Oglinda oglinjoara care e cel mai frumos avatar din tara ?
Moderator: anjin-san
mi-ai dat muie , o pula ..eye-ule ! eu iti povesteam de hockeyul sovietic..si tu ma luai ca ti-au furat rusii averile ! las-o draq !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
shaki nu te obosi cu intrebari dintr-astea grele ca iar o sa ai o cadere nervoasa si-o sa iei azimut parcu ioanid si mai pui de-o sesiune foto de-o sa publici pozele pe forum si animal planet si zau ca ni s-a urat si noua cu comentariile impertinente...
Initial trimis de Oribilul Mosh
mi-ai dat muie , o pula ..eye-ule !
--------------------------------------------------------------------------------
ai uitat sa bagi "cu" te rog editeaza ca sa nu ne suparam...

mi-ai dat muie , o pula ..eye-ule !
--------------------------------------------------------------------------------
ai uitat sa bagi "cu" te rog editeaza ca sa nu ne suparam...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce faci , Salma ? faci rubrica "aniversatii zilei" ...cu ajutorul avatarului ? nu uita....ca maine e 4th of July ! ai in atasament avatarul corespunzator !
Dac-ar fi sa-mi pun maine un avatar, ar fi asta.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
shaki iti multumesc pentru gest m-ai emotionat pana la lacrimi ,da stii ca avataru pe care-l am in prezent este botezat deja de nashica (angus) si nashu (vali) si va ramane de-apururi si pentru vecie....
-
shaki io zic sa pui poza aia a ta rezemata de piatra pe care io am marit-o ,am scos-o pe ploter in marime naturala si am pus-o la loc de cinste pe peretele de la rasarit in dormitor unde am si candela...
-
shaki in dragoste nimic nu este exagerat si nu mi-as permite sa fac ironii...si ce poate fi mai frumos decat acea poza in care piatra se reazama usor de coapsele tale?
-
Moshule, iti multumesc, ai o bila alba.
Am gasit avatar, sper doar sa nu fie prea mic... Rog pe cine vrea sa mi-l schimbe pe cel vechi cu asta...
Am gasit avatar, sper doar sa nu fie prea mic... Rog pe cine vrea sa mi-l schimbe pe cel vechi cu asta...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Shaki (Devil???), am ocservat ca e ceva intre tine si aiu' si n-am vrut sa-l supar, stiu cat e de sensibil... Daca plange juma' de ora cand greseste un ochi la crosetat, iti dai seama ca o luna nu mai posta pe aici de durere...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Poti sa ramai la Shaki... am incercat sa nuantez putin ceva, e o idee care mi-a trecut ieri prin cap. Acu tb sa plec, ca ma da administratorul de sala afara!!
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
shaki devil?! lol de loale. ce ai patit scumpo? te-o botezat si pe tine moshu, ma intreb dupa ce oare?! macar io am fost asemanata cu dragutza de tanti din avatar. pe tine cu cine te-o asemuit moshu?
portnoy, ce mai face j-j-j-aded?

portnoy, ce mai face j-j-j-aded?

-
nocturna - Mesaje: 8725
bah ce bine ar fi pe pamant daca diavolu ar fi ca shaki: inocent, plangacios, naiv, sensibil si sarac cu duhu...
-
Initial trimis de Portnoy
Shaki, eu zic sa-ti pui ca avatar bila de pe ASE, care am auzit ca a cazut in sfarsit anul asta...
ce sa zic? doar ca ai auzit prost. din cate am inteles eu de la prietenele mele (tr)aseiste, baza a fost si a ramas politehnica, adica au avut grija studentii politehnisti ca bila sa ramana la locul ei.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Nu mai stiu 'nica de J-j-j-jaded, m-a parasit definitiv si irevocabil... Nu-i nimic, imi sterg discret lacrima ce aluneca usor pe obraz si merg mai departe...
later edit: Ja Ja, stiu, am contribiut si eu la calcularea si chiar la intarirea structurii de rezistanta a bilei dar, din pacate, a terminat cine nu trebuia ASE-ul anul asta... Nu mai fii trist, nu e vina noastra... Eu cel putin sunt cu constiinta impacata...
later edit: Ja Ja, stiu, am contribiut si eu la calcularea si chiar la intarirea structurii de rezistanta a bilei dar, din pacate, a terminat cine nu trebuia ASE-ul anul asta... Nu mai fii trist, nu e vina noastra... Eu cel putin sunt cu constiinta impacata...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma