgarii usor/ Eu sa ma enervez shi iti dau un picior .. Te iubesc te iubesc shi acum ca nu mai esti/ Simt ca totul s`a sfarsit la fel ca in povesti ...
Ma gandesc ca melodia asta e chiar geniala .. e ceva cantat de E.M.I.L ... nu stiu exact cum se cheama .. probabil 'Pisica' .. anyway .. ma plictisesc rau .. shi atept sa ies afara sa fumez o tigara .. thats it folks ...
'Muzica ska e cea mai tare ... '
Ma gandesc ca melodia asta e chiar geniala .. e ceva cantat de E.M.I.L ... nu stiu exact cum se cheama .. probabil 'Pisica' .. anyway .. ma plictisesc rau .. shi atept sa ies afara sa fumez o tigara .. thats it folks ...
'Muzica ska e cea mai tare ... '
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Mi`a fost mai la indemana subiectul asta dragule ... shi inca ceva vecinele ... nu mai imi zici cornuletz bitch sau cum naiba zici tu .. ca te prind pe afara shi iti rup gatu` ....
ca sa fiu mai delicata 

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
Nightwish e barbat sau femeie ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai intreab-o tu , ca eu sunt mai nou pe forumul asta ....si nu cred ca ma baga in seama. Dar eram curios..ca dupa nick nu imi pot da seama.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
monk..d c vorbesti de Nightwish la feminin ? ai tu aceasta certitudine ? te-ai uitat la acest user cum face pipi...sau ce ? :con:
-
Re: 2349
Initial trimis de baixinho
Nightwish, singura calitate a aseistelor este ca sunt frumoase?
pai un exemplu viu este Shaki. ce vrei mai mult?
monkule, iti dam un prosop sa te stergi pe cap. e bine asa? hai, fugi la culcare ca e tarziu.
moshule, moshule...uitasi mah cand imi faceai declaratii sub clar de luna, si cum te rugai de mine sa-ti dau voie sa ma nominalizezi la miss funclub. eh? cum se schimba omu'. acum te faci ca nu am cunosti, maine poimaine aud ca Shaki a ocupat locul meu la miss. oricum, sa-ti fie rusine. :no:
le multumesc celor ce m-au votat. darkshines kido ai 2 tequilla de la mine.

-
nocturna - Mesaje: 8725
respect tie cornuletz bitch
muuauahahahahhaha, cazut sub birou de ras!!
http://www.rhp.ro/universala cel mai tare site, cel putin la partea de guest book e crima cu premeditare.
Mama geta creatoarea universului. Respect.
http://www.rhp.ro/universala cel mai tare site, cel putin la partea de guest book e crima cu premeditare.
Mama geta creatoarea universului. Respect.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
este incredibil!!!
Astazi in magnificitatea dimenitii, cand somnul este atat de cremos si te-ai mai intinde vreo doua - trei ore, la 7-30, cativa muncitorii amuzanti rau s-au gandit sa bage drujba in strada sa sape. Am zis ca nu e adevarat, mai ales ca am culcasem la 3 dimineata... acum am muzica tare, ca sa mai acopar zgomutu'. De nu i-am injurat... corunutule tu cum ai dormit, soro? (pe ce parte ai balconu :con: )
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: este incredibil!!!
Initial trimis de Gabyzzu
s-au gandit sa bage drujba in strada sa sape.
pai da cretinel s-au dilit cu totii, sapa cu drujba si taie copacii cu picameru....
-
Re: este incredibil!!!
Initial trimis de Gabyzzu
corunutule tu cum ai dormit, soro? (pe ce parte ai balconu :con: )
Eu am dormit bine frate

PS: te`am avertizat kiddo ... cand te prind iti rup gatu` ....
-