Sooo Anna LeskO!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Sooo Anna LeskO!!!

Mesajde krossfire » Joi Iun 26, 2003 6:35 am

Ce credetzi despre ultima melodie Anna Lesko,ce credeti despre Anna Lesko???
Orikum prima melodie a fost penibila dar astah este un cover dragutz.....
Apropos,cine mai crede ca Demmo fara Anna Maria care sa se frece de sticla televizorului,ar fi zeroo................(are shi putzina voce)
Ah...shi Kelly Osbourne suckz...no look,no voice!!!(fetitza lu' tata)

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Iun 26, 2003 11:25 am

Da,foarte interesant......bagi in aceeashi oala cantaretzi romani shi formatii romaneshti cu aia straini....Lol..... :D
Deci....despre anna Lesko......mie mi-a placut oricum de la inceput shi acuma ma oftic k nu gasesc pe nici un site de muzica,melodia "Inseparabil" :(
Titina
Junior Member

Mesajde sohatzki » Joi Iun 26, 2003 11:28 pm

este interesant stilul ei... pacat ca in melodii mai arunca si niste versuri in alta limba, asta nu mi se pare deloc k lumea.. oare ea isi scrie versurile???
ultima melodie e faina..

demmo fara ana maria? ar fi fost ca si angels fara raluca (ca tot veni vorba de ele), ca si n&d fara delia (fata asta noua de la n&d pute rau de tot, delia era misto, avea si voce, nu gluma!) s.a.m.d...

kelly osbourne are succes numai fiindca tat-su' e ozzy osbourne... cred ca fanii ei sunt copiii fanilor lui ozzy...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Right

Mesajde krossfire » Vin Iun 27, 2003 1:15 am

U got that one real straight,man.....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Iun 27, 2003 3:22 pm

Initial trimis de sohatzki
arunca si niste versuri in alta limba

.....in rusa. :)
Titina
Junior Member

Mesajde sohatzki » Vin Iun 27, 2003 11:27 pm

...dar si in franceza... in ultima melodie nu zice si ceva in franceza, sau se aude naspa mtvu' la mine?..:D
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde krossfire » Sâm Iun 28, 2003 6:34 am

In ultima melodie nu se vorbeste in rusa..ori franceza ori olandeza(cik ar cunoashte-o shi pe aia)......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Iun 28, 2003 11:33 pm

mie nu mi-a placut anna lesko la inceput dar melodia asta chiar imi place...si videoclipul e foarte mishto!! si vorbeste in franceza in melodia asta...: "pense a moi, aime moi comme ca, tu sais, nous sommes inseparables, inseparables, c'est vrai" ! nu se aude nashpa mtvul la tine...asta zice! :) ana maria are si ceva voce...dar predomina alte calitati mult mai evidente...! iar kelly...e pustoaica rasfatata cu taticu in spate,,,!! nu o sa ajunga ea ce este taica-su...!!admir nonconformismu`....atat!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

multam

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 6:47 am

pe mine chiar ma interesa ce zice tipa...mai am shi eu cateva cunoshtinte de franceza.....adik am studiat-o vreo sase ani shi shtiu sa traduc trei teste din 100......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Re: Sooo Anna LeskO!!!

Mesajde drumplayer » Mie Iul 02, 2003 8:51 pm

Initial trimis de krossfire
Ce credetzi despre ultima melodie Anna Lesko,ce credeti despre Anna Lesko???
Orikum prima melodie a fost penibila dar astah este un cover dragutz.....
Apropos,cine mai crede ca Demmo fara Anna Maria care sa se frece de sticla televizorului,ar fi zeroo................(are shi putzina voce)
Ah...shi Kelly Osbourne suckz...no look,no voice!!!(fetitza lu' tata)

KrO$$fire

Anna Lesko...:confused: she´s nice! chiar very nice... si pe deasupra mi se pare o persoana interesanta... muzica ei nu e chiar pe gustul meu, dar ultima piesa mi se pare OK! cat despre Ana Maria Ferentz, care este o SUPER BUCATA, ea face 90% din Demmo :o SHE`S HOT!!!!

..si kelly sucks!
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde krossfire » Mie Iul 02, 2003 9:02 pm

.........u...right........sau iar am dat pe langa...Ana Maria e o bucatica preaaa buna,daca nu ar canta pe versurile alea ,s-ar vedea vocea....

Asha shi Kelly Osbourne zicea odata ca are doua probleme:cantatul si vaginul..io zic ca asha e ,pe niciunul dintre aceste doua lucruri nu da nimeni doi bani..datorita atitudinii tipei....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Iul 03, 2003 9:47 am

Ce sa zic...recunosc ca si mie...imi plaace asa umpikulet..piesa..numai ma enerveaza cand..vb acolo...pe franceza...dak vrea sa cante in franceza..sa se mute naibii in Franta!!:p
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Iul 03, 2003 11:45 am

Initial trimis de SiMiCs
Ce sa zic...recunosc ca si mie...imi plaace asa umpikulet..piesa..numai ma enerveaza cand..vb acolo...pe franceza...dak vrea sa cante in franceza..sa se mute naibii in Franta!!:p

Ar cam trebui sa se mute undeva cat mai repede , ca pe mine ma enerveaza rau de tot.
Unregistered

Mesajde Sabyna*bc » Joi Iul 03, 2003 7:24 pm

e mishto ultima piesa a annei, si clipul e reusit...
iar anna chiar arata foarte bine :)
am auzit ca va juca in nu stiu ce film cu marcel iures parca... sa vedem daca are calitati de actrita.
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Iul 04, 2003 1:56 am

Chiar m-a surprins melodia asta noua !
Ard in Flaraci suck!
Inseparabili merge!

Anna Lesko e o tipa super talentata: canta,picteaza... si mai nou e si actritza.. bravo ei ! Are cu ce ... pentru ca arata foarte bine !
Uneori mi se pare cam prea fitzoasa....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Iul 09, 2003 10:57 pm

Melodia e super cool, da` nuh inteleg ultimu` [cre` ca] vers din refren... '...Si tot ce ti-a ramas e sarutul meu/ Te lasa fara glas..." pe urma ce dracu` zice?! Imi place mult cum arata in fustita si cu adidasi, e super dulcik... Da` ,sa nu exageram! :p
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Anal Esko

Mesajde Unregistered » Mie Iul 09, 2003 11:44 pm

Anna Lesko ?!
talentata !? picteaza ?! danseaza !? actritza !?
fitzi seriosi ...!!!
ascultati Anna Lesko ii cumparati "melodiile", o laudati si pe urma va plangeti ca muzica romaneasca e "naspa", de tot rasul&stuff ! pai d-aia e mah de tot rasul ! ca publicul confuzat din Romania asculta toate naspetele astea, nu e in stare sa vada maroul de sub stratul subtire de fard
mai avem mult de tot pana o sa iesim de starea asta de confuzie generala !
weirdos !
Unregistered

Mesajde qeru » Joi Iul 10, 2003 4:00 am

Initial trimis de Andreea Pisoi
Melodia e super cool, da` nuh inteleg ultimu` [cre` ca] vers din refren... '...Si tot ce ti-a ramas e sarutul meu/ Te lasa fara glas..." pe urma ce dracu` zice?! Imi place mult cum arata in fustita si cu adidasi, e super dulcik... Da` ,sa nu exageram! :p

:con: cre' ca ai incurcat putzin versurile... da' pentru vataru' ala, te iert :D
din cite tzin minte era ceva de genul
...e tot ce ti-a rams/si sarutul meu/te lasa fara glas/...
parca mai are putzina logica asha.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Re: Anal Esko

Mesajde krossfire » Joi Iul 10, 2003 7:36 am

Initial trimis de Unregistered
Anna Lesko ?!
talentata !? picteaza ?! danseaza !? actritza !?
fitzi seriosi ...!!!
ascultati Anna Lesko ii cumparati "melodiile", o laudati si pe urma va plangeti ca muzica romaneasca e "naspa", de tot rasul&stuff ! pai d-aia e mah de tot rasul ! ca publicul confuzat din Romania asculta toate naspetele astea, nu e in stare sa vada maroul de sub stratul subtire de fard
mai avem mult de tot pana o sa iesim de starea asta de confuzie generala !
weirdos !

.....asha fii atena....Anna Lesko nu picteaza a fost o barba pentru cv-ul ei(a zis ca i s-au expus operele la Galeria Nationala,i-o fi spus Dan Balasha ca are talent..dar nu la pictura)......shi noi am zis ca ne place o melodie.........shi apropos mah deshteptule..de ce nu te inregistrezi daca ai ceva de spus????????
krossfire
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 10, 2003 10:10 am

Initial trimis de qeru

:con: cre' ca ai incurcat putzin versurile... da' pentru vataru' ala, te iert :D

Yoy! Ok, primele versuri, nu ma intereseaza, eu vreau sa stiu ce urmeaza dupa versurile astea... Ma lamuresti tuh? :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde krossfire » Joi Iul 10, 2003 11:50 am

Initial trimis de qeru

...nope din pacate tu ai incurcat versurile....rau de tot...Andreea avea dreptate...............
krossfire
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 10, 2003 12:02 pm

Heh... Stiam eu... Anyway, nuh ma lamuresti nimeni cum e ultimu` vers?!? ;(
Andreea Pisoi
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii