which one ?!!?!?
92 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Sopy
Sopy e cel mai dragutz asha ca l-am votat.
Imi vine sa-l bat ca nu mai creshte si el putin. asta e singurul defect posibil!
La mine in top pe loc 2 e vierme si apoi hiena
la sopy imi place tot:si tatuajele, si mutra, si felul cum se poarta si felul cum danseaza. TOT!

La mine in top pe loc 2 e vierme si apoi hiena
la sopy imi place tot:si tatuajele, si mutra, si felul cum se poarta si felul cum danseaza. TOT!
- simpatika
- Junior Member
votul meu s-a dus la hyenutza mea preferata sherbanel but asta nu inseamna ca viermutz sau shopy nu-mi plac wrong. Ii iuby pe tozti dar Sherbanel este cel may dulchic shi are o voce superba ce mai este cel mai cool. He's Mr. Perfect
- dulchik
- Junior Member
hiena!!!!!!!!
il ador!!!!!!!e cel mai tare
si ceilalti baieti imi plac dar nici unul ca el
e tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si ceilalti baieti imi plac dar nici unul ca el
e tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- salbatika
- Junior Member
go serban go dar nu prea departe...
may yo vreau sa-l votez pe serban dar nu pot caci imi afiseaza rezultatele...ma rog my vot goes to hyenutza (chiar dak nu se pune)
- dulchik
- Junior Member
AND THE WINNER IS HYENA.....
era normal el vb cel mai mult in toate emisiunile interviurile....etc pe el ''cade pisica cu povestea de iubire in fiecare videoclip''>el este si vrea sa fie in centrul atentiei dar dupa cm chiar el spune ''nu vrea sa para altceva decat este''>>>>se poarta f natural ...esteEL INSUSI IN ORICE SITUATIE si asta imi place la el si se pare ca si la altele..daca ne uitam la voturi
>>>>votul meu merge catre hyena ...dar asta nu inseamna ca nu imi place si de vierme soparla sau muzica lorca as fii o obsedata dupa hyena si atat .sa nu se inteleaga asa ceva
CYA SOON:o
>>>>votul meu merge catre hyena ...dar asta nu inseamna ca nu imi place si de vierme soparla sau muzica lorca as fii o obsedata dupa hyena si atat .sa nu se inteleaga asa ceva
CYA SOON:o
- giulia_15_2003@
- Junior Member
cel mai cool
Eu ma gandsc sa votez 4......... vierme pt ca el este preferatul meu inca de la inceput ! motivul: imi plac frezele si culorile in care isi vopseste parul , imi place felul lui de a dansa si pt ca vocea mea seamana cu a lui
! El este preferatul clasei mele 20 din 35 l-au votat pe el !
pa 1
! El este preferatul clasei mele 20 din 35 l-au votat pe el !
pa 1
- dia_
- Junior Member
.........BLA BLA BLA...
"HAI SA DAM MANA CU MANA TOTI TEMBELII DIN COMUNA
SA-NVARTIM HORA BETIEI PE PAMANTUL ZOOFILIEI,
UNDE-I UNU' NU-I PUTERE LA BUTOIU' PLIN CU BERE
UNDE-S DOI PUTEREA CRESTE,SI FANATIK ZAMBESTE!"
...m-am stricat la faza asta.
which one?........ALL!!!!
SA-NVARTIM HORA BETIEI PE PAMANTUL ZOOFILIEI,
UNDE-I UNU' NU-I PUTERE LA BUTOIU' PLIN CU BERE
UNDE-S DOI PUTEREA CRESTE,SI FANATIK ZAMBESTE!"

which one?........ALL!!!!
"someone told me that love will all save us,
but how could that be?
look what love gave us...
a world full of killing
and blood spilling
that will never change......."
but how could that be?
look what love gave us...
a world full of killing
and blood spilling
that will never change......."
- FANATIK_X
- Junior Member
Eu l-am votat pe Soparla, deoarece, acum, este cel mai sexy si cel mai dragutz dintre toti.Inainte imi placea Hyena.Dar gata! Hyena este un prost.Cel putin asa il consider eu....
- ^Aripioara^
- Junior Member
Buna!
L-am ales pe VIERME deoarece pentru mine arata cel ami bine.
- PisicuzzACreazy
- Junior Member
Mie mi-au placut odat toti la fel de mult, dupa aceea doar Hyena si Vierme,iar acum doar Soparla.Poate ca la un moment dat nici macar Soparla n-o sa-mi mai placa!!!:rolleyes:
FiI ATenT cE pRIeteNI itI FacI!
...nU eSTe inTOTdeauNa preCUm creZI tU...
...nU eSTe inTOTdeauNa preCUm creZI tU...
- BRavO
- Junior Member
Toti !!!
Toti trei merita sa castige...Doar fac parte din aceeasi formatie !!!
Si btw totzi fura inimile fetelor...Sa fim realishti !!!:p

Si btw totzi fura inimile fetelor...Sa fim realishti !!!:p
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Mihai + Alex + Serban = Animal X
deshi trebuie sa recunosc imi place foarte mult de Serban , dar nu el face Animal X ci totzi trei (fac animal X).Este normal sa avem preferatzi...dar ceea ce nu mi se pare normal este faptul ca unii asha presupushii "fani"(shi acum ma refer la fete) sunt fani doar ptr ca Mihai, Alex sau Serban se afla in Animal X
- dulchik
- Junior Member
preferatul meu este vierme...nu ma intreba de ce ca nu stiu sa-ti rapund.....imi place felul lui de a fi,cate o data daca te uiti la el vezi un copil ascund intr-un corp de adult......:-"
-
Aldea Alina - Junior Member
In cazul meu nu exista preferati.Fiecare are cate ceva care sa te uimeasca!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
Mie imi plac toti .Felul in care canta cum se comporta,dar in mod deosebit imi plca de vierme(Mihai).Este super dragut si e cel mai de treaba nu ca ceilalti nu ar fi1Oricum ei sunt cei mai tari!
-
happy_angel - Junior Member
Se pare k parerile se schimba de la o zi la alta.Imi place de Hyena sau Serban cum vreti sa ii spuneti.Dar nici Vierme ne e deloc exclus.Nu stiu de ce dar nu imi mai place de Soparla!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
frumoasa manea Seduso... ;a pacat ca nu prea sunt manelisti pe forum!
pana la urma, fiecare cu gusturile lui... sincer, mie imi plac mai mult iguanele (care imi aminteste ca am vazut una absolut superba pe plaja... vreau si eu!! cred ca m`am indragostit :love: )
aaa...si inca ceva... baieti nu va apartin fetelor... cre` k va dati seama la cine ma refer (no comment)
aveti grija ce faceti cu subiectu asta, nu cumva sa il stricati ca celalalt...
pana la urma, fiecare cu gusturile lui... sincer, mie imi plac mai mult iguanele (care imi aminteste ca am vazut una absolut superba pe plaja... vreau si eu!! cred ca m`am indragostit :love: )
aaa...si inca ceva... baieti nu va apartin fetelor... cre` k va dati seama la cine ma refer (no comment)
aveti grija ce faceti cu subiectu asta, nu cumva sa il stricati ca celalalt...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Toti trei
Toti 3 au ceva cu care sa te incante...Teoretic nu ai avea dc sa nu ii placi...
E adevarat ca il prefer mai mult pe Serban pt ca arata bine de tot (din ce am vazut in ELLE),el e cel care vb mai mult la emisiunile TV si e cel mai spiritual...
Dar si Mihai si Alex vin in completarea sa, ceea ce face k showul sa fie mai frumos si mai distractiv....
E adevarat ca il prefer mai mult pe Serban pt ca arata bine de tot (din ce am vazut in ELLE),el e cel care vb mai mult la emisiunile TV si e cel mai spiritual...
Dar si Mihai si Alex vin in completarea sa, ceea ce face k showul sa fie mai frumos si mai distractiv....
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
hmmm...
alisa, nu cred ca ai dreptate, dupa parerea mea Hyena este cel mai nebunatic, nu Sopy.
acum nu-i iau apararea lui Sopy sau lui Vierme si ei sunt nebunatici, dar nu la fel ca Hyena.
sper sa nu te superi pe mine, dar asta este parerea mea
acum nu-i iau apararea lui Sopy sau lui Vierme si ei sunt nebunatici, dar nu la fel ca Hyena.
sper sa nu te superi pe mine, dar asta este parerea mea
- lamina
- Junior Member
mie de serban mi-a placat din totdeauna si nu stiu de ce? prima data cand i-am vazut pe baieti cu toate ca ieram mai micuta de serban mi-a placut si inca imi place are ceva aparte ata pot spune si cel mai mult imi doresc sa-l cunosc
- opyu
- Junior Member
SOPY rules!
Mie mi-a placut de la inceput SOPARLA,de cand era mic si slab si tota lumea zicea:"iti place de ala de 1.20m ,slab si spanchiu?".(tinand cont ca eu am 1.76m).Dupa vreo doi ani ,cand s-a mai dus si el pe la sala toate diperatele de atunci dupa hiena,mi-au zis:"ai avut ochi,Moni".
Chiar,nu vi se pare ca s-a cam "rotunjit"?
Poate sa fie si de140de kg. ca tot preferatul meu e.
Oricum si Hiena si Vierme sunt ultradraguti.
Chiar,nu vi se pare ca s-a cam "rotunjit"?
Poate sa fie si de140de kg. ca tot preferatul meu e.
Oricum si Hiena si Vierme sunt ultradraguti.
- MonicuTZa_bz
- Junior Member
lam votat pe sherby. ;v . De ce?Mi sa parut mai serios bine ca nu asta conteaza de fapt ci muzica lor care iti intra in sange fara sa vrei ptr ca e prea placuta ne regasim in ea cel putin asta e parerea mea,nu zic ca Verme sau Sopy nar fi dar mie mi s-a pus "pata" pe el poate are ceva ce eu nu vad in prietenul meu nu si atunci lam ales pe el ca un ideal de prieten daca intelegeti ce vreau sa spun.In rest sa auzim numa de bine despre toti.
I can't stop thinking of you cause you are all I want tonight You make me feels allright Just me&you!
- cycy
- Junior Member
Alex,Alex si numai Alex
Mi-e de la incepul mi-a placut de Alex asha ca.....l-am votat pe el deoarece imi place la nebunie cum arata este un barbat adevarat cu tot ce-i trebuie...este atragator si are acel ceva care ma innebuneste si sunt sigura ca multe fete sunt de parerea mea:)))
- d3s|r33`
- Junior Member
92 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4