(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
pai moshule stiam la ce mui o sa fii supus de catre bagabonti cu avataru ala. seringa si baicsu erau pe blocstarturi deja cu fermoaru desfacut ...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ei nu stiu ce-i frumos. Olanda e o tara superba. Patria laleleor , a morilor de vant . Cel mai mare port , bere buna , droguri , prostitutie juvenila.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu e problema aiule,ca eu daca ma imbat si vad avataru lu moshu mi se pare ca e o fofoloanca nerasa,asa ca cam tot aia ie.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
In momentul asta is plin de nervi ... imi vine sa-mi bag ... ... in ei de ratati ... Ieri am avut frumoasa experienta de a-mi virusa calculatorul ...
Dar cum ghinionul nu vine niciodata singur ... (in cazul meu a venit si cu noroc
) ... daca tot duc compul la reparat nu strica si un mic upgrade :p
asa ca zilele aste o sa posetez mai rar
poate cand ma duc la net
later edit ... Bun venit printre gloata asta de pierdevara lightshines
PS . Moshule dai o bere ca iti mai adus un uzer pe cap
da sa nu dai vina pe mine daca incepe sa abereze
PSS . Astept inca telefon cu comanda pentru reparatii
Dar cum ghinionul nu vine niciodata singur ... (in cazul meu a venit si cu noroc

asa ca zilele aste o sa posetez mai rar

later edit ... Bun venit printre gloata asta de pierdevara lightshines
PS . Moshule dai o bere ca iti mai adus un uzer pe cap

PSS . Astept inca telefon cu comanda pentru reparatii

-
monk - Mesaje: 2747
-
monk - Mesaje: 2747
monk..."niciodata" , nu "nici o data" ! :p
aia cu "va" vad ca ai corectat-o !
aia cu "va" vad ca ai corectat-o !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Nightwish
ce pagina cul si-a facut mr hydeu, si-a pus si poze. felicitari carcotas, cre'ca ti-a luat o luna intreaga de munca non stop, sau si mai mult.
Lol, vad ca () curiozitatea a ucis pisiiiica! Da drumu si la boxe, e si mai misto, parerea mea...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
hydeule, spre satisfactia lu' matale dadui drumu si la boxe. ce sa zic, o incantare. sa nu-mi zici ca-i vocea ta prelucrata oleaca pe ritmuri clasice si pre-clasice cantate in oratoriu. sa te chinui matale doar sa vaz eu ce pagina frumoasa ti-ai tras, ma simt magulita, zau de nu.
in alta ordine de idei, cam incep sa fiu remuscata de remuscari din cauza lu' shaki, parerea mea ca ma uraste. of, of iar se vor abate asupra mea blestemele lutzesti, si d'abia ce scapai de ele cu descantece si vrajitorii.
pies: La Multi Ani USA, tu sa fii sanatoasa!

in alta ordine de idei, cam incep sa fiu remuscata de remuscari din cauza lu' shaki, parerea mea ca ma uraste. of, of iar se vor abate asupra mea blestemele lutzesti, si d'abia ce scapai de ele cu descantece si vrajitorii.
pies: La Multi Ani USA, tu sa fii sanatoasa!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de darkshines
defapt mosh s-a saturat de mine. si a inceput sa caute carne proaspata. asa a dat peste donshoara lighty.
trebuie sa va marturisesc ca acum sunt geloasa ca lighty va fi in centrul atentiei, iar eu voi fi uitata...
Pai bineinteles mai darky, fiinta naiva ce esti. Acum ai luat capacitatea, la toamna o sa incepi liceul... esti deja gaina batrana pentru mosh iar lui nu prea ii plac ciorbele. Se axeaza mai mult pe pizze, saorme, si deastea care largesc anusul la iesire. Ca sa iti zic pe limba ta ... ai devenit obsolete.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
lighty este mai in etate decat darky , Aliosha Inteleptule !
-
Da aiule, e o oferta noua incepand cu 1 iulie: la 10 beri comandate o ora gratis la internet.
Probabil ca tot din aceasta cauza nu mai coboara nici Gabriel sa serveasca ceva cu noi. Vrea sa ne scoata ochii aratandu-ne ca el are cablu acasa. Cu alte cuvinte el bea cand i se strang lui coaiele pe cand noi restu tre sa punem bere peste bere ca sa adunam de o ora la net.
Probabil ca tot din aceasta cauza nu mai coboara nici Gabriel sa serveasca ceva cu noi. Vrea sa ne scoata ochii aratandu-ne ca el are cablu acasa. Cu alte cuvinte el bea cand i se strang lui coaiele pe cand noi restu tre sa punem bere peste bere ca sa adunam de o ora la net.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aliosha, sa-ti fie rushine! nu mai sti sa treci prin regie pe la fostii tovarasi de suferinta? hai ca-ti dam noi ore de internet fara sa fie nevoie sa pui bere peste bere.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Initial trimis de Nightwish
Nu te urasc Nighty...
De ce oare s-o face atata tam-tam de ziua SUA la noi? Ar trebui s-o faca a doua zi nationala, pana mea, daca ma duc acasa si dau drumul la televizor parca vad ca numai despre asta difuzeaza.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
shaki, ba io zic ca ma urasti. ziua de azi fu de toata jena, de dimineatza mi-am trantit cafeaua in poala, in tramvai m-am certat cu domnii controlori, viu sa dau cu subsemnatu aicisa pe forum si observ ca mai am nevoie de 2 voturi, cel putin, sa-l intrec pe baicsu. asadar, e clar, blestemele tale m-au ajuns. acum sper ca esti incantata.
aiule, io am auzit ca vine si shakira, la ambasada, pe bune, parerea mea.
aiule, io am auzit ca vine si shakira, la ambasada, pe bune, parerea mea.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Sa stii ca eu nu te-am blestemat, da vad ca n-a fost nevoie (vezi daca esti rautacioasa, cineva acolo sus te vede...) Nu vin, ma, nicaieri ca am treaba, trebuie sa-mi termin lucrarea asta de diploma odata si sa invat pt licenta.
aliatzi, right? 

-
da iubito da mergem mai mult ca musafiri sa-l cunosti pe nea musafiru , da-o incolo de muzica , avem papa si bauturica moca.
-
Ma chinui sa fac ceva pe calculator si nu-mi iese, si asta ma cam enerveaza. Ieri am uitat o discheta la sala si era sa innebunesc, era plina de documentatie de care aveam nevoie (bine c-am recuperat-o azi). OK, sa presupunem ca sunt ingrozitor de proasta, ce-i cu Michi asta?
aliatzi, right? 

-
Initial trimis de Shaki
Ma chinui sa fac ceva pe calculator si nu-mi iese,
cu un laxativ ceva ai incercat ?
-