Il Calcio Seria A & B

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

WOW!!!! Mutu la Juventus

Mesajde Aragorn » Mie Dec 26, 2001 5:07 am

Mutu la Juventus din ianuarie contra sumei de 16 mil de dolari :)
Superb, de abia astept sa vad meciurile lui acolo !!!
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Dec 26, 2001 10:41 am

ce pacat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Vizitator

Mesajde Administratori » Vin Dec 28, 2001 5:31 am

Eu am auzit ca inca mai discuta si ca au ajuns la 17 milioane si un portar ;).
Adevaratul anonim, mai bine te intitulai adevaratul idiot.
Administratori

Mesajde Vizitator » Vin Dec 28, 2001 10:24 am

haha! Pai asa vorbeste un Administrator? Un administrator ar trebui sa dea exemplul tuturor, sa nu utilizeze cuvinte grele si sa cauta sa fie tolerant.

Revenind la Mutu, Juventus il va lua aproape sigur pe Muzzi de la Udinese ceea ce inseamna ca Mutu ramane din fericire la Verona!!! YES! ;)
Vizitator

Mesajde Administratori » Vin Dec 28, 2001 10:28 am

pare rau pentru limbaj, o sa caut un sinonim la "idiot", promit :D
Administratori

Mesajde Werde » Sâm Dec 29, 2001 7:03 am

Nu uita ca Juve se mai uita si dupa Olisadebe, dar nu cred ca or sa-l ia pana-n vara.

Mutu daca se transfera o sa fie norocos daca freaca bara.
Werde
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Mar 09, 2002 6:12 pm

Initial trimis de Werde
Nu uita ca Juve se mai uita si dupa Olisadebe, dar nu cred ca or sa-l ia pana-n vara.

Mutu daca se transfera o sa fie norocos daca freaca bara.

Acum pe mutu cred ca o sa-l cumpere Bayern Munich sau Parma, ca Juve nu-l mai vor.
IAr de frecat bara nu cred ca ar fi frecat-o ca e mai bun in mijloc ca deceptia Nedved....
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 11:19 am

Nedved..e om de baza la Juventus ! Cum sa fie deceptzie ????
Si ieri..cu Inter..a jucat foarte bine !

PS : in galeria lui Juve am vazut cateva steaguri cu Czech Republic :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Mar 10, 2002 6:21 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nedved..e om de baza la Juventus ! Cum sa fie deceptzie ????
Si ieri..cu Inter..a jucat foarte bine !

PS : in galeria lui Juve am vazut cateva steaguri cu Czech Republic :)

Oricum nu e ce a fost la LAzio, ca de aia l-a cumparat juve, si italienii al care ma uit eu la Seria A mereu zic ca iara Nedved o deceptionat si din astea, si sincer nu joaca prea bine... ca si rui costa de la milan care parca e si mai mare deceptie...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 7:03 pm

Daaa..de Rui Costa stiu si eu ! Pai cand era Manuel Rui Costa la Fiorentina....rupea ..alaturi de Gabriel Omar Batistuta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Lazio - Roma : 1-5

Mesajde Aragorn » Dum Mar 10, 2002 11:29 pm

Frumos le-a tras-o Roma la Lazio :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 11, 2002 9:59 am

Superb meci !....dar nu cred ca isi merita un subiect separat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Mar 11, 2002 7:23 pm

Superb meci !....dar nu cred ca isi merita un subiect separat !

PAi o sa-l streg dupa vreo cateva zile. DAr astpet sa vad parerea tutorur :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Mar 11, 2002 8:09 pm

Daaa..de Rui Costa stiu si eu ! Pai cand era Manuel Rui Costa la Fiorentina....rupea ..alaturi de Gabriel Omar Batistuta !

mama ce criticat o fost si in meciul cu Bologna pierdut de milan cu 2-0 :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 11, 2002 8:44 pm

Bobo..in afara de noi 2..nu a mai vazut nimeni meciul...asa ca sterge-l de pe acum ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 11, 2002 8:47 pm

Opinia mea...creaza un subiect IL CALCIO SERIA A ...si muta acolo tot ce s-a scris la subiectele astea temporare..gen Mutu la Juventus sau Lazio-Roma 1-5 !
De asemenea..zic eu ca Il Calcio merita sa aiba subiect separat !
Si astfel..raman for ever..si opiniile noastre..legate de subiecte temporare..precum cele pe care le-am amintit mai sus !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Mar 12, 2002 12:05 am

Multumit moshule?:D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 12, 2002 5:12 am

Da..sunt foarte multumit !

Si acum..sa itzi povestesc..pentru vad ca te pricepi mai bine decat mine la fotbalul italian.
Eu sunt mare fan Sampdoria...inca de la sfarsitul anilor 80. Pe peretele camerei mele..char si acum se afla un fanion cu UC Sampdoria Genova (avand celebra emblema a clubului...lupul cu pipa in gura..cel putin asta cred ca e..lup). Cand imi placeau mie genovezii...aveau in lot cativa jucatori de marca ,precum : Roberto Mancini,Gianluca Vialli,Salsano,Dosena,Parri..in poarta Paliucca...etc.
Ce se intampla cu ei acum ? Pe unde se mai alfa ? Mai sunt in serie B..sau au retrogradat si de acolo ?
Asta asa..ca sa vorbim putin si de Seria B ! Cine promoveaza anul asta ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Serie B

Mesajde Aragorn » Mar Mar 12, 2002 7:19 am

SAmpdoria: eu nu prea am cunoscut anii de glorie ai lor ca eram prea mic sau chair nu eram nascut :)
Dar hai sa-ti spun cum se descurca:
Sunt pe locul 10 in Serie B la 20 de pct de primu loc de promovare, adika practic nu o sa promovoze sezonul asta.
Primele patru echipe promoveaza in sria a si deja suntfoarte detasate: Empoli 54 pct, Modena 53, Rggina 53, Como 53. Urmatoare e la 9 pct distanta deci cam departe.

Stiai ca Genoa are 4 romani? Mihalcea,Codrea,Nastase si Sava.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 6:02 am

Nu stiam ca sunt 4 romani la Genoa !
Genoa 1893...erau buni la un moment dat. Juca Bepe Signorri la ei ! Si acum vreo 6-7 ani..i-a eliminat si pe Steaua si pe Dinamo din UEFA....in acelasi sezon !

offtopic : Cum Bobo ? Dar catzi ani ai ..daca zici ca nu erai nascut in anii de glorie ai lui Sampdoria (anii 89-92 ) ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mar 13, 2002 7:44 am

Nu stiam ca sunt 4 romani la Genoa !
Genoa 1893...erau buni la un moment dat. Juca Bepe Signorri la ei ! Si acum vreo 6-7 ani..i-a eliminat si pe Steaua si pe Dinamo din UEFA....in acelasi sezon !

offtopic : Cum Bobo ? Dar catzi ani ai ..daca zici ca nu erai nascut in anii de glorie ai lui Sampdoria (anii 89-92 ) ? :D

Pai am inteles de la tine inceputul anilor 80 :D de aia am zis ce am zi...am aproape 19 ani :), vezi in detalli utilizator :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mar 13, 2002 7:54 am

Genoa is de tot kkt-ul acuma...era pe 10 cand au venit Mihalcea,Nastase si Sava dar acum is pe 14 si sunt pe la vreo 4 pct de retrogradare :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 7:58 am

Nu..ai citit tu gresit..scrie sfarsitul anilor 80 ! :D

Putina istorie.....

La sfarsitul anilor 80..mai exact in 1989...italienii dominau clar fotbalul european.
In finala Cupei UEFA..Juventus intalnea Fiorentina. (scroruri : 3-1 la Torino si 1-1 la Firenze) .
In finala Cupei Cupelor...Sampdoria s-a impus cu 1-0 in fatza belgienilor de la Anderlecht.
Iar in finala Cupei Campionilor....AC Milan invingea cu 2-0 Benfica Lisabona !

Cu un an inainte,in 1988...Milan...invingea cu 4-0 Steaua Bucuresti..in finala Cupei Campionilor , Sampdoria pierdea cu 2-0 in fatza Barcelonei in finala Cupei Cupelor....iar Napoli infingea Stuttgardul in finala Cupei UEFA (2-1 in Italia,3-3 in Germania) . Napoli cu acea echipa superba : Maradona,Careca,Alemao.

Intrebare pt. Bobo...si pentru ceilaltzi priceputzi la fotbalul italian : De ce ,in prezent,fotbalul din Italia nu se mai bucura de asemenea succese ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mar 14, 2002 1:38 pm

De ce ,in prezent,fotbalul din Italia nu se mai bucura de asemenea succese ?[/color] [/B][/QUOTE]

in primul rand pentru ca nu mai sunt jucatorii aia pe care i ave aodat Italia...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 14, 2002 2:02 pm

Cum sa nu mai fie ?? Jucatorii sunt aceiasi..si stranieri si italieni ..la fel de buni ca acum 5 ani..sau 10 sau 15 sau 20 ! Poate chiar mai buni !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mar 14, 2002 4:00 pm

Cum sa nu mai fie ?? Jucatorii sunt aceiasi...la fel de buni ca acum 5 ani..sau 10 sau 15 sau 20 ! Poate chiar mai buni !

atunci de ce nu dau aceasi randament?de ce echipe precum lazio,juventus,roma etc nu mai "sperie competitia" ca in trecut?de ce "lipseste ceva" in jocul lor?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aragorn » Joi Mar 14, 2002 5:06 pm

Intrebare pt. Bobo...si pentru ceilaltzi priceputzi la fotbalul italian : De ce ,in prezent,fotbalul din Italia nu se mai bucura de asemenea succese ?

pai eu cred ca din cauza ca toti incearca sa aduca numa' vedete dar nu reusesc sa fac nimika in teren, exemplus: uitata-te la milan sau poate la juve !!! (mai mult in champions league) ca spre exemplu cum poate leverkusen aproape formata numa din nemnti si ceva est europeni sa-i bata 3-1? Sau cum poate galata care nu prea are vedete sa scoata asa rezultate bune cu super echipe gen roma,BArcelona,Liverpool....?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 22, 2002 11:07 pm

Duminica,24 martie..ora 20 (ora locala)....Internationale Milano - AS Roma !
Meciul ce paote hotara soarta campionatului !
In Romania..este transmis live de B1 !
Acelasi post transmite sambata : Parma - Juventus !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 22, 2002 11:28 pm

Bah vad si io ca Fiorentina se duce de rapa. De cand a plecat Lacatus de la ei nu mai joaca nimica.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aragorn » Sâm Mar 23, 2002 12:18 am

Initial trimis de Aliosha
Bah vad si io ca Fiorentina se duce de rapa. De cand a plecat Lacatus de la ei nu mai joaca nimica.

Fiorentina o fost buna si dupa Lacatus, s-a slabit acum de cand l-a vandut pe Rui Costa si Toldo...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Următorul

Înapoi la Fotbal International