Andreea

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cum vi se pare Andreea?

Da,imi place la nebunie!!!!!!!!!
20
40%
Da,hai sa zicem...
17
34%
Nu o pot suferi!!!!!!!!!
6
12%
Sunt altele mai frumoase si mai destepte decat Andreea
7
14%

Voturi totale : 50

Mesajde Raspopitu » Lun Iun 09, 2003 11:10 pm

Yo pe asta nu o suport de la inceputul showului.E o prefacuta si se crede.....nu stiu ce dracu se crede da e atata de fitzoasa si prefacuta....nu am cuvinte.....as bate-o pana JOI....dupa care as tortura-o psihic.Ma scuzati,dar faza cu vaca a pus capac....din cauza ei nu ma mai pot uita la emisiunea asta ca sparg TV-ul.

numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Re: 2154

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 09, 2003 11:48 pm

Initial trimis de baixinho
cat despre Ernest, ala este un bou, asa acum a recunoscut si el! oare isi da seama cat este de penibil? imi venea sa sparg televizorul cand il auzeam ca ii spune Andreei, cand asta se gandea daca sa iasa din casa sau sa ramana, ca mintea ei trebuie sa fie limpede si sa nu se gandeasca ala Ernest ca o iubeste! dupa catva timp, insa, a rugat-o sa ramana in casa pentru un bou si sa nu plece din cauza unei vaci!

Asta cam asha e, dar tipa ai vazut ca " i se cam aprinsesera calcaiele duminica dupa el, aproape ca i-ar fi zis si ea " te iubesc" lui. Normal ca Ernest s-a facut de kkt in stilul lui caracteristic dar ai vazut ce a zis Andreea duminica? citez: "las' ca vezi tu ce facem cand ne vedem afara" pe mine ma bate un gand! pe voi nu?:con:
Concluzia? s-a scos!:)
Love2Fly
Junior Member

andreea nu plimba vaca!

Mesajde angus » Mar Iun 10, 2003 8:12 am

cat despre andreea, mie mi-a placut mult vorba izabelei atunci cand deea s-a sucit shi a anulat decizia de a ieshi din casa: "ma gandeam io ca nu ejti atata de proasta pe cat ejti de blonda!"
deea s-a dat in stamba, afirmand ostentativ ca ea 50K de para ii cheltuie intr-o saptamana pe haine la milano, replica ce va ramane antologica. va datzi seama cat e de capabila? mai bine ne spunea in cat timp cashtiga ea aceshti bani, ca de tocat nu ie mare inginerie...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

2180

Mesajde baixinho© » Mar Iun 10, 2003 9:11 am

vorba unuia care a trimis un esemes ( :D ) aseara (cred ca daca imi amintesc bine, era Versace): "nu era vorba de Milano, ci de Turcia. Si nu ii spargea, ii producea".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Mie Iun 11, 2003 7:18 am

e clar ca din cauza ei a plecat ernest :( e o actrita de doi bani ... cum de nu si-o fi dat seama saracul baiat
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

deea e k-lumea

Mesajde moni_cool » Mie Iun 11, 2003 9:00 am

parerea mea? andreea soso di erenest sunt cei mai tari iar cei 4 care au mai ramas in casa sunt niste ratati,niste tarani imputiti si barfitori si nu numai.......si pot sa spun ca publicul care a votat este de rahat ca si coco.......de ce l-au scos pe ernest care era cel mai plin deviata si l-a despartit de andreea?
eu cred ca ea chiar a inceput sa tin ala el si el la ea
sper sa fie impreuna
cat desprea andreea o fi ea fata de tatic bogat dar gandeste,e inteligenta,frumoasa si are toate calitatile...ea e un pic cam fasonata dar ......a..e the best!!!!!vreau sa iasa ca sa se intalneasca cu erni si sa le dovedeasca imputiilor alora ca poate fi cu el
voi ce credeti despre relatia lor?
moni_cool
Junior Member

am cam exagerat

Mesajde moni_cool » Lun Iun 16, 2003 12:56 pm

da am cam exagerat un pic cu mesajul de mai i8nainte......
fratilor......ce pot sa va spun.......fiecare are parerea lui,fiecare gandeste cum vrea.......eu tin cu deea si cu soso.........acum etreaba voastra voi cum tineti........
moni_cool
Junior Member

oh no

Mesajde covergirl^^^ » Vin Iun 20, 2003 10:08 pm

Mah yo nush' cum vedetzi voi lucrurile cu Andreea dar eu zic ca afirmatzia cu 50.000 la Milano este de apreciat la ea. Adik ea nu sta in casa aia pentru acel cashtig, ei ii este indiferent daca iese cashtigatoare sau nu. Spre deosebire de altzi concurentzi (ex. Florin, Costel, shi un pik Iza), Andreea nu se gandeshte la partea material. Ce avetzi impotriva faptului ca ishi permite sa cheltuiasca 50.000$ intr-o saptamana? Nu-i vina ei ca-i mai bogata decat noi totzi la un loc ;) !
Aaaa....shi era sa uit de faza cu vaca.....:D :hehe: aici cre' ca e vorba de principile ei. Nush de ce atzi criticat-o asha de mult pt. asta, oricum a acceptat sa ramana in casa shi sa infrunte prostia shi invidia unora din concurentzi.....(remember: "Andreea nu va ieshi de aici ca o invinsa")
Shi Ernest n-a ieshit in nici un caz din vina ei. Nu uitatzi ca Andreea nu i-a dat importantza shi el a fost cel care se tzinea ca un catzel dupa ea.

PS: JOS CU IZA! :cool: VOTATZI IZA!
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde dima roxana » Mie Iun 25, 2003 10:21 pm

pana mai demult imi placea vio ea era pe primul loc dar urmata de andreea .acum se vede ca nu era chiar asa andreea a urcat in top eu o consider acum cea mai inteligenta persoana ea are toate calitatile unei concurente care merita apreciata .ea are tot ce isi doreste este frumoasa si inteligenta insa sincer sa fiu nu prea mi-a placut de ernest ,mi-ar fi placut sa fie cu flo se potrivesc perfect nu mai caracterul difera

in concluzie andreea este super
sper sa va placa.va iubesc pe toti
dima roxana
Junior Member

Mesajde Klutzu » Mie Iun 25, 2003 11:04 pm

Merge Andreea pentru arata f bine.
Fitele si toanele ei ii cam umbresc insa frumusetea.
ma mai gandesc la o semnatura
pana atunci www.klutzu.tk
Klutzu
Junior Member

Mesajde dima roxana » Dum Iun 29, 2003 8:54 pm

aaaaaaaaaa si sa nu uit toanele si fitele ei ma c-am deranjeaza dar poate pe ea asta o caracterizeaza.dar oricum e cea mea super.[B][I][U][size=100][size=134][font=century gothic][color=blue]asta e ea
sper sa va placa.va iubesc pe toti
dima roxana
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 9:32 am

dima roxana avertisment pt postare atasamente poze britney (sterse deja) pe acest thread.
eyewitness

Mesajde covergirl^^^ » Joi Iul 03, 2003 9:32 pm

Initial trimis de dima roxana
pana mai demult imi placea vio ea era pe primul loc dar urmata de andreea .acum se vede ca nu era chiar asa andreea a urcat in top eu o consider acum cea mai inteligenta persoana ea are toate calitatile unei concurente care merita apreciata .ea are tot ce isi doreste este frumoasa si inteligenta insa sincer sa fiu nu prea mi-a placut de ernest ,mi-ar fi placut sa fie cu flo se potrivesc perfect nu mai caracterul difera

in concluzie andreea este super

shi eu sunt de parere ca andreea e super dar am un "objection"...
cum draq sa se potriveasca cu parshivu' ala de florin?? no way, oricum el o urashte... e cam stupid de felu' lui.... :D
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Iul 04, 2003 4:02 pm

ce nu`mi place la Andreea este ca uneori incearca sa para mai matura decat este de fapt... prin felul ei de a vorbi, prin comportament...
nu o judec pentru ca are bani... mi se pare stupid sa nu o placi pentru ca este o "fetitza de bani gata"... chiar conteaza atat de mult cati bani poate da ea intr-o saptamana la Milano??
stiu ca nu ea va castiga suma de 50.000 , dar eu cred ca experienta conteaza... si asta este valabil pentru toti cei care au stat in casa!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati