Sunt eu picasso! O-zone deja exagereaza cu versurile pt gradinita.
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunt eu picasso! O-zone deja exagereaza cu versurile pt gradinita.
"Sunt eu Picasso", "Ti-am dat beep si sun voinic" ??????????????????????????????
maine poate canta despre podul de piatra, sau "eu sunt motanul Danila, de soricei nu am mila..."
Ce dracu inseamna asta?
By the way am auzit ca brunetul din ozon a avut trupa de ghotic au ceva de genul asta, cert e ca a cantat metale grele. Daca acum ascult Cradle of Filth inseamna ca peste ani o sa-mi placa Ozon?
maine poate canta despre podul de piatra, sau "eu sunt motanul Danila, de soricei nu am mila..."
Ce dracu inseamna asta?
By the way am auzit ca brunetul din ozon a avut trupa de ghotic au ceva de genul asta, cert e ca a cantat metale grele. Daca acum ascult Cradle of Filth inseamna ca peste ani o sa-mi placa Ozon?
- Unregistered
ma ei ca ei ... poa sa cante si de barza care aduce copii , da ce e mai grav e ca asta are priza la public .... si e cam nasol.
Io unu nu i-am putut suferi inca de la lansare ... (imi pare rau pt fani dar asta e )
Io unu nu i-am putut suferi inca de la lansare ... (imi pare rau pt fani dar asta e )
-
monk - Mesaje: 2747
Daca acum ascult Cradle of Filth inseamna ca peste ani o sa-mi placa Ozon?
Don't worry.. si eu ascult Cradle of Filth.. si mai bine surzesc decat sa ascuilt Ozon (sau Ozone.. cum s-o scrie). Btw: cum naiba a trecut ala de la una la alta?????? Ca nu prea seamana..
- ro-ana
- Junior Member
sorry pt off-topic
ro-ana chiar daca nu is moderator aici ... tin sa te anunt ca nu se da quote la un post ce e cu 2 3 randuri mai sus ...
io pentru o chestie ca asta am luat ban 2 sapt si nu mai da doo mesaje consecutive ... foloseste modifica daca ai uitat ceva
on-topic ... io unu am ascultat (mai bine zis am fost obligat sa ascult) albumul lor la verisoaramea si toate melodiile sunt asa
io pentru o chestie ca asta am luat ban 2 sapt si nu mai da doo mesaje consecutive ... foloseste modifica daca ai uitat ceva
on-topic ... io unu am ascultat (mai bine zis am fost obligat sa ascult) albumul lor la verisoaramea si toate melodiile sunt asa
-
monk - Mesaje: 2747
O-Zone
Vrei sa pleci dar nu ma,nu ma iei/Nu ma,nu ma,nu ma iei/Chipul tauuuu shi dragostea din tai imi amintesc de ochii taaaiiii..
Ceee???Itzi dai seama ,chipul cuiva aminteshte de ochii aceluia ..din fund!!!!
Bahh.."Numai tu" suna mai "Diferit",da O-zone sunt de toata jena.."plange lumea dupa ei".......
Moldovenii sunt mai smecheri ca romanii neaosh...
KrO$$fire
Ceee???Itzi dai seama ,chipul cuiva aminteshte de ochii aceluia ..din fund!!!!
Bahh.."Numai tu" suna mai "Diferit",da O-zone sunt de toata jena.."plange lumea dupa ei".......
Moldovenii sunt mai smecheri ca romanii neaosh...
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
chipul tau si dragostea din tei imi amintesc de ochii tai...
mai, aici astia chiar exagereaza, sau poate nu. poate ca tipa pe care o iubea ala si-a pierdut ochii in timp ce faceau un amor nebun in tei( crengi in ochi...), asa ca ozonii de cate ori o vad se gandesc la sexu' din tei si isi aduc aminte de ochii fetei de sub tei.....
:rolleyes:
:rolleyes:
X
-
punct - Junior Member
:hehe: :hehe: :hehe: OZon sunt fff naspaaaaaaaa.......huaaaa.... de kkt si nimik altceva! m`au enervat de la inceput...
*intr`o dim pe racoare ;D merg cu mama la plimbare
)) si,se opreste mama langa aia care vand cdiuri si casete,piratate,bineinteles... -sau poate nu?!- si cere... ozoneeeeee! sa ma impusc si nimik altceva... ;a si de atunci, numa` ozone asculta.(+fuego si akcent! cul...ce sa zik?! :bleah:).. fuck it! ;j trebe neaparat sa`mi iau boxe bune, ca sa acopere pe picaso care e voinic...
ce`am facut sa merit asta?! ;P
*intr`o dim pe racoare ;D merg cu mama la plimbare

ce`am facut sa merit asta?! ;P
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
ai dreptate...
.dar sa stii nu-ti cer nimik.baiahiiiii...baiahaaa.baiahahaaaaaa ...aahhhhh...
))..Pentru O-Zone
Unde va e Diploma???Absolvent al Creshei Nr.9.,nu avetzi ce cauta la gradinitza...
O chestie..versuri tembele insa soundul parca nu suna asha rau...
KrO$$fire

Unde va e Diploma???Absolvent al Creshei Nr.9.,nu avetzi ce cauta la gradinitza...
O chestie..versuri tembele insa soundul parca nu suna asha rau...
KrO$$fire
-
Re: Sunt eu picasso! O-zone deja exagereaza cu versurile pt gradinita.
Initial trimis de Unregistered
"Sunt eu Picasso", "Ti-am dat beep si sun voinic" ??????????????????????????????
Ce dracu inseamna asta?
Ce sa-i faci daca nu au talent la pictura. S-au apucat de scris "versuri". Ca aici, ca si la fotbal, se pricepe tot romanul. Ce mai conteaza calitatea, cantitate sa fie.
Bine ca nu sunt pasionati de arme....
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
huooooooooooooo!!!!!!!!!!!
naspa, naspa, naspa, ca de obicei...
ma, ma tot intreb.. fanii astia ozon chiar nu-si dau seama ca toate... da' TOATE piesele trupei lor favorite suna la fel???...:confused:
ma mir cum de au astia atatia fani... eu borasc pe ei..:bleah: :bleah:
naspa, naspa, naspa, ca de obicei...
ma, ma tot intreb.. fanii astia ozon chiar nu-si dau seama ca toate... da' TOATE piesele trupei lor favorite suna la fel???...:confused:
ma mir cum de au astia atatia fani... eu borasc pe ei..:bleah: :bleah:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Re: Sunt eu picasso! O-zone deja exagereaza cu versurile pt gradinita.
Ce dracu inseamna asta?
.. daca asculti Cradle of filth, peste cativa ani o sa-ti placa akcent! ..am citit eu un studiu .. facut de aia de la 3sudnordest in colaborare cu cristiana limbuta..
..si daca esti capricorn cu ascendent in balanta s-ar putea sa-ti placa Ti eN Ti !;f
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
miau
..shtiti cum se va numi viitoarea melodie O-zone???..se va numi miaaaaaaaaauuuuuuuuu..........
Va incepe cu faza cu motanul Danila.....
Nenea Sms va canta despre romanta dintre martanul lui shi mouseul de la tastatura care era indragostit de celular....
Iar domnul Todiras Arsenie va canta "Miaauu,miauuu zise bamsi shi mai lua o gura de bordura...."........
Aberez,nu-i asha???E penibil mesaju'...Ok m-am carat...
KrO$$fire
Va incepe cu faza cu motanul Danila.....
Nenea Sms va canta despre romanta dintre martanul lui shi mouseul de la tastatura care era indragostit de celular....
Iar domnul Todiras Arsenie va canta "Miaauu,miauuu zise bamsi shi mai lua o gura de bordura...."........
Aberez,nu-i asha???E penibil mesaju'...Ok m-am carat...
KrO$$fire
-
:bleah: :bleah:
n-ati auzit vin moldovenii sa ne salveze muzica romaneasca ,:dir:
v-a intrebati cum :confused:
cu un bip
si ce vor pentru asta :confused:
nu vor nimic
:confused:
sunt curios cu ce vor venii dupa rahatu' asta de melodie:-?
n-ati auzit vin moldovenii sa ne salveze muzica romaneasca ,:dir:
v-a intrebati cum :confused:
cu un bip

si ce vor pentru asta :confused:
nu vor nimic

sunt curios cu ce vor venii dupa rahatu' asta de melodie:-?
Pentru toti cei care ...
- cos-t
- Junior Member
Doamne!!...nici eu nu inteleg un lucru...ce naiba are formatia asta asa mare succes???...S-a facut atata tam tam cu Despre tine...care ..cica...e cea mai buna piesa a anului :lol: ..chiar nu inteleg..vesurile..alea..sunt penale...si un copil de 2 zile..e in stare sa le faca..."ALo!!Salut sunt eu Piccasssooo...ti-am dat beep..si sunt voinic :Lol: :lol: :lol:..dar sa stii nu`ti cer nimik!!..ce versuri..???..si au ...asa succes..
..;B O-zone!!!

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
ce s-a intamplat mah cu : OZONE FOREVER?? le`a murit vesnicul fanclub de pe foruM?
nu`mi plac, iar ultima piesa este chiar jalnica... dar totusi au succes si vor avea in continuare... asa`s romanii !
nu`mi plac, iar ultima piesa este chiar jalnica... dar totusi au succes si vor avea in continuare... asa`s romanii !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Nu sunt romani, sunt moldoveni. Deci sunt amestecati si cu rusii.

Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Inainte de-a actiona!
-
Tiger Blue - Junior Member
;j daca prostia ar durea cred ca spitalele ar fi pline ;j
cat de idiot poti sa fii ca sa-ti placa muzica asta :bleah:
Tiger Blue avea dreptate , combinatia dintre rusi si moldoveni nu e prea reusita. ;S
cat de idiot poti sa fii ca sa-ti placa muzica asta :bleah:
Tiger Blue avea dreptate , combinatia dintre rusi si moldoveni nu e prea reusita. ;S
Pentru toti cei care ...
- cos-t
- Junior Member
Pana acum nu a sarit nimeni sa le ia apararea...
(stati linishtiti ca nu sunt eu accea care va incepe!!! ... no way !! )
E totusi ciudat pentru ca de exemplu cand e melodia asta idioata in discoteca ... 90 % danseaza si se distreaza pe ea ! yucky !
Concluzia : SUNT PENIBILI !!!!
Cea mai "tare" mi se pare faza aia ... cu chipul care ii aminteshte de ochii ei ..asemenea aberatie n-am mai auzit.... whatever ....
(stati linishtiti ca nu sunt eu accea care va incepe!!! ... no way !! )
E totusi ciudat pentru ca de exemplu cand e melodia asta idioata in discoteca ... 90 % danseaza si se distreaza pe ea ! yucky !
Concluzia : SUNT PENIBILI !!!!
Cea mai "tare" mi se pare faza aia ... cu chipul care ii aminteshte de ochii ei ..asemenea aberatie n-am mai auzit.... whatever ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
:lol: pai... danseaza lumea...ce sa faca...sa se aseze toti cand incepe ozoneee cu picasssssooooo?! :con: de fapt... in discoteca se danseaza si pe manele... chit ca nu esti fan al genului...in discoteci ..lumea danseaza pe manele... :bleah:
akcent, ozone si alti distrusi..in acceasi oala.. mai bine ma uit la telenovele decat sa`i ascult pe ei.. ;D
akcent, ozone si alti distrusi..in acceasi oala.. mai bine ma uit la telenovele decat sa`i ascult pe ei.. ;D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
O-ZONE e cea mai tare formatie si va fi multi ani de acum inainte.
Degeaba spuneti voi ca sunt versuri de doi bani dar trebuie sa fie si ei diferiti prin ceva.De ce la romani le plac melodiile lor? pentru ca stiu sa faca muzica nu cum e formatia Pops care sunt niste copiatoare si jumatate si cum sa spun si cu nasul pe sus.Daca sa zicem nu faceau versuri care spuneti voi ca sunt "de doi bani" si de exemplu copiau i-o stiu pe vre-o formatie straina atunci ce mai ziceati? ca au copiat,ca stiu decat sa copieze,cum fac majoritatea formatiilor noi.
Daca pana acum nimeni nu le-a luat apararea le voi lua eu apararea.Oricum e cea mai buna formatie.
Degeaba spuneti voi ca sunt versuri de doi bani dar trebuie sa fie si ei diferiti prin ceva.De ce la romani le plac melodiile lor? pentru ca stiu sa faca muzica nu cum e formatia Pops care sunt niste copiatoare si jumatate si cum sa spun si cu nasul pe sus.Daca sa zicem nu faceau versuri care spuneti voi ca sunt "de doi bani" si de exemplu copiau i-o stiu pe vre-o formatie straina atunci ce mai ziceati? ca au copiat,ca stiu decat sa copieze,cum fac majoritatea formatiilor noi.
Daca pana acum nimeni nu le-a luat apararea le voi lua eu apararea.Oricum e cea mai buna formatie.
- Unregistered
o bila alba pt. domnu de mai inainte...
Omule ce sa zic m-ai lasat masca ..muzica este domeniu tau forte, asta este clar, iti recomand cu draga inima sa te faci critic muzical..abia astept sa vad niste recenzii care poarta semnatura ta...
-
SatyR - Junior Member
bai...
fiecare asculta ce vrea... zi si mie ce ai vrea sa asculte o fata de 15-16 ani? death metal???am saturat de fakeri... am o prietena care o-zone asculta... fiica asta ii incanta ei urechea... oricum... da textele sunt cam EXAGERATE...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
N-ai inteles nimik..nici nu ma asteptam...din partea mea poate sa asculte si Marius Tzeicu, ideea era ca abera grupa mare, citeste si tu mai bine postul respectiv si poate intelegi...apropos de unde stii cai fata..sau e amica de care vorbeai ?
-
SatyR - Junior Member
Degeaba spuneti voi ca sunt versuri de doi bani dar trebuie sa fie si ei diferiti prin ceva.De ce la romani le plac melodiile lor? pentru ca stiu sa faca muzica nu cum e formatia Pops care sunt niste copiatoare si jumatate si cum sa spun si cu nasul pe sus.....Oricum e cea mai buna formatie.
..no pai eu plec definitiv de pe forum ... ca imbecilii/lele ne-au cam depasit numeric..
bafta fratilor!
-
Bortzianu' - Junior Member
Ehhh...
ce misto, in sfarsit s-au luat masuri anti zero-zone... sa-mi bag picioarele, am pus un post (dragostea din tei) si mi-am luat un "shoot in coor" de la un fan inrait, care mi-a spus ca sunt gelos pe cei de la zero-zone si ca sunt pseudo-intelectual... va dati seama la ce nivel de inteligenta au ajuns fanii alora?
P.S. Vreau sa-mi fac formatie. Am nevoie de niste "baeti" cam gusteri. Am si o propunere pentru versuri:
"mi-a dat un fax shakespeare" sau "sunt shucar ca si john woo" sau si mai beton:
"gagica mea pamela/are salmonella"...
Care te bagi ma?
era sa uit:
..::keep+the+culture+accelerated::
P.S. Vreau sa-mi fac formatie. Am nevoie de niste "baeti" cam gusteri. Am si o propunere pentru versuri:
"mi-a dat un fax shakespeare" sau "sunt shucar ca si john woo" sau si mai beton:
"gagica mea pamela/are salmonella"...
Care te bagi ma?
era sa uit:
..::keep+the+culture+accelerated::
- ..::dillinja::..
2988
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
postul la care ai facut referire este í£sta, iar daca imi arati unde am scris ca esti gelos, fac ce vrea mujchii tai. pe de alta parte: ce ti-ai luat tu acolo, nu a fost un sut in partea dorsala a corpului, sau "shoot in coor" cum ii spui tu. a fost cu totul si cu totul altceva si se vede treaba ca tre sa iti mai dau ca sa realizezi ce si cum. inca ceva: unde ti-am spus ca esti pseudo-intelectual? cred ca ai probleme cu vederea, asa ca da fuga la un ORL, dar mi-e teama ca nu mai este nimic de facut in sensul asta.
in rest, toate cele bune.
si era sa uit ce era mai important: care sunt masurile ce s-au luat, a eu nu vad nici una?!
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
postul la care ai facut referire este í£sta, iar daca imi arati unde am scris ca esti gelos, fac ce vrea mujchii tai. pe de alta parte: ce ti-ai luat tu acolo, nu a fost un sut in partea dorsala a corpului, sau "shoot in coor" cum ii spui tu. a fost cu totul si cu totul altceva si se vede treaba ca tre sa iti mai dau ca sa realizezi ce si cum. inca ceva: unde ti-am spus ca esti pseudo-intelectual? cred ca ai probleme cu vederea, asa ca da fuga la un ORL, dar mi-e teama ca nu mai este nimic de facut in sensul asta.
in rest, toate cele bune.
si era sa uit ce era mai important: care sunt masurile ce s-au luat, a eu nu vad nici una?!
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
daca n-ati fi asa rautaciosi, ati lua versurile asa cum sunt - adica aberante si la misto. cel putin asta e singura explicatie pe care le-o gasesc.
melodiile sunt chiar faine ca muzica de chef. (din nou, parerea mea, fara a intentiona sa devin critic de muzica).
dar de aici pana la comentarii la adresa moldovenilor cred ca ar mai fi fost ceva drum...
melodiile sunt chiar faine ca muzica de chef. (din nou, parerea mea, fara a intentiona sa devin critic de muzica).
dar de aici pana la comentarii la adresa moldovenilor cred ca ar mai fi fost ceva drum...
- Unregistered
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii